Vpogled 1 – “Demoni so tvoji”

Vpogled 1 – “Demoni so tvoji”

»Demoni so tvoji«

Predstavlja Tobias, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 4. avgust 2007

In tako je tako veselo biti tukaj z vsakim od vas in z vsemi vami na začetku te nove serije. Jemljem ta trenutek, da lahko resnično vstopim v ta prostor, da pridem tako blizu vsakega izmed vas, kot mi boste dovolili v tem trenutku. Mogoče, da sedim poleg vas, da stojim za vami. Mogoče, da sem znotraj vašega fizičnega telesa skupaj z vami.

Bili smo skupaj že vrsto, vrsto let in mnogo, mnogo življenjskih obdobij. Sedeli smo skupaj kot družina. Družina stabilnosti, družina ravnovesja in sedaj kot družina navdušujoče zavesti na zemlji. Ta trenutek si vzamem, da čutim, vonjam in začutim vsakega izmed vas. Vseeno ali danes sedite na vrhu te gore, ali če ste čisto na drugemu koncu sveta, še vedno lahko združimo naše energije na današnji dan.

Danes bomo pokrili nekaj resničnih osnov. Šli bomo skozi še eno plast ali raven, ki je povzročala nekatere omejitve. Šli bomo še čez eno plast oz. raven, ki bo dovolila zavesti, da se nadaljuje in razširi. Kot sem že dejal, vi ste pionirji Nove Zavesti. To vam ne govorim, da bi vam laskal, to vam govorim, ker je to zapisano v vas. Piše vam na čelu, skoraj vtetovirano je tja – »Pionir nove Zavesti«. Torej, danes bomo šli še čez eno raven zavesti, ki je zelo prefinjena, zelo, zelo težka. Nekateri ste ji nasedli. Večina te zavesti je le preprosto masovna zavest, človeška zavest, vendar je čas, da osvobodimo to raven zavesti.

Priprava na današnjega gosta

Tako, kot danes pričenjamo, bomo počasi prinesli energijo našega gosta. Prosimo vas, da čutite energije, vendar ne ugibajte. Samo čutite. To je pomembna razlika. Ugibanje se odvija v možganih in se poskuša igrati psihičnega detektiva. Možgani nimajo sposobnosti, da so jasnovidni. Samo pretvarjajo se. To je vaše bistvo, vaša božanskost, ki je resnično jasnovidno – in vse kar to pomeni je, da lahko čutite in sprejemate. Lahko se zavedate energij na mnogo različnih področjih in ravneh, ne le v tej linearni tretji dimenziji, v kateri ste.

Tako, kot se danes pripravljamo za ta dan, vas vabim, da še enkrat globoko vdihnete, vdih, ki vas zaceli in zbudi. Ker smo v zadnjem Vpogledu govorili o »vas« – o vaših različnih vidikih, o vaših delčkih vas, o delih vas, ki jih poznate in o delih, ki ste jih že davno pozabili – vsi so del vas. Vsi vsebujejo skupno osnovno,del, ki je podoben vsem ostalim. V vsakem vašem delu ste vi, vaše bistvo, vaše bivanje.

Vi

Zanimiva stvar je, da je vaše bitje, vaše bistvo ne sedi na oblakih v tem trenutku ali nekje igra na harfo.  Ne odplavajte brezmočno v druge sfere, čeprav ste to počeli v preteklosti. Ne sedi v položaju guruja, na nekem vrhu gore in meditira o tem, kaj se bo sedaj zgodilo. Tukaj je – no, gora seveda je – ampak vi ste tukaj v tem trenutku. Vi ste vi. Kako preprosta in mogočna izjava, mogoče zveni malo idiotsko, če jo delite z ostalimi. Vi ste vi. Zdi se očitno, vendar celo v tej izjavi je mnogo plasti.

Kaj ste vi? Kdo ste vi? Vse se vrača k nekaterim bistvenim vprašanjem. »Kdo ste vi?« To vprašanje ste raziskovali vse od takrat, ko ste odšli od doma. Saint-Germain to pokriva v šoli »Razsvetljenstva sanjskega prehoda« – vpogled v vprašanje »Kdo sem jaz?« Sedaj pa je čas, da razumete »Vi ste vi. » Vi ste vi. Vi ste vsi vaši deli, vsi vaši vidiki, vsa vaša pretekla življenja. Vi ste vse vaše domišljije in iskanja in sanjarjenja.

Nekateri izmed vas, se sedaj mučite in se sprašujete, »Pa kaj sem jaz? Kaj je moja resnica?« Najprej, ste vse zgornje. Vse zgornje. Vi ste vsi ti vidiki, vse te kreacija. Tako veliki kreatorji ste, da lahko sedite tukaj v tem trenutku in si domišljate – samo za trenutek, igrajte se – predstavljajte si, da ste zares slabo, gnusno, nepošteno in pokvarjeno bitje. Za nekatere od vas si ni težko to predstavljati!  Predstavljajte si za trenutek. Ne bojte se, domišljajte si in kako vidite da dejansko to ustvarjate, saj je to del vas. To je vprašanje ki se pojavlja znotraj vas, ki pravi, »Zanima me, kako je biti totalno gnusen, totalno zloben. Kako to zgleda?«

Lahko se igram to igro z vami, ker ste se jo že igrali v preteklosti. Na neki stopnji v vaših mnogih, mnogih življenjskih obdobjih ste se to spraševali.  Nekateri izmed vas ste to tudi uresničili v vaši fizični realnosti, drugi ste to uresničili na drugih ravneh. Nekateri ste šli na ta veliki oder v fizičnem univerzumu Arcturian. To je tip planetarnega združevanja. Zanimivo je biti tam. To je eteričen – kar bi vi rekli – angelski oder za igranje stvari v veliki intenzivnosti in drami. To je energetska točka, tip energetskega portala, ki vam dovoljuje, da greste na ta eteričen oder in to odigrate z drugimi ali sami s seboj.

Nekateri to lahko odigrate, kjerkoli in kadarkoli. Izberete majhen kraj v nefizičnih razsežnostih in odigrate svoje misli in želje na teh ravneh. Mnogi odigrate to kar tukaj v tem človeškem telesu, v tej realnosti. Ima drugačne posledice, kot igranje kje drugje, drugačne vplive in defenitivno drugačno energijo. To je vrsta energije, kjer se čuti zelo resnično, tako resnično, da se lahko zdi, da vas je popolnoma prevzelo. Ta vpliv, ta kreacija ima lahko sedaj nagnjenje, da vstopi v vaše življenje in vas prevzame. A še vedno, vsi ti deli in koščki ste le vi. To so vsi deli vaše resice. Nobena izmed njih ni neresnična.

Nekateri deli so vam mogoče bolj ljubi kot drugi. Nekateri izmed teh vidikov so res obžalovanja vredni vašemu človeškemu delu, ki je le del vas. Človeški del vas, ne sprejema nekaterih vidikov, ker kvarijo vašo človeško srečo, veselje, obilje, vse te stvari. Tako se zdi, da se sedaj nekateri izmed teh drugih vaših človeških vidikov, ki ste jih ustvarili poskušajo pokazati malemu človeku, vam, ki si želite le varnost in udobje, Prekleto! Vi mali človek želiš le…..oh, to stalno poslušamo, »Samo srečen bi bil rad.« To stalno poslušamo in zaupali vam bomo malo skrivnost: Jaz se temu ne smejim, a Saint-Germain se, ko vas sliši.  To ste mali vi.

