* 15.4.2012 – Sporočilo Montaguea z dne 08. aprila 2012.

V tem obdobju velike spremembe, je pomembno, da ste pripravljeni na prehod v stanja višje zavesti. Potrebno je, da se uskladite s tistim, kar ste vi v resnici. V vaših srcih imate ključne nepogrešljive informacije. Nosite jih s seboj iz vseh življenj, ki ste jih kdajkoli preživeli. Naučite se povezati s temi informacijami. Uporabite katerokoli metodo, ki vam odgovarja. Opustite tridimenzionalno razmišljanje, čas je, da se dvignete nadenj. Zavestno odpustite vsem, ki so vas prizadeli oz. ranili in vsem, ki so vas poskušali držati v stanju zaprtosti v ječo.
Lahko sledite nasvetu Toma Ryana. Podelite ga z vsemi, da bodo tudi oni razumeli, kaj lahko naredijo.
Sporočilo Toma Ryana
Prevzemite popolno odgovornost brez prelaganja krivde na kogarkoli za vsa dejanja osebe, oseb ali skupine, ki proti vam usmerjajo negativnosti.
Vprašajte se: Kaj v meni povzroča, da se drugi obnašajo na tak način. Sedaj za to sprejmem popolno odgovornost. TO VAM DA MOČ NAD TEM.
Potem vašemu večnemu sebi in stvarstvu recite: LJUBIM TE. To je namenjeno vam, stvarstvu in pozitivni energiji, ki je v ozadju kreacije tistega, kar je negativno.
Enkrat, ko ste izrazili ljubezen, je odpuščanje zagotovljeno. Takrat recite iz globine svojega srca: PROSIM TE, OPROSTI.
To premakne neizbežen vlak odpuščanja in ozdravljenja. Takrat veste, da je vam, pa tudi izvršiteljem, odpuščeno. TO OZDRAVLJA IN ODVZEMA MOŽNOST IZVRŠITELJEM, DA ŠE NAPREJ IZRAŽAJO/POŠLJEJO KAKRŠNEKOLI NEGATIVNOSTI PROTI VAM. Takrat sebi in stvarstvu recite HVALA in vse odpustite.
To lahko ponavljate toliko časa, dokler ne občutite olajšanja. Delajte to s čistim stanjem uma brez prelaganja krivde, brez obsojanja. Ta metoda je najučinkovitejša, ko se izvaja tako, kot je zgoraj opisano. Vedno deluje. Prakticirajte jo.
Tom razume moč človeškega uma. Z vami želi deliti svoje znanje, da bi vam pomagal ustvariti boljši svet za vse človeštvo. Če boste vsi vi naokoli po svetu delali tako, bo to odstranilo negativno strukturo, ki vas drži v ujetništvu. S tem boste pomagali oblikovati bolj ljubeznivo in skrbnejšo družbo, v kateri so vsi ljudje enaki.
Prosim vas, da zavestno odpustite vsem, ki so vas ranili in vsem tistim, ki vas skušajo zadrževati v ujetništvu. Odpustite vso jezo in bolečino, ker je to tisto, kar vas zadržuje v tridimenzionalnem stanju. Enkrat, ko to naredite, se vam življenje spremeni. Ljubezen postane center vašega obstoja.
Velikokrat sem rekel, da je LJUBEZEN najmočnejše orodje proti negativnosti. Povežite se s tistimi, ki jih ljubite. Ko ljubezen izpolni vaše življenje, ne bo več prostora za negativnosti. Ne bo več prostora za maščevalnost: vaša energija je predragocena, da bi se izgubljala za negativne misli. Tisti, ki so poskušali kontrolirati in uničiti vaš planet, bodo odgovarjali za svoja dela, vi pa se lahko posvetite ustvarjanju svetlobe in ljubezni. Materialne stvari ne bodo pomembne. V višjih dimenzijah se ne boste obremenjevali z materialno lastnino.
Naučite se verjeti svojemu srcu glede na to, da se je z vašo glavo poigralo s pomočjo izobraževanja, vere in vlade. V njihovem interesu je bilo preprečiti, da bi kdajkoli spoznali, kdo ste v resnici. Neprenehoma ste bombardirani z negativnostjo. Ne nasedajte temu. Vi niste roboti, ki izvršujejo povelja. Vi ste človeška bitja, sposobna razmišljati in čutiti, ki ne pristajate na ubijanja in osvajanja ozemelj, ki imajo vsa pravico obstajati v obliki, skladni s svojimi željami. Ustvarjajo se situacije, da bi se vas zavedlo v prepričanja, da ste v nevarnosti pred napadi. Vi ste sedaj dovolj modri, da lahko veste, da je to vse del večjega načrta za prevzemanje nadzora nad vašim planetom in zmanjšanje populacije. Oni so osmislili finančno paniko, kontrolirali so depresije itd., da bi vas prisilili sprejeti njihov NOVI SVETOVNI RED. Oni verjamejo, da cilj opravičuje sredstvo in so pripravljeni uporabiti silo in moč. No, padli so v videnju širše slike. Vsako človeško življenje je pomembno, vsaka duša je večna.
V vaši novi realnosti ne bo obstajal denar. Nikoli ni smelo biti dovoljeno, da je denar prevladal. Tako se je zgodilo zaradi neumnosti predsednikov ZDA, ki nikoli niso bile odstranjene. Čas je, da se to ponovno pretehta. Banke so planirale držati mase v revščini in neprestani borbi za obstanek. Temu se – to povem z veseljem – bliža konec.
S tem, ko vi rastete v ljubezni in svetlobi, njihova moč in kontrola bledi. Oni ne morejo obstajati v ljubezni. Ljubezen je močnejša od vseh njihovih orožij in je brezplačna.
Čas je, da se popolnoma prebudite, da poskrbite za tiste, ki jih ljubite in ki so vam dragi. V svetlobi ni prostora za ego. Pustite ga z vsemi njegovimi pastmi tretje dimenzije za seboj. Z vašo pomočjo so oni NIČ.
Sledite Tomov nasvet in podelite ga z vsemi, ki jih poznate, tako skupaj ustvarjate Novo Stvarnost. Tudi mi vsi delamo na tem.
Moramo opraviti svoje delo in se s tem pozabavati. Hvaležni smo vsem vam za vso vašo pomoč. Skupaj smo izredna ekipa. Vse več je novih pridruženih vsak dan in vsi so dobrodošli.
Vedno bom tvoj ljubljeni, MONTY
Prevedla iz hrvaščine: Alenka Benčina

Comments are closed.