———————— 23.12.2012 – Lana Praner – ZLATA ENERGIJA – Hotel Ribno 15.12.2012

lana

.

ZLATA ENERGIJA – prvi del

Lana, Hotel Ribno, 16.12.2012

Samo še malo prosim.

Takole.  Postopoma bomo lahko nekako pričeli.

Lepo, lepo pozdravljeni. Vidim, da trema je kar na vrhuncu. Morda tudi pri nas je majčkeno vznemirjenosti, vendar zaradi drugačnih reči ali pa zaradi tistih, ki jih je potrebno odstraniti in premakniti, da nam morda ne padejo v kakšne nezavesti ali kaj podobnega. Tako, da trema je v nižini res na vrhuncu.

Drugače pa, res, lepo in toplo, toplo pozdravljeni.

Danes sem Jaz Tisti, ki bom nekako vodil to druženje ali pa to sodelovanje in sem pravzaprav Tisti, ki sem nekako povezujoči danes z Nebom, z Zemljo, Nadzemljem in deloma vsekakor tudi s Tistimi, ki so majčkeno nižji. Vendar, ne tako, da bodo oni sodelovali z nami, vendar bodo le poslušali v globočinah zato, da bodo nekako tudi ozaveščeni ali pa opaženi. Tako, da, ker je tukaj danes celota vsegá, lepo pozdravljeni, res vsemu in od vsakogar lep in srčen pozdrav.

Jaz pa sem takozvani Oče Vnebovzetovstva, ki je ta trenutek povezan tudi z vsemi štirimi sinovi, ki so Tisti, ki mi pomagajo dejansko prevajati in prenašati določene energije, tako Zgoraj kot tudi Spodaj.

Občasno bom sodeloval predvsem in se povezoval le preko baze Jezusa Kristusa Križanega ali nekako mlajšega sina, ki je Tisti, ki mi bo nekako pomagal v določeni tematiki. Vendar, ne tako pomagal kot to, da mu bom dal častno mesto oziroma prostor, da bom v določenih delih pravzaprav vodil čisto sam.

Tako, da, majčkeno se bomo menjavali, vendar upam, da bo vse to nekako tekoče potekalo, tako kot je nekako predhodno tudi pripravljeno.

V ozadju je vse odprto, vse razprto. Danes imamo res Nebesni kanal čisto razprt. Ta trenutek poteka čas darovanja za vse vas, za vse tiste, ki ste nekako nocoj pri nas in v temu lepemu jutru ali dopoldnevu pri vas, čeprav majčkeno deževnemu, ste nekako ta trenutek izbrani in darovani. Daruje se vam pravzaprav posebna energija ali daritev ali zmes, ki jo boste dobili le tisti, ki ste danes tukaj prisotni.

To je pravzaprav najvišja frekvenca daritve, ki jo lahko dosežete po materiji Zemlje in ki vam bo dejansko pomagala nekako razpihati morda določene zastirke. Vendar je višja kot Zlata energija, višja kot Kristalna energija in je pravzaprav čisto Moja energija.

Tako, da Jaz sem za današnji dan pripravil posebne daritve, ker je tudi čas, ki ga, v katerega vstopamo oziroma, ki ga zasegamo, pravzaprav poseben čas. Smo v nekakšnemu zaključnemu obdobju tako koledarskega leta, ki ga imate pred seboj kot tudi leta oziroma več tisočletnega obdobja, tako, da tematika, upam, da bo sila zanimiva, sila pestra, vendar bo razpihala in podarjevala določena razkritja.

Zlata doba, v katero vstopate oziroma vstopamo vsi skupaj z vami, bo res blažena doba, predvsem za nas, ki bomo končno nekako prešli in nekako dospeli tudi vas. Kar pomeni, da v temu obdobju, v kateremu se sedajle, ta trenutek in sedaj, tudi nahajate, je pravzaprav zaključek večtisočletnega, preko 4.892 let trajajoče dobe, ki se v temu času pravzaprav zaključuje.

12. 12. 2012

In nekako pred dnevi, točno 12. 12., kot ga pri vas nekako opevate, 2012, je bila pravzaprav doba odprtja in gledanja. Zato morda nekateri čutite določene premike. Vendar, to se ne dela na posamezniku. To se odpira celotno vesoljstvo, celotno stvarstvo, tako zemeljskega časa kot tudi časa izven tega dojemanja ali dometa.

Upam, da bom v prevodu ves čas nekako obiral in sprejemal prave izraze. Tako, da, morda, če kakšen domači, preprosti izraz, mi, prosim, oprostite.

Namreč, prevajamo iz 4.802 različna svetovna ozvezdna jezika, iz različnih ozvezdij, tako kompaktnih kot različnih ali vseh svetov, ki obstajajo, smo danes nekako povezani in smo se sproti dogovarjali, v katere jezike bomo praktično nekako združevali več ozvezdij. Tako, da, končna opcija je pravzaprav res kar majčkeno osupljiva. Tako, da tudi pri meni nekako vlada majčkena napetost ali nemir, ker pravzaprav vidim vse, kar je tukaj v popolni globini odprtega.

Namreč, 12. 12. smo skupaj z vami vstopili v združevalno dobo. V dobo združevanja in večtisočletnega, nekakšnega, dobesedno klanja, da smo se nekako pretočili ali prešli do točke, stičišča, od koder boste znova lahko iz nič ali iz preporoda znova vstopili ali se vrnili k bistvu ali k jedru, ki ste ga imeli, ohranili in ga pravzaprav več tisočletij pravzaprav tudi gradili.

12. 12., ki je pravzaprav tako poseben čas, je pravzaprav čas odprtja, kjer so se kanali vseh ozvezdij medsebojno nekako združevali in odprl se je pravzaprav svetovni kanal, kjer se začetek ali jedro ali čisti začetni delček povezuje s končnim delčkom vsegá, kar je danes tukaj zbranega. Prav z vami vsemi, ki ste živi, gibljivi in v tej Stvarnikovi nekako kreaciji tudi ustvarjeni.

Tako, da bodite ponosni, da ste nekako večtisočletno dobo nekako prestopili. Vendar nihče do tega časa ni upal verovati ali biti nekako prepričan v to, da boste obstali, da boste sebe nadgradili, predvsem pa zbudili. Duhovnost je tista, ki je pripeljala do neke točke, stičišča, da ste svoje napovedi pričeli tudi uresničevati in nekako združevati sebi v prid.

V temu dnevu, ki je bil tako zelo opevan marsikje in marsikdaj, morda tudi napačno tolmačen, vam Jaz nekako razodevam, kaj se pravzaprav godi.

V temu času so se združila kot nekakšna, kako naj izrazim, naj uporabim izraz?, nekakšne cevi ali nulte točke vsake zmesi. Se pravi, tudi vaš planet ima nulto točko kot tudi naš planet, kot vsako bistvo, jedro vsegá ima nulto točko in te nulte točke se medsebojno pokrivajo in združujejo v en mogočni kanal, ki se na več tisočletij odpira in razpira.

