* 17.10.2011 – Saint Germain: “Akt NESARA prinaša mir na Zemljo”

Saint Germain
Preneseno skozi Susan Leland, 14. oktobra 2011
“Pozdravljena, ljuba družina!  Jaz, St. Germain, stojim z vami in berem sporočila iz vaših lepih src in vem, kaj je to, kar bo prineslo veselje vam in seveda celotnemu planetu Zemlja. Da, jaz poznam vašo željo za mir po vseh deželah in za mir med vami, celo znotraj vas.  In jaz lahko zatrdim, da sem še enkrat inspiriral/navdihnil odgovor za vas in ime odgovora je NESARA!
To je Nacionalni jamstveni in reformacijski akt/zakon (angl.: National Security and Reformation Act – NESARA). Reformacija je ključ – NESARA prinaša vsakomur mir na Zemljo in skupaj s tem prinaša sigurnost zaradi obilja. Koliko od vas pozna to, ljubljena družina, – vi sami bi bili lahko med tistimi, ki čutijo ponižanje in nepravičnost zaradi pomanjkanja, ki ga prenaša večina v vaši družbi – zares 99% skupnosti sveta? Jaz sem tukaj, da vam povem, da je NESARA zakon in ta prihaja iz višjega vira – božanskega vira, če želite – svete, višje dimenzije, kjer je vodilo kristusova zavest. Zares, to je življenjski stil vseh. In jaz in drugi mojstri teh višjih dimenzionalnosti smo enotno prišli skupaj v preteklosti, ko je planet Zemlja potreboval navdih in podporo.
In jaz sem prišel sedaj z sporočilom od mojstrov  ter imam čast in spoštovanje za zagotovitev navdiha za NESARA akt, kot sem jaz naredil za mnogo dokumentov, vključno za Deklaracijo neodvisnosti za Združene države Amerika, ki so bile znane kot kolonije v tistih časih. In tako sem prišel sedaj, da vam zatrdim, da je akt NESARA odgovor za vse, kar vas muči, če so to nepravičnosti v izobraževalnih možnostih, v medicinski oskrbi, v svobodi do vašega izražanja in nepravičnosti do življenja takšnih vaših življenj,  po kakršnih hrepenite.
Torej odgovorite na ta poziv, ki smo vam ga dali, tako da pristopite k temu in stojite z nami in naj vas štejejo!!! Vaš pogum vam bo povrnjen, ko bo ta zakon postal zakon vseh kraljestev, ne le Združenih držav Amerike. Ta zakon je za svet. In ta bo šel dalje in se takoj množil. Vse ekonomske katastrofe bodo reformirane. Tam, torej na planetu Zemlja,  bo pravičnost, enakost in integriteta za vse – vsakega moža, ženo in otroka!
Samo pomislite, kaj bi lahko naredili, če ne bi imeli skrbi zaradi finančnega pomanjkanja! Samo pomislite, kako veselo bi bilo deliti z vsemi! Samo pomislite, kako bi lahko pozdravili vašega brata, kot da je eno z vami, in kako bi lahko posegli ven in delili ter bili deležni do takrat, ko denar ne bo več potreben in ne bo obstajal na planetu Zemlja. In to je cilj NESARA, ljubljeni! Res! Ta bo prinesel zlato podlago v mojem imenu, ven iz Saint Germanove banke, vsakomur na Planetu Zemlja. In ko bo vsakdo užival obilje, potem dolarji ne bodo več nujni.
NESARA odpravlja vse nevarnosti in ovire za vaše veselje in, da, ko bo akt NESARA oznanjen, bodo tisti, ki so izvajali kontrolo in sprožali vojne, lakote, vse revščine in krutosti, izgubili vso moč za vse čase! Zares, pravi proces se dogaja sedaj! In mi vas vabimo sedaj, da stojite z nami, da vstanete in dvignete vaše glasove za akt NESARA, ker to je pot do miru, ki prinaša  vso razumevanje, in pot do veselja, ki pripelje vso svobodo  vsakomur v človeškem kraljestvu planeta Zemlja!!!
In tako vam mi pravimo, hvala vam, ker ste tukaj v tem najbolj razburljivem času sploh! In mi vas  prosimo, da naredite, kar je največ mogoče – vsi in vsak od vas – da pripeljete akt NESARA na svetlobo in v njegovo objavo. Veliko jih je pripravljenih – Beli vitezi (angl.: White Knights (to so zavezniki Galaktične federacije svetlobe na Zemlji – opomba prevajalke)) ter  hrabre duše in Obama, ki je vodja v oznanitvi, do katere bo prišlo. Mi vas prosimo, da podpišete peticijo, da poveste Obami, da ste pripravljeni in govorite v imenu celega sveta, ker, da, tam, pri vas, jih je veliko, ki še niso prebujeni in ki ne vedo za to velikansko priložnost.
