– POMEN ROJSTNEGA DNE – KUTHUMI

.

.

19

.

.

Mojster KUTHUMI – Rojstni dan je nov začetek, ker krog vsake duše sklene eno svoje kroženje vsakih tristo petinšestdeset dni. Energija posameznikovega sveta sklene svoj krog izkušenj en dan pred rojstnim dnevom. Na dan obletnice utelešenja neke duše Sveti Kristusov Jaz sprosti nov utrip Svetlobe in Življenja v njena štiri nižja telesa in iz Prisotnosti se sprosti dodaten zagon za podporo duši pri njenem napredovanju po svoji Božanski poti z upanjem, da bo v naslednjem letu uspela v večji meri udejanjiti svoj Božanski načrt.

Zato lahko ponavadi občutite, da vam v času tik pred rojstnim dnevom energija pade a čas takoj po rojstnem dnevu je običajno naj obilnejši, kar se tiče odprtosti in razvoja duha ter notranjega dobrega počutja. Tako kot je utelešenje duše nova priložnost zanjo, da odpre in razvije svojo duhovno naravo, tako je (v manjših krogih) tudi rojstni dan nov začetek in trenutek, ko se velik del nakopičenih energij, ki jih je ta duša pritegnila okoli sebe, raztopljen in izničen. To je prav tako priložnost, da Vnebovzeti Mojstri dajo Darove svojih Vrlin tej duši, prav tako kot si ljudje na Zemlji dajejo darila med seboj.

Vsak, ki gre skozi vrata novega rojstnega dne, prejme izliv od vsakega Vnebovzetega Mojstra. Medsebojno obdarovanje ljudi na Zemlji je le medel odsev te notranje izkušnje.

Ko nekdo postane učenec Mojstrov in je pod njihovim Vodstvom, prejme tolikšen kozmični izliv na svoj rojstni dan, da je to zanj ‘najbolj posvečen dan v letu’. Na vaš rojstni dan vsi Kozmični Prijatelji v Kraljestvu večne Svobode igrajo na vaš Življenjski tok. Izobilje in Duhovno razsvetljenje, ki vam jih podarijo, ostanejo del vaše večne identitete za vekomaj. Izkoristite ta vaš Posvečeni dan in se okopajte v sijaju Prisotnosti Božjega.

Moje najbolj osebne čestitke in Blagoslove posvečam vsakomur od vas ter prav tako čestitke drugih Vnebovzetih Mojstrov in Prijateljev Luči. Naj ogromen izliv Svetlobe steče v vašo dušo in duh ter vam pomaga doseči celostno in popolno združitev s svojim Višjim Jazom.