– Kličite galaktično pomoč, da se ustavi izlivanje nafte iz vrtine v Mehiškem zalivu

mehiski-zaliv-1

Sporočilo MINERVE, kanalizirano skozi Fran Pearre,  dne 26. maja 2010

Minerva: » Jaz sem Minerva. Izbrana se bila, da spregovorim vaši skupini, zelo veliki skupini, ki je tako zaskrbljena  glede tega, kaj  se dogaja  s to nafto, ki dere ven iz Zemlje, s to življenjsko krvjo Zemlje, Matere Gaia.   Za nas je to žalostno, da ljudje to ignorirajo, da se  za to ne menijo in dopuščajo, da se to nadaljuje brez pomoči. Jasno je, kot vidite sedaj, da imajo te korporacije v vseh primerih namen omogočati, da se to nadaljuje, ker vedo, da to zastruplja Zemljo, da to zastruplja morje in to destabilizira tektonske plošče planeta. Njihov namen je povzročiti veliko destrukcijo/opustošenje, ker nočejo opustiti svoje kontrole ter so zelo jezni in maščevalni, ker izgubljajo svojo kontrolo.

Mi bi intervenirali, vendar  mi moramo slišati to od vas, od dovolj velikega števila vas. Vi morate dvigniti glas! Mi želimo podpreti klic, ki ga je ljubljena Mati Sekhmet priobčila za masovno izražanje vaših mnenj avtoritetam, katere lahko pokličejo za naš nastop.  Mi smo tako željni, da bi prišli do vas in vam pomagali, ker vemo, da si to želite. Vendar so te avtoritete prestrašene glede na to, kakšna bi bila masovna javna reakcija. Oni se bolj bojijo tega kot nafte.

Medtem mi jočemo za Zemljo  in vsa morska bitja. Jaz vam želim prenesti, da mi želimo, da vi mobilizirate vse delavce za svetlobo, vsa bitja, ki skrbijo za Zemljo, da se stori vse, da pridemo do vas. Pokličite nas sedaj, tako da bi  skupaj lahko mi ustavili to krvavitev Zemlje in očistili to preden bi to porušilo vaš planet, vaše vode, vaš zrak, vaše ljudi, kateri so resnično nedolžni.  V svojem neznanju so nedolžni, vendar se njihove oči odpirajo z grozo.  Mi vam ne moremo reči bolj odločno. Prosim, pokličite nas. Mi bomo ublažili to,  kolikor je pač mogoče,  z vetrom in valovi,  dokler ne boste  izvedli tega velikega klica, ki nas bo priklical v vašo vidnost na vašem nebu, v vašo skupnost in soustvarjanje, da bi pomagali Zemlji. Mi vemo, da skupaj lahko to naredimo.  Hvala za poslušanje. Hvala za slišanje teh besed.  Jaz sem mogočna Minerva in mi vas ljubimo.  Vedite, da vas zelo ljubimo! Tako je to, ljubljeni, tako je to! Namaste!«

Fran: »Minerva iz Kristusove posvetitve, lahko poveš kaj več o tem, kdo si?«

Minerva: »Da, ljubljeni. Jaz sem znana kot Minerva iz grških časov in Jaz segam  še veliko dlje v starodavne čase Pangaea. Jaz Sem Atena.«

Fran: »Si povezana z morjem?