Kar mali vi resnično sporočate s tem je: »Bojim se tega velikega slabega sveta. Sem žrtev te realnosti. Sem revček. Vse je nad mojo kontrolo. Samo sreče si želim. To je vse. Dragi Bog, samo sreče si želim.« To je jok malega človeka. Veliko božansko bitje kot ste vi ne potrebuje sreče. Vrzite to skozi okno. To je napačen izraz na nek način. To je pogojen izraz.

»Sreča« – ko pogledate in čutite človeško energijo, ki jo spremlja – je dejansko zelo pogojena, ker pogojuje, zelo pogojuje. »Srečo bom imel, ko…« in nato začnete naštevati cel spisek stvari, ki bi vas naredile srečne. Spisek je v bistvu nedosegljiv. Spisek je celo nerealen, celo za vašega malega človeka. In sreča, na ta način ima očitno toliko pogojev, da se ne bo nikoli izpolnila, vidite?

Božanski človek, kar ste vi – in del vašega majhnega človeškega dela je tudi del tega – Božanski človek ne potrebuje te stvari, ki se imenuje sreča. Božanski človek, ki sedi sedaj na tem stolu, samo je. Samo je. Sedaj mali človek pravi »Pa kaj je? Definiraj. Razčleni.« Samo je! To je popolno – kot bi vi rekli – zadovoljstvo. Popolno sprejemanje. Spomnite se enega izmed prvih sporočil: Sprejmite vse stvari take kot so.

Božanski človek razume Bivanje, sprejemanje. Mali človek pravi Božanskemu, »Ampak to je totalen dolgčas. Zdi se, kot da samo sediš tukaj.« Božanski človek pogleda malega človeka in mu reče, »Ti resnično ne razumeš. Tako si ujet v dramo, v dualnost, tako si ujet v bitke in borbe, da misliš, da moraš preživeti.« Božanski človek, vi, razumete, da je. Razume, da je izpolnitev, da je dovršitev, vse je. Prevzema polno odgovornost samega sebe.

Ponovno, lahko bi igrali igro pomenoslovja in besed, in mali človek nadaljuje z uporom, zanikanjem, kot majhen otrok, ki gnjavi starše s svojimi nenehnimi vprašanji.  Na neki točki je le to: Ali lahko izkusite svoje Bivanje? Vi celi, vsak del vas začne prihajati v to čudovito ponovno srečanje, ki ga imenujemo trenutek Sedaj. Božanska integracija, ko je vsak delček vas sprejet nazaj, vendar ne bo noben del prevzel kontrole, vladal ali vas odvrnil od vaše resnice.

Ravno sedaj v teh pešajočih trenutkih stare energije, se dogaja v vami Shaumbra, da gledate v svojo resnico. Kaj je vaša resnica? S tem ste se srečevali že mnogo let, vsekakor, a v tem zadnjem obdobju še posebej. Kaj je vaša resnica? Vi niste, kar ste mislili da ste, ker ste veliko več. Torej kdo ste vi?

Iskali ste osnovno resnico, nekaj na čemur lahko slonite, nekaj na kar se lahko zanašate ko rečete, »To je moja resnica. To sem jaz. In iz te osnove se bo nadaljevalo v Novo Energijo.« Uganite kaj se zgodi? Ne morete najti te osnove, čeprav ste jo iskali v tem preteklem obdobju. Kdo ste vi? Pri čem ste sedaj? Kaj je za vas prav in kaj narobe? Ne morete najti in tudi ne boste. Delno zato, ker iščete v očeh stare energije in zato ker iščete v sodbah stare energije. Delno pa tudi zato, ker ste odkrili, da ne obstaja resnica. Ne obstaja filozofije, ne religije, niti duhovne skupine, ki je resnica. Ne obstaja le ene resnice o vas. Vi ste mnogo, mnogo, mnogo, mnogo resnic. Celo vaše samoprevare so v sebi in same po sebi resnica.

Mogoče, če obstaja ena resnica, se ta nahaja v bivanju, SEM. Nahaja se v osnovi, v nečem, kar ste poslušali stotine let: Resnica je že znotraj vas. Vse kar potrebujete – je že znotraj vas. Ozdravljenje – že znotraj vas. Znanje, neskončno, veliko nad mislimi. Razlikovanje. To je integralen del vaše intuicije. Tukaj je. Samo uporabiti ga morate. Sposobnost, da delate z energijo – to je v vaši naravi. Z energijo delate, odkar ste zapustili Dom. Postali ste spretni z energijo in z njenim gibanjem, vendar včasih to radi zanikate. Radi se držite nazaj. Vse – Jezus to rekel mnogokrat – vse je že znotraj vas.

Tako, kot gremo naprej v to Novo Energijo, to je eno izmed spornih vprašanj, ki se bo pojavljalo znova in znova, dokler boste dovoljevali, da obstaja nekaj, da vas zadržuje. Imate jo znotraj sebe. Je že znotraj vas.

Tako vdihnimo globoko skupaj na današnji dan.

Mnogo vidikov

To je zanimiva dinamika, današnja energija. Ni prav fascinantna z numerološkega vidika,  kakorkoli, danes začenjamo naše novo poglavje skupaj. To danes je začetek. Uporabili bomo delovni naslov tega poglavja – bomo kasneje pojasnili – očitno bo naslov Poglavje preskoka zavesti. Čeprav imamo še en predlog, o tem bomo kasneje. Torej delovni naslov: Poglavje Preskoka Zavesti.

Torej to je začetek. Zanimivo je in ravno tako zelo primerno, da je ta vpogled, ki je začetek novega poglavja, ravno tako zadnji vpogled v stari energiji. Je začetek in konec istočasno. Je start in cilj. Je zelo značilen, glede na to, kaj boste videli po tem datumu: 18ti september, ki bo v kratkem.

To želimo uporabiti kot primaren primer ene naših ključnih točk v tem vpogledu: Vse ima mnogo vidikov. Ponovno, zdi se zelo preprosto, vendar je to zelo pomembno, da si zapognemo, ko se premikamo v Novo Energijo, saj obstaja iluzija na Zemlji, da imajo stvari le en vidik.

Pogledate drevo. Drevo je. To je njegov vidik. Za trenutek si predstavljajte zimzeleno drevo ali Bor. Celo tu je mnogo vidikov. Povprečen človek to jemlje kot samoumevno, to kar vidi s svojimi očmi. Vidijo, da drevo prihaja iz zemlje. To, kar pa ne vidijo in je integralen del tega objekta z mnogimi vidiki, ki leži pod površjem – korenine. Korenine, ki hranijo in negujejo in gasijo žejo vsemu nad  površjem. To kar oko ne vidi je znotraj drevesa, pod lubjem v les v žile. Vse to je tam. Vse ima več vidikov.

