———————— 12.8.2012 – MEDITACIJA ZA ZAKLJUČNO OLIMPIJSKO SLOVESNOST IN …

Dragi vsi!

V prilogi vam pošiljam prevod meditacije, ki jo je sporočil Nadangel Metatron in jo naj bi izvajali danes zvečer, ko bo zaključna slovesnost na olimpijskih igrah v Londonu.

Kot je sporočil Ashtar v sporočilu z dne 4. avgusta preko Susan Leland, so plovila Galaktične federacije svetlobe množično prisotna v zračnih plasteh nad Londonom v času olimpijskih iger, ker se je veliko pisalo in govorilo, da bodo sile teme tam  povročile kakšne zelo neprijetne dogodke. Pravi tudi, da so zakrinkani in jih ne moremo opaziti.

Na spodnji spletni strani  si lahko pogledate NLP na otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger:

http://www.youtube.com/watch?v=hNIJgE1vLsI&feature=player_embedded#!

Ashtar je tudi sporočil, da je bilo res, da so bile planirane konec junija množične aretacije posameznikov iz tajne vlade teme, vendar se je to ponovno zavleklo. Pravi, kakor tudi viri preko Shelden Nidla ter nekateri drugi, da bo do tega res kmalu prišlo. Čaka se pravi trenutek Domine po svetu (zlasti v finančnem) padajo. Prisotnost predstavnikov/ zaveznikov/sodelavcev Galaktične federacije svetlobe (GFL)  na Zemlji raste. Vedno več plovil GFL se spušča bližje k zemeljski površini. Tudi do razodetja o življenju zunaj Zemlje in do množičnega  prvega kontakta z njimi pravijo, da bo prišlo hitreje, kot je bilo prej predvideno.

Ko sile teme na eni strani zgubljajo moč, pa je  na drugi strani vedno več napačnih informacij v vsakovrstnih sporočilih. Morda ste opazili, da tudi sporočila SaLuSa, kanalizirana  preko Mika Q., niso več od SaLuSa oziroma je Mike pot vplivom neke entitete teme in se tega še ne zaveda. Zaenkrat so o tej tematiki po mojem občutenju še verodostojna sporočila preko Sheldna Nidla in Ashtarja, ki jih kanalizira Susan Leland. Če berete sami ta sporočila, svetujem razsodnost. Pričakujem, da se bodo te stvari kmalu uredile.

Spodaj je zanimiv posnetek vesoljskega plovila, ki je, kot je mogoče opaziti, srečalo dva plovila sil teme, jih z energijo onemogočilo in kar povleklo vase.

UFO Sighting – Johannesburg, South Africa – 2012

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Axhr2HK-r5k

Imejte se lepo.

Prevod meditacije  iz sporočila Nadangela Metatrona pod naslovom

Meditacija in vplivna namera za olimpijsko zaključno slovesnost

untitled21

Slika: Zemeljske čakre

( v Veliki Britaniji je srćna čakra Zemlje)

Sporočilo je dne 3.8.2012 kanalizirala Natalia Glasson

“Najprej si dopustite mirno sedeti in se osredotočiti na vaše dihanje ter sprostiti svoje telo.

Dopustite si predstavljati, da vdihujete in izdihujete skozi vašo srčno čakro, da zgradite večjo količino svetlobe in energije znotraj vaše srčne čakre.

Recite si v svojem umu  “Jaz sem ljubezen” in ponavljajte to afirmacijo, dokler ne občutite vibracije ljubezni, ki se gradi znotraj vaše srčne čakre.

Dopustite si biti velikodušni s svojo ljubeznijo, ko ta v obilju teče iz notranjosti vašega bitja. Prestavljajte si, da je Stvarnik, v katerekoli obliki si to želite, direktno nasproti vas. Vi si lahko predstavljate Stvarnika kot človeški obliki ali kot svetlobni vir. Karkoli vi doživite, povabite Stvarnika, da je prisoten pred vami.

Naj vaša ljubezen teče  do predstave Stvarnika pred vami. Opazite energijo Stvarnika, ki teče proti vam in v vaše bitje. Med vami  in Stvarnikom se je v liniji z vašim srčnim centrom oblikoval vrtinčasti tolmun oziroma spirala svetlobe. Svetloba, ki jo ustvarjate, je enaka stadionu  svetlobe, ki stalno teče.

Povabite vse druge delavce za svetlobo in celo tiste, ki še niso zavestni njihove resnice, da dodajo njihovo ljubezen in božanski namen  v spiralo svetlobe, ki jo vi in Stvarnik ustvarjata. Občutite, ko se več duš zbira okoli vaše izžarevajoče ljubezni.

Vi nosite namen za vsako dušo, da doživi ljubezen, da je ljubljena in da izraža ljubezen, da bi bilo vstajanje  božansko popolno in lahko za vse, da bi se razkrila resnica, ki bi ustvarila več veselja, da bi z božansko popolnostjo odpadle  tančice iluzije.

Ko se čutite pripravljeni, si predstavljajte, da postavljate spiralo svetlobe, ki ste jo ustvarili z vsemi vidiki Stvarnika v olimpijski stadium v Londonu na energetskih  in fizičnih ravneh. Dopustite, da svetloba pronica v vse, zemeljsko zvezdno čakro in v Zemljo, da podpira mater Zemljo.

Mati Zemlja  vsrkava svetlobo in namene in  izžareva enako ven, v  vse smeri po svetu.

Predstavljajte si, ko ljudje gledajo zaključno olimpijsko slovesnost, kjerkoli že so po svetu, da svetloba, ki ste jo ustvarili, teče v njihove ume, srca in tretje oko, fizično oko in jih kopa v sveto svetlobo, kar dviga njihovo vibracijo in jih združuje z božansko popolnostjo v višjo zavest Stvarnika, kjer  se bo vsakdo na Zemlji, vključno z vami, povezal. Predstavljajte si vsako osebo povezano – dušo z dušo, srce z srcem, zavest z zavestjo. Spoštujte božanstvo znotraj in okoli njih.

To je najlepša podpora/pomoč sebi in drugim.«

Prevedla: Marija Batista

Comments are closed.