* 21.3.2012 – ODLOMEK IZ LANINEGA KANALIZIRANJA O PRANI

Ali bi lahko malo bolj podrobno pojasnili v zvezi z letom 2011 oziroma 2012? Razdelitev, približno časovni okvir oz. kakšne znake, tako, da se lažje pripravimo.

Najprej, kaj se bo pravzaprav dogajalo se bo prebujala vaša zavest, kar pomeni, da boste nekateri odskočili, preskočili in nekako se vstavili v višjo raven, se pravi, boste nekako pretočni preko zgornjega kanala – se pravi, boste imeli skorajda v popolnosti prebujeni spomin. Na podlagi tega se boste dejansko povezovali z najvišjimi od najvišjih zemeljskih bitij, ki bodo nekako ohranjali določeno raven zavesti.

Tisti, ki nekako ne bodo, ne boste ali ne bodo imeli prebujene te zavesti, se pravi – proti koncu novembra 2011 – se pravzaprav prične to prvo rušenje. Tako, da nekaterim nekako v letu 2012, v začetku leta 2012 kaže zelo trpko obdobje.

Novo depresijo, novo eksplozijo in marsikaj gorkega se bo dogajalo prav zaradi te nizke vibracije.

Mnogo več bo nasilja, vendar v določenem momentu bo prišlo do vesoljnega poka, kar pomeni, da se bodo določene galaksije, se pravi neke spirale, ki so vrtinčasto povezane ob zemeljsko oblo, se pravi ob zemeljsko meso ali celoto tega planeta, obšle in za to širino te spiralne, nekakšne elipse, ki bo zakrožila okoli zemlje, pravzaprav spodnesla tok zemlje.

To pomeni, da se bo zemlja vedno hitreje premikala v napačno ali v drugačno smer. Prav leto 2012 je pravzaprav prelomno leto oz. obdobje nekakšnega ustavljanja, ohlajanja in dejansko nizkih vibracij. V tistem obdobju se bo pravzaprav že videlo, kdo ostaja, kdo zaostaja in kdo prehaja.

Zemeljska populacija pravzaprav ni nič drugega kot to, da se nekako naredita dva pola – se pravi, tisti, ki se bodo nekako odrešili,  rešili in prešli, bodo višje vibrirali – kaj več vam tukaj ne upam govoriti glede na to, da nekateri niso, žal niso, pripravljeni sprejeti določene novosti, vendar nekaterim nekako prihaja ozaveščenje. Se pravi – največ, kar vam upamo tukaj povedati, je prebujena zavest in pravzaprav strašno močno vodstvo bitij zemlje.

To pomeni, da  boste dejansko – tako kot se bo zemlja zrotirala iz prvotne elipse in se postopoma odvrtinčila v popolnoma drug naklon, se pravi – se bodo pričele tudi podzemne spremembe, razna vrenja, razni potresi, razni cunamiji – kot nekako poznate in še nekaj, kar je iz podzemlja, bo prihajalo množično bolj na površje zemlje.

Zemlja se bo pričela ohlajati, na drugi strani pregrevati, segrevati in marsikaj bo prihajalo do poka.

Vendar, predvsem zaradi določene elipse vrtinčenja, se pravi teh galaksij, ki se bodo nekako oplazili oz. nekako vrtinčili to zemeljsko oblo.

Če morda kaj spremljate, opažate, da se zemlja vedno bolj izpodmika svoji prvotni osi. Morda tisti, ki še niti niste bili pozorni na to – v določenem momentu, se pravi, točno v določenemu dnevu, žal ne bi ravno opevala – se pravi, se bo dejansko naklon zemlje tako močno spremenil, da bo prihajalo do mnogih viharjev, do mnogega spremenjenega ciklusa življenja in smrti. Tako, da nekako se marsikaj tukaj pripravlja oz. bo nekakšen val, ki bo oplazil in izpodnesel tudi samo zemeljsko poloblo iz te prvotne osi.

Kaj povleče za seboj? Določene spremembe, ki so lahko tudi na materialni strani – se pravi: veliko potresov, veliko izginotij, veliko sprememb na velikih nebotičnikih, se pravi – marsikaj slabega in nič kaj dobrega pravzaprav ne prihaja na to zemeljsko oblo od trenutka, ko se ta elipsa dotakne in izpodmakne zemljo in s tem naklombe, se pravi iz te osi, iz katere se že sama po sebi odmika kar nekajkrat letno, se pravi se dela drugačen naklon.

In tisti, ki bodo imeli prebujeno zavest, se pravi, ki bodo višje vibracije, bodo zmogli tudi predihati nek val, neke energije – se pravi, ljudem, ki bodo pransko dihali, se pravi bodo ozaveščeni, bodo višje vibrirni. Določena strupena substanca, ki bo nekako prodirala v telo preko dihalnega sistema in uničevala duhove zemlje, ki dihajo po tej pretočni poti, razen nekaterih otrok, ki bodo dobili po starših ali po starih starših neke ovoje, o katerih žal ne smem govoriti, se pravi, se bodo izognili tej nesnagi.

Vendar, določen val nekega dihalnega etra zagotovo prihaja nad zemljo in ljudje že tako ali tako počasi opažate, da težje dihate, težje razmišljate, vendar v določenem momentu – ko pride do tega poka, boste imeli občutek, da vas je popolnoma zadušilo in tisti, ki bodo telo pripravili na manj dihanja, na manj vdihavanja tega zemeljskega etra, pravzaprav, skorajda s to višjo zavestjo, s to vibracijo, se pravi kar bodo druga bitja tudi poskrbela za nekaj, kar vi še prihajate – se pravi tisto, kar imate sedaj v notranjosti telesa pripeto na svoj podplat, boste dvignili do kolena ali vsaj do goleni – se pravi, vas neki plaz ali neka plast ne bo oplazila, kar pomeni, da boste nekako zelo, zelo prihranjeni ali nekako tudi ohranjeni.

Vendar kaj več – kaj vse se bo dogajalo, vam žal, ne smem povedati zaradi kakšnih preplahov ali kakšnega drugega stanja.

IZVOR: http://www.lanapraner.si/sl/clanki

Comments are closed.