Obstajajo še drugi vidiki istega drevesa, ki obstajajo zunaj fizične realnosti. Lahko bi rekli, da obstaja tisoče podkomponent tega drevesa, katerih se ne da niti dotakniti, niti videti ali čutiti, ker obstajajo v energetskem tipu koridorja ali bilka jajca, ki obkroža to drevo. So resnični, to so tudi komponente drevesa, vendar večina ljudi mogoče ne bo nikoli videla, se dotaknila ali zavohala drevo na ta način.

To je zelo pomembna točka, ko se premikamo v Novo Energijo: Vse ima Muti vidike. Vzpodbujamo vse tukaj, da začnete opazovati, ne le to, kar se pojavlja na površju, temveč tudi vse ostalo. Kyron je to povedal na način, »Stvari niso vedno take, kot se zdijo.« To pomeni, da včasih ta delček realnosti, ki ga zaznavate še zdaleč ni celotna zgodba. Ravno tako, kot predvidevate, da sedite tukaj v tem stolu in kinkate v spanec in se sprašujete, kdaj bom prišel k bistvu in razmišljate, kako vroče je tukaj – in to je samo Couldre! To niste niti vi!  Vi zaznavate le en vidik in mogoče vidik malega človeka, ki je sestavni del vas, vendar ni vse kar ste.

Ko Nova Energija pride v vaše bivanje, boste lahko zaznavali njene dele, in manifestacijo njenih delov z starimi človeškimi zaznavanju – očmi, ušesi, možgani – način, kako ste bili navajeni pridobivati informacije, jih usmerjati in interpretirati stvari. A kar se še posebno spremeni v Novi Energiji je dimenzija mnogih vidikov, še posebno stvari, ki se bodo pojavile v vaši realnosti po tem datumu 18ti September.

Otroci rojeni po tem datumu, novo drevo, ki zraste po tem datumu, nekaj, kar zraste v rastlino po tem datumu, bo začelo prinašati s seboj komponente Nove Energije. Medtem, ko bo večina ljudi zaznavala vidike stare energije ali njene dimenzijske lastnosti, boste lahko vi, kot Shaumbra začeli videti multidimenzionalne vidike. Začeli boste videti, kar je pod površjem in začeli zaznavati spodaj, visoko nad, iz vseh možnih strani in smeri.

To lahko naredite preprosto z odločitvijo in z zavedanjem da ima vse več vidikov. Vse ima mnogo, mnogo slojev in vidikov. In znotraj vseh teh različnih vidikov, boste dobili bolj popolno sliko narave vse realnosti, še posebno pa boste dobili veliko boljše zavedanje o samih sebi, o vseh svojih vidikih.

Ko raziskujete mnogo vidikov narave vsega, dovolite sami sebi zavestno, da ne opazujete tal le kot tla, vidite? Nekaj je pod tlemi. Nekaj je tudi ob strani tal. Ta tla obstajajo v tretji dimenziji, vendar ne bi mogla obstajati, če nebi istočasno obstajala istočasno tudi v približno devetstotih drugih dimenzijah. Dimenzije, mimogrede, niso linearne. Ne gredo tako od 1 do 2 do 3 do 4 do 5. dimenzije se vrtinčijo, gibajo in premikajo ves čas. Križajo se med seboj. Včasih so si med seboj identične, vendar so še vedno različne dimenzije, dokler se ne ločijo in gredo v svojo smer.

Ko začenjate zelo, zelo opazovati multidimenzionalno naravo … tukaj ne govorimo, da postanete »puhloglavi« o stvareh, tukaj govorimo o fiziki Nove Energije. Ko se odločite, da se zavedate teh muldimenzionalnih vidikov, da greste nad, boste začeli videti te vidike samih sebe, o katerih smo govorili v prejšnjem vidiku, ki ravno tako prihajajo domov. Sami sebe ne boste več zaznavali le ko majhnega človeka, z majhnimi človeškimi potrebami, z majhnimi človeškimi dramami in potrebo da ste srečni – ki pomeni pravzaprav, da preživite brez bolečine.

Začeli boste videti kdo resnično ste in to bo v Novi Energiji kot čudovita roža, ki cveti, se odpira in se začenja zavedati, kot bi rekel Kuthumi, kako smešni ste bili glede nekaterih stvareh, ker je bil mali človek edin vidik, ki je imel pozornost, ki je imel sposobnost ustvarjati realnost, ki jo zaznavate. Začeli boste videti kako čudoviti ste v kreacijah, ko se vam ni treba boriti, kjer vam ni treba trpeti znotraj vaših kreacij. Ni vam treba postati tako duhomorni s svojimi kreacijami. Lahko so ustvarjene zelo gladko in otipljivo.

Ravno tako boste prišli do zelo zanimivega vprašanja znotraj sebe, in tukaj boste zbrali skupaj vse svetnike sebe – vseh vas. Ne le svet majhnega človeka. To je so slabi mali svetovi.  Vsi vidiki vas, ki vključujejo vaše vidike preteklih življenj in imajo kot veste ogromno modrosti. Čas je da zberete svoje svetnike in da pogledate: Kaj je pomembno za vas sedaj?

Mali človek se je opiral na vaše potrebe in želje, vaše sezname, kaj vas bo naredilo srečne, vendar ali ste opazili, da to kar je naredilo malega človeka srečnega, ni nujno, da je naredilo srečno tudi dušo? Vidite, tako pogosto mali človek planira svoj dan in svoje male človeške cilje in lestvice in ugotovitve, kako naj bi vsak trenutek dneva malega človeka izgledal. In nato se na zgodi tako. In nato postane mali človek raztresen in se sprašuje kaj je šlo narobe.

Takrat gre mali človek nazaj k svojemu »Jaz sem le mali človek. Šel bom moliti k velikemu Bogu, ki je tam nekje zunaj, ampak očitno ni del mene.« Mali človek začne pogajati z velikim Bogom, in niti to ne deluje preveč resnično. In nato mali človek resnično postane depresiven. Ne čuti, da ima dušo, Duša, ga očitno ni poslušala. Resnično ne ve, ali verjame v velikega Boga, vendar je prekleto prestrašen in mora vsaj malo verjeti v velikega Boga. Vendar v osnovi je mali človek razočaran z velikim Bogom. Veliki Bog ga ni slišal. Veliki Bog ni uslišal malega človeka danes. Mogoče bo mali človek poskusil ponovno jutri. Vendar po določenemu času postane mali človek utrujen od te igre. Mali človek začne početi nekaj resnično zvitega in izkrivljenega, da bi pridobil pozornost velikega Boga ali kogarkoli drugega, ki bo poslušal – starše, prijatelje, šefe, vlado, policaje, vojsko – karkoli je potrebno, da pridobimo pozornost nekoga, ker se mali človek ne počuti varnega. Mali človek ni srečen.

Zares iskreno, Velika Duša malega človeka je resnično vznemirjena in pretresena z vsemi manipulacijami in kontrolami malega človeka. Veliki Bog itak ne obstaja, zakaj bi mu bilo potem mar…..Veliki bog v smislu, kot trenutno mislite o Bog. Veliki Bog je Velika Duša. Je že z vami, je že del vas. Le mali človek je jemal toliko časa in pozornosti. Zahteval je, da mora biti vse uglašeno v pridobivanju pozornosti svojega vidika. To niste vi – to je del vas, – vendar to niste vi.

