– To je ta čas – Sporočilo Nadangela Mihaela

Kanalizirano preko Marlene Swetlishoff, 10. aprila 2010

Ljubljeni,

Mi iz angelskih kraljestev smo tukaj v veliki množici v tem času, da damo vsem na  Zemlji pomoč, kot je potrebna, ko je potrebna. Mi smo blizu in čakamo vaše klice. Mi vam še naprej dajemo vse, kar nam svetuje/daje napotke Najvišji Stvarnik (Prime Creator)  in stalno prenašamo svetlobo, ko se vse energije vrtinčijo v vrtincih na Zemljo. Nikoli prej  ni bilo na Zemlji takšnega dogajanja, da bi se preteklost, sedanjost in bodočnost  mešala skupaj na tak način. Mi vidimo, da imate mnogi od vas doživljanja, ki vam samo dajo misliti, kaj se je resnično zgodilo. Ali res doživljate to ali so to le sanje? To je doživljanje zbliževanja energij iz preteklosti in bodočnosti v sedanji čas in to je težko razložiti, ko se to zgodi, ker se vam zdi tako resnično, kadar se to zgodi.

Ljubljeni, dolgo smo vam govorili, da se naučite uravnavati vaše centre in sedaj vam bo to treniranje moralo priti v poštev. Veliko tujih, neobičajnih in nenavadnih dogodkov in pripetljajev  bo še naprej prihajalo na površje v vaša življenja in  na svetovno sceno. Nekateri so tako bežni, da boste čutili kot, da ste se jih predstavljali, prej kot pa, da ste jih doživeli. Ostanite osredotočeni vase in odprti za spremembo, na katerikoli način boste to začutili.  Zaupajte, da imate vsa orodja, ki jih lahko uporabljate, ko so pred vas ponujena. OSTANITE OSREDOTOČENI V VAŠE SRCE IN ZAUPAJTE V VAŠE NOTRANJE VODENJE. Vsakemu od vas je nudena pomoč in je voden v vsem, kar se pojavi v vaših življenjih. Pogovarjajte se z nami in nam povejte vaše skrbi in odkritja, ker vam mi lahko damo pomoč, da boste lahko spoznali, kaj se zares dogaja.

Kot delavci za svetlobo ste prevzeli nase nalogo pretvoriti nove energije in jih napraviti varnejše za vso človeštvo, da jih absorbira, zato, da se boste dvignili vsi na  višjo vibracijsko raven. To vi delate v tem času. Mnogi od vas imate visoke energije, ki tečejo skozi vaše možgane in telesa v tem času in to je precej neudobno, ko se to dogaja. To je, za kar svetujemo dolge sprehode v naravo in ritmično dihanje, globoko v vaš popek in ven skozi vaša usta, brez opazne pavze, vsaj sedemkrat. To vas pomaga držati v ravnotežju, ko energije tečejo skozi vas, in pomaga ustvariti večje udobje za vas. Pomembnost pitja neoporečne, čiste vode, vsaj 8 do10 kozarcev vsak dan je vitalnega pomena, da bi olajšali gibanje teh energij varno skozi vaša fizična telesa. Dnevno vdajanje vašim spiritualnim disciplinam, vam bo v tem procesu tudi pomagalo.


Energije bodo povišane na frekvenčni ravni in veliko stvari bo pri vas prišlo na površje, kar ne  bo moglo biti zadušeno več dolgo. Vsak od vas je in  lahko opazuje in doživlja to v svojih lastnih življenjih. Istočasno, ko se vam to dogaja in se  čistite, vi tudi pomagate s čiščenjem in razsvetljevanjem zemeljskih omrežij, ker, ko greste skozi ta izkušanja in spoznate, kaj se dogaja, vi pomagate ozemljiti in  uravnotežiti te sile v centralno jedro matere Zemlje. To pomaga Zemlji pri uravnoteženju njenih sil. Na Zemlji je tako veliko, kar vi delate, česar zavestno ne opazite in boste  samo zvedeli to skozi prepozno spoznanje. Vedite, da se sedaj dogaja proces vnebovzetjaza Zemljo in vsega na njej. Vedeti, to ne bo v bodočem času, ta čas je sedaj.Vse, za kar ste delali, se sedaj začenja manifestirati pred vašimi očmi.


Pripravite se s tem znanjem in bodite razpoložljivi in pripravljeni, da boste v pomoč.  Potrdite nam vaše namene, da bi pomagali vsak dan, na kakršenkoli način  je zahtevano za najvišje dobro vseh in trdno upajte, da je to tako. Vsak od vas je voden vsak trenutek in ni nikoli sam. Vi ste varni, vi ste zaščiteni, vi ste vodeni v vsem, kar delate. To je proces, ki bo združil energije v eno vezno silo, ki se imenuje ljubezen in to bo ustvarilo veliko čudovitih sprememb na površju vašega planeta in znotraj src človeštva. To je čas za združitev z vsemi delci, vidiki, paralelnimi življenjskimi obdobji in dušnimi prostranostmi vašega božanskega JAZ in to se bo še naprej dogajalo božansko časovno usklajeno za vsakega posameznika, v njihovo najvišje dobro in blagor.

Vedite, da smo mi vedno z vami, da stojimo vse Legije svetlobe pripravljene, da vam pomagamo. Prva stvar, ki jo naredite vsako jutro, je, da nas pokličite, da vas vodimo k najpomembnejšim nalogam za ta dan in vedite, da bo to narejeno.JAZ SEM Nadangel Mihael

©2010 Marlene Swetlishoff

To sporočilo je priporočljivo posredovati drugim, ob upoštevanju naslednjih navodil: Vključite avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran – Mesečna sporočila od Hilarion *, Angelski biseri svetlobnih sporočil* Za naročila podrobnosti na: http://www.therainbowscribe.com *

Mnogo svetlobe, ljubezni  in mavrični blagoslov

Marlene

V slovenščino prevedla: Marija BatistaComments are closed.