To pomeni, da v temu obdobju tega dneva ali tega časa, se pravi, se je nekako združevalo vse. Vse, kar obstaja. Vse, kar je kdajkoli stalo in obstalo. Vse, kar je kdajkoli živo živelo. Se pravi, vse, kar je bilo, dihalo, mislilo ali pa le oddajalo frekvenco gibanja, se je povezovalo v temu toku tega služenja. Tako Zgoraj kot tudi Spodaj.

To pomeni, spodaj so vaša trupla. So vsa tista bitja, ki so nekoč bila z vami gibljiva, živa in so se nekako premikali, gibali skupaj z vami. V novih rojstvih ste za seboj puščali določene spomine, določena telesa, ali ste prehitro odhajali v rojstva ali ste bili na dveh delih porojeni ali marsikaj drugega. Se pravi, delčki, skorajda od vsakogar, obstajajo v pod nultni točki zemeljske globine ali globočine, kot jo imenujemo mi, čisto sami.

V temu času, se pravi, se je pričelo odpirati celotno ozvezdje, kar pomeni, da se človek v popolnosti odpre.

Si predstavljate?

Imate človeka. Okoli človeka ali telesne energije je pravzaprav gibljivo polje in v sredini je pravzaprav nekakšno nulto področje, kjer se Nebo in Zemlja združujeta. Imate v spodnjemu delu spomine, zapise ali delčke, se pravi, tistih bitij, ki so nekoč z vami obstajali. To prihaja ali ostaja pod nižjo frekvenco ali pod zemeljskim obličjem.

V temu dnevu, 12. 12. proti večernemu času se je pravzaprav podzemlje pričelo združevati z nadzemljem, kar pomeni, da energije, ki so bile vladajoče lahko določen čas, določen trenutek ali moment, se pravi, so prišle in se mešale in se mešajo in se bodo še nekaj časa mešale z najboljšimi od najboljšimi oziroma s celoto vsegá.

Kar pomeni, bolj preprosto opevano, vse, kar je bilo do sedaj združeno Zgoraj in strogo ločeno Spodaj, je v temu času, ko se nulta točka poveže, se pravi, ko nastane navidezna cev ali prehod ali predor, združuje in meša vse. Kar pomeni, da tako, kot imate spodaj v telesni strukturi, se pomeša z zgornjim delom.

In ne le to!

Ko pride do te rotacije ali do tega gibanja, se k vam in do vas pomešajo in prihajajo vsa živa energetska tinktura, delčki, trenutki določenih zaostalih energij, ki morda živijo v drugih ljudeh, ki nekako skrbijo za to, da se določena karma k vam pripeti ali zgodi, se pravi, vse to prihaja do vas.

Zato morda čutite veliko napetost, dragi moji.

To je nekaj, kar vas pravzaprav bremeni, plaši ali nekako straši.

Ne bojte se tegá!

To je proces, ki ga vedno in redno dosegate, ko izpuščate ali zapuščate takozvano fizično telo, ki ga imate tukaj in sedaj.

Prehitevate v času in ste trenutno v predčasju, kar pomeni, da sedaj se nekako vse skupaj meša in usklajuje. In v nekaj naslednjih dnevih se bo pravzaprav polje gosto ločevalo. Vendar, ne več zgoraj ali spodaj, vendar levo ali desno.

Se pravi, na eno stran, na srčno stran bo vedno pripeta srčna energija oziroma vse, kar je bilo skozi vaša različna živa življenja ali vstajenja najboljšega od najboljšega. To niso zapisi le tistih dobrih del. Znotraj vsegá so pravzaprav vaše čiste misli, preden izgovorite – kaj pomislite, kaj začutite, kaj radujete, na kakšen način sebe razdajate? Kolikokrat ljubeče pomislite, da je nekaj lepega? Kolikokrat se nečesa dotaknete tako v mislih kot v dejanjih? Kolikokrat ste morda opazili rastline, poskrbeli za najmanjša živa bitja? Morda tudi za kakšen mrčes, ki vam je tako zelo neljubi. Vsaj mi poznamo eno, ki ga dejansko ne ljubi.

Se pravi, vse to se ločuje na levo stran vašega telesa, kjer je srčna stran.

Na desno stran pa boste imeli pravzaprav polje ali področje, ki je pravzaprav neuporabno, neizživeto oziroma kratkomalo opevano, slabo polje.

In potem v nekemu dnevu, se pravi, nekako istočasno, isti moment se bo pričelo tehtati celotno polje zemeljskega stvarstva, kar pomeni, da se bo pričelo tehtati in gibati. Nekateri pravzaprav že čutite vrtinčenje. To je predpriprava, kjer se pravzaprav prične v telesu čutiti gibanje ali vrtinčasta enota, ki nekako pretehta ali na levo ali na desno stran.

Bodite pozorni!

Le ena stran je najlepša ali najmočnejša. Lahko je to leva ali desna.

Če bo desna prevladala in bila dominantna, pomeni, da boste imeli možnost še enkrat do dvakrat ponovičnega vrtinčenja.

Se pravi, znova se bo vse skupaj združevalo in od drugod, pazite moji dragi, se bo podarjevalo. Takrat bodo na površje prišle daritve, ki bodo polje, ki bo morda slabo, ojačale iz Nebesnih strani in ga poskušale kar se dá vzdigniti, da iz tistega najslabšega se raztopi ali razkroji v takšni meri energija ali smeti, smeti, odpadki ali drobci, da iz njih nastane toliko dobrega, da se tehtnica pretehta na srčno stran.

Če tudi po takšnemu tehtanju ne boste dosegli stopnjo srčnosti, kar jih bo kar nekaj, vidimo že sedaj, mnogi ali skorajda vsi tisti, ki prihajamo od Zgoraj, se pravi, smo se odločali, da bomo v teh naslednjih dneh množično obhajali ljudi, ki so kakorkoli, s komerkoli povezani, ki je kdajkoli prišel v stik z nami.

Bodite pozorni!

Le en obisk pri nas, ki je bil v predhodnih letih ali desetletju, ni pomembno, pomembno je, da je ena oseba dobila, ki je morda krvno vezana, eno samo daritev od nas, se pravi, bomo poskušali podariti toliko energije, ki bo Zlata energija, višje ne smemo iti, se pravi, to je najvišja frekvenca, ki jo zemeljsko telo nekako zmore na samemu začetku še nekako sprejemati, da pretehtamo tehtnico na dobro stran.

Tako, da vsi tisti, ki ste bili kakorkoli, kdajkoli vezani, se pravi, vsi tisti, ki so z vami povezani, se pravi, bodo dobili določene daritve, vendar le takrat, ko se bo videlo, da se vleče ali tehta na slabo stran.

Vse to tehtanje se bo nekako usklajevalo proti koncu 20-tega v temu mesecu.

Bodite pozorni!

