———————— 16.5.2012 – Tedensko sporočilo Vnebovzetega Mojstra Hilariona 13. – 20. maj 2012

hilarion3

Ljubljeni,

Obdobje, ki je pred vami, zahteva od vas, da si omogočite samo BITI, namesto delovati. To je  obdobje notranjega poglobljenega razmišljanja in prilagajanja. Mnogo sprememb se dogaja v vas in vaša psihična telesa se še naprej preoblikujejo. Spomnite se piti veliko naravne in čiste vode in bodite v naravi toliko kot je mogoče. Vaša povezanost z Zemljo je prav sedaj zelo pomembna in vam bo pomagala v vašem prehodu skozi spremembe.

Mnogi ljudje so pričakovali takojšnjo spremembo, a povemo vam, da proces spreminjanja poteka postopoma, da se prepreči izčrpanost vašega organizma. Spoštujte svoj telesni tempelj in naredite vse, kar se vam pokaže potrebno za vas. Naša zapisovalka preživlja  več časa na prostem in se osredotoča na obnavljanje njenega fizičnega telesa ponovno v celost. Posluša notranje spodbude, ki prihajajo k njej in sledi temu vodenju. Naša sporočila bodo ponovno prihajala, ko se ona prilagodi povečanemu izžarevanju sonca, ker to vpliva na njeno sposobnost sprejemanja v tem času.

V dviganju vibracije Zemlje in vsega na Njej, v Njej in pod Njo je bil narejen postopen napredek in tisti, ki so dvignili svoj nivo energije, so zdaj sposobni prenesti in nositi več Svetlobe v svojih celicah kot kdajkoli prej. To aktivira nadaljnji vžig pramenov DNK in mogoče boste ugotovili, da čutite v vaši hrbtenici občutljivost in bolečino v prihodnjih dneh. Ko vsrkate in nosite več luči, se ta izžareva na še večji razdalji od vašega fizičnega telesa, večji, kot si lahko predstavljate v vaši največji domišljiji. Počivajte, ko to lahko in kolikor  morete, ker so vaša telesa skoraj v neprestanem toku.

Zavedajte se, da so vaša telesa tokovi energije, ki teče skozi vaš centralni kanal ven skozi vaše noge in  vrh glave v neprestanih krogih Svetlobe okoli vas in tisti, ki vztrajate v vaših dnevnih disciplinah in se dnevno spomnite Svetlobe, ki ste, dejansko postajate ta Svetloba v vse večji razsežnosti. Zato je potrebno več počitka in mirovanja, da vse teče v harmoniji in jasnosti. Mnoga nova razodetja bodo prišla k vam, ko se to dogaja, mnogo stvari začenja dobivati več smisla, kot ga je imelo prej, iz vas pričenja prihajati na površje globlje razumevanje dogodkov, ki zavzemajo prostor v vaših življenjih.

Vzemite si čas, ki ga potrebujete, da se vsak dan povežete s svojim Višjim Jazom in Mogočno Prisotnostjo JAZ SEM, kar vam bo pomagalo, da ti vidiki pridejo bliže k vam, da se lahko pospešeno dviga spomin v vašo budno zavest. Mi smo vedno z vami, Najdražji, toda poklicati morate naša imena ali zaprositi/zahtevati od vaših od Boga izbranih vodnikov, da so z vami na kakršenkoli način je za vas potrebno in z vami bodo. Bodite natančni v vaših  zahtevah, da bodo vaše potrebe izpolnjene z najbolj dobrohotnim izidom.

Vtem ko poteka soustvarjanje, ste vi tisti, ki ustvarjate svojo realnost, mi pa vam lahko pomagamo pospešiti proces v bolj harmonični način. Ljubite in spoštujte sebe ter drug drugega in naj lepota vaših src cveti in se razvija v vse večjo Ljubezen.

Do naslednjega tedna…

JAZ SEM  Hilarion

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Originalno sporočilo najdete na spletni strani:    www.therainbowscribe.com

Hvala, ker pri pošiljanju sporočila vključite zgornjo spletno stran.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.