Couldre se čudi, pravi, “To je kot slaba izvedba Carin Georga!« Tudi mi vidimo veš!

Začnite se zavedati Shaumbra, ko greste v Novo Energijo, vse ima mnogo vidikov, vključno z vami. Začnimo odpirati nekatere druge vidike vas, ko začenjajo prihajati domov v tem trenutku Sedaj v ta čudovit, čudovit čas nove zavesti. Začnite opazovati svojo dušo, svojo preteklost, svojo duhovnost, svojo neduhovnost. Vse to so deli vas in ko se pri tem začnete zabavati in igrati in zavedati, da ste veliko več kot le mali vi, boste spoznali, resnično, kako mogočni ste. Začeli se boste zavedati, da nismo sedeli tukaj zadnjih osem let in da vas nismo hranili le z besedami, da bi bili srečni za nekaj ur. Gledali smo v vas dragulj, diamant, ki ima mnogo vidikov, tako mnogo aspektov.

Prišli ste do tega vprašanja o Novi energiji in še predvsem: »Kaj je pomembno sedaj? Majhni vi, mimogrede, Mali vi, ki greste v Novo energijo boste počenjate dve stvari. Prvič se upirate. To vam ni všeč, saj to vključuje spremembe in mali vi sovražite spremembe, ker mali vi ravno tako razumete, da bo vsaka sprememba pomenila, da mali vi ne morete biti več kričeči mali pamži,  tirani stare energije.

Tako mali vi je tisti del vas, ki se upira spremembi, ker je tako, kot bi majhen otrok cepetal in imel izbruh. Mali vi ne marate te spremembe ki prihaja niti malo, a, ko jo pričenjati odgrinjati to zadevo, ki jo imenujemo  Nova Energija, začenjate gledati, »Kaj je pomembno?« In tako, kot ste že izkusili, se najprej ne zdi nič več tako pomembnega. Noč. Govorite o izgubi strasti, ker je bila strast v bistvu resnično le poželenje vaših malih jazov. Niste bili strastni sploh, le mali vi poskušate vzdrževati svoje majhne drobcene imperije. Zelo težko je biti resnično zavestno strasten, ko ste omejeni z listom značilnosti sreče vaših malih jazov.

Opazili boste, da ko zasledujete vprašanje, »Torej, kaj si želim početi? Kaj izbiram?« da se zdi, kot da ni odgovora, da je vse prazno za trenutek, dokler se ne začnete zavedati kdo ste, da priložnosti, ki jih imate, dejstva, da ne potrebujete zavetišča….ali da vam ni treba poslušati vsega, kar vam reče vaš mali jaz. Vaše osnovne motivacije v življenju tukaj na Zemlji niso več hrana, oblačilo in zavetje. Lahko gredo v kakšna veliko bolj, bolj širša področja.

V nadaljevanju te osnove – hrana, oblačila in zavetje – poznate osnovo, ki so jo pozabili je zavest. Zavest. Ljudje tega ne prepoznajo kot eno izmed preživetvenih elementov, vendar vsekakor je. Zavest je kot vdih. Če ne dihate, če prenehate dihati, prenehate živeti. Ko prenehate biti zavestni – prekinete tok, naraven tok zavesti – to ustavi življenje. To ustavi tok vaših naravnih energij, energije vas preko koridorja, ki ga vi imenujete življenje na Zemlji v človeški obliki.

Vrnimo se nazaj na točko – vse ima mnogo vidikov, tudi vi. Ko se zavedate, da ko sedaj gledate v Novo Energijo in v to, kaj naj bi počeli, kaj je pomembno, boste najprej spoznali kaj ni pomembno. Vemo, da vas je veliko, ki ste to doživljali zadnje čase. Stvari v vašem življenju, vzorci, ki jih nadaljujete ponovno in ponovno, ki jih ponavljate.

Ste kdaj pomislili, da če stalno ponavljate slab vzorec, znova in znova, da ni nujno da bo postal pravilen? Če stalno ponavljate star vzorec, zakaj bi sploh pomislili, da bo iz tega nastalo nekaj dobrega. Kot začaran krog. Samo hodili boste v krogu in v krogu. Ko se boste odločili da greste ven iz tega začaranega kroga, da greste ven iz ravni zavesti malih jazov, ko naredite spremembo, boste začutili novo strast, takrat se vse začne premikati.

In mi vemo, Shaumbra, da ste to počeli. To sporočilo, del vas; to sporočilo, del vas, ki ga sedaj zapuščate na tej poti k novi zavesti, na vhodu v Novo Energijo za vse tiste, ki bodo prišli v to smer in se spraševali kako hudiča so prišli tja. Del tega vpogleda danes je zasaditi to lepo preprosto sporočilo za njih, za tiste, ki so zgubljeni v svoji mali človečnosti; za vse tiste, ki trpijo; za vse tiste, ki iščejo; za tiste ki imajo eno nogo poželenja, da gredo v novo zavest v svojem življenju, ter drugo nogo z  betonsko utežjo okrog v stari energiji, prestrašeni – prestrašeni, da se premaknejo naprej.

Tako danes, Shaumbra jim pišete to sporočilo. Ali gredo na to točko, ali naj obstanejo na tej točki, na kateri mnogi obstanete – mnogi ste izkusili kako to izgleda – in sporočilo se glasi, »Vse ima Muti vidik. To kar sedaj zaznavate v tem trenutku ni vse, kar je v tem trenutku. Tukaj je mnogo več. To kar vi vidite v tej zelo linearni obliki je, da vaši strahovi resnično niso taki, kot izgledajo. Tudi vi ste Bog. Lahko izberete in ustvarjate karkoli želite. Mi nismo rekli, da ste mali človek. Mi pravimo da ste Bog. Vi ste vi.

Obisk Shaumbra Servis Centra

Sedaj Shaumbra skupaj pojdimo kot skupina v Shaumbra Servis Center. Vsi, ki ste zbrani tukaj, vsi, ki ste zbrani skupaj po celem svetu; vsi, ki to berete kasneje; vsi vi, ki ste prišli do duhovne točke na vaši duhovi poti – da ste prišli do te točke – pridružite se nam. Mogoče se ne boste vrnili sem nazaj naslednji dve leti. Mogoče bo minilo naslednjih 50 let pet, naslednjih 5 življenjskih obdobij, preden boste prišli sem, vendar pojdite danes z nami. Skupaj gremo raziskovati nekatera nova področja.

Shaumbra Servis Center je prostor, ki je bil ustvarjen…zelo multidimenzionalen prostor s strani originalnih Shoumber. Oni so ga zgradili. Ustvarili so ga iz energije, ljubezni in resnične strasti. To je prostor, v katerem so sedeli pred Novo Energijo, ko so bili ranjeni, ko so bili prizadeti, ko so potrebovali renovacijo in zdravljenje. Ta drzna skupina pionirjev je ustvarila ta prostor, ki ga imenujemo Shaumbra Servis Center, v katerega vas vabimo,da se nam pridružite.