Tisti, ki bodo nekako na koncu koncev vsekakor pretehtali na slabo stran, jih je, žal, kar nekaj, se pravi, ne bo še vsega konec. Vendar bo slabo prešlo in prišlo nad njih. Dobro bo šlo pod njih, vendar speče polje bo pravzaprav shranjeno v notranjosti. To pomeni, da od dobrega ne bodo zmogli pobirati nič ali ničesar, vendar, svojo energijo boste prvič v obstoju zemeljskega duhá imeli shranjeno v materiji vsakogar.

Zato bo prišlo do združevanja, tako Zgoraj kot tudi Spodaj, kot tudi shrambe, kot tudi telesa. Zato se bo vibracija telesne energije spremenila. Bolj boste zaznavni, bolj boste čutni, bolj boste vidni, bolj boste slušni, ne glede na to, kaj in koliko delate v smeri duhovnosti.

To ni toliko pomembno, kot pomembna je srčna energija!

Pazite tisti, ki boste nekako v samemu tehtanju presegli na srčno stran, se bo slaba energija pričela taliti z daritvami, ki bodo nekaterim pomagale, da bodo šle navzgor, bodo vas razbremenjevale. Kar pomeni, da toliko kot boste dobili vsi enakopravno, se pravi, se bo nekaj izničevalo. Tisto nekaj malega, kar pa bo ostalo, pa bo šlo nekako v grleno čakro oziroma v grleni prehod ali v grleno energijo, vendar le zato, le zato, da se bo čim hitreje to polje izpraznilo za vas. To pomeni, da skozi to boste ves čas čutili nekaj starega, a hkrati vam bo to kot nekako usmeritev za to, da boste šli v prave in v čiste smeri.

Obdobje od 21. 12. 2012 do 27.12.2012

Bodite pozorni!

V temu spektru tega časa, se 20-tega, od 20. do 22. v grobem konča sestavljanje. 21. 12., kot ga imate tako sladko opevanega, je pravzaprav obdobje končnega zapiranja. Takrat se bodo niti popolnoma zlile in združile za vse dobre.

Vsi tisti, ki bodo dosegli stopnjo dobrega, se pravi, srčnega, se bodo spojili s to cevjo.

Ta cev je pravzaprav navidezno 21-tega popolnoma ravna linija, kjer se povezuje vse, celota vsega, kar obstaja in ostaja. Od zunanjosti proti notranjosti. Od zgoraj proti spodaj. Od nevidnega k vidnemu. Od gibljivega, k, žal, trdno kompaktnega kot je vaše telo. In še marsikaj drugega.

Tisti se boste pripeli na cev. Vendar, to spajanje ne bo končano 21-tega, vendar še nekaj naslednjih dni, kjer se bodo nekatere duše, se pravi, tiste, ki so v zunanjosti ali v ozvezdju, nekako radostne, delajo, sodelujejo in nimajo fizične materije, imajo tri dni in tri noči prostega pretoka, da se nekako približajo vam.

Bodite pozorni!

Tisti, ki se boste pripeli, boste množično obhajani. Vendar, zakaj?

Deleži, ki bodo nekako se gibali okoli Zemlje, bodo prihajali blizu grlene čakre in iz vas sesali ali pobirali tisto, kar je za vas najslabšega ali neuporabnega. Njim pa bo to pravzaprav čast, ker bo spremenjena zapisna koda. Ker skozi vas, ki ste bili veliko boljši kot kadarkoli tisti, ki so prešli oziroma bodo prišli po to, se pravi, jim boste skozi to podarili vi in ne mi, milosti, takozvane Božje ali svoje lastne usode, ki jo vi ne boste več potrebovali.

S tem bodo oni, skozi te zapise teh energij, postali boljši in dobili občutek, kako biti boljši in se bodo skozi to pričeli nekako višje vibrirati oziroma ozaveščati, kaj so pravzaprav naredili slabo ali narobe.

Tako, da boste vi tisti, ki boste milostni in jim boste na nekakšni energiji oddajali tisto, kjer se bo potem sharmoniziralo različno polje. In, ko bodo oni dosegli okoli 27-tega zaključno fazo te rasti, se ta energija, ki je pravzaprav kompaktno negibljiva, navidezno negibljiva ali celota, pričela postopoma gibati.

In pazite to!

Prišli boste v nekakšno polje gibajočega se tira. Nastala bo spirala.  In čutili boste spiralo. Pričela se bo združevati in gibati. In vsa galaksija, ki je bila v kompaktni gmoti negibajočega, bo postala tako hitreje gibajoča in nekako kompaktna, drugače grajena.

Poskušam opevati zelo preprosto, tako, da me boste razumeli tudi tisti, ki morda nimate takšne širine ali tisti, ki nekako niste kaj veliko podučeni v različnih branjih, se pravi, da boste razumeli, kaj se bo dogajalo na celotni zemeljski obli.

In ta energija bo pravzaprav spirala. In ta spirala se bo pričela tako sunkovito vrtinčiti, da se bo premikala. Se pravi, kot bi imela trden začetek. Okoli nje, se pravi, se prične gibati energija in ko gre dovolj visoko, takozvano visoko, se prične nagibati. Še vedno se vrtinči in potem pobira in v sebe, pravzaprav kot nekako, niansira ali obkroži.

Tako boste dobili dodatno varovalo oziroma zatič. In, kot iz vsegá, kar je razpršenega, bo postalo enostno ene celote.

Pazite to!

Takrat ne boste več imeli občutka shrambe drugje. To poznate!

Shrambo ima vsako živo bitje, ne le vi, čisto sami.

Shramba tistega najboljšega se bo pričela zlivati z vami, tako, da ne prestrašite se, ko boste začutili spremembe v svojemu jedru telesa, ko boste občasno kar govorili in usmerili, povedali kar čutite, ne da bi razmišljali.

Se pravi, bo ta višja energija, ki je vaša ali ste vi sami iz davninskega dela, ki ste ga shranili in ga niste v zemeljski čas povlekli, da bi se obnovil.

Se pravi, najboljše od najboljšega boste dobili prav v središče od popkovine, se pravi, tik ob pranski energiji. Pranska energija bo tista, ki bo to vašo shrambo, takozvano najboljšo energijo posesala nad sebe, pod sebe ali v sebe. In na ta način jo bo zavila ali zakrila.

Bodite pozorni!

Vsi tisti, ki ste ali so kdajkoli imeli prebujeno pransko energijo, se pravi, se bo pranski duh zlival s to energijo. Imeli boste občutek, da zgornji pol sodeluje z vami.

Vendar, poskušajte se opazovati!

To niso angelska bitja. To niso vilinska bitja.

To ste vi sami in ste nekako postavljeni točno od popkovine oziroma od vašega fizičnega popka, dva prsta v globino materije, do nekako žličkastega predela. Zven, zvok, glas, vodstvo bo prihajalo iz tega dela in boste vi, čisto sami, da boste vedeli, kaj se z vami godi.

