———————— 4.9.2013 – Posledice močnih energij svetlobe, ki so se sprostile skozi portale svetlobe v juliju in avgustu 2013

nebo

Dragi  vsi!
Jaz že drugi dan opazujem nekako tako oblikovane oblake na nebu, ki so sicer beli, včasih pa tudi rozasti – kakršne so pač energije.  To so vesoljska  plovila Galaktišče federacije svetlobe, ki so zakrinkana  v oblak.  Včasih tudi niso tako pravilne oblike, ker, ko se nevidno premaknejo stran,  se oblak tudi razleze  in polagoma izgine. Ta oblak  tudi potem malo prenašajo vetrovi.  So dobronamerni in nam pomagajo na razne načine – sedaj nam neposredno neopazne. Od Tare in Rama (sta človeka na Zemlji in v tesni povezavi  z bitji svetlobe izven Zemlje ter tistimi na Zemlji, ki imajo informacije od sedaj še tajnega močnega “zavezništva svetlobe” na Zemlji), ki sta govorila na telekonferenci Ashtarja – vrhovnega komandirja  Galalktične faderacije 27.8.2013 http://www.ashtarontheroad.com/tara__rama_A_A_news_reports.html, sem iz poročila prebrala, da je situacija sedaj zelo resna in tudi lahko nevarna na Zemlji. Vendar nevarnosti za končni cilj naj ne bi bilo.  Energije svetlobe, ki so se sprostile v juliju/avgustu in bodo preko  zlasti MERKABE, ki se je na nebu oblikovala v avgustu, vplivale še vsaj ves september, so povzročile, da vse energije teme in bitja teme na Zemlji izgubljajo moč . Cabal oziroma Kabal (v angl.) – to je tajna vlada teme na Zemlji, ki deluje v ozadju , je povsem obupana, ker se ji vse zapira in podira in hoče brezglavo napasti Sirijo in potem Iran in povzročiti 3. svetovno vojno ter potem vzpostaviti Nov svetovni red, ki  pomeni odpravo 2/3 človeštva na Zemlji… To je povsem drugo od tistega, kar pripravlja močno »Zavezništvo svetlobe« na Zemlji, v katerega je vključeno najmanj že 173 držav, in ga podpira svetloba izven Zemlje in v notranjosti Zemlje – Bog/Nebesa. Angelska kraljestva,  Kraljestva vstalih mojstrov, bitja svetlobe iz okvira Galaktične federacije svetlobe in tudi svetloba izven nje – kar bi vodilo v Zlato dobo na Zemlji, ki se je v duhovnem smislu, kot pravijo,  z  dnem 21.12.2012, že začela.
Kot sta povedala Tara in Rama, so glavni »jastrebi« sedaj, ki hočejo vojni v Siriji , v ZDA  okoli Obame Chuck Hagel, obrambni minister, Joe Biden – kandidiral je za predsednika ZDA takrat, ko Obama za 1. mandat, ter John Kerry, državni sekretar. Obama je,  kot sporočata, še na strani svetlobe, vendar mora igrati. Pravijo, da malo zavlačuje, da se dnevni red odigra in stvari pokažejo. Na Bližnjem vzhodu dela za vojno Izrael, Savdska Arabija…in zlasti uporniki v Siriji sami, ki jih podpirajo in oborožujejo ter pripravljajo incidente za povod, negativne sile iz ZDA, nekaterih EU držav ter Izraela, Savdske Arabije,…  Putin v Rusiji je zelo pomembna pozitivna sila, ki deluje na strani »zavezništva svetlobe«. Tara in Rama sta sporočila, da so izven-zemeljska bitja svetlobe, z močnimi tankimi žarki iz plovil onesposobila vsa medcelinske balistične raketne silose, kjer bi se lahko  uporabilo zlasti nuklearno orožje.
Skupina Neila Keenana , močnega in predanega pravnika, ki ga vidite tudi v prvem videu),   v zadnjem sporočilu, ki je v angleščini na spletni strani: NEIL KEENAN UPDATE: KEENAN GROUP CLOSES IN ON THE CABAL (2 videos) – je izredno močna in pomembna skupina v okviru “Zavezništva svetlobe”, je sporočila, da smo  tik pred tem, da se uvede nov finančni  sistem  na Zemlji. Tudi to je vzrok za to silno nujo na strani »Kabal«  napasti Sirijo in povzročiti 3. svetovno vojno. Obstajajo tudi močne globalne varnostne sile, (katere so,  je strogo tajno – lahko so pozitivne sile znotraj Interpola ali MI6 ali CIA ali NSA ali  ruske FSB ali NATA ali  Pentagona ) in bodo izvedle aretacije “Kabal”, da se vzpostavi nov sistem svetlobe. Izredno močno pozitivno vlogo imajo v vzpostavitvi novega finančnega sistema svetlobe na Zemlji sile svetlobe iz Kitajske (izvirajo/so izredno močni potomci iz “starodavnih” ljudstev in so bili  do sedaj v ozadju). Kot sem že sporočala, lahko splošno o tem (podrobni podatki so strogo tajni, da jih “Kabal” ne izve), preberete tudi iz tedenskih kanaliziranih sporočil preko Sheldan Nidla, v angleškem jeziku na strani http://www.galacticchannelings.com/english/index.html,  v hrvaškem prevodu pa na strani http://www.galacticchannelings.com/hrvatski/index.html. Po mojem mnenju so sedaj oziroma zasedaj verodostojna sporočila tudi preko Montague Keena na navedenih spletnih  straneh. Izven-zemeljske večje entitete teme v duhu, ki niso povsem pri tleh, prihajajo pa k ljudem, podpirajo pa “Kabal”, so zopet (po 21.12.2012, ko so se malo umirile in ponekod umaknile) bolj aktivne in dajejo preko nekaterih, ki kanalizirajo razna lažna sporočila, ljudi usmerjajo preko kakšnih slabih občutkov oziroma jim v um pošljejo kakšne misli skupaj z občutki. Zato je treba biti zelo previden in razsoden in se še posebej v dogodkih, ki se bodo dogajali, umiriti in poglobiti v srce, v svojo notranjost  (paziti je treba, da občutka, ki po površini telesa in ki prihaja od zunaj nate in ga pošiljajo drugi, ne zamenjamo z notranjim občutkom in gotovostjo, ki je hkrati znotraj sebe in v umu – VEM IZ LASTNIH IZKUŠENJ).
Marija Batista

Comments are closed.