———————— 12.3.2013 – Mirino sporočilo o trenutnem dogajanju

VEDUNA

Dragi Vedunci,

čutim, da moram zapisati nekaj besed. Trenutno namreč preživljamo precej težak čas – vmesno stanje (vice); staro še ni odšlo povsem, novo se komajda svetlika. Vse se silno naglo spreminja. Nekateri ste se – po pismih sodeč – v tem času znašli v precejšnji centrifugi, nekateri bi najraje pobegnili v kakšen kot ali daleč stran od trenutnosti, težav, vozlov, dilem , nesmislov… Pa ne gre! Spet drugi ste zapadli v depresivno stanje, tudi brezvoljnost …

Sporočeno mi je, da vam prenesem sledeče:

– V cilku nove Zemlje ali v življenju na novem evolucijskem spiralnem zavoju se vse zaostruje in izostruje hkrati; nesmiselnost vsakodnevne »politike« in pritiska dogajanja je že naravnost žaljiva (na tem področju me vse bolj grabi »sveta jeza« in upiranje, saj moramo biti glasbeniki v prvi vrsti birokrati, ki se ubadajo z nedorečenostmi, nedoslednostmi, kaosom …). Pomembno je, da ohranimo svoje dostojanstvo in ne pustimo, da nas ti nesmisli omrežijo, okužijo, uničujejo …

– Človeštvo se v letu 2013 še občutneje cepi na dve različni polovici oz. na dve struji – ena skupina bo »vnebovzeta« (duhovno bo silno hitro napredovala), ena bo ostala v agoniji iskanja sreče zgolj v materialnem svetu ali na nepravem koncu. Vsakdo izbira sam!

– V letu 2013 – v letu povsem novega začetka, novega cikla in svežih pogledov, ki se poskušajo prebiti skozi trenutno meglo iskanj in starih vzorcev, navad, razvad in razmišljanj, se vsidruje NOVO; tako silno novo in neznano, da nas lahko preplaši, a je temeljno za nov čas.

– Opozarjam vas na sledeče (kot pravijo MUU), podobno govorijo tudi starodavne hopijske in majevske prerokbe:
kdor ne bo dovolil spreminjanja v svojem življenju, delovanju, odzivanju in v odnosih …, bo dokaj verjetno doživljal bolečo centrifugo; naglo spreminjanje oz. razgrajevanje starega – še ne dovršenega, nepopolnega, cagavega… JE NUJNO; v tej novi Zemlji plavamo v mnogo višjih kozmičnih in zemeljskih frekvencah nove dobe – če se ne uglasimo z njimi, nam je težko; in to vse dokler ne spregledamo in najdemo dovoj poguma za gledanje v najgloblje plasti sebe (ega), kjer tiči davno potisnjeno, nesprejeto, boleče …; dokler ne najdemo volje in dovolj hrabrosti, da utapljajoči čoln starih travm, ki se zrcalijo tudi v trenutnem dogajanju, tudi zapustimo.

– Za nami sta 2 meseca težavne vmesnosti; s pomladjo naj pride olajšanje – povabite pomlad v svoja srca, misli in dušo in si v prvi vrsti DOVOLITE SPREMINJANJE, na bolje, lahkotnejše, plemenitejše (brez laganja sebi in drugim, kar pa pogosto sicer ni lahko prepoznati, saj se sploh ne zavedamo, da si lažemo).

Bodite čuječni jaguar, pogumni orel in spretna kača, ki se brez oklevanja, kadar je potrebno, levi!

Vse dobro vam želi in vas objema s svetlobo zvoka
Mirit

VIR: https://www.facebook.com/KatedraVeduna

Comments are closed.