Nekateri se bodo prestrašili, ker ne boste ali ne bodo vedeli, kaj se z njimi godi. Tudi rastline in živali bodo šle skozi enaki proces.

In nekako 27-tega v temu mesecu se to spajanje tudi zaključi.

Vendar pazite! Pazite! Pazite! Pazite!

Vsi tisti, ki ne bodo dosegli stopnje dobrega pola in bo prevladovalo slabo polje, se bodo v naslednjih devetih mesecih ali morda šestih mesecih, soočali z najtežjimi momenti svojega časa. Šli bodo in vstopili bodo v svojo usodo in ne le karmo. Kar pomeni, da vse, kar so naredili v temu življenju slabega, se bodo, se boste ali se bo nekako pričelo to soočenje in izživetje. To je najbolj pomembno, da se nekako zavedate.

Nekateri boste, žal, nemočno gledali, kaj se godi, vendar, to je celotno spajanje vsegá.

Čez določeno število mesecev, nekateri majčkeno prej, nekateri majčkeno kasneje, glede na njihovo rast ali na vašo rast, se pravi, se bo znova pregledalo, ali ste napredovali ali pa ste morda nazadovali.

Tako, da enkrat, dvakrat, morda celo trikrat bo še priložnost in možnost za preoblikovanje. Vendar, če ne bodo ali ne boste dosegli te stopnje, se pravi, boste v življenju tako močno obteženi, da boste šli v nič kolikšna, ponovna materična rojstva.

Šli boste v telesno strukturo, v svoje lastno vodstvo, v telesno strukturo, v razkroj, v preoblikovanje, kar pomeni, da boste avrične ovoje delali popolnoma sami. Vodili boste sami sebe sami, kar pomeni, da v bodočemu času dobrih energij med vami slabimi ali med tistimi, ki bodo ostali, več ni.

To je bodočnost, kjer se bo dobesedno prisililo, da se bo slabo izluščilo in preoblikovalo. Vi ne boste več tisti, ki boste nekako vlekli ali pomagali preoblikovati druge energije, tuje ljudi.

Toliko o slabemu.

LETO 2013 – ZLATO LETO

Vendar, pazite to!

Letošnje leto, Zlato leto, ne glede na to, kakšno leto bo, je najbolj plemenito leto, ker vas bo v celoti preoblikovalo.

To je več tisočletij bilo napovedano, opevano, vendar niso si nekateri preroki upali napovedati, da boste vi prešli in prišli tako daleč, da boste zmogli razumeti in opazovati energije.

Pred več tisočletji ste nekako preroka in tudi prerokinjo križali. Vendar, ne vi, ki ste v prostoru. Vendar, kot ljudstvo. Le zato, ker so napovedovali to dobo, ta vek, to preobrazbo, v kateri se sedaj tudi nahajate.

Nič koliko ljudi je bilo nekako pogubljenih, vendar na novo vstajiteljskih, tako, da se 24 različnih ljudi tukaj v prostoru nahaja, ki ste zgodovinsko povezani tudi z zgodbo Jezusa Kristusa Križanega in Vladnega.

24 ljudi vas je v temu prostoru, ki ste zgodovinsko vezani in povezani že na zgodovinsko obdobje in hkrati tudi na obdobje nove dobe, v katero pravzaprav vstopate.

V tej Zlati dobi bo pravzaprav popolna preobrazba.

Zlata energija vam bo dala čistosti, iskrenosti. Iskrenih in direktnih misli. Boste zelo nekako direktno čisti. Direktno boste povedali iskreno tisto, kar čutite. Ne boste se več zmogli pretvarjati, vendar na mili način boste vsakemu zmogli pogledati v oči in mu prišepniti, da je pravzaprav ali neki rez ali nekaj zelo, zelo potrebnega. In nič več ne boste zatajevali sebe, vendar boste vstali in se radostno smejali.

Priča boste, kako neverjetno razpada sistem, vendar do takšne mere, da bo razpadlo vse tisto, kar je slabega in v nasprotju z vami ali s harmonijo Narave.

Ne bojte se ničesar, kar prihaja pred vas! Radujte se Ljubezni, v katero vstopate za ta čas.

Duhovni ljudje, ki ste srčno duhovni in ne le navidezno, besedno duhovni, boste srčno energijo spojili s kronsko energijo in hkrati jo boste spojili tudi z vso celoto vsegá, kar imate tukaj poznanega.

Duhovni ljudje se boste dvakrat globlje zgradili. Vendar tisti, ki ste duhovni, takozvano duhovni in ki imate srčno energijo odprto, boste prestopili in postali zelo, zelo napovedovalni, čutni, drugače se boste gibali, drugače boste mislili, drugače boste čutili, predvsem pa boste pričeli videvati tisto najlepše od najlepšega.

Tisti, ki ste ali so duhovni in ki nimate ali nimajo odprte srčne čakre, se pravi, ki niso srčni, vendar so preračunljivi, boste ali bodo v temu novemu obdobju na veliki preizkušnji.

V času spajanja, se pravi, vsi tisti, ki nimate odprte srčnosti, se boste spajali z desnim delom. Vendar, le določen čas, da se boste končno pretehtali, na kateri del časa želite prestopati.

Ni dovolj, da le govorite!

Pomembno je, da čutite in začutite!

V Zlati dobi, ki vam bo prebujala Ljubezen oziroma mnogo več kot Ljubezen. V tej predhodni dobi ste v času vijoličnega plamena, če ga smem takole preprosto opevati. Se pravi, vijolični plamen je plamen Ljubezni, ki ste ga poznali, ki ste ga zgradili, predvsem pa množično zvali, se pravi, da bi se spajali s kronsko čakro ali z vijoličnim plamenom Višje sfere, ki nas, nas, vas ali naj bi vas pravzaprav vodil ali pripeljal v srčni čas.

V temu obdobju, ki je za vami, skorajda sem opeval za menoj, se pravi, je obdobje, kjer ste zgradili, zgradili srčno energijo. Zato je nekako vijolični plamen ali vijolična energija že daleč za vami.

Skozi to obdobje, ki je potrajalo več tisočletij, ste zgradili in dovršili srčno energijo.

Če morda pomislite več tisočletij nazaj, kako divjaški ste bili? V kakšnemu obdobju ste nekako obstajali? Zmogli ste zavihteti kakšne tomahavke, zmogli ste zavihteti marsikaj in iti v en del in marsikaj pomoriti ali pa nekako ugonobiti. Potem ste se radostili, vriskali in tulili. To je bilo več tisočletij staro obdobje. Komu ste kakšno glavico odrobili in ste jo vihteli v časti in slavi.

Dandanes gledate na to čisto drugače.

Danes, ko vidite, si že zamislite: »To ne bi bilo dobro! To je nekaj, kar se ne počne, kar se ne dela oziroma me ne osrečuje in ne poslušam drugih, vendar poslušam sebe.«

V tej dobi, v kateri ste bili in ste zgradili in premaknili prav sebe skozi to obdobje. Vidite, kakšen napredek ste naredili v več tisočletjih? Vidite, če pogledate le to nižinsko stopnjo svoje zavesti, koliko ste se v temu obdobju premaknili in zgradili?

