– Odpiranje poti med vašim »svetim razumom« in vašim »svetim srcem«

Dragi!
V prilogi vam pošiljam prevod sporočila Nadangela Mihaela, ki ga je dal sicer že v letu 2008, vendar je vsebina sedaj še vedno povsem uporabna, veljavna in zelo koristna.
Marija Batista
Predvsem pa vam priporočam, da se zavedate tega kar pravi zadnji stavek tega besedila, ki je obarvan z rumeno barvo.
Namaste, Robi

Sporočilo NADANGELA MIHAELA, kanalizirano skozi Ronno Herman v aprilu 2008

mihael1

Ljubljeni  mojstri,  vsi vi delate osupljiv napredek, ko se premikate globlje v proces razvoja. Ne le, da postajate bolj spiritualno zavedni v vašem umu in znotraj vašega srečnega centra, ampak je celotno fizično telo v procesu večje preobrazbe. Vi preobračate to, kar je potrebovalo tisoče na tisoče zemeljskih let za ustvarjanje in ta proces povzroča veliko stresa in napetosti v vaših telesnih nosilcih. Veliko je bilo rečenega o »simptomih transformacije« in veliko vas doživlja, do ene mere ali druge,  nekatere teh simptomov. Hitrejši kot je prehod, bolj se morate zavedati signalov bolečine in neudobja, ki vam jih pošiljajo naprej vaši telesni elementali. Ti vam sporočajo, da je nekaj narobe, čemur se je treba posvetiti.

Mi vas spodbujamo, da opustite popularna prepričanja masovne zavesti o tem, kako naj zgleda vaše telo in kaj morate narediti, da boste privlačni in sprejemljivi. Ne sodite sebe ali drugih po ogrinjalu iz mesa, ki obdaja vašo dušo. Osredotočite se na občutek vašega svetega srčnega centra s čudovito ljubeznijo/svetlobo Stvarnika in ko prežemate vaš fizični nosilec s tem preobrazujočim eleksirjem  in delite preostanek z svetom, se bo transformacija, ki jo iščete, začela znotraj vas in bo tudi izžarevala ven do drugih kot dragoceno darilo. Zapomnite se, vedno prosite za lahkoto in milino.

Mi bomo odgovorili na nekaj vprašanj, ki ste jih mnogi od vas postavljali, ter se prizadevali, da vam bomo dali bolj zgoščene informacije o nekaj terminih, ki smo jih uporabljali v preteklosti.

Vprašanje: Kakšno vlogo igra hrana na naši ravni zavesti?

Bolj pomembno je, kaj prihaja ven iz vaših ust, kot, kaj dajete notri, ker ljubeče srce in pozitivno naravnan um lahko obrneta najenostavnejšo hrano v  zdravo pojedino. Bilo je veliko teorij, pravil in navodil, ki so vam bila dana dol skozi veke, glede tega, kakšna naj  bi bila primerna  ali »sveta« dieta. Kakorkoli že, mi vam rečemo, da ne sprejemajte zamisli drugih, kot vaš evangelij ali absolutno resnico. Dieta je zelo individualna stvar in vsaka oseba bi morala upoštevati svojo starost, stanje zdravja, raven aktivnosti in osebno nagnjenost. Prav verjetno, ko vi napredujete v spiritualnem zavedanju in je vaša vibracijska struktura fino uglašena, bo postala tudi vaša dieta prefinjena. Za nekatere je meso pomemben del njihove diete iz različnih razlogov in to je sprejemljivo. Mesne produkte napravijo škodljive negativni, brutalni načini proizvodnje ter umetni dodatki, ki jih  kontaminirajo/oskrunijo.

Vse stvari imajo znotraj sebe življenjsko energijo v različnih stopnjah. Kot veste, vsebujejo sadje, zelenjava, oreščki in semena energijo življenjske moči. Zelenjavno kraljestvo in določene izbrane živali, ribe in perutnina so privolili, da bodo preskrbovali prehrano za človeško kraljestvo za določeno kratko dobo. To je bilo nujno, ko se je človeštvo pogreznilo v gostoto tretje/četrte dimenzije in je bilo ločeno od prane ali eliksirja življenja najvišjega Stvarnika (Supreme Creator), ki prežema višje dimenzije obstoja. V prihajajočem razvojnem ciklu se bo takšen sporazum spremenil, ker, ko se razvijate v bolj prefinjena spiritualna/človeška bitja, boste postopno začeli vleči več vaše prehrane iz višjih virov.  Kakorkoli že, sedaj vi niste pripravljeni za ta prehod in zato ne poskušajte prehiteti tega procesa, ker vaši telesni nosilci še niso pripravljeni.

