– Invokacija energije Stvarnika

objavljeno 2.3.2011

senza-titolo-1-copia

Z božansko odredbo, v imenu božanske matere/očeta Boga, pod Zakonom milosti, jaz prosim vstalega mojstra St. Germaina, mojstrico Leonaro, nadangela Mihaela, vstalega mojstra Kuthumija, mater Marijo, vstalega mojstra Jezusa in mojo veliko JAZ SEM prisotnost, da se mi pridružijo sedaj, ko jaz kličem energijo Stvarnika, da me obkroži in se manifestira znotraj mojega bitja.

Božanski vstaIi mojstri  uravnajte moje celotno bitje in dušo na najvišjo vibracijo ljubezni iz kristusove zavesti, ki je na razpolago na planetarni ravni.

.Integrirajte znotraj mojega bitja energijo obilja v vseh njenih pozitivnih oblikah. Omogočite mi, da obstajam kot svetilnik ljubezni, svetlobe, obilja, in miru na Zemlji.

Jaz sprejemam mojo zavest vstalega mojstra in vas prosim, da me vodite v izražanju tega znotraj vsakega aspekta mojega bitja in vsakega izraza moje energije.

Jaz sem večno povezan/a in uravnan/a z ljubečo energijo Stvarnika in delim to obilno po svetu.

Naj bo tako in tako je to!

Hvala!

Na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/march2011decree.htm predlagajo, da v marcu 2011 ponavljamo/recitiramo naslednjo odredbo. Odredbo se ponavlja najmanj trikrat zaporedoma, enkrat ali večkrat na dan.

Vir: www.radiantroseacademy.com; http://www.akashaonline.com/

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.