Vendar, ne rečem, da ne obstajajo med ljudmi ali med vami še takšni, ki bi morda tudi kaj takšnega naredili, vendar so že sila redki. Predvsem delate v skupno dobro. To je tisto, kar ste zgradili preko določenega premika ali preobrata, ki ste ga v temu tisočletju pravzaprav dobili ali naredili.

V Zlati dobi imate torej to polje postavljeno, kar pomeni, da sedaj gradite le od srčne energije višje. Sedaj boste počasi razumeli tisto, kar so za vas shranjevali tisti, ki so bili nad vami, za vami in nikoli pod vami.

Prihajali boste do resnice, do razodetja, do razumevanja, kako ste bili zavedeni in pričeli boste slediti srčni energiji v takšni smeri, da boste vsak dogodek, vsak moment tega časa najprej začutili, ali je dober za vas ali pa ne.

O BOŽIČU

In ne le to!

V temu obdobju se kaj kmalu dotikate tudi Božiča. Božič je pravzaprav nekaj, kjer se moram Jaz zavestno ustaviti in zaustaviti svoj korak. Zato, da boste doumeli v kakšni dobi zmede ste nekako živeli in kaj je dobro, da veste. Ni potrebno, da se tega držite. Pomembno je, da veste in da pričnete iz drugega zornega kota gledati na nekaj, kar je bilo več tisočletij skrito in zakrito.

To pomeni, da v temu obdobju, se pravi, se bodo do 27-tega tega meseca spajale tudi te zgodovinske duše, ki so napak tolmačene za ta čas ali svoj čas.

Le toliko, da vam prišepnem.

Božič je čas praznika, kjer se domači združujete in ne razdružujete.

Vendar, bodite pozorni!

Zakaj v teh zadnjih letih toliko tesnobe, toliko nečesa, neke žalosti, ko pa je pravzaprav čas združevanja in zbliževanja. Tako milosten, tako srčen. Vi pa prav ob praznikih čutite globoko bolečino in se jo ne radujete.

Ali ste morda pomislili, zakaj je pravzaprav čas razodetja, da končno doumete in razumete nekaj, kar se je ohranjalo več tisočletij in kar se je v temu obdobju morda pripravljeno razodeti?

Ali ste morda pomislili na vaš venček, ki ga imate tako lepo oblikovanega, že več tisočletij starega?

To je pravzaprav nekakšna prispodoba. Prispodoba nečesa, kar vam razkrijem. Vendar, ne zato, da ne bi praznovali Božiča. Praznujte Božič. Radujte se, vendar ga boste razumeli in ga boste cenili in sprejeli.

Venček, ki je vedno narejen iz nekakšnih bodečih energij ali iz kakšnih iglic speljan, je vedno nekako »okrancljan« s štirimi rdečimi svečami. To je bil pravzaprav simbol. Prepletena energija ali rastlinje, ki je dekorirano, je pravzaprav simbol. Česa? Kristusove krone.

Štiri svečke, rdeče svečke simbolizirajo štiri ljudi, ki so bili nekoč oddani ali nekako usmrčeni. Štiri svečke, štiri kapljevine. Eden je bil v trebuhu. Eden je bil še neporojen, vendar je četrti. Štiri dni simbolizirajo svečke. Štiri dni mučenja Nekoga, ki je bil na križu.

Kapljevine so pravzaprav odtekanje krvi.

Štiri dni oziroma štiri svečke, ki se prižigajo na različne dneve, na različne praznike ali ob različnih vikendih, kot pravite pri vas, se pravi, je bilo nekaj, kar vam moram razkriti, da boste doumeli zmedo in nekako naklepno premaknjen čas.

Vsak vikend so pripeljali eno žrtev. Največjo žrtev, Jezusa, so štiri tedne mučili. Vsak vikend oziroma, ko se je prižgala prva plamenica, je ena duša odšla. Tako se je prižigalo štiri tedne mučenja. V vaših venčkih, zelo preprosto opevano, je skrita največja prevara vašega časa.

Simbol sveče pravzaprav odteka, se pravi, sveča, ki razteka ali se tali, je čas Nekoga, ki se odmika. Tako nekako imate zakriti ta čas.

Čez določeno število dni pa simbolizirate pozdrav ali postavitev neke smreke. Živa smreka, ki jo odsekate in jo postavite na nekakšen križ, je pravzaprav telo, ki je padlo in se je preoblikovalo, dragi moji.

To simbolizirajo nekako vaši simboli, ki jih tako radi postavljate.

In sedaj pomislite!

Če imate v teh dveh velikih, mogočnih praznikih postavitev novoletne jelke ali smrekice in hkrati postavitev nekakšnega venčka, v točno določenih dnevih, urah se mora prižgati plamenica, vam morda to kaj ne pove samo po sebi? Vam to morda ne govori, da Kristus ni rojen, vendar je usmrčen? Vam morda ne govori dejstvo svetovne, večtisočletne prevare, ker simboli ohranjanja, kjer se simboli združevanja in preoblikovanja skrivajo v vašemu domu, ne da bi se vi tega preprosto zavedali?

Ravno bi morali morda april in december menjavati. Potem bi dobili prave dneve za prave smeri. Vendar, najboljše od vsegá je, da se ozavestite, kaj pravzaprav imate v moči, v lasti in v oblasti.

In, ko prižigate plamenice, boste vsaj vedeli točno, zakaj jih prižgete in kdaj jih prižgete. Prižigajte plamenice, vendar se spomnite in opomnite na tiste, ki so v določenih dnevih bili trpinčeni. Le misli preusmerite, da boste v prave namene tudi prižigali.

Radujte se Božiča, vendar je prav, da ga razumete.

Ker ste prišli v dobo Razsvetljenstva, doumevanja in razumevanja je čas, da niste več zavedeni pri nekakšnih preprostih običajih, s katerimi ste ujeti in ko boste sedaj prižigali ali nekako uživali ob plamenicah, boste spremenili misli oziroma boste v globini razumeli, bo plamenica dosegla svoj namen.

Radujte se Božičnega vstajenja. Vzemite to kot nekaj novega. Ko nekdo odide se na novo porodi. Poiščite smisel v temu. Radujte se Božiča, vendar ga razumite pravilno in uživajte v noči, ki je nekako pred vami.

In ne le to!

V letošnjemu letu bo pravzaprav zadnjič in zadnje največje obdobje, kjer bo vse nekako še mešano obhajalo.

Od naslednjega ali prihajajočega leta pa bo vse drugače.

Že v letošnjemu času se bodo formirale nekakšne skupine obhajanja. To bo prva novost v času, ki počasi odteka ali vas preoblikuje.

Skupinice, ki bodo medsebojno sodelovale, bodo jasno razločevale. Tisti, ki so višji bodo izrazito topli in svetli. Nekateri boste videvali v prostoru svetlobo, toploto, se pravi, bodo vas obhajali topli.

