– Vaši vodniki – Kuthumi

kuthumi5

Sporočilo mojstra KUTHUMIJA, kanalizirano skozi Natalie Glasson dne 08/11/10

Ljubezen vaših vodnikov je lahko vedno prisotna in močno podporna v vašem življenju ali pa je odsotna iz vašega zavedanja, to pa ne pomeni, da niste popolno in povsem ljubljeni od vaših vodnikov. Vaši vodniki so vedno prisotni in ob vaši strani, če vi verjamete, da imate vodnike ali ne in se povezujete z njimi dnevno ali ne. Oni vas nikoli ne zapustijo in so vedno opazujoči v vašem življenju, doživljanjih in obstoju na Zemlji. Veliko je delavcev za svetlobo, ki ne verjamejo v vodnike in njihovo pomembnost na njihovih spiritualnih poteh. Oni so prepričani, da obstaja le ena energija za povezovanje z njo in to je svetloba Stvarnika, vse druge energije ali duše na notranjih ravneh so le odklonitve od resnice. V tem prepričanju je nekaj resnice. Vaš namen in potreba, kot delavca za svetlobo na Zemlji, je, da se povežete z svetlobo Stvarnika, da utelesite in delate z vibracijami Stvarnika v vaši fizični stvarnosti. V resnici ni nič bolj pomembnega kot to, da občutite luč Stvarnika okoli vas in znotraj vas, kar vam prinaša veliko ugodje, s prakso pa vam to omogoča, da obstajate kot vaša resnica na Zemlji.

Ko mi govorimo o vodnikih, mi ne govorimo o odvračanju, ampak o zbiranju različnih vidikov in kvalitet Stvarnika okoli vas. Vaši vodniki imajo zavest, ki je čistejša, kot vaša sedanja zavest. Njihova energija je sedaj višja, hitrejša in finejša. Vaši vodniki so zmožni videti skozi meje in omejitve, ki vas begajo v vašem življenju, da bi zaznavali širšo sliko vašega izkušanja na Zemlji. Oni so prijatelji, ki so tam, da vam pomagajo in vas vodijo, kadarkoli vi potrebujete pomoč, da vas energizirajo in okrepijo vaše zmožnosti in manifestacije. Oni so prijatelji, ki so vedno pozitivni, ljubeči in velikodušni z njihovimi energijami in modrostjo. Karkoli vi delate ali rečete, vaši vodniki vam ne bodo nikoli obrnili stran svojih hrbtov in vas ne bodo nikoli pustili same. Vsi delavci za svetlobo na Zemlji skušajo doseči vstajenje, enost z Stvarnikom in manifestacijo resnice, ljubezni in svetih zmožnosti vaše duše. Vaša pot bi se vam lahko včasih zdela osamljena in težka, ko si prizadevati doseči nekaj, kar bi se istočasno zdelo vašemu fizičnemu razumu nemogoče. Vaši vodniki so tam, da vam napravijo vaše potovanje lažje, da vam pomagajo in povečajo vašo uravnavo s Stvarnikom ter da vas brezpogojno ljubijo. Ko vi spiritualno rastete, odkrivate vaše notranje energije in raztapljate temo znotraj vas. Da bi bili brezpogojno ljubljeni in da bi občutili ljubezen okoli vas, je to bistveno, ker vam to omogoča, da ostanete osredotočeni na vaše cilje. Ko se vi začenjate zavedati ljubezni, ki vas obkroža, potem to postane v vaši stvarnosti in spiritualnem razvoju ekstremno mogočno, ker vam to omogoča, da začutite omrežje ali platformo/osnovo pomoči, ki vas obkroža in vas spodbuja za dosego vaših ciljev.

Vaši vodniki so energije, s katerimi lahko govorite z vašimi mislimi ali glasno navzven, s katerimi lahko delite vaše najgloblje občutke, najbolj pomembno pa, da jih lahko karkoli zaprosite in oni vam bodo pomagali na najbolj primeren način, dokler bo to ostalo skladno z voljo Stvarnika in pomagalo vašemu spiritualnemu razvoju.

Ko vi razmišljate o vaših vodnikih, morate uvideti, da so oni manifestacije Stvarnika, oni so povezave in mostovi do stvarnikove svetlobe.  Najbolj pomembno spoznanje, ki se ga morate držati je, da ste povezani kot eno z Stvarnikom in potemtakem z vašimi vodniki. Med vami in vašimi vodniki ni nobenih ločenosti ali razlik in to je enako med vami in Stvarnikom.  Vi ste Stvarnik, kakor so tudi vaši vodniki. To, da se povežete z vašimi vodniki in utelesite njihove energije, vas ne le podpira in vam ne le svetuje ogromno, ampak vam tudi dopušča, da sprejmete nove, višje vibracije stvarnikove duše. Zato je pomembno, da opustite misli, da vas vaši vodniki odvračajo od Stvarnika in da sprejmete, da vas vaši vodniki povezujejo na globlji ravni s Stvarnikom. Če vi delate z vašimi vodniki ali ne, bodo oni tam za vas, tako da bi bilo primerno, da začnete graditi vez z njimi  in se zavedate kakršnihkoli subtilnih/komaj opaznih sprememb, ki vam jih to prinaša v vašo stvarnost in izkušanja na Zemlji. Ko vi delate z vašimi vodniki, vi prinašate energijo Stvarnika na in v vašo pot z večjo intenziteto.

