– Integracija kozmičnih energij, ki prihajajo na zemljo – HILARION

nedelja, 30. avgust 2009 @ 05:02 CEST

Piše: mavrica

SPOROČILO VNEBOVZETE MOJSTRICE HILARON
Kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff, dne 9. avgusta 2009

Pozdravljeni ponovno ljubljeni delavci za svetlobo. Tokrat bi se rada osredotočila na polno integracijo vseh energijskih izpustov, ki so prišli na Zemljo in ki jih je vsak od vas sprejemal v svoje bitje med vsemi velikimi kozmičnimi dogodki, ki so se dogodili v obdobju zadnjih nekaj tednov.

e energije so najvišjih frekvenc, kar bo imelo za posledico, da se bo vsak od vas soočil s tem, kar ne vibrira več z najvišjo frekvenco. To bo prišlo pred vas v vaših vsakdanjih življenjih. Jaz svetujem vsakemu od vas, da to prepozna.

azumite, da vse, kar si želimo od vas je, da opazite ta znamenja in kar se dogaja, tako da ne boste postali del teh starih energij. Samo opazujte, kaj se dogaja, prepoznajte, zakaj gre, ter pošljite to dalje za preobrazbo v kozmično kristusovo svetlobo.

 eteričnih kraljestvih so se dogajali veliki dogodki, ki jih v tem času še niste opazili. Opravljena so bila velika mojstrska dela. Mati Zemlja je trdno na svoji poti v vnebovzetje in vsemu človeštvu na Zemlji je ponovno dana možnost, da naredi izbiro, da se povzpne v višjo zavest. Ko greste dalje v svojih dnevnih življenjih, se boste srečevali z ljudmi, ki so se pravkar prebudili.

eliko, ki jih bo prišlo v stik z vami, bo izražalo tisto, kar ni najvišje frekvenčne ravni, in tako vam priporočam, da si vsak postavi zaščito okoli sebe in ponavlja afirmacije in odredbe za dnevno zaščito. Prosim vas, da v svojih odredbah predvidite velik zaščiti oklep močne kozmične svetlobe, ki ogrinja vsakega vaših ljubljenih in njihovih ljubljenih. To je zelo pomembno, dragi.

sak od vas je kot strelovod in tako se vse, kar je v te času odpuščeno za preobrazbo, nemudoma obrne proti najbližji svetlobi. V največ primerih ste to vi, dragi. Tako vedite to, dragi, in se vedno obdajte z zaščitnimi oklepi. To je zato, da boste imuni na te negativne energije, ki se odpuščajo za preobrazbo. Tako bodo vaša energetska polja preobrazila te energije, vendar to ne bo vplivalo na vaše fizične, čustvene, mentalne in duhovne ravni.

o vidimo številne delavce za svetlobo, ki ste na krovu in v stalni povezavi v delovanju z duhovno hierarhijo, nadangeli, angeli in našimi galaktičnimi brati in sestrami, nas to razveseljuje in hrabri. Ko mi nadaljujemo z delom skupaj na ta način, so narejeni veliki koraki v dvigovanju Zemlje, vseh njenih omrežij, vsega človeštva in vseh kraljestev na njej v višje dimenzije.

o je za nas osupljivo in čudovito, da smo udeleženi v tem, vedoč, da sedaj mi delamo skupaj kot ekipa, kot zveza največjih sil, ki obstajajo znotraj Univerzuma. Tako, kot zgoraj, tako spodaj, mi delamo skupaj v najvišje dobro Zemlje in vsega na Zemlji. To je čudovito samo po sebi. Vir spoštovanja in hvaležnosti do vas se od nas z druge strani tančice nikoli ne konča.

sak od vas postaja bolj spreten v vaših dnevnih disciplinah. Tisti, ki ponavljate odredbe, ste postali mojstri teh disciplin. Vi odrejate z večjim in večjim spoznanjem, da ste stvarniki. Vedno, ko stojite in ponavljate vaše odredbe, razumete sami po sebi, da ste stvarniki, ki ste se manifestirali na Zemlji.

o, kar ustvarjate, je čudovito. Ostanite, ostanite v svoji svetlobi vsak dan za svetlobo, za zdravljenje ljubljenega planeta, za dviganje vašega ljubljenega planeta in vsega na Zemlji na višje vibracije.