Občasno bodo k vam prihajali hladni, vendar ne zato, da bi se jih bali ali jih nekako potiskali proč. Imejte jih radi. Tudi oni se trudijo na vso moč. Tako ali drugače se poskušajo preoblikovati. Vendar, celota obhajanja bo skupna. Vendar, v skupnosti bodo skupinice, kjer bo skupinica za skupinico obhajala.

Trije sveti Kralji, ki obhajajo, so pravzaprav Jezusovi bratje. Jezusovi bratje so pravzaprav simbolno skriti in zakriti v notranjosti. Eden je pravzaprav temen, je pravzaprav črn. Je pravzaprav simbol druge rase. Tudi to naj vam marsikaj prišepne ali pa namigne.

Bodite pozorni!

Ko boste v tej dobi obhajali in bili obhajani, se spomnite na to, se spomnite na telo in prižgite eno plamenico za telo telesa tega sveta. Lahko je zlata. Lahko je tudi rdeča. Lahko je tudi preprosto bela sveča. Namenite jo telesnim energijam oziroma telesu, ki je nekako tisto, ki se raduje za vas, daruje in predaja predvsem za vas.

To so energije, dragi moji.

To so žive energije, ki se le drugače preobrnejo in telo izpari. Izgine in se pravzaprav pretoči drugam. To je bitje, ki je nekako kot po spirali ovito okoli vas. S takšno svetlobno hitrostjo tako močno vibrira in se giba okoli vas, da se ustavi kot na navidezni neki nulti točki in se ustavi in postavi v navidezno gostoto.

Zato imate nekaj tako kompaktnega, a znotraj čutite, da ste pravzaprav prazni, lahki ali drugačni.

Tako, da, eno svečko v teh božičnih dneh podarite pravzaprav telesni energiji ali Jezusu ali pa sami vsem tistim, ki se darujejo za vas. Prižgite eno plamenico in jo zdrobite, ko bo pogorela. Jo nekako, pojdite na neko križišče ali stičišče, kjer se morda energije sestavljajo, ali na pokopališče, kjer so morda vaši dragi in jo morda posujte kot na križ postavljeno, ali pa po spirali polžasto zavito in to naj vam bo vaš blagoslov za vse tiste, ki se razkrajajo oziroma darujejo za energijo razkrajanja.

Ne pozabite tegá!

S tem boste nekako podarili čast vsem tistim, ki so najbolj neopaženi.

Tako, da v Zlati dobi oziroma v tej Zlati energiji, v obdobju 21-tega ali 27-tega, ko se zaključuje, dajte, podarite to plamenico, eno samo plamenico za vse tiste, ki so bili živi tako kot vi, gibljivi tako kot vi, ki so se trudili, a morda tudi zašli.

In sledite svojemu občutju.

Tam, kamor začutite, podarite to energijo. Lahko jo podarite ali ostanke razdelite po grobu, domačemu grobu ali ob kakšnemu križu. Ali pa preprosto, pojdite v naravo in po naravi naredite tako, kot čutite.

Vendar, ne shranjujte tega v notranjosti doma. Pojdite ven. Zunaj so te energije žive in gibljive.

Vsak dom ima svoj ovoj. Vsak ovoj je posebna, gibljiva zmes, različnih frekvenc ali gibanja različnih energij in tisto, kar podarjate za druge, podarjajte izven tega svojega domačega ovoja.

V temu delu, se pravi, proti koncu 27-tega ali nekako na stičišču 21-tega, vse do 27-tega boste morda izrazito čutili srčno čakro. Srčna čakra se bo bolj vrtinčila, bolj nekako gibala in nekako premikala.

Tako, da bodite pozorni na to, da se ne boste prestrašili.

Imeli boste občutek morda, da telo drugače vibrira, da vas bo morda zadela kap ali da vam bo morda energija srca pobegnila.

Ne bojte se tegá!

Srčna energija se preprosto spaja z zlato frekvenco in se povezuje in prevzema vodilno vlogo tega nadaljnjega življenja. Tako, da se boste množično spremenili in preuredili.

Začela se bo srčna energija spajati z zasnovnikom.

Se pravi, zasnovnika imate v središču tega pleksusnega predela in skozi to boste pravzaprav nadvladali s srčno, toplo energijo. Bolj mehki boste postali. Bolj vodljivi. Bolj boste ločevali, kaj je dobro in kaj slabo. In, če boste morda naredili kdaj pa kdaj kaj slabega, vas bo to tako tiščalo znotraj vas, da se boste kesali in s tem izničevali to, kar boste postavljali ali sestavljali.

Vendar, skozi to boste zrušili staro, sistematično postavljeno telo.

Tako, kot se bo spreminjala frekvenca vaše materije, se bo spreminjal program fizične materije vsepovsod okoli vas. Zato bo sistem marsičesa, kar poznate sedaj, tudi padalo in se zrušilo.

Tudi v šolah bodo spremembe, vendar ne tako hude, kot se vam kažejo ali pokažejo.

Tako, da, s tem, ko boste premikali srčno energijo, boste prebudili in zgradili vse okoli sebe.

Vijolična doba ali doba, ki ste jo nekako osvajali, zvali in klicali angele nadzemlja, višjih energij, se pravi, je doba, ki je že za vami.

Skozi to ste vi od njih dobili nazaj svoje dele, v svoje telo shranili svoje dele, ki prestopajo vedno v Onostranstvo in vas počakajo, da, ko vi pridete na površje, se spojite na končni postaji z njim in postanete enostno v eni celoti.

RAJSKI SVET

Proti koncu tega letošnjega leta, dragi moji, pa se boste spajali prav v telesni strukturi s svojim delčkom, s svojo shrambo, prav vi, čisto sami. In, ker vas bo vodila srčna energija, boste vstopali v svet, ki ga opevate, ki ga želite imeti in bo takozvani rajski svet.

Raj pravzaprav ne bo prve dve ali tri leta. Bo pravzaprav morda bolj jokajoči svet za tiste, ki bodo marsikaj izgubljali. Vendar, izgubljali bodo le tisti, ki so nekako na račun drugih pobirali ali obirali, da so za svoje žepke marsikaj podarjali.

Bodite pozorni!

Boste opazovalci in boste dejansko razumeli vse, kar je bilo do sedaj postavljenega.

Življenje se vam bo spremenilo.

Vendar, ne bojte se, ker se bo sesuvalo, rušilo in raztapljalo ali uničevalo staro, slabo in tisto, kar ste do sedaj poznali.

Ne poskušajte zaustaviti in rešiti tistega, kar se rešiti ne da!

Bodite v srčni vibraciji.

Zaupajte sami sebi, da bo dejansko za vsakega posameznika poskrbljeno točno tako, kot mora biti.

Sprememba, prav z novim letom pravzaprav trka na vaša vrata ali vaše duri.

