———————— 21.5.2012 – Kanalizirano sporočilo NADANGELA GABRIELA

arch-angel-gabriel

kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff, dne 19. januarja 2011.

Visoko ljubljeni!

In tako je to, da sem jaz prišel sem in začel serijo predavanj skozi našega ljubljenega pisca (Marlene S.). Ona je iz moje lastne linije in to sem Jaz, Gabriel, ki sem vodil njen vsak korak na njeni poti življenja. Ona je bila glasnik za božansko v njenih mnogih drugih življenjih na planetu Zemlja in je služila vlogi glasnika za veliko tega, kar sem jaz delal in še naprej delam. Njeno treniranje se je začelo že dolgo časa nazaj, ko je hodila po osamljeni poti svetlobe, in to je šele sedaj, ko začenja njena večja vloga cveteti dalje.

V tej naši prvi razpravi, bi mi radi govorili o pomenu ljubezni, brezpogojni ljubezni. Kaj natančno pomeni beseda “brezpogojna ljubezen”? Kar je potrebno v dejanski praksi brezpogojnega ljubljenja individualne osebe ali skupine ljudi, je, da jih sprejmete milostno/lepo, takšne, kakršni so v tem trenutku, da vidite tista področja, ki so glede na naše zaznave “potrebna dela”. Potrebno je, da prepoznavate to in jih še naprej nekako ljubite, vedoč, da je vsak od vas v procesu izpolnjevanja in manifestiranja lekcij in izkušenj, ki se jih je vsak od vas prišel učiti.

Mnogokrat mi vidimo tako veliko ljudi, ko gledajo na druge z obsojanjem in kritiko znotraj sebe. Mi bi vas zaprosili, da v takšnih časih pogledate vase, da ugotovite, kaj je to, kar je znotraj vas in je potrebno prinesti na površje, v vašo zavest, da bi zaznali tista območja vaših lastnih lastnosti, ki jih morda niste z lahkoto zapazili v sebi in katera bi morda potrebovala, da se jim posvetite v svojih lastnih življenjih. Drugi okoli vas, zlasti vaši lastni družinski člani, vsi igrajo njihove vloge, da vam pomagajo očistiti te nevidne madeže iz teh vaših lastnih zaznav, delujejo kot zrcala do vas, da bi se vi lahko premikali po vaši izbrani poti z milino in lahkoto.Ti družinski člani so voljno prevzeli nase te pogosto nevesele vloge, da bi se vaša lastna spiritualna rast izvajala, kot je izbral vaš višji Jaz. Ni važno, kako težak se vam zdi kakšen odnos, uvidite, da je ta duša, ki se manifestira skozi tisto fizično telo, bitje, ki vas zelo ljubi in ki se je strinjala, da bo kos pritiskom prinašanja tistih aspektov vas v vašo pozornost, ki so se zdeli manj kot zaželeni od vašega višjega Jaz, da jih ovrednotite ter spremenite te aspekte v tiste, ki so bolj v uravnavi z vašo lastno božanskostjo.

Kot tako, spoštujte ljudi, ki so vam najbližje v vaših življenjih v tem času, in se jim zahvalite za vloge, ki jih oni igrajo, če so to oče, mati, sestra, brat, mož, žena ali je to katerikoli drugi tesni družinski sorodnik, ker to je, kar ste si izbrali, da boste doživljali na vašem potovanju v fizičnem, da bi se premaknili naprej v večjo in večjo svetlobo ter utelesili večje količine brezpogojne ljubezni. Ko vi prepoznate, kaj je to, kar ste si izbrali, da se boste naučili skozi ta čudovita bitja, vi tudi začnete utelešati več lastnosti brezpogojne ljubezni in se učiti, da greste od vsega, kar ne resonira in se uravnava z bitjem svetlobe, za katerega hrepenite, da se še enkrat prebudi in uresniči. Več trenja, ki je vključenega v ta proces, večje lekcije in bolj hitro se bodo naučile, ker to je trenje, da se vršijo premiki/spremembe. Osnova vsakega srečanja bi moral biti občutek ljubezni in hvaležnosti, ker ni lahko igrati vloge, ki je od njih zahtevana, da jo igrajo v vaš prid.

Mnogokrat te lekcije niso prepoznane, dokler se ne ustvari distanca/odmaknjenost med vami ali morda minevanje časa prinese v vaše zavedanje vrednost njihovega darila. Zapomnite se, da se največ vas pogosto inkarnira v iste dušne družine, tako da se dogaja velika rast v zavedanju na znosne načine. Vaši družinski člani so največji učitelji glede vas samih. Potrebna je odkritost razuma, da se razmišlja o vaših družinskih članih v tej svetlobi. Vi ste nadvse ljubljeni in vaše potovanje skozi življenje je blagoslovljeno z njihovo prisotnostjo.Mi vas prosimo, da gledate en na drugega z ljubeznijo in svetlostjo bitja in da gledate vedno in za vselej v dobro glede njih in ugotovili boste, da lahko napišete polno stran darov, ki vam jih prinašajo, da polnijo vaše življenje, da se preplavi z več blagoslovi, kot bi si jih kdaj predstavljali. Oni so tisti, ki so vam pomagali doseči edinstvenost vašega lastnega bitja v tem sedanjem trenutku.

To so misli, ki jih razmišljajte do naslednje razprave. Moja ljubezen je vedno z vami najdražji božanski otroci.

JAZ SEM Nadangel Gabriel

marlene_swetlishoff

©2011 Marlene Swetlishoff

Comments are closed.