Nekateri izmed vas ste bili tukaj že prej. Nekateri izmed vas ste pomagali ustvariti ta čudovit multidimenzionalen prostor. Mogoče ste opazili, da ko danes potujemo tja…in mimo grede, tja pridete z zavestno odločitvijo. Globoko vdihnete, se zavestno odločite, in ste tam. Tako preprosto. Ne delajte si tega težko. Ne imejte cel spisek smeri in pravil kako priti tja. Ni treba narediti na točno določen dan ali iti predhodno čez kakšno dieto ali stradanje. Samo odločite se. Nova Energija je tako preprosta.

Tako se tukaj vsi združimo – pretekli, sedanji in tisti, ki bodo prišli v možni prihodnosti – v tem prostoru, ki se imenuje Shaumbra Servis Center. Je tak, kot se vi odločite, da je. Lahko je velik, lahko je majhen. Lahko je na odprtem v enem trenutku in v naslednjem obkrožen z najlepše poslikanim steklom, ki ste ga kadarkoli videli, ki je zadrževal energijo znotraj, predvsem takrat ko smo se družili. Lahko ima elemente vode, za mnoge od vas pa ima lahko transformacijski element ognje, elemente zemlje in elemente zraka. Vse te stvari ima lahko, vse ima lahko, za kar se odločite.

Shaumbra Servis Center je magičen, ker je to vaš kraj. Ravno tako je to kraj ostalih Shoumber, vendar tukaj nimamo nobenih pravil. Ni se vam treba sezuti na vhodu. Tukaj lahko kadite če želite, saj to nikogar ne moti. Lahko jeste, pijete, meditirate. Celo moliti vam bomo dovolili, če želite. Je vse, kar se odločate, da je.

Opazili boste zanimivost glede tega Shaumbra Servis Centra. Ni vam treba skrbeti, da bi kakorkoli motili kogarkoli drugega. Tukaj ste lahko z mnogo, mnogo drugimi, tako kot smo mi skupaj sedaj tukaj, in še posebno v Novi Energiji to ne moti kreacij in odločitev nikogar okrog vas. Osupljivo, kako se to dogaja. Zelo drugače, kot živeti na Zemlji. Stalno se morate zavedati vseh ostalih, ali jih motite, ali mogoče še bolj poznano, ali oni motijo vas. Ali spuščajo smešne glasove smrčanja, hrupa, ali imajo določene telesne vonjave ali karkoli drugega. Tam so vse te sporne kršitve, vendar tega ni tukaj v Shaumbra Servis Centru.

Tako smo se sedaj zbrali v Shaumbra Servis Centru v tem čudovitem trenutku Sedaj, kot skupina Shoumber. Zelo bi bilo primerno za nas, če bi se odločili, da globoko vdihnete skupaj in da čutite varne in svete energije.

Tukaj v Shaumbra Servis Centru ste lahko to kar ste. Vaš mali človek ne rabi narekovati kaj potrebuje – da je mogoče lačen, da mora iti v kopalnico, da je zaspan ali da potrebuje več denarja – ali katerokoli drugo teženje malega človeka. Tukaj v Servis Centru ste lahko to, kar ste. Varni, brez pravil, lahko ste to, kar ste. Zato je ta kraj tako osupljiv. Zato ima tako učinkovite energije renoviranja. Zato lahko kratek postanek v Shaumbra Servis Centu spremeni nekaj vaših let ali življenjskih obdobij.

Današnji gost

V Shaumbra Servis Center bomo danes povabili gosta. Prosimo vse in vsakega izmed vas, da čutite energije, ko vstopa naš današnji gost, Lucifer. Sedaj čutite energijo. Tudi, ko smo rekli besedo »Lucifer«, tega nismo naredili zato, da bi šokirali. To smo naredili, ker je čas da se premaknemo po toku energije.

Čutite energijo tega bitja, ki ga mnogi poznate že od svojega najbolj ranega obdobja. Lucifer, Hudič, Slabo bitje, padli angel. Zanimivo. Padli angel. Hm, sprašujem se, če se marsikdo od vas sploh lahko identificira z energijo Luciferja, saj ste se na neki točki ali drugi tudi vi počutili kot padli angel.

Obstaja mnogo mitov o Luciferju. Začnimo z imenom. Ime »Lucifer« izvira iz Latinščine – kar ne bom izrekel – latinski izraz pomeni »Nosilec ali prinašalec svetlobe.« Sklicevanje na Luciferja skoraj ne najdete v Bibliji. Za vas učenjaki, če greste zares šteti, ga skoraj ne boste našli. A še vedno je energija Luciferja, Hudiča, Slabega bitja, prevaranta tako močna v trenutni človeški zavesti. To je simbolično predstavništvo demona.

Eden izmed družin Reda Arc je Red Luceffa. To pomeni »od svetlobe, prišel v multidimenzionalne vidike.« Z drugimi besedami, svetloba, modrost, ki sedaj stopa po Zemlji, tako kot vi. In to je bilo narejeno iz zlobnega, negativnega ali padlega. Tako veliko vas je padlo v past, v to past, da verjamete da tukaj to bitje koraka naokrog in poskuša dobiti vašo dušo, da poskuša ukrasti vašo energijo. A v bistvu Lucifer pomeni Nosilec svetlobe ali če to izrečemo na način Nove Energije, »Ekspanzija Zavesti.« To je bil sestaven del vsakega izmed vas, zato se tukaj nimate ničesar bati.

Moram vam povedati zanimivo stransko opombo. Jaz, Tobias, s pritrditvijo Saint Germaina, Kuthumija in Kwan Yina, smo resnično želeli imenovati to poglavje »Luciferjevo poglavje.« Usedel sem se skupaj s Couldro danes, on krivi Lindo, seveda, da ona ne bo za to, vendar mi vemo, koga je zares skrbelo. Povedal nam je človeški pomislek, na katerega nismo pomislili, ker, no ja, mi enostavno ne razmišljamo o človeških pomislekih toliko.  Dejstvo je, da če bi se to poglavje imenovalo Luciferjevo poglavje, poglavje nosilca svetlobe, bi imelo to možnost poškodbe fizičnega materiala in telesa udeležencev in Crimson Circlea. Zato smo popustili in bomo to imenovali, generalno »Poglavje kvantnega preskoka.«

Vendar cilj, naš cilj je bil, da je čas, da pretresemo malo ljudi, ki so resnično ujeti – in to bi bil dober način. Tako so ujeti v nekaterih svojih poteh, svojih strahovih in svojih demonih. Mimogrede, oni ljubijo svoje demone. O tudi vi jih, in zato smo mi tukaj danes.  Ljubijo svoje demone. Njihovi demoni so njihovi bogovi, ker so kontrolirani s strani svojih demonov. Zato smo mislili, da bi bilo zanimivo – kako naj rečem – dinamično to poimenovati Luciferjevo Poglavje, saj bi to povzročilo, da bi se ljudje ustavili in opazili. Tisti, ki bi prišli naokrog do te točke, da bi videli velik napis »Luciferjevo Poglavje za Crimson Circle«, bi jih to streslo ven iz njihovega transa vsaj. Vsaj za trenutek bi se ustavili.

