– Očistite privzete negativne energije – Mojster Saint Germain


Sporočilo vstalega mojstra SAINT GERMAINA, kanalizirano skozi Aruno Byers, dne 4. decembra 2010

heart_earth-violet-flame-web


Panika glede sprememb v vašem svetu bi lahko zbrisala potrebno zavest za vstajenje. Panika glede vstajenja bi lahko tudi zmanjšala svetlobni kvocient za aktivacijo vstajenja. Kandidati za vstajenje niso imuni na te mentalne nemire/beganja, razen če so v polni meri prebudili njihovo JAZ SEM prisotnost. Gonja za spremembo v sedanjih okoliščinah odvrača pozornost nekoga proč od osvoboditve srca. Tukaj je še ena metoda čiščenja, ker bi lahko to privzemanje negativnih energij, ki ni zavestno, razdelilo kandidate za vstajenje enega od drugega, ko se pojavi nesreča oziroma katastrofa.

Najprej, utišajte telo, ko sedite na stolu ali blazini, in dihajte počasi in globoko eno minuto. Potem spremenite način dihanja v hitro prečiščujoče gibanje tako, kot da uporabite dih za pometanje. Na ta način dihajte v vaš prsni koš, ko osredotočate vso vašo pozornost na območje vašega telesa, na katerem se gibanje/pometanje mora zgoditi. Delajte to eno minuto. Ponavljajte proces, dokler se privzete negativne energije ne opustijo. Ta uporaba uma in kombinacija dihalnih metod bo odstranila privzete negativne energije z enostavnim izgonom proč.

Soočite se pogumno z vzrokom vaših privzetih negativnih energij in uporabite to metodo, da odstranite te energije, ki so se nastanile v vašem telesu tisti trenutek, ko se zaveste, da ste privzeli takšne energije. Naredite dihanje za najbolj uporabno orodje čiščenja. Vi lahko uporabite to orodje med vsako vašo dnevno aktivnostjo, ki omogoča, da ste mirni in uporabite to čistilno metodo za tisto, kar izčrpava vašo telesno življenjsko silo. Naučite uporabo te metode vaše otroke. Smatrajte jo kot možnost “v takojšnem trenutku” in kot odgovor za bodoče čustvene nemire/beganja. Prevzemite vodstvo v tej drami, ki se še naprej razvija, in ne dopustite katerimkoli nemirom/beganjem, da vas spravijo z vaše utrte poti. Miselni nemiri/beganja  lahko porušijo vse srečne, skrbne načine bivanja za tiste, ki niso prebujeni.

Precej kmalu bo naslednja katastrofa povzročila nadaljevanje sprememb, ki so nastale v človeških okoliščinah. Uporabite jih za prebujenje! Kaj jaz mislim s tem? Vse težave lahko nudijo to možnost. Kot ekstremni primer, domnevajte, da se napad na “dvojčka” v New Yorku še ni zgodil. Vsi, katerim je bilo namenjeno, da nadaljujete svoja življenja po tem dogodku, so privzeli negativne energije iz splošne reakcije na to ekstremno situacijo. Nihče ni vedel, kako naravno odpustiti te negativne energije, ko so bili priče zrušitve teh dveh stolpov. Ti so jih privzeli, ko so to gledali, njihove misli o tem, kar so videli, pa so ustvarjali še več negativnih privzetih energij.  Ko je svet to opazoval, so vsi privzemali te energije in ker je bile eden glavnih vzrokov za napad 11.9. porušiti človeško zavest, je drama naredila prav to. Privzete okoliščine, ki jih je drama povzročila, so terjale veliko število kandidatov za vstajenje. Prišli so ven iz zavesti vstajenja ter pošiljali v svet strah, kot njihovo novo temno držo.

Ponovna  pridobitev njihove zavesti vstajenja je edini način, da se masovno vstajenje lahko začne. To je primer pri milijonih, zato bi morali vsi delati te ali druge dihalne vaje, katere bi peljale te njihove strahove ven iz njihovih teles.

Nobena nesreča ne sme zbegati človeške zavesti, kot so jo napadi 9.11.. Moja uporaba tega primera bo presenetila mnoga skrbna bitja, ki niso uvidela, da imajo še privzete negativne energije od tega dogodka. Predstavljajte si, kako so tisti, ki so dejansko šli skozi te vrste okoliščin, privzeli negativne energije. Znašli so se v središču vrtinca drame, kar je povzročilo, da so prevzeli te energije. Bi lahko prišli ven iz teh pogojev? Da, vendar samo, ko se zavedajo, da imajo privzete negativne energije, in ko vedo, kaj narediti, da bi prišli ven iz tega.