Človeštvo sedaj išče svetlobo, postaja zavedno, da je nekaj v zraku, da je nekaj večjega, da bi moralo ugotoviti, kaj je to. To je zelo pozitiven razvoj in opazili boste v naslednjih dneh, da to postaja zelo pozornost vzbujajoče, ko tisti, ki so vas nekoč zasmehovali i n se norčevali iz vaših prepričanj, ker stojite v svoji svetlobi, sedaj prihajajo k vam za razjasnitev, za večje razumevanje. Tako, dragi, vi pričenjate vaše vloge učiteljev na globalni sceni – postajate učitelji in kazalci poti znotraj svojih lastnih skupnosti.

i ste svetilniki svetlobe in boste postali iskani iz razloga, ker vedno več in več človeštva začenja prepoznavati, da so na delu večje in višje sile v svetu in v Univerzumu. Vi in vaše sposobnosti bodo iskane bolj in bolj. Vsak od vas ima svoj lasten načrt, svojo lastno misijo in vsak od vas bo prenesel dalje to, kar je blagoslov za svet in za te množice ljudi, ki bodo iskali to, kar vi prinašate.

ako, tisti od vas, ki ste zdravitelji, umetniki, raziskovalci – vsak od vas in vaše delo, bo postalo bolj in bolj prepoznano, bolj in bolj iskano. Dragi, bodite pripravljeni, da boste postali resnično multi-dimenzionalna bitja, ki manifestirate v svetu, ker bodo vaši talenti, vaše sposobnosti in vaša svetloba postali iskani od tistih, ki so se pravkar prebudili.

oskrbite, da bodo vaša srca čista, da ste brez ega v vaši želji, da služite drugim. To je zelo pomembno, ker nosite veliko odgovornost, da tistim, ki prihajajo do vas in iščejo svetlobo, iščejo večje znanje, to podelite v največji čistosti, kot prihaja od svetlobe Boga, ki je nikoli ne zmanjka. Ko to delate, bo večja blaginja avtomatsko tekla do vas in skozi vas. Vsi vidiki vašega dnevnega obstoja na planetu Zemlja bodo harmonično zadovoljeni in vaša ponudba in delo bodo iskani.

Če še niste začeli vašega življenjskega dela, vam svetujemo, da se dnevno poglobite vase in se znotraj prostora vašega srca povežete z vašo Mogočno JAZ SEM prisotnostjo. Vodeni boste, da boste delali to, kar vam je v največje veselje in zadovoljstvo, in to je vaše življenjsko delo, ker odšli so dnevi samožrtvovanja, odšli so dnevi trpljenja, odšli so dnevi, da bolj želite najvišje dobro drugim, kot pa sebi.

n v služenju na tak način boste z največjim veseljem in zadovoljstvom zadovoljili potrebe vseh in najbolj pomembno vašega JAZ, potreb vaše Mogočne prisotnosti JAZ SEM, da se manifestirate kot velika bitja svetlobe, kar resnično ste. Integracija z vašo mogočno prisotnostjo se nadaljuje vsak dan. Vi boste prepoznali to popolnoma lepo in z lahkoto in odpuščali to, kar ne vibrira več na vaši frekvenčni ravni. To, kar se vam je zdelo prej preveč težko, da bi delali, postaja sedaj zelo lahko za delati.

gotovili boste in razumeli, da hodite v ogrinjalu zlate kristusove svetlobe, da ste blagoslovljeni preko mere, da ste vaš kristusov JAZ, ki hodi po Zemlji, in začudeni boste, da je to prišlo naokoli na tak vesel in čudovit način. To je vaša svetloba, to je vaš plamen svetlobe v polni meri manifestiran na Zemlji. Vi, v vaših suverenih bitjih sedaj hodite po Zemlji polno odgovorni, polno delujoči kot nosilci svetlobe, kar ste.

i iz višjih kraljestev absolutno občudujemo vsakega od vas in se klanjamo vsakemu od vas, za veliko delo, ki ga delate v imenu Zemlje in vsega človeštva, v imenu božanskega načrta za Zemljo, ker ves ta čas spoštujete vaše lastne dele božanskega načrta in vašo mogočno prisotnosti JAZ SEM. Dobro opravljeno, ljubljeni, dobro opravljeno!

o naslednjega tedna…

AZ SEM HILARION

2009 Marlene Swetlishoff

ir: http://www.therainbowscribe.com

 slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.