Ampak kaj to pomeni – Nosilec svetlobe, Razširjevalec Zavesti? Lucifer ne obstaja. Tukaj ni Luciferja, vsaj takega ne, kot ga opisuje Cerkev, ki uporablja kontrolno orodje na ljudeh. Edini Lucifer ali Satan je tisti, ki je bil ustvarjen v zavesti organizacij, cerkva ali tistih, ki so hoteli verjeti vanj. Tako, da, ustvarja – kot bi mi imenovali – skupinski vidik, ravno tako kot je skupinski vidik Jezusa. Mimogrede, dolgo, dolgo časa nazaj, je bil…če govorimo o izrazu Jezus ali Yeshua… Lucifer in Yeshua sta bila izraza, ki sta bila izmenjana drug z drugim. Čutite za trenutek. Povedal bom dve besedi in čutite njuno energijo.

Kristus.

Lucifer.

To je ista energija. Nosilec svetlobe. Prinašalec Nove Zavesti.

Kakorkoli, mi bomo imenovali to Poglavje kvantnega preskoka. Vendar mi vsi vemo, da to kar resnično želimo reči je; »Čas je, da greste čez svoje demone. Res je. Zato smo v Shaumbra Servis Centru danes z gostom Luciferjem. Čas je, da greste nad svoje demone.«

Govorimo za trenutek o tem. Ta energija, ki jo vi imenujete Lucifer, resnično ne obstaja. To je vidik skupinske zavesti tistih, ki so se odločili, da nasedejo temo vsemogočnemu zlobnemu bitju, ki jim bo prevzel dušo, ki pa resnično ne obstaja. Ni ga. satan…Satan – izpeljanka iz stare Hebrejske besede, ki pomeni »nasprotnik – nekdo, ki gre nasproti.« Ne obstaja Satana, ki bi živel v Peklu ali kjerkoli drugje, ampak so vsi ti demoni, s katerimi ste se strinjali da so. Mnogi od vas ste jih opustili, a še vedno imate demone neke vrste ali druge znotraj sebe.

Danes v Shaumbra Servis Centru poglejmo te demone. Poglejmo, kaj počnejo, zakaj so tukaj, zakaj jih nosite s seboj.

Demoni

Obstaja širok spekter demonov, vsekakor. Dajete jim raznorazna imena in vzpostavljate različne odnose z njimi s strani vaših vidikov, vendar so to vaši demoni. Prosimo vas, da se srečate z njimi, kar pomeni, da se jih zavedate danes, da boste razumeli, zakaj ste jih označili kot demone, da razumete, da so to vaši demoni.

Ena izmed stvari, ki jo počnejo ljudje, je, da zanikajo svoje lastne demone. Pripisujejo jih nekomu drugemu. Pravijo, »To ni moj demon. To je Lucifer, padli angel.« Lucifer ima svoj lasten klub. Lucifer, Satan, kakorkoli ga želite imenovati. Zato dajejo imena demonom, jih postavijo izven sebe, vendar je realnost ta, da so to vaši demoni. To je vaš demoni. To je prva stvar v demonologiji , da razumete, da so demoni vaši. Ravno tako razumete da obstajajo tudi druga imena. Mi govorimo o Luciferju in Satanu, vendar obstaja mnogo vrst terminologije. Konec koncev so vaši. To so vaši demoni.

Tisti trenutek, ko poskušate reči, »Ampak to prihaja iz tega kraja, ki se imenuje Pekel.« kjer so demone nekakšna raztelešena bitja, ki so se prilepili na vas in pijejo vašo energijo. Trenutek, ko rečete da je to nek tuj demon, ta trenutek ga naredite večjega in bolj živega, kot ste sami, ta trenutek dobi ta demon kontrolo. Je del vas, vendar vas kontrolira. Gre celo nad aspekt malega človeka. Ne dovoli, da mali človek še dobiva pozornost. Demon jo dobiva.

Demoni so vaši, prosimo vas, na tej točki, na tem vhodu v Novo Energijo, da priznate, da so vaši. Ne pripadajo nikomur drugemu.

Ne obstaja velikega duha – negativnega zlobnega duha – ki bi se lahko pripel na vas. Ne obstaja skupine, nič več, ki bi imela demonsko kontrolo nad vami. Ne obstaja vlade, ki bi manipulirala radio ali svetlobne frekvence in ni demona, ki bi vplival na vas preko vodne napeljave.  Čisto vsak demon je vaš. Ne obstaja finančnega sistema, ki bi vas še lahko kontroliral. Čisto vsak demon je vaš.

Vidite, trenutek, ko ga postavite ven, zunaj vas, mu daste neizmerno moč. Resnično je znotraj vas, vendar ste ga vi postavili ven, ker mali človek dojema, da so stvari zunaj večje, kot znotraj, resnično pa so znotraj močnejše. Vsak demon je čisto vaš.

Poglejmo še nekatere druge demone, ki ste jih ustvarili. Demon smrti, ta je dober primer. Ta je verjetno najbolj prevladujoč in zastrašujoč, zato ker resnično obstaja tako malo pravih informacij o smrti. Smrt je velika črna luknja, zato demon smrti postane zelo zastrašujoč. Koliko let vašega življenja ste porabili, ko ste poskušali ubežati smrti, demonu smrti? Se mu poskušali izogniti, ga poskušali prevarati, se mu skušali skriti pred njegovo silovito neusmiljenostjo, se poskušali izogniti fizičnim boleznim, se poskušali izogniti, da vas ne povozi avto? Ta demon je vaš. To je vaš strah pred tem, kaj je po smrti. To je vaš mali človek, ki noče nobene spremembe, to je vaš mali človek, ki hoče nadaljevati vedno, za vedno in za vedno.

Ustvarili ste demona smrti, da je večji od življenja. Čas je da pogledamo to. To je vaš demon. Ne obstaja smrti. Je prestop in razvoj, vendar ne obstaja smrti. Torej, česa se bojite? Vem, da se bojite. Najprej bom spil malo vode, preden vam povem…. V bistvu, zakaj ste ustvarili tega demona smrti in zakaj imate strah: Zato ker se bojite sodbe. Zavedeni ste bili v prepričanje, da ko boste umrli, boste sojeni s strani Velikega Boga in Velikega Jezusa  in celo s strani samega sebe. In bose sojeni, tako ali drugače in to ustvarja tega celotnega demona smrti in je vaš. Čas je, da gremo nad to.

Ustvarili ste demone pomanjkanja. O tem smo že govorili – pomanjkanje obilja, pomanjkanje odnosov, pomanjkanje vsega. Poskušali ste manipulirati s tem demonom pomanjkanja. Poskušali ste ga zanikati. Poskušali ste delati tako predano, le da bi bili pol koraka pred demonom pomanjkanja. Ta demon je pošast. Vem, da je.

Bojite se ga ponoči, ko poskušate zaspati. Prikazuje se kot neplačan račun. Prikazuje se kot izterjevalec. Prikazuje se kot ena velika finančna institucija, ki vam bo vse pobrala. In vi ste ga postavili ven izven vas samih, tega demona pomanjkanja in se pretvarjate, da ni vaš in mu daste ogromno moč do te točke, da kontrolira vaše življenje. Do točke, ko to postane stalna bitka, stalno zasledovanje med vašim malim človekom in demonom pomanjkanja. Koliko časa ste porabili, zapravili s tem demonom?

