* 15.4.2012 – MELCHIZEDEK 2012

senza-titolo-1pdf2

3. April 2012
Ljubljeni!
Ko se spoprijemate z notranjim pozivom v želji in s spoznanjem, da je potrebno vse odpustiti, resnično odpustiti, preden se lahko dokončajo vsi karmični vzorci z vašimi karmičnimi partnerji, ugotovite, da ste se znašli v čisto drugačni perspektivi kot kdajkoli prej. Potem ko lahko odpustite drugim in še posebej sebi, premaknete te vzorce skozi izkušnjo, ki vam omogoča, da se lahko manifestira v vas in skozi vas bolj prijazna pot življenja, To je največji izziv, s katerim se sooča sedaj tako zelo veliko ljudi, izziv, da bi našli v sebi zmožnost resnično in popolnoma odpustiti vse. In mi vam povemo, da to delo mora biti opravljeno preden se premaknete naprej po vaši poti vstajenja.
Ne morete narediti naslednjega koraka na vašem potovanju, dokler to ni narejeno. Ljubljeni, zato da lahko vstopite v območja višje zavesti, morate doseči čistost v svojih srcih, mislih, telesih in dušah. Iz vsake celice morate iztisniti vso temo, da lahko vstopi večja Svetloba in napolni vaše bitje. Svojemu višjemu mentalnemu telesu /Kristusovemu Jazu) morate omogočiti, da se izraža v vedno večjem sijaju in za to je potrebna ta pretvorba. Zdaj ni več prostora za človeški ego v tem scenariju. Morate se odpovedati nižji volji od Božje volje, da lahko omogočite Bogu/Boginji v sebi, da izstopi v manifestacijo na Zemeljskem nivoju.
Pot se zdi dolga in dolgočasna, toda povemo vam, da boste rekli hvala in boste hvaležni, da ste vztrajali skozi to dolino senc, saj ko se to združi v prvem svitu novega dneva, v katerem dvojnost ne bo več obstajala, bo vse postalo jasno in vsi koščki sestavljanke bodo na svojem mestu. Razumeli boste namen in pomen vsega, kar se je zahtevalo od vas, da spoznate, sprejmete in preobrazite. Vedite, da vaša prihodnja pot ni več tako daleč, kot morda mislite in ta pridobitev se lahko zgodi v trenutku razumevanja. To se bo sedaj dogajalo bolj pogosto, ko vaš Višji Jaz sproža poslednje dogodke, ki so vam v pomoč, da se premaknete skozi zaključne faze preobrazbe.  Niste prepuščeni sami sebi v tem obdobju, Predragi, kajti mi, vaši starejši bratje, vam pomagamo v tem procesu.
Večina Vstalih Mojstrov, ki pomagajo človeštvu, je šlo v mnogih življenjih skozi nivoje dualnosti in vedo, kaj je potrebno, da to presežete. Zato smo tukaj, da vas podpremo in vam pomagamo v tem procesu. Pokličite nas in dobili boste pomoč. Vi vsi si tako zelo zaslužite pomoč, saj ste z naše perspektive že popolni in celi in vse, kar je potrebno, je da se spomnite in sprejmete to resnico. Vsak od vas je izbral izkušnjo, da se lahko vrne k Izviru z razširjeno modrostjo in vednostjo in to ste storili velikokrat v vašem služenju za proces vstajenja na mnogih svetovih. To je vaša posebnost v galaktičnih sferah.
Naj ljubezen v vas sije v vse večjih koncentričnih krogih, da ta žareča območja zaobsežejo polja misli, ki obkrožajo planet in vplivajo na vsa živa čuteča bitja. V sebi imate ljubezen in moč, da dovršite ta čudežni podvig. Ohranite vašo naravnanost vsak dan in sledite namigom vašega srca in željam vašega telesnega elementala. Vse deluje v sozvočju, da doseže razvoj svojega dela Božanskega načrta.
JAZ SEM  Melchizedek
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Hvala, ker vključite naslov spletne strani, ko pošiljate to sporočilo.
Prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.