Pomembno je, ljubljeni, da izberete zmernost v vseh stvareh in da hodite po srednji poti. Prisluhnite vašemu telesnemu elementalu in kmalu se boste naučili, kaj je koristno za vaše telo in kaj ne. Nihče drug, ampak vi veste, kaj je dobro za vas, zlasti, če sledite notranjemu vodenju in prišepetavanju vašega višjega Jaz. Prevleka ljubezni in hvaležnosti doda koristne kvalitete vsemu, kar jeste ali delate. Čas je, da sprejmete resnico, da se bolezni, kot so artritis, bolečina hrbta in bolečine sklepov ter okvare/odpovedi različnih organov, ne bi smele manifestirati z staranjem telesa. Človeštvo je ujeto v sistem prepričanj masovne zavesti tretje/četrte dimenzije, od koder  bodo jedrni problemi iz preteklosti in nepopolnosti znotraj predniške DNK povzročili, da se ti simptomi uresničijo, če si dopustite čutiti neljubljene, nevredne, če čutite krivdo, sram ali zamerljivost v katerikoli obliki. Vse te negativne energije so rezultat globokih jedrnih spominov iz vaše starodavne preteklosti, ki se dvigajo na površje tako, da jih lahko odpustite enkrat in za vedno. Vsaka draga duša je bila v številnih življenjih na različne načine in v različnih stopnjah pregnana, mučena in celo ubita. Kakorkoli že, sedaj je čas za celjenje teh bolečih spominov preteklosti in z našo pomočjo je to mogoče tako narediti.

Za mnoge od vas je težko pokazati slabosti na kakršenkoli način in velikokrat se niste ozirali na boleče signale, ki vam jih je pošiljalo vaše telo, ko ste priganjali sebe do točke izčrpanosti. Začnite prisluhniti vašemu telesnemu elementalu in sledite vašemu notranjemu vodenju, glede tega, kaj morate narediti, da pridete v ravnotežje, tako znotraj kakor na zunaj.  Pojdite v svojo osebno piramido svetlobe in se uležite na kristalno mizo. Zaprosite, da se vaša mentalna/čustvena  in fizična telesa privedejo v ravnovesje v vaše najvišje dobro, ko vi izrečete  »To se naj zgodi«. Mi se vam bomo pridružili tam in z uskladitvijo vaše volje z voljo Stvarnika, nam vi dajete dovoljenje, da vam pomagamo v procesu transformacije. Predstavljajte si vijolični ogenj transformacije, ki vzplamteva okoli vas, vas zdravi, uravnoveša, krepi in izpopolnjuje, ko se počasi vračate v harmonično stanje bitja.

Ko boste začeli ljubiti sebe in se čutili vredne, ne boste več čutili potrebe po manifestiranju teh nadležnih fizičnih simptomov. Vi ste duh v človeški obliki in vi ste si izbrali vaše fizični telo in vašo družinsko nasledstvo iz razloga, da prinesete naprej napačno usmerjene miselne oblike in energije, ki jih je treba spremeniti in uravnotežiti. Misli, ki jih omogočate v vašem umu, so tako pomembne kot,  če jeste dobro uravnoteženo dieto, pijete obilo čiste vode in razgibavate vaše fizično telo. Vaše zdravje se bo izboljšalo, ko se boste naučili osredotočiti se na pozitivne misli, namesto, da dovolite negativnim mislim, da obvladujejo vaš um. Vi ne morete prenehati razmišljati o nečem, ki je v vašem umu, vendar vi lahko disciplinirate  sebe, da začnete spremljati vaše misli in nadomestite nadležne misli s pozitivnimi afirmacijami. Na ta način boste dobili kontrolo nad vibracijskimi vzorci/strukturami, ki jih projicirate ven v vaše avrično polje. Spremenite vaše misli in vi lahko spremenite vaš svet. Afirmirajte si, da boste živeli vsak dan do popolnosti in se zahvalite za vsa majhna in velika darila in čudeže, ki vam pridejo na poti. Tu in tam naredite pavzo med vdihom in izdihom, kar je »tiha točka stvarstva«, trenutek popolne uglasitve z »vsem, kar je«. Zavedajte se, da je ta dragocen trenutek vse, kar si lahko vsak od vas zagotovi, ne glede na vašo fizično starost. In vedite, ko bo vaš čas za prehod, bo to, kot da ste šli skozi vrata v najbolj čudoviti prostor, kot se ga lahko kdaj predstavljate, in mi bomo tam, da vam izrečemo dobrodošlico domov.