Imate demone osamljenosti, ko se bojite biti sami, ko se bojite, da bo ta demon pomedel z vami in se boste izgubili v nekem globokem temnem breznu sami s seboj, obsojeni na večnost. Resnično to zveni zastrašujoče, vendar je to demon, ki ste ga vi postavili ven iz sebe, ker se vam zdi težko biti sami s seboj. Osamljeni ste. Osamljeni ste, ne zaradi ljudi zunaj, ampak ste osamljeni sami s seboj znotraj sebe.

Mali človek tava naokrog osamljen, poskuša najti prijatelje, poskuša najti nekoga, da bi ga lahko ljubil. Gre ven, gre ven iz sebe in se poskuša hraniti na ostalih ljudeh. Mali človek ne bi imel tega demona, če bi se ponovno združili, prišli k sebi v tem trenutku Sedaj.

Imate demone norosti – mnogo demonov norosti – bojite se, da boste postali nori in Jaz vam lahko kar takoj povem, da ste , ker je norost odvisna od tega, kako delujejo vaši možgani. Torej, ta demon je bil ustvarjen, na nek način, kot dvojnik misli, celo kot podaljšek misli. In vi se sprašujete, ali ste nori in porabljate nešteto ur, ko si sami sebi skušate dopovedati, da niste nori, bežite stran od tega demona. In prej ko slej boste morali iti ven iz svojih misli, ker misli ne morejo dojeti Boga, kar ste. Misli ne morejo dojeti vaše veličine. Tako, da, ja, prej kot slej to  pomeni, da opustite to kontrolo in si dovolite, da ste nori.

Demon norosti je tisti, ki vam odmika zaupanje. Ločuje vas, ločuje malega človeka od zaupanja v vas. Demon norosti vam povzroča, da si ne zaupate v to, kar ste. Povzroča nezaupanje v vas. Pripravi vas do tega, da dvomite v vaše pravilne, nepravilne odločitve, dobre odločitve, nič odločitev. Preprečuje vam, da bi si resnično zaupali.

Imate vse mogoče vrste demonov. Demone, da se vam drugi ljudje posmehujejo. Tako ustvarite tega demona, ga postavite v zunanje okolje, daste ostalim ljudem moč, da dejansko uporabijo to energijo, ker vas je strah, da bi bili zasmehovani. Ker, v osnovi, ker pridobiva mali človek lastno identiteto, preko drugih ljudi. Zato mali človek poskuša razviti zavedanje samega sebe, preko zunanjega sveta – reakcij ljudi, odnosov z drugimi ljudmi. Tako ustvari tega celotnega demona posmehovanja, zasmehovanja, zaničevanja in preziranja. To je demon, vendar je vaš. Prenehajte z obtoževanjem vsega zunaj vas.

Seznam demonov se nadaljuje in nadaljuje, vendar so vsi demoni vaši. Resnično ne obstaja stvari, ki bi vas lahko prizadela zunaj vas. Demoni ne obstajajo zunaj. Drugi ljudje imajo svoje demone, vendar njihovi demoni ne bodo pojedli vaših demonov. Vaši demoni so vaši.

Srečanje z demoni

Čas je, da pogledamo v to. Čas je da čutimo njihovo energijo. Čas je, da jih povabimo sedaj – v Shaumbra Servis Center, kjer trenutno sedimo. Kaj so vaši demoni? Česa se bojite? Se bojite fizične bolečine? Demon bolečine. Mislite, da ta bolečina prihaja od zunaj, bolečina je lahko povzročena s strani nekoga drugega, zato bežite stran. Vendar koliko nešteto ur in dni in let ste porabili, ko ste bežali pred bolečino? In mimo grede, je to le iluzija. Bolečina sama po sebi je iluzija.

Kaj so vaši demoni? Ko sedite tukaj v varnem prostoru, ali jih lahko povabite predse, kot smo povabili Luciferja?

Smešno je, v mojih časih smo imenovali ta negativni zunanji demon kot: Beelzebub. Sedaj, kako verjetno je to nesramen zloben demon? Bub!  Beelzebub. Kakšno ime. Očitno se je moral spremeniti, mogoče je Lucifer boljše ime – Satan – ampak vsaj ni Beelzebub. Tako začetniško ime nečesa, kar naj bi bil tako grozen demon.

Kaj so vaši demoni, Shaumbra? Kaj so? Dostavite svoje poročilo. Vsi demoni so tam, lahko jih čutite. Je to zdravje? Česa se bojite?

Veliko vas ima skoraj nedefinirane demone, kot da vas bo nekaj konzumiralo – nekaj zunanjega – in bo prišlo in vas pogoltnilo. Cerkve vam rišejo to podobo preko Satana ali Luciferja, kot bitja, ki bo prevzel vašo duše za večno.

Nobena duša ne more vzeti nobeno drugo dušo. To ne deluje. Enostavno to ne deluje. Za trenutek lahko ustvarite iluzijo, vendar konec koncev, nihče ne more imeti vaše duše za vedno. Konec koncev nihče je noče za vedno!  Kaj bodo počeli z vsemi temi dušami? Imeli butasto zabavo duš?

Dobra novica, Shaumbra je, da lahko sedim v Shaumbra Servis Centru, se pogovarjamo o zlobnem, o demonih, Luciferju, Satanu – in se smejimo. Se zavedate, kako daleč smo prišli? Se zavedate, da ste še pred nekaj leti bežali pred temi bitji, bežali pred temi demoni in zapravljali svoje življenje? Sedaj lahko sedimo tukaj in rečemo, »Hej to so mojo demoni! Velike kreacije, kot so bile.

Vendar, vi veste, da je to tako, kot bi spustili zrak iz velike, ogromne, grde napihljive lutka, in da točno to sedaj počnemo. Ti demoni, ki so se pojavljali kot tako veliki, tako zastrašujoči, da lahko zavzamejo vašo večnost, niso čisto nič drugega, kot veliki zračni baloni. In mi jim lahko spustimo zrak v tem trenutku. Da pa res lahko to naredimo, je pomembno, da veste, da so vaši. Ko zaidete na to področje zarot, vesoljcev… ko mi začnete pripovedovati, kako imate nekakšno zlobno bitje, ki vas je prevzelo, ki se hrani na vas, da vas vsepovsod zasleduje…. Moram zmajevati z glavo. Moram vam reči, »Ampak, to ste samo vi. To ste le vi – del vas, ki ga ne marate, del vas, kateremu ste dali neizmerno moč – vendar ste to vi.«

Ko začnete pripovedovati, »Očitno imam eno skupino iz preteklosti, ki kontrolira moje sedanje življenje in mi onemogoča da sem kreativen in uspešen.«, vam moram povedati, »Ampak to je vaš demon. To ste vi.« Oh, mogoče je iz preteklega življenjskega obdobja, mogoče izhaja iz slabe izkušnje, ki sto je doživeli, v preteklosti – ko ste izgubili denar ali naredili nekaj butastega z njim, ga zakockali, ga vrgli stran ali ga investirali v nekaj resnično slabega – vendar je to vaš demon.