Vse je ena zavest. Privzeti, temni prispevki k tej zavesti vplivajo na vse. Za ponoven obrat k svetlobi je treba narediti več čiščenja. Dihajte! Čistite vaše privzete negativne energije z globokim dihanjem, izmenično z kratkimi hitrimi dihi. Eno minuto vsakega. To delajte vsaj deset minut, vedno ko pridejo v vašo zavest okoliščine, da ste privzeli negativne energije. Strah je nasprotje ljubezni. Nobenega ljubečega  bitja ne more  uničiti strah, če dela te tehnike za blažitev njegovih privzetih negativnih energij. Preženite jih proč z življenjsko silo zdravja in sreče, vašim lastnim dihom.

Mojstri lahko naredijo to v trenutku. Potemtakem, ko vi opazite karkoli vznemirljivega, začnite uporabljati dih. Preženite strah proč in postanite zemeljski prevodnik za življenjsko energijo, ko se dogaja nesreča. Ne privzemajte več negativnih energij. Dajte svetlobo tistim, ki so doživeli direktne posledice. Izberite, da boste zavestno sprejeli vzrok katerekoli privzete energije kot božjo voljo. Nič se ne zgodi po naključju. Zbrišite kakršenkoli strah v zvezi s tem postopkom odstranjevanja nesnage v  vašemu dnevnemu življenju.


JAZ SEM, KI SEM, vstali mojster SAINT GERMAIN.


aruna-byers

Aruna Byers

http://awakeningcoach.com/default.aspx

Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/

V slovenščino prevedla: Marija Batista

__________________________________________

V nadaljevanju vam  podajam še nekaj afirmacij in knjige The Golden Promise Ronne Herman (www.Ronnastar.com), v kateri so sporočila Nadangela Mihaela. Uporabljate jih na način, kakor se uporabljajo po navadi afirmacije oziroma odredbe oziroma kakor začutite. Lahko jih tudi prilagodite (delno spremenite, dopolnite) lastnim potrebam in okoliščinam.

Uporabite in ponavljajte/deklamirajte afirmacije oziroma odredbe, ki vam ustrezajo, dokler se čvrsto ne zasidrajo v vaš razum, srce, dušo – podzavest. Začutite intenziteto in moč besed, ko jih ponavljate, ter čustva in občutke v povezavi z afirmacijami oziroma odredbami.

–          JAZ SEM mogočni preobražajoči plamen, ki sedaj in za vedno izniči vse pretekle in sedanje napake, njihove vzroke in učinke in vse neželene kreacije, za katere je odgovorno moje zunanje bitje v tej ali katerikoli drugi stvarnosti. JAZ SEM mogočna kozmična energija, ki teče skozi, napolnjuje in prenavlja vsako celico v mojem umu in telesu sedaj!

–          Mogočni, magični obroč zaščite moje JAZ SEM prisotnosti, ki me obdaja, je nepremagljiv in me ščiti pred vsako neskladno/neblagoglasno mislijo in elementom, ki išče, da najde vstop ali se vrine vame. JAZ SEM popolnost mojega sveta in to se samo vzdržuje.

–          Božanska prisotnost, vlij svoj sijaj skozi moj um in  telo, zdravi, izpopolnjuj, krepi in vedno usmerjaj vsako mojo misel in akcijo skozi mojo lastno JAZ SEM prisotnost!

–          »JAZ SEM popolno zdravje« se sedaj manifestira skozi vsak organ in del mojega telesa. Moje telo svetlobe izžareva dalje v svet oblike.

–          JAZ SEM preobražajoča moč in prisotnost v vsakem delčku strahu, dvoma, sumničenja v mojem zunanjem svetu. Jaz vedno naredim pravo izbiro in podvzamem pravilno akcijo.

–          Jaz predajam to situacijo (navedite situacijo!) moji JAZ SEM prisotnosti in izid je popoln. Moja popolna prisotnost privzema kontrolo te situacije in razrešuje vse disharmonije in negativnosti za moj najboljši izid/rezultat.

–          JAZ SEM vitek/a, JAZ SEM čeden/a, JAZ SEM zdrav/a, JAZ SEM ljubeč/a, JAZ SEM moder/a, JAZ SEM bogat/a. JAZ SEM božja popolna moč v akciji.

Marija Batista

Comments are closed.