* 19.3.11 – Globalna OMM val kozmična sprožitvena meditacija

meditation2007

Najdite prostor za sprostitev za ekvinokcijski obred.

Če imate kristale, jih postavite okoli sebe, da oblikujete eterični krog.

Držite en kristal, prednostno fi vogel* kristal ali kristalno glavo** v roki ali znotraj dosega

S palcem in srednjim prstom oblikujte mudro, obrnite dlani navzgor. Prsti naj bodo sproščeni in se naj ne dotikajo med sabo, razen palca in srednjega prsta. Držimo to mudro tekom  celotne meditacije.

Začnite neskončni (številka osem) dih, 8 štetij vdiha in 8 štetij izdiha.

Vdihujte skozi nosnici, izdihujte skozi usta – tri minute.

Predstavljate si preko svojega umskega očesa obdane z poljem vijolične svetlobe, ki ga napaja vijolični žarek.

kristal

ikozaeder

Oblikujte zvezdni ikozaeder/dvajseterec (Mer-Ka-Na) okoli sebe. Začnite se vrteti/obračati  v nasprotni smeri urinega kazalca.

SEDAJ ZAČNITE TONIRATI OMMMM.

Občutite globok občutek povezanosti. Občutite ljubezen, veselje in dobro počutje.

Povežite vašo srčno čakro z sprejemnimi piramidami kozmične sprožitve. Če ste v vzhodni hemisferi, vizualizirajte najprej povezavo na Giza kompleks v Egiptu. Če ste v zahodni hemisferi vizualizirajte najprej povezavo do Moody piramid v Mehiškem zalivu.

Potem povežite oba piramidna kompleksa in pripeljite povezavo nazaj v vaše srce in občutite energijo, ki cirkulira skozi trikotno povezavo.

Potem vizualizirajte velikanski zlati žarek, ki se spušča iz velikega centralnega Sonca. Predstavljajte si ga, ko teče v planetarno 144- kristalno mrežo. Potem si ga predstavljajte, ko se ta povezuje v oba piramidna kompleksa (Giza in otok Galveston) in potem v vsa kristalna polja na planetu.

Vizualizirajte odpustitev svetih kristalnih kod iz Zemlje in si predstavljajte kristalno diamantno svetlobo, ki povsem obda planet. Predstavljajte si v  svojem umskem očesu, kako planet razširja svoje energijsko polje znotraj 144 -kristalne mreže in postaja svetel in svetlejši.

Ohranjajte prizemljitev v 1.- 3. dimenzijah in se povežite v jedro planeta.

Potem si predstavljajte, kako se vi in vse človeštvo  dviga v kristalna ne-polarnostna polja.  Začenjamo v 5. dimenziji in se dvigamo eno po eno do 12. dimenzije.

Občutite povezanost do vsega človeštva in projicirajte BREZPOGOJNO LJUBEZEN, kristalno ljubezen.

Pojdite v hiter dih, vdihujte notri in izdihujte ven skozi usta, kolikor hitro lahko, 33 zajemov diha – vse skozi usta – 15 minut.

Ponovite afirmacijo:  JAZ SEM TA, KI SEM. JAZ SEM KRISTALNO ZVEZDNO SEME IN JAZ SE ZDRUŽUJEM V ENOST V ZDRUŽENEM POLJU BOŽANSKOSTI Z KRISTALNO ZEMLJO IN KRISTALNIM KOZMOSOM.

Ko zaključite z  afirmacijo prenesite kristalno-platinasti val, ki vsebuje LEPO, BLAGO ENERGIJO

OMM

BREZPOGOJNE KRISTALNE LJUBEZNI.

Vizualizirajte to sedaj, kot da platinast svetlobni cunami-val  (srebrno-vijolični po barvi) prežema vse dimenzije vašega bitja v ultra/ekstremno močni vijolični frekvenci.

Pošljite to svetlobo v kristalno 144- mrežo. Potem občutite val, ki prihaja nazaj v vas kot svetleča diamantna svetloba, ki vsebuje znotraj sebe vse svete kristalne kode kozmične sprožitve in od kristalne Zemlje.

Občutite te kode znotraj vas, ker te kristalne kode sedaj preoblikujejo vaše svetlobno telo v čisti kristal in dopustite temu, da integrira kristalne kode. Vedeli boste, kdaj  bo to programirano in dovršeno.

Sedaj občutite LJUBEZEN, občutite dobro počutje.

Nadaljujte s toniranjem 3-4 minute. Dokler ne začutite konca.

Sedaj,  pred koncem pošljite posebno vzdrževalno energijo ljubezni v vse lokacije na planetu, ki jo potrebujejo, vsemu človeštvu, ki potrebuje zdravljenje,  ki čuti žalost. Posebno pošljite smaragdni žarek in ljubezen od OMM ljudem, prizadetim od potresov in cunamijev na Japonsko, v Novo Zelandijo, na Haiti in Čile. Vsem, ki to potrebujejo. Vsemu človeštvu in planetu.