Vprašanje: »Prosim, ali lahko razložite pomen našega  telesnega elementala?«

Vaš telesni elemental je faseta vašega eteričnega telesa. Ko ste prišli na Zemljo v vaši kristalni obliki, so bile lastnosti in kvalitete božje zavesti, ki ste jih pridružili nameščene znotraj vašega fizičnega čakra sistema, ki je podoben sedmim različnim razumskim centrom. Znotraj vaše DNK in globoko znotraj zavesti vašega telesnega elementala je, kot bi lahko imenovali, vaš »centralni kontrolni center«, kar je del osebnosti vašega eteričnega telesa. Eterično telo se nanaša na nevidni dvojnik fizičnega nosilca. To nosi božanski načrt za vaša tri spodnja telesa: fizično, mentalno, čustveno. To vzdržuje in revitalizira fizično obliko in kontrolira vaš avtonomni živčni sistem, ki je odgovoren za kontrolo in uravnavanje vaših samoupravnih telesnih funkcij, vključno tistih od srca, drugih organov, krvnih nosilcev, dihalnega sistema itd. Zavest vašega eteričnega in elementalnega telesa popravlja poškodbe znotraj vašega fizičnega telesa. Kakorkoli že, vaše misli imajo dramatičen vpliv na to, kako vam odgovarja vaše elementalno/eterično telo. Eterično telo je moralo ohranjati višje frekvenčne vzorce/strukture kot zemeljsko telo. Kakorkoli že, čez čas je postalo občutljivo na neuravnotežene miselne oblike mentalnega in čustvenega telesa. Te nepopolnosti so vplivale najprej na mnogovrstne plasti vašega eteričnega telesa in potem postopoma prežele vašo fizično obliko, kar se je manifestiralo kot bolezen ali nezmožnosti.  Ista stvar je sedaj resnična: Vaše eterično telo se postopoma zdravi in vrača v harmonično stanje in višje frekvence, ki jih inkorporirate/pridružujete, bodo morebiti izžarevale v vaše fizično telo ter ga zdravile in transformirale še enkrat v močno zdravje. Vaše eterično telo ali eteričen dvojnik, kot se ga včasih imenuje, ostaja z vami dokler ne vstanete in odložite vašo fizično obliko. Potem to postopoma razpade in se vrne k velikemu devskemu /elementanemu kraljestvu, od koder je prišlo.

Vprašanje: »Razložite, kaj ste imeli v mislih s podzavestnim, zavestnim in super zavestnim razumom.«

Vaša podzavest je miselni procesor, ki prevzame dejansko vse ideje in predstave, ki jim dopustite, da se filtrirajo skozi vaš um, zlasti tiste, ki jih vi sprejmete kot vašo resnico ali pa ta dodatno potrjena resnična negativna prepričanja, ki ste si jih izbrali, da jih boste prenesli v vašo sedanjo inkarnacijo, da jih boste odpravili. Vsa vaša posvetna dejanja, vaše navade in spomini so kontrolirani z vašim podzavestnim razumom. Afirmacije, vizualizacije in spreminjanje vašega jezika so najhitrejše poti za odpravo in ponovno postavitev programov vašega podzavestnega razuma. Podzavestni um pridobiva usmeritve preko ponavljanj, ritma in čustev. Podzavestni um igra nazaj ali pošilja ven impulze, ki jih sprejema kot računalnik. Je subjektiven in ne dela nobenih sodb.

Na vaš zavestni razum stalno vpliva podzavestni razum. Zavestni razum je sestavina vseh vaših preteklih izkušanj v vašem sedanjem življenju, kakor tudi del kolektivne zavesti človeštva, katerega ste se privolili, da ga prenesete naprej za popravilo.  Vsaka duša je prišla v to življenje čista in nedolžna. Kakorkoli že, vsi vi ste tudi prinesli znotraj vašega podzavestnega razuma in DNK določen obseg »neuravnoteženih  vibracijskih vzorcev«, ki ste jih ustvarili sami v vaših mnogih preteklih življenjih, medtem ko so bili drugi ustvarjeni skozi vašo izbrano predniško linijo. To se je imenovalo »izvirni greh« v preteklih učenjih. Vi poznate to sedaj kot karma in da je vaša izbira doživljati te lekcije, ki so vključene,  ter odpravljati in zdraviti ta neravnovesja. Vaš zavestni razum vsebuje te stvari, ki ste jih sprejeli kot veljavne in resnične, bodisi pozitivne ali negativne. Vaš zavestni razum shranjuje znanje in  izkušnje, ki ste jih pridobili, in je delno, do enega obsega ali drugega,  pod vplivom  in pod kontrolo impulzov, prepričanj, vdajanj in kolektivne zavesti človeštva preko podzavestnega razuma. Tisti, zataknjeni v iluzije tretje/četrte gostote, imate rigidna/toga prepričanja, ki se upirajo spremembi. Ko se razvijate nadalje po poti razsvetljenja, se postopoma povezujete z višjim Jaz, ki vsebuje modrost tega, kar se je imenovalo vaš super zavestni razum ali harmonična kolektivna zavest višjih kraljestev.

