———————— 10.8.2012 – SREČANJE S SAMIM SABO

mirror

(sporočilo Arkturjancev z dne 5.8.2012)

Dragi Zemljani, mi smo Arkturjanci, za marsikoga novodobna stvaritev, nekaj, kar je prišlo s tokom časa in se bo kot vrsto drugega v novodobnih zadevah vrnilo v pozabo. Tudi v novodobnih gibanjih je moralo izginiti vse, kar ni bilo resnična Svetloba, in tako se bo nadaljevalo še naprej, da bo ostala le še resnična Luč. Ne more biti drugače in tudi če je vaše delovanje usmerjeno na duhovno področje, se bo v celoti pokazalo, koliko Luči je v vas samih, koliko ste sami uspeli realizirati učenja, ki jih prenašate na druge. Samo znanje se nikakor ne more primerjati z modrostjo nabranih izkušenj, uvidov, ki jih je prineslo življenje. Glavne lekcije so za vsakogar enake, čeprav jih vsi prejmete na različne načine in skozi različne situacije. Kar mislite, da znate in je naučeno, brez da bi to sami izkusili v svojem življenju, vam bo omogočeno prepoznati v praksi, da vaše znanje ne bo odveč in samo lebdeče v zraku, ampak razumevanje, ki temelji na lastnih izkušnjah. Sedanji pospešen čas evolucije vam bo prinesel soočenje z resnicami, za katere lahko mentalno veste, da obstajajo, vendar se z njimi v življenju še niste srečali. Bodite torej pripravljeni, da ne zamudite te čudovite priložnosti in da vaš ego ne bo oviral resničnega prepoznavanja lekcij. Ego se rad šopiri z nakopičenim znanjem, ki nima trdne podlage, vesel je, da ve več kot drugi. Temu je sedaj za vedno potrebno narediti konec in tako pospešiti svojo lastno pot.

Znova se srečujemo z vami v obliki sporočila, ki služi namenu prepoznavanja različnih resničnosti. Medtem ko se vaše vlade še vedno soočajo s številnimi problemi, se mnogi že močno zavedate, kako drugačno je lahko v resnici življenje, ko se duh poveže z materijo, ko ni več ločenosti, ampak samo popolna povezanost in delovanje celote. Vaš svet še vedno vodijo tisti, ki so ločeni sami pri sebi, razdvojeni od svoje lastne celote. Ni potrebno posebej omenjati, da se bodo spremembe odvijale vsepovsod in da nihče ne bo prikrajšan za lekcije, ki jih mora prejeti. Vsi se boste naenkrat znašli pred samimi sabo, pred svojo podobo v zrcalu, in kakšno bo to soočenje, je odvisno čisto od vsakega posameznika posebej, koliko je kdo pripravljen spoznati in sprejeti resnico ali pa se želi še naprej skrivati pred njo s svojimi lažnimi izgovori. Med vami so bitja, ki bodo lahko v resnično pomoč, ker so sama že izkusila in spoznala iluzije časa in prostora in katerih resničen pogled na svet zaobjema širšo celoto. Med njimi ste tudi mnogi vi, ki berete to sporočilo, vaša obzorja se širijo vsak dan, resnica prihaja na dan kapljica za kapljico in sami postajate ocean, ki se širi po vesolju in se dotika vedno novih razsežnosti, da jih sprejme vase. Na koncu obstaja le še ocean in popolna povezanost vsega, kar obstaja.

Proces združevanja je proces ljubezni in ljubezen je vodilo duhovne poti vsakega posameznika. Na krilih ljubezni lahko preletite ovire, ki so vas kdajkoli ustavljale, da bi se pomaknili naprej. Na krilih ljubezni se lahko odpravite zelo daleč v neznano in širno vesolje. Neznano ima v sebi vedno pridih pustolovščine in ljubezen se takšnih poletov v neznano ne boji, v njih se srečno širi, se koplje v oceanu in viru vsega, kar lahko je in kar lahko uresniči in ustvari, ko se s poletov vrne v edini resničen kraj delovanja in bivanja, ki je tukaj in zdaj, planet Zemlja, s točno določenim namenom. Vaši poleti na krilih ljubezni vam namen bolj in bolj razkrivajo in vaša vloga postaja vse bolj resnična. Postopoma ni več dvomov in ni več ugotavljanj, tu je samo še delovanje iz čiste ljubezni do vašega planeta in do vsakega bitja, ki hodi po njem, čisto spoštovanje vsega stvarstva, povezanost z Virom, ki je stalna in jasna. Podatki o takšni poti vam ne bi bili na voljo, če ne bi resnično obstajala. Že na vsakem koraku lahko slišite, da vam je namenjena posebna pot, lastna vam samim, zato je pomembno, da se na njej ne ustavljate zaradi lastnih izgovorov na osnovi trenutnih razmer, v katerih živite, ali zaradi ovir, ki jih vidite v drugih ljudeh, ki v resnici nimajo moči nad vami, razen če jim to sami dovolite. Pomembni ste za vaš planet, pomembno je, da razprete krila ljubezni. To lahko naredite le vi sami, ponujena pa vam je vsa pomoč, da pri prvih poletih niste sami in da vaši pristanki na tla niso trdi. Sprejmite nevidno pomoč, saj je izraz ljubezni vašega Stvarnika in dana vsem kot blagoslov za večno uporabo.

Naša vloga v vašem svetu se bo postopoma spremenila. Sedaj vas želimo samo spomniti na to, kako čudoviti ste v resnici in kako mogočna so vaša krila ljubezni, da z njimi poletite vsak dan višje, kasneje se bomo usmerili na to, da vam lahko predamo vse, kar vaša krila ljubezni želijo sprejeti. Tudi mi letimo na krilih ljubezni in ljubezen lahko sreča ljubezen. Vsakdo sreča sebi enako, strah sreča strah, nemir vodi v nemir. Izbira je v popolni celoti vaša. Izbira vam je bila 100%-no podarjena in vaš svet je vaša izbira. Do te ugotovitve boste prihajali drug za drugim, ko se boste srečevali s svojo podobo v ogledalu pred vami. Sami pred sabo ne boste več mogli pobegniti, to vam zagotavljamo mi, to vam zagotavlja ljubezen vašega Izvora. Namen ljubezni je, da se srečate sami s sabo in spoznate vso resnico, ki ni nikjer drugje, kot v vas samih. Čas je, da ne gledate več naokrog, ampak da pogledate vase. Ljubezen je v vas samih in samo ljubezen vas lahko vodi naprej po poti, ki vam je namenjena.

Z vami smo bili Arkturjanci, uzrite vaš resničen in čudovit pogled na to, kar vidite v svojem ogledalu.

Comments are closed.