Bodite pozorni!

Vi boste tisti, ki boste priča sistematičnemu rušenju starega in postavitvi novega. Vendar, preden postavite novo, zrušite staro. Pojdite in ubranite tisto, kar čutite. Stojte za tistim, kar čutite. Stojte za tistim, kar s srcem in dušo verujete in dobro se bo postlalo za vas.

V naslednjemu obdobju oziroma prav s 27. decembrom, ko se pravzaprav zaprejo zadnji kanali, se pravi, se prične to gibanje tega nekakšnega energetskega vrtinčenja ali nulte osi. In, ker se ta energija prične premikati, se bo zrušilo vse, kar ste do sedaj poznali.

Vendar, to ne pomeni, da boste ostali brez »penzioninskih«, takšnih prihodkov. »Penzije« še vedno bodo, vendar se bodo drugače nazvale, drugače se bodo preoblikovale.

Na desetletje takšnega sistema več ni. Niti na petletno obdobje tega več ni. Vendar, boste, tako kot imate vsi enake želodčke, kot imate enako potrebo po spanju in hranjenju, boste tudi imeli nekakšen pavšal. Enakostno. Enako bo šlo k enakemu. Nič več ne bo nečesa, kar bo visoko izplačanega in nič več ne bo nekaj, kar bo nizko izplačanega. Bo za vse enako.

To je nekaj, kar vas bo osupnilo.

Vendar, ne bojte se!

Sprejmite to novost, ker skozi to boste vi spravili v ravnovesje, da je za vse vsegá dovolj.

Cene, ki jih imate sedaj, se bodo preoblikovale, spustile in spremenile.

Vendar, tudi vaše želje ne bodo več tako briljantne ali visoke, da boste morali ali želeti imeti vse najboljše od najboljšega. Vendar boste stopili v sozvočje Narave in to se od tega 27. decembra dalje tudi prične.

Tako, da ne obupavajte nad seboj.

Krediti, ki jih imate in jih poznate, se bodo majčkeno preoblikovali. Bančne inštitucije se bodo tudi zapirale.

Vendar, ne bojte se!

Naj se zapre tisto, kar je potrebno, da se zapre. Obstala bo ena energija ali ena veja, ki bo nekako pokrivala ali zbalansirala vse.

Za vse bo dovolj – tako hrane, kot tudi pijače, kot tudi obleke, kot tudi marsičesa drugega. Predvsem pa ljubezni, dragi moji.

V obdobje, v katerega vstopate, prav od 27. decembra dalje, pazite to!, boste vstopili v obdobje usojene poti, kar pomeni, da boste končno dobili in pričeli k sebi vleči usojene, druge, svoje lastne delčke.

Veselite se tegá! Zakaj?

Vaše telo je tudi razdeljeno. To smo vam v nekemu druženju tudi opevali ali nekako obrazložili. Imate moško energijo in žensko energijo. Vendar, če ste ženska po zunanjosti in želite biti ženska, potem boste drugi del moškega končno predali svojemu usojenemu partnerju. Kar pomeni, da  moški, ki je vam usojeni, običajno je eden, dva ali kakšen tretji, ki ima morda kakšen drobček od tegá še skozi vas ali od vas, se pravi, se vse k vam znova poda.

Tako, da marsikatere spremembe bodo tudi na tej strani. Vendar, vse se dela v vaše dobro.

Ne obupavajte!

Ne poskušajte zaustaviti starega toka! Pustite, naj staro odplakne od vas.

Imejte fokus, da boste v dobi, v katero vstopate končno imeli tisto nekaj, vsaj približno nekaj, kar so opevali v takozvanih spisih o rajskemu vrtu, ki ga bom tudi razodel.

Rajski vrt ali rajska pokrajina je svet zadnje postaje preoblikovanja Zemlje.

Ali se spomnite ali opomnite, pred nekaj druženji smo vam prišepnili, da boste počasi se vračali na stari sistem, k Zemlji, kjer jo boste pričeli namakati, tako kot so jo namakali ali obnavljali v starih časih? Kot so jo namakali ali obdelovali v času nekakšnega egipčanskega vzpona, tako boste vi počasi pričeli delati določene trase gibanja tako, da bo vse naravno in skorajda zastonj.

Vse, kar poznate sedaj, boste preoblikovali in spravili v harmonijo, dragi Slovenčki. Vi boste tisti prvi, ki boste postavili to. Ne glede na to, koliko ljudi vam pobira nekaj denarja. Naj kar poberejo tisto, kar mislijo, da bodo pobrali. Na drugemu svetu se bodo tako ali tako tudi kesali.

Vendar, ker pride čas spajanja, si lahko mislite, kako hudo bo za tiste, ki so pobirali nekaj, kar pripada vam oziroma je vaša last. Desna stran bo pravzaprav zelo gorka za njih in soočali se bodo z lastnim peklom lastnega življenja. Tako, da, kar privoščite jim tisto, kar so pobrali ali vas ogoljufali.

Vi se boste pobrali.

Slovenija ima vse pogoje za to. Ste strpni. Ste mogočni. Ste veličastni in ste pripravljeni delati z lastnimi rokami. To vas loči od vseh ostalih narodov.

In ne le to!

Ali ste se morda, kdaj pa kdaj, dragi moji, spraševali, od kod Slovenci, moji dragi? Ali ste morda kdaj pomislili, da ste ostanek od tiste najbolj veličastne, prvotne generacije, ki je obstajala na Zemlji, dragi moji? Ali ste vi morda pomislili, da so Egipčani zasnovali božanstva po vas? Ali ste morda pomislili, da egipčanski bogovi skrivajo vaše črke?

Slovenčki – »Č« imate vi, čisto sami. Le kdo drugi ima tako izrazito »ČA« in »RA«? Ura. Ura, ki teče in nič ne reče.

Dragi moji, vi ste prvotni prvoselci, ki ste nekoč bili in ste pričeli snovati civilizacije.

Egipčani so vas zasužnjili. Prvotni prebivalci pa ste bili vi, mnogo, mnogo dlje kot so Egipčani kdajkoli obstajali.

Malce poglejte po bogovih, božanstvih. Imajo krajšave. Celo v njihovih spektrih slikanja se skriva vaša »nareščina«. Narečje, ki ga imate v različnih pokrajinah, dragi moji, se ohranja v skulpturah, v spisih, v različnih hieroglifih, postavljenih na egipčanskih skulpturah. Zato vas Egipt tako močno vleče, ker je to vaš čas.

In vi ste, dragi moji, nekaj pred več tisoč milijonskimi leti pričeli in zato se bo vse skupaj postavilo in sestavilo prav pri vas, ker ste vi začetniki in tudi tisti, ki boste zaključili in združevali začetek in konec.

Zato Slovenija! Zato Slovenčki, ki ste mali, a še kako dobro zbrani.

Zato bodite ponosni, da ste to, kar ste.

