* 30.3.2011 – Dogajanje na Japonskem

matthew


DOGAJANJE NA JAPONSKEM
Prevod posameznih delov sporočila, ki ga je dne 25. marca 2011 kanalizirala Suzanne Ward od svojega sina MATTHEWA (celotno sporočilo v angleščini lahko najdete na spletni strani: http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=132&z=2)
“Da dam primer dolgo skrite resnice, ki je prišla do nekega obsega naprej – ne dolgo nazaj bi večina ljudi na Zemlji težko verjela, da bi nekaj znanstvenikov lahko povzročilo strašansko razdiralne potrese, močne nevihte in poplave. Sedaj vaš internet mrgoli z informacijami, kaj lahko povzroči tehnologija, ki jo je ustvaril človek, in medtem ko javnost na splošno tega morda še ne ve, bo pravočasno zvedela.
Naj najprej obravnavava Japonsko. Mi vemo, da nekateri delavci za svetlobo čutijo, da bi morali naši izven-planetni bratje in sestre vstopiti in kontrolirati situacijo radioaktivnega izžarevanja, ki ima potencial ustvariti neizmerno število smrtnih primerov in globalno okoljsko škodo. V naših preteklih sporočilih smo vam povedali, da naša vesoljska družina zmanjšuje do mogočega obsega radiacijske ravni, v drugih sporočilih pa smo navedli, da posadke vesoljskih ladij ne morejo masovno pristati, dokler ni zagotovljena varnost  za vas in njih in na tej točki, ta ne more biti. Tako pomoč za nuklearko ne more priti na obsežen javni način. Kakorkoli že, akcija je bila podvzeta.”
V tem sporočilu je navedeno, da je 18. marca 2011 Matthew sporočil mami, da izven-zemeljska bitja svetlobe pomagajo zmanjševati posledice izžarevanja iz nuklearke:
” Majhna vesoljska ladja je pristala približno miljo stran od nuklearke in posadka ladje je uporabila njihovo tehnološko opremo v povezavi z bolj obsežno opremo v ladjah zgoraj; Nihče v nuklearki ne bi mogel vedeti, da je bila posadka na Zemlji.”
Iz tega sporočila in sporočila  Matthewa z dne 17. marca 2011 (originalno sporočilo v angleščini lahko preberete na spletni strani: http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=131&z=2), izhaja, da so bili v povzročitev katastrofe na Japonskem vpleteni Illuminati (HAARP).
Kot je navedeno v zadnjem sporočilu Matthewa,  je 25. marca 2011 je Hatonn sporočil materi Matthewa::
“Hatonn mi je ravnokar povedal, da Illuminati vedo, da je posredovala naša vesoljska družina, ker se namenjeno opustošenje ni dogodilo. Očitno so oni to domnevali, vendar je bilo to odločilno, ko je orkan preko oceana oslabel, potem se obrnil in šel na sever, namesto da je prizadel kopno ZDA, kar ni bilo to, kar so načrtovali Illuminati.”
“On je rekel, da je bila na Japonskem uporabljena ena od več kapacitet HAARP-a na različnih lokacijah v povezavi z izboljšavami iznajdb Tesle in odkritij za proizvodnjo uničenj od zgoraj in pod zemeljskim površjem. Celo z naprednimi tehnologijami izven-zemeljskih bitij ni enostavna stvar odkriti vse opreme od Illuminatov, ne da bi motili pomembne vire moči in komunikacije v mrežnem sistemu, ki služijo nam in ne le Illuminatom. Zato potekajo razprave na najvišjih ravneh sveta Univerzuma, kako bi na najboljši način nadaljevali.”
Matthew:
“Tam so zares ravni izžarevanja v rastlinah, v vodi in v zraku poleg nuklearke, ki so nevarne, in nižje ravni izžarevanja še ponekod v tej državi. Vse te ravni izžarevanja  bi bile daleč višje brez pomoči naše družine iz vesolja na planetu in zunaj planeta, kar je zelo zmanjšalo radioaktivnost na nuklearki”.
“Pri vas morate na globalni ravni zahtevati, da se ne gradijo novi reaktorji, da se ustavijo tisti v konstrukcijski fazi in se ustavijo tisti v aktivnemu servisu. Nuklearna energija je bila na vaši stopnji razvoja rizična od samega začetka, vendar pa se je ta celo močno širila, ker je to zelo dobičkonosno za maloštevilne, katerih požrešnost daleč presega varnostne interese. “
“Ko bodo posadke lahko v velikem številu pristale, bodo pripeljale njihovo tehnologijo za dematerializiranje vseh nuklearnih odpadkov in odstranitev vseh radioaktivnih onesnaževalcev v zraku, vodi in zemlji in oni bodo delali z vami, da očistite in pomladite vaš planet.”
“Na žalost, čas govoric in dramatičnih napovedi glede masivnih kopnih, morskih in polarnih premikov je še tam. Da, bodite pravilno informirani, vendar prosimo, ne dajte nobene energije katerimkoli vrstam s strahom napolnjenim informacijam! Stojte čvrsto v svoji svetlobi, vedoč, da je z vami nešteto duš v telesu in duhu, ki vas ljubeče pospešeno pomagajo na vaši poti v zlato dobo Zemlje.”
matthew-in-suzanne-ward
Suzanne Ward, http://www.matthewbooks.com/
Pripravila in v  slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.