Okno za oznanitev/objavo je široko odprto!  Sedaj je pravi trenutek po vašem času!  Dvignite se, pustite se šteti in sijte dalje ter dajte glas od sebe za mir in ljubezen ter obilje za vse, s prostim dostopom do uživanja vseh čudežev, ki vam jih sedaj ponuja življenje na planetu Zemlja. Zapomnite se tudi, da boste tisti od vas, ki ste/boste izbrali vstajenje, našli svojo pot mnogo lažje, ko bo enkrat NESARA oznanjena in vpeljana. Samo pomislite o mnogih poteh/načinih, na katere lahko vi uživate vse ugodnosti!!!
Pojdite na spletne strani *. Preberite več, in ko boste brali,  omogočite NESARA akt, ko boste vedeli, kako to narediti. Podpišite peticijo, pošljite jo dalje in,  res, dvignite se skupaj s tistimi, ki marširajo! In če niste dovolj blizu, v neposredni bližini, da bi stali z njimi, potem jim pošljite vašo ljubezen in vaše blagoslove. Skupaj, kot eno, se mi premikamo naprej po  dolgi poti  v zlato dobo in NESARA je resnično ključ, ki bo odprl njena vrata!
Hvala vam za vse, kar ste naredili in za vse, kar boste naredili! Vi ste spoštovani, cenjeni in najbolj od vsega, ljubljeni. In tako je to! Namaste!”
* http://www.wethepeopleforpeace.org/default.html
http://www.ashtarontheroad.com/5d_doorway_now_open.html (na tej spletni strani je  med drugim povezava na spletno stran s peticijo za akt NESARA in na spletno stran s peticijo za razkritje/razodetje – opomba prevajalke)
http://2013rainbowroundtable.ning.com/
http://www.facebook.com/pages/Ashtar-On-The-Road/181825795227386?sk=wall
www.occupywallstreetevents.com
Originalno sporočilo v angleškem jeziku lahko najdete na spletni strani: http://www.ashtarontheroad.com/stg_nesara_brings_peace.html
susan-leland1
Susan Leland
Prepisala Susan Leland; www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar on the Road publikacije 2004-2011.  Vse pravice zadržane.
www.AshtarontheRoad.com;   www.AshtarontheRoad.info ;  www.AscensionEnergyTools.comwww.WeThePeopleForPeace.org;  www.SpiritedClearings.com
___________________________________________________________________
NUJEN KLIC ZA AKCIJO IN NOVI NAČINI PODPISOVANJA NESARA PETICIJE IN PETICIJE ZA RAZKRITJE
Spletna stran, na kateri je peticija za oznanitev NESARA:
https://wwws.whitehouse.gov/petitions/!/petition/announce-and-implement-national-economic-security-and-reformation-act-nesara/GrQ0cm26
Spletna stran, na kateri je peticija za razkritje/razodetje:
https://wwws.whitehouse.gov/petitions/!/petition/formally-acknowledge-extraterrestrial-presence-engaging-human-race-disclosure/wfYDlmlG
ČE STE BILI NEUSPEŠNI PRI PODPISOVANJU THE DVEH PETICIJ SI NALOŽITE  BRSKALNIK KOT JE FIREFOX* ALI KATEREGA DRUGEGA KOT JE INTERNET EXPLORER! ČE BOSTE TAKO NAREDILI, SE BOSTE MORDA  IZOGNILI MOREBITNIM PROBLEMOM, KI SO JIH NEKATERI DOŽIVELI PRI PODPISOVANJU PETICIJ**.
Najdite si čas za podpisovanje, ko niste razburjeni.  Če še nimate njihovega “računa”, ga ustvarite tako, da greste na “Create an account”. V shemo, ki jo dobite,  vpišete vaš elektronski naslov, poštno številko (ZIP kodo) vašega kraja prebivanja  in v spodnji okvir prepišite črke ali številke, točno tako, kot so napisane v okviru  nad njim. Potem poglejte v elektronsko pošto za sporočilo Bele hiše, da boste s klikom potrdili prvi  link v sporočilu v elektronski pošti (lahko tudi pride sporočilo in je označeno kot “spam”).  Ko ste potrdili račun in pridete spet na spletno stran Bele hiše ter ste pripravljeni za podpis, na dnu spletne strani pritisnite na gumb “sign in”. Prepričajte se, da podpisujete pravo peticijo. Podpis gre kar direktno, če pa bo slučajno zahtevan vpis gesla, ki ste ga prejeli  z njihovim elektronskim sporočilom, pa ga vpišite vanj ali pa prekopirajte in vnesite vanj.
Susan Leland
*Brskalnik Firefox se dobi tudi zastonj, med drugim se ga lahko zastonj prenese tudi iz spletne strani (zgoraj na spletni strani) Davida Wilcocka (http://www.divinecosmos.com/), za katerega je SaLuSa 14. oktobra sporočil, da bo nudil veliko informacij, ko se bodo začeli dogodki hitreje odvijati. – dodala Marija Batista
** Ni nujno, da bodo pri podpisovanju nastale težave, čeprav nekateri po svetu sporočajo, da jih imajo. Jaz nisem imela nobenih problemov. Delala sem kar preko Internet Explorerja.  Podpiše jo lahko vsak, ne le državljan ZDA. –  dodala Marija Batista
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.