Ko vi začenjate uravnovešati in harmonizirati vaš fizičen čakra sistem in se vaša duša in višji Jaz združita z vašim »svetim srčnim centrom«, se začenja proces vlečenja iz vašega super zavestnega razuma. To je, ko vi začnete proces doseganja resnic galaktične in kozmične zavesti. Vaš podzavestni razum je v procesu, ko se ponovno programira, ko vi čistite stare, nemoderne, negativne in omejujoče koncepte/predstave, tako da boste imeli pripravljen dostop do vseh samoomejujočih misli in jih boste lahko hitro spremenili. Vaš zavestni razum je v procesu ponovnega združevanja desne in leve hemisfere možganov, tako da boste lahko uporabljali linearne, stvarne, analitične, navzven obrnjene zmožnosti leve polovice možganov, skupaj s kreativnimi, intuitivnimi, abstraktnimi zmožnosti desne hemisfere vaše možganske strukture.

Ko ta proces doseže določeno raven ponovne združitve, vi pridobite dostop do tega, kar mi imenujemo »svetlobni paketi modrosti«, ki so shranjeni znotraj višjih frekvenčnih ravni vaše možganske strukture. Kot smo vam razložili v preteklih sporočilih, so tam membrane svetlobe, ki so se razpustile, tako da lahko dosežete dostop do vašega svetega razuma. Tam je pot od vašega »svetega razuma« v  vaše »sveto srce« in ko se zgodi ta ponovna povezava, ste dobro na vaši poti do samo – mojstrstva ter pred vami se bo  odprl cel nov svet možnosti. Vaš »sveti um« bo razsvetlil vašo čustveno naravo in vašo »sveto srce« bo razsvetlilo vašo mentalno naravo, ko se vrnete v združeno zavest samo-mojstrstva.

Prihajajoča leta bi lahko bila najbolj razburljiva, izpopolnjujoča leta vašega življenja, če se boste samo začeli povezovati z »svetim razumom« preko vašega »svetega srca«. Vi ste si prinesli naprej čudovita darila in lastnosti. Vi morate zavestno začeti dostopati in prinašati ta darila v vaše zavedanje. Dopustite si predstavljati popoln svet, ki bi ga radi ustvarili in potem  sledite prišepetavanju vaše duše in podvzemite nujne akcije za manifestacijo vaših sanj.

Vi ste lahko sijoči primer za tiste okoli vas s projiciranjem dalje ljubezni  in harmonije.  Predstavljajte si sebe obdane z preobražujočim vijoličnim plamenom in projicirajte to ven v svet substance. Vi ste v sredini iniciacijskega procesa, potrebnega, da postanete mojster soustvarjanja na Zemlji. Ko se premikate skozi vsako lekcijo in razberete pomembnost njenih učenj, vedite, da vam ne bo nikoli več treba ponovno doživljati teh situacij. Glejte na vsako nadlogo kot seme priložnosti.

Vprašanje: » Kakšna je razlika med intuicijo in inspiracijo?«

INTUICIJA pomeni razumeti koncept/pojem/predstavo ali določeno informacijo nemudoma, brez zavestnega presojanja. Vaš višji Jaz vam  govori preko vaše intuicije in eventuelno razsvetljuje pot do vašega božjega Jaz in modrosti, shranjene znotraj kozmičnih zapisov. Vaša intuicija vam daje tudi signale preko občutkov, da je nekaj resnično oziroma vaša resnica, ali občutkov strahu ali neudobja, ko je nekaj narobe ali ni  uravnano s svetlobo/resnico.

INSPIRACIJA  pomeni proces ali kvaliteto, ko si inspiriran/navdihnjen, ko se nenadoma v vašem umu pojavi  zgodnja ali neobičajna ideja, včasih o nečem, česar se niste zavedali prej. Kanaliziranje ali sporočila vaših angelskih vodnikov in učiteljev pogosto vodijo do navdihnjenih konceptov/predstav  ali zavedanj stvari – preko sfere vašega poznavanja. Intuicija je potrjena najprej preko vašega razuma in potem preko srca, medtem ko je inspiracija potrjena najprej preko srca in potem preko razsodnostnega procesa vašega razuma.

Kličite mojstre in nas iz angelskih kraljestev. Mi smo vedno  blizu. Le zašepetajte naša imena in mi bomo odgovorili.  Vi ste nadvse ljubljeni.

JAZ SEM  Nadangel Mihael

© 1998-2008 Ronna Herman, Star Quest;  Vse pravice pridržane; ronnastar@earthlink.net; www.RonnaStar.com

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.