———————— 21.6.2012 – Iz knjige ¨Živite svojo Božanskost – Saint Germain¨

zivite_svojo_bozanskost_adamus_saint_germain_b

3. poglavje – VOJNE BOGOV str. 91-95

Kaj se trenutno dogaja? Vojne Bogov. V tem trenutku jih vidite vsepovsod na Zemlji. Ne želite jih imenovati vojne, vendar so prav to…..

Toda, kje v tem trenutku potekajo resnične vojne? Ne na Zemlji. V nekem smislu so ljudje na Zemlji majhni otroci v primerjavi z resničnimi vojnami, ki potekajo na obzemeljskih ravneh. Tam se odvija pravi boj.

Kje so obzemeljske ravni? So v energijski dimenziji, blizu fizične Zemlje. So nesnovne, a še vedno zelo tesno povezane z Zemljo.  Obzemeljske ravni obkrožajo Zemljo v mnogih, mnogih, mnogih plasteh…..

Vojne Bogov  so v tem trenutku zelo intenzivne, kar se bo nadaljevalo še naslednjih nekaj let in bo vplivalo na odnose med religijami na Zemlji. Ker je politična struktura večine držav osnovana le na eni religiji, se bodo prav tako nadaljevale napetosti med državami….

Vojne Bogov bodo postale glavni dejavnik v naslednjih nekaj letih. Ne vznemirjajte se, ne bodite presenečeni in ne vpletajte se. Ne vpletajte se.

V svojem življenju ste že bojevali vojne Bogov. Bojevali ste se sami v sebi, kaj verjeti in česa ne, kaj je prav in kaj ne, katera pravila veljajo za vas. Sami s seboj ste bojevali zares mnogo bitk glede pravil, glede tega, kaj je prav in kaj narobe, kaj je luč in kaj je tema. Zdaj ste veliko modrejši in bolj uravnovešeni, z globljim razumevanjem Boga v sebi. Ne vpletajte se v vojne Bogov.

Samo en resničen odgovor je na vprašanje o Bogu. Samo ena prava resnica, ki je absolutno individualna. Boga ne boste našli v organizaciji ali cerkvi. Te vas občasno lahko podpirajo, ampak nikoli vam ne bodo dale odgovora. Odgovor vedno prihaja iz vas. Odgovor, ki presega razlage, je: »JAZ SEM, KI SEM.« Razsvetljenja ne morete doseči po nobeni drugi poti.

Comments are closed.