Jaz, mojster Kuthumi, delam kot vodnik za mnoge na Zemlji. To je radost in privilegij, da  lahko odprto in popolno ljubim tako veliko duš z njihovim sprejemanjem moje prisotnosti in stvarnikove duše, ki ju jaz želim deliti z njimi.  Želim vam ponuditi enostavno tehniko za izboljšanje prisotnosti vaših vodnikov znotraj vaše stvarnosti in za zasidranje večje stvarnikove svetlobe, zavesti in zavedanja v vaše bitje za podporo rasti vaše duše. Te tehnike naj bi izvedla vsak dan vsaka oseba, če dela znatno z svojimi vodniki ali pa, če želi začeti.

Jaz prosim, da sedite mirno in se osredotočite na vaše dihanje. Dopustite  si sprejeti globoko meditativno stanje obstoja in razuma, vdajajoči se v globoko tišino in mir z vsakim novim trenutkom.

Najprej zaprosite, da vaši osebni vodniki povlečejo njihove energije bližje do vašega bitja z namenom, da vas popolnoma zaščitijo z ljubeznijo in vas napravijo zavedne njihove čiste in vdane prisotnosti.

Zavedajte se vašega telesa, občutkov in kakršnihkoli senzacij, ki se pojavijo.

Nekajkrat globoko zadihajte in odpustite, ko izdihujete, kakršnekoli strahove ali blokade, ki bi jih morda nosili glede povezovanja z svojimi vodniki. Pomembno je, da prakticirate to, celo, če ste se navajeni povezovati s vašimi vodniki, ker bi to povečalo vašo povezavo.

Zaprosite  vaše vodnike, da izlijejo kristalno čisto belo energijo v vaše celotno bitje skozi vašo kronsko čakro na vrhu vaše glave. Občutite energijo, posebno, ko teče v vaš razum, prečiščuje vse misli in omogoča vašemu razumu, da se v miru odpočije z enostavnim prakticiranjem opazovanja vašega doživljanja.

Zaprosite, da se vaša duša uravna popolnoma s svetlobo in dušo Stvarnika. Zaprosite vaše vodnike, da povečajo to uravnavo z zagotovitvijo, da je vsak vidik vašega bitja povezan z dušo Stvarnika in da ta stvarnikova svetloba teče z lahkoto, močjo in preciznostjo v vaše celotno bitje. Držite znotraj vašega razuma zmožnost opazovanja celotnega procesa.

Ko ste pripravljeni, zaprosite vaše vodnike, da spojijo njihove energije najbolj primernih vibracij in kvalitet z vami. To bi lahko imelo za posledico občutek energije ali svetlobe, ki teče v vaše bitje. Energije vodnikov se zlivajo z vašimi energijami kot se vaše energije integrirajo z njihovimi. To je proces, kjer so vsi enaki svetilniki svetlobe udeleženi v delitvi njihove energije in doživljanju večje enosti z Stvarnikom. Vi se naj bi zavedali barv, vizij, besed ali občutkov oziroma enostavno opazovali to. Dopustite, da se ta proces integracije zaključi in potem sedite v teh energijah še nekaj časa, da bi omogočili svetlobi, da se uredi in zasidra znotraj vas.

Namen te prakse/vaje je, da pomagate vaši povezavi z vašimi vodniki, da razpustite kakršnekoli pregraje, da povišate vaš svetlobni kvocient in si omogočite, da se naučite komunicirati z vašimi vodniki in uvidite njihovo prisotnost okoli vas.

Ko vi sedite in utelešate vso energijo vaše skupnosti vodnikov, potem jih vi lahko začnete prositi za njihovo pomoč v vaši stvarnosti in spiritualni rasti, jim govoriti iz vašega srca ter začeti držati vero, da vam bodo pomagali in vas podpirali.  Ko jih vi prosite za njihovo pomoč in vodenje, vas oni vedno poslušajo, vendar pa bodo z močno in trajno integracijo z njihovo energijo, vaša vprašanja imela večjo moč in tudi njihova zmožnost, da vam pomagajo, bo večja. Potem se enostavno zavedajte kakršnihkoli sprememb ali doživljanj v vaši stvarnosti in držite vero, da ste povsem ljubljeni od vaših vodnikov in Stvarnika. Ta praksa vam bo omogočila, da izrazite z besedami naše občutke in želje, kakor vam bo tudi pomagala, da boste imeli več samozavesti v sebe in povezave.

Zapomnite se, da morate zato, da bi dobili, najprej vprašati, in zato, da bi zaprosili, morate najprej razumeti vašo željo. Ko želja pride iz resnice znotraj vas, potem vam bo vedno zagotovljeno obilje Stvarnika. Vi morate biti po tem odprti za sprejemanje. Vaši vodniki vas bodo učili, da je energija Stvarnika vse okoli in znotraj vas in da ste eno z vsem.  Ločenost je iluzija. Integracija je proces sprejemanja vašega resničnega obstoja kot Stvarnika. Dopustite si sprejeti ta proces integracije.

S svetim blagoslovom,

JAZ SEM mojster Kuthumi

Natalie Glasson

natalie_glasson

Sveta šola Om Na in modrost svetlobe (Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light); Tedenska kanalizirana sporočila;  www.omna.org

Originalno sporočilo v angleščini je na:

http://www.omna.org/07-11-10-Master_Kuthumi.html

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.