Minerva: » Z morjem, kakor tudi z vso Matero Gaia. Ta planet je tako, tako dragocen zame, za vse nas, ki smo živeli v tistem času in tiste, ki še živijo ter ščitijo planet kot vodniki  ljudi, ki so del nas, katerim smo ponudili roko, ko so šli v sedanje utelešenje. Ta planet je za vas in mi kot vaši vodniki želimo, da se ta nadaljuje in  da se znova povrne v svoje pristno stanje. Mi zelo trpimo, ko gledamo to krvavitev planeta in lahko zelo malo naredimo, da bi to ustavili, ker vi, ljubljeni, ste dosegli vašo polnoletnost, kjer je vaša svobodna volja najvažnejša.   Vaše samozavedanje in neodvisnost morata priti na površje v svoji popolnosti in vi morate izbrati  to pomoč. Da bi obvarovali Gaio, morate vi izbrati.  Kot duh človeštva, morate vi izbrati, da se to ustavi in nas poklicati, da vam pomagamo.  To je prav enostavno, vendar je to izbira. Mi vam ne  bomo odvzeli vaše izbire in mi zelo trpimo, ko čakamo in ne moremo storiti nič več. Vendar temna stran pozna to – oni hočejo, da padete na izpitu. Oni nočejo vaše osvoboditve, vaše neodvisnosti, vaše suverenosti kor enakovrednih bitij kot smo mi, kar pa resnično ste. Tako, mi želimo, da se sedaj zbudite iz vaše otrplosti, kot smo rekli. Mi vemo, da boste to naredili. Mi vemo. Hvala vam, še enkrat, za vaše poslušanje. Namaste.»

Dano skozi Fran Pearre, 26. maja  2010.  © Ashtar on the Road publikacije 2010.  Vse pravice ohranjene; Kakorkoli že, to je darilo vsem nam in to se lahko svobodno  distribuira pod pogoji, da so vse akreditacije priznane ter da ni noben del spremenjen ali zbrisan.

Sporočilo Suzan Leland:

Pozdravljena Ashtar družina!

Mehiški zaliv in sama Mati Gaia  kričijo po naši pomoči. Naši zvezdni brati in sestre nam govorijo, da mi lahko prosimo za kompletno zdravljenje z vztrajanjem, da jim vsi vladni voditelji, dajo uradno priznanje in prošnjo za njihovo intervencijo.  To je nujno zaradi vzrokov diplomacije, da se zgradi most med dimenzijami, da pride do »prvi kontakt« oznanila v svetovnem merilu, vse istočasno, in se preobrazijo vsi programi strahu, ki jih je temna stran vcepila v tiste, ki se še niso povsem prebudili. Skupaj  mi lahko preobrazimo aroganten prezir, ki ga British Petroleum, Halliburton and drugi kažejo za  zaliv in zares za vse na planetu Zemlja.  Samo zamislite se, kako lep  bi bil naš svet, ko bi bilo vse očiščeno!!!

Ta misija se nam tudi predstavlja kot možnost brez primere za hitro pomoč oznanitvi NESARE,  kakor tudi Prvega kontakta.  Ashtar, kakor tudi druga bitja iz spiritualnega sveta, ki nam sporočajo, so nam zagotovila, da le čakajo na nas ter da mi imamo moč, da to storimo. Sodelujte  na sklicu telekonference, ki bo 3. junija, zasledujte to  vsak dan, kot lahko, ter pošljite to dalje vsakomur, ki ga poznate! Prosim ne sedite v ozadju in ne pričakujte, da bo nekdo drug poskrbel za to – to je naš trenutek, da sijemo skupaj kot ENO z našo galaktično družino. Mi čutimo njihovo ljubečo okrepitev na tem sklicu telekonference in mi vam to posvečamo vnaprej.

Mi  bomo slišali o tem več od Ashtarja in drugih mojstrov na naši naslednji telekonferenci in bomo  soustvarjali močan in zdravilen mirovni obred za zaliv  in vsa kraljestva vode in obale. V vmesnem času vas prosim  za vaše molitve, odredbe meditacije in da posvetite to vnaprejšnjemu sodelovanju na vseh ravneh dimenzionalnosti! Da bi vam  še nadalje pomagali, smo vam poslali klic za akcijo,  da ga boste v čim večjem številu poslali dalje svojim prijateljem.

http://www.ashtarontheroad.info/gulfofmexicooildisaster.html

Susan Leland, Ashtar On The Road

http://www.ashtarontheroad.com/ashtarteleconference.html

http://www.ashtarontheroad.com/calltosavethegulf.html

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.