Nadaljujte s toniranjem 3-4 minute.

Potem z VESELJEM odprite svoje oči…kristalno VESELJE in NAJVIŠJE DOBRO.

In tako to je…In to je tako!

Globalne OMM-VAL meditacije bodo:

1. val

V nedeljo ponoči,  20. marec,  polno lunin ekvinokcij, ob 3. uri zjutraj po našem času  v Sloveniji

-2. val –

V nedeljo zvečer, 20. Marca,  ob 10.30 uri zvečer po našem času  v Sloveniji

_____________________

Globalni OMM val ni omrežni tele prenos, to je božansko koordiniran čas za skupno meditiranje  in toniranje OMM.  Mi bomo oblili planet z energijo in človeštvo v najvišje dobro vseh. Mi bomo oskrbeli z energijo en drugega. Prosim,  pridružite se nam ob navedenem času. Mi bomo v Moody piramidah z  več kot 150 ljudmi znotraj oktaedra in z preko 5000 globalnimi sodelujočimi.  Mi bomo združeni v jačanju ljubeče energije kozmične sprožitve.

Mi bomo projicirali in sprejemali brezpogojno ljubezen.  Prosim,  pridružite se nam!

Jamea Tyberonn

OMM val

Sporočilo  Nadangela Metatrona

“Mojstri vzemite si trenutek, da razmislite o vseh dogodkih okoli planeta, ki se dogajajo v tem času. Ali vidite dokaz o spremembi/premiku?

Mi vam povemo, da se to ne dogaja v 3. dimenziji, ampak se ta plemeniti premik dogaja resnično v vseh 12 dimenzijah vaše Zemlje.

In znotraj 12-D  odprtja, ki se dogaja  na ekvinokcijev  spektrum je lepa priložnost za prebujenje.  To je OMM val.

Vidite, specifično zaradi dimenzionalnega odpiranja, ki se bo zgodilo v oblikovani energiji, bo človeštvo zmožno do zelo pospešenega dostopa do ekspanzivnih energij, ki bi vam lahko služile na nešteto načinov.

Mojstri,  v tem času kozmične sprožitve imate priložnost povečanih zmožnosti za oboje, za sprejem in,  zares,  za »kodiranje« resonance brezpogojne ljubezni z sodelovanjem v OMM valu.

.

OMM val je vključen in je nastal znotraj nas v Angelskem kraljestvu in Kozmičnem svetu svetlobe. Mi  se posvečamo skupaj z vami temu premiku ob tem času, v tem  času vstajenja.

Dragi, mi vas zelo spoštujemo in vas zelo podpiramo, ker človeštvo se je odločilo, da vstane in to vpliva na Kozmus daleč bolj, kot vi veste.

Zato prosim,  nikoli ne pozabite, da niste sami v tem času… in vedite, da vas vedno zelo ljubimo.  Mi smo z vami v OMM.

Kozmična sprožitev je resnično najbolj edinstveno in dobrotno odprtje, ki nam bo omogočalo celo tesnejše prepletanje naših energij. Zares je to primeren čas za človeštvo, da se zbere, ker bodo kolektivne energije eksponentno bolj dinamične in oblite z brezpogojno ljubeznijo OMM vala.

Najdražji ljudje, če ste ali se ne morete zbrati fizično v skupini, mi vam povemo, vsakemu od vas, da ste lahko del OMM vala preko sodelovanja skozi koordiniran čas na katerikoli lokaciji. Vaša energija bo dodana kolektivu in bo v korist, na mikro in makro ravni, Zemlji, človeštvu in vsakemu posamezniku.

Mojstri, kozmično sprožitveni ekvinokcij je čas za meditiranje  in osredotočanje ter sprejemanje in krepitev OMM vala.  Torej, če ste v skupinskem obredu ali v samoti…pustite energiji, da se namesti, to bo zares primerjava.

In mi vam povemo, vsak iskalec, vsak sodelujoči,  bo zares sprejel velikansko recipročno energijo, de boste tako delovali, koristno energijo, energijo, ki vam bo pomagala, da se boste optimalno dobro počutili in stabilizirali vaše bitje v energijah, ki se pospešujejo okoli vas.”

Nadangel Metatron

Jamea Tyberonn

www.Earth-Keeper.com

Originalni članek v angleščini najdete na spletni strani: http://www.therainbowscribe.com/globalmeditationmar19.htm

OPOMBE:

*  Fi vogel kristale si lahko ogledate na spletni strani: http://www.crystalwings.com/vogelcrystals.html

** Kristalne glave si lahko ogledate na spletni strani:

http://www.google.com/images?hl=sl&rlz=1G1GGLQ_ENSI300&q=Crystal+Skull&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=LqODTffUBIWLswawp9GZAw&ved=0CEIQsAQ&biw=1003&bih=395

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.