In morda boste počasi razumeli vašo potrpežljivost, vašo strpnost. Vse tisto, kar ste postali, da ste obstali. Če ne bi bili takšni, ki bi klonili in delali in, pazite to!, čakali, ne bi obstali.

Zato ste najmanjša državica. Najmanjša ljudska enota, če jo smem tako opevati, na zelo mali pokrajini.

In, ne le to!

Le zato, ker je na mali pokrajini toliko razgibanega, takozvanega terena, imate toliko »nareščine« ali narečij, kot bi Jaz lahko nekako bolj preprosto opeval. Ker ste vi prvotno poseljevali nekaj, kar je skrito v sveti Bibliji.

Dragi moji, tudi tam imate svoje korenine.

Vi ste bili eno najmočnejših ljudstev in najbolj obširjeno, vendar so vas preoblikovali in spametovali.

Zato se sedaj v Sloveniji vse skupaj zaključuje in postavlja, ker ste vi ostanki tistih največjih in najvišjih in najbolj žlahtnih. In bodite ponosni, da ste Slovenčki.

Ste mali, vendar še kako zelo pomembni.

In ne le to!

V vaših imenih se skriva vaša stara zgodovina.

Slava se skriva v Slavici.

Prvotno bomo opevali in razkrivali to telo in Njeno živo vstajenje.

Slava,  Stanislava je pravzaprav nekaj, kar opeva slava, Veličina. Se vam že ne zdi, od rojstva, da je bila res prava slava? Slavica je bilo prvotno ime, njeno ime in je preoblikovano ime.

Lana je pravzaprav zadnje ime, ker je pravzaprav lan tisto, kar raste, kar ste vi v prvotnemu stadiju poznali.

V vaših imenih, v čisto vsakemu imenu se skriva nekaj. So kode. Imena so kode.

Bodite pozorni!

V samih imenih, začetnih imenih ali krstnih ali rojstnih imenih se skriva nekaj, kar je najbolj starinskega, globokega. Vendar, tukaj je začetek. S preimenovanjem naredite konec in ga združujete.

Zato, dragi moji, poskušajte razumeti, kaj vam dajejo imena.

Imena niso, dragi moji, postavljena od vaših staršev ali starih staršev, vendar od Energij, ki vas častijo in, ki vas ob rojstnem vdahu blagoslovijo, vam podarijo imena ali priimke ali nadimke, ki vam morda, zagotovo, niso všeč.

Vendar, poskušajte le razumeti. In, ko razumete, doumete.

Preoblikujte in sestavite se v sodobnosti tako, kot želite.

Sodobni čas sodobnih imen je pravzaprav preobleka tistega nečesa, ki pa ste ali kar ste imeli, daleč preden ali nazaj, preden ste v zemeljsko nebo ali telo tudi prišli.

Tako, da, vse je nekako harmonizirano. Tako, da nič ni nevednega, neukega ali pravzaprav je to čas spajanja vsegá, znova nazaj.

Radujte se vsegá!

Zabavajte se ob svojih imenih. Zabavajte se ob svoji slavi ali nekaki neukosti, a hkrati ukosti.

Veselite se vsegá in poskušajte razumeti. Vse v vašemu življenju, dragi moji, je rebus. Je zaključek.

Vendar, vi ste tisti, ki boste najbolj nekako sloveli ali sijali prav v letošnjemu zaključnemu letu tega večtisočletnega stadija, ker je prav nad slovenskim nebom odprto eno najmočnejših energetskih polj, ki ga vidijo tudi v drugih deželicah. In skozi vas teče največja spirala oziroma ta nulta točka.

Tako, da ste tudi po tej strani morda najbolj premikani ali najprej premikani, vendar tudi najhitreje sestavljeni.

Vendar, tudi zato, ker ste bili vi tisti v prvotnosti, ki ste pravzaprav prešli, prišli in poselili zemeljske ljudi in jih preoblikovali, jih vzdignili v stojnosti, da ste nekim čutnim bitjem, ki so bili v drugačni preobleki končno dali sodobnosti.

Prišli ste iz večih različnih kraljestev, da bi spremenili, preuredili, razumeli, doumeli in se na koncu radostili.

Končno prihajate do zaključka, vendar hkrati vstopate v moč svojega poslanstva.

Zato boste vi, kot mali Slovenčki, dobili veliko vlogo v marsikaterih Energijah in tudi marsikaj se vam bo sunkovito dogajalo, vendar le zato, da se boste sestavili in postavili tako, da bo za vas najbolj dobro.

Ponosni bodite na to, kar ste!

Ponosni bodite na jutrišnji dan, na vsak pojutrišnji dan. Poskušajte razumeti in se radostiti. Radujte se Božiča, vendar ga razumite in uživajte. Poskušajte v božičnemu času, ki je pred vami, predvsem uživati v družinskemu spektru spajanja, ki ga morda v nekemu trenutku pri nekaterih pravzaprav ni bilo.

Vendar, kdor čaka, dočaka.

Zlata doba prinaša tudi ponovno vračanje in povezovanje vas ljudi medsebojno s tistimi, ki jih imate radi, ali pa, ki jih morda nimate v temu trenutku več tako radi, vendar jih v srcu čutite, da bi jih še vedno radi imeli radi.

Tako, da, Zlata doba, Zlata energija, predvsem tudi Zlata misel, ki vam jo podarjam, preden vzamemo nekakšen premor, se pravi, je tista, ki se je v celoti z vami spojila.

Danes ste dobili po Jezusovi strani Zlate daritve. Po Jerhusovi strani ste dobili kristalne daritve. Po moji pa pravzaprav kot nekakšne Diamantne daritve in to le tisti, ki ste bili tukaj zbrani.

Tako, da, morda bo komu majčkeno težko ali pa mu bo morda majčkeno slabo, vendar ne vidim, da bi bilo res kako težko v temu spajanju. Vendar, to vam bo nekako poganjalo proces in še višje boste vibrirali. In skozi to, ne glede na to, kako bo, daritve ostajajo zadnji živeči enoti in ne skupnosti.

Kar pomeni, da današnje daritve se zlivajo prav z vami, ki ste zadnji živeči v ciklusu tega življenja. To pa ste vi ali ti, zadnja enota.

To ne gre, to darovanje ne gre k davnini, ne gre k duši, ne gre k nečem ali k nekaterim bitjem, ki so do sedaj se spajale. Vendar, to daritev danes ste dobili prav vi kot zadnji živeči.

Tako, da spremembe bodo.

Jaz bom naredil veliko spremembo in bom vzel majčkeno premora. Tako da, odpočijte si vi, vzemite si čas za kakšen klepet, za kakšen čajček ali za prijetno druženje, potem pa bo čas nadaljevanja odgovorov. Tako, da se bom Jaz popolnoma posvetil vam ali pa morda kdo drugi. Vendar, kakorkoli že, želim vam, da uživate v temu premoru.

(zahvale od vseh)

VIR:

Za ogled videoposnetka ali poslušanje MP3datoteke, kliknite tukaj.

Comments are closed.