Tisti trenutek, ko daste to vrsto kontrole zunanji identiteti, je sedaj imenovana demon in boste pod njeno kontrolo. Tisti trenutek, ko mali človek v svojem strahu in v svoji želji po preživetju, dovoli zunanjemu demonu, da postane resničen v njegovem življenju, le ta postane resničen. Se boste z njim ukvarjali. Imeli boste vse te dramatične dogodke, polne zarot v vašem življenju.

A v trenutku, ko se ustavite, Sedaj, v tem Shaumbra Servis Centru, obkroženi z menoj, Kwan Yin in Shaumbro – in seveda Luciferjem – in ko spoznate, da so demoni vaši, čisto vsi od njih, da ni zunanjega vpliva, ne glede na to kako močno hočete verjeti v njih, zunaj ni nobenega vpliva, ki bi imel kontrolo nad vami. Obstaja percepcija o kontroliranju vašega malega človeka, vendar je to le percepcija.

Sprejemanje in osvobajanje Demonov

Sedaj vas bom prosil, da resnično naredite velik korak danes, če se tako odločite – in seveda je vse vaša odločitev. Sprejmite te demone in jih nato osvobodite. Pustite jim, da gredo. Pustite jim, da gredo. To so le vidiki Vas, ki igrajo izredno kompleksno igro ali kreacijo, kreacijo, ki je postala tako velika, tako kompleksna in tako resnična, da verjameta vanjo. Verjamete da je en vidik, vendar spomnite se, vse ima več vidikov. Obrnite globus z več vidiki realnosti za trenutek. Prenehajte gledati le en vidik, obrnite globus. Poglejte ga iz vseh zornih kotov, vidite. Nato boste razumeli, da, kot pravi Kyron, »Stvari niso vedno take, kot se zdijo.«

Tukaj ni nobenih demonov. Ne obstaja zlobnih zarot, ki vas bodo prevzele, razen, če ne želite, da se to zgodi. Ti demoni so vaši. Preden lahko vstopimo v Novo Energijo, je pomembno, da se tega zavedate. Ne le za nekaj, ne mnogo, ampak čisto za vse. Čisto vsak demon je vaš.

Sedaj, lahko slišim te ugovore. »Ampak Tobias….ampak Tobias…« Kdo to govori? Mali človek. Mali človek, ki želi verjeti v te stvari. Mali človek, ki v bistvu najde veliko zadovoljstva in veselja v vsej tej zadevi z demoni in pošastmi. Vi veste, dejansko, da z  tem celotnim konceptom demonov, dejansko daje kredibilnost malemu človeku. To naredi malega človeka bolj resničnega, bolj omamljenega, bolj dramatičnega in izsesa ogromno energije. Mali človek sesa energijo, »demoni me bodo pokončali.« Vsi moramo pomagati malemu človeku. Poskuša dobiti vse ostale vidike in aspekte vas samih, da bi mu nasedli, v ta celoten trip, v to celotno zgodbo.

Vaše zgodbe, mnogo njih, so ravno tako vaši demoni. Vsi imate svoje zgodbe. Nobena ni tako velika, kot jo ima Saint Germain , vendar imate vsi svoje zgodbe. Zgodbe preteklih življenj, zgodbe, pred Zemljo, zgodbe tega življenja. Zgodbe so del vaših osnov vaših izkušenj. Ne le vi, mali človek ima zgodbe, ima jih tudi vsak vaš vidik in aspekt svoje zgodbe. Mali človek je še posebno dober, da ustvarja zgodbe – pretekle izkušnje – in jih obrača v demone, in dovoljuje, da gre ta zgodba tako izven kontrole, dovoljuje, da postane ta aspekt tako dominanten, da vas razveljavi ali – kot bi rekel jaz – zaduši, Vas v tem življenju. Sedaj ste tako zapeljani s svojimi zgodbami, da jih tudi vi lahko začnete imenovati moji demoni. Zgodbe, ki so postale tako velike, ki so vam tako ušle iz rok, ki so tako zavajajoče, da ste obtičali v stari energiji, da mislite, da morate živeti to zgodbo. To je demon. Je vaš demon. Mogoče je čas, da osvobodite tudi to.

Ko stopamo pred vrata Nove Energije, je čas da opustimo vse te stvari. Opazili boste, da ko opustite vse to, bo tako, kot bi poljubili žabo.  Opazili boste, da to ni bila tako grda stvar kljub vsemu. Ni imelo nobene moči ali kontrole, razen tiste, ki ste jo sami dali. Opazili boste, da ima vsak vaš demon, vsaka vaša zgodba, dejansko biser Nove Energije, blagoslov, ki ga mogoče ne bi nikoli našli, do trenutka, ko ste se soočili s demoni kot s svojimi.

Vse, od česar ste bežali ponoči v svojih sanjah, v svojem nočnem času, v temi, ko ste bili budni, strahovi, ki ste jih imeli, ko vas nekdo preganja, vam sledi, demone, ki ste jih imeli, je sedaj čas za Vas – ne za malega človeka, ampak za Vas, Božanskega človeka, ki sedi na teh stolih – da globoko vdihnete. Metaforično, če se tako odločite, si predstavljajte, da odklepate to energijo. To je stara ujeta energija. To ni bil demon, ki je imel ključ, to ste bili vi, ki sta ga imeli ves čas. Lahko bi odklenili kadarkoli bi se odločili. Del vas, mali človek, je imel preveč zabave s to igro.

Da gremo skozi ta vrata v Novo Energijo, je pomembno, da pustimo igri, da gre, da pustimo to staro ujeto energijo vaših demonov da gre. Ko odklenete to ujeto energijo demonov, ko dopustite, da vaše zgodbe gredo, ne postanejo večji demoni, ne postanejo večje zgodbe. Gredo nazaj k Vam, nazaj k vaši čisti energiji, na način, ko vas nič več ne muči, ko vas nič več ne straši, vas kontrolira, ampak gre dejansko nazaj k čisti energiji, ki je tukaj, da vam služi. Služila vam bo na Nov Energijski način.

Predhodno smo omenili v tem dolgem vpogledu, da vse, kar bo rojeno, ustvarjeno, vse kar bo ustvarjeno v domišljiji, razvito, še posebno po 18tem septembru (2007) bo imelo komponente Nove Energije ali potencial. To vključuje ravno tako vse kar počnete. Vsaka vaša misel, vsake sanje, vse kar ustvarite s svojimi rokami, vašim glasom, vse kar ustvarite v vaših mislih bo imelo komponento Nove Energije.

Ko ste svobodni svojih demonov, ko jih spoznate, ko se srečate z njimi in nato, ko jih osvobodite, prevzamete lastnino nad njimi. Ko razumete, da ste jih vi ustvarili, jih ravno tako lahko odustvarite. To sproti ogromno količino energije, da je lahko uporabljena na zelo kreativne načine. To lahko začnete danes, ampak kako resnično deluje, boste videli v zelo kratkih prihodnjih tednih.

In s tem Shaumbra, tukaj v Servis Centru, globoko vdihnimo skupaj. Zadržite sapo za trenutek in ko izdihnete naj bo tako kot da spustite balone teh demonov, ki ste jih ustvarili. Pustite jim, da gredo. Pustite energiji da gre. Tukaj ni nobenih demonov, tukaj ste le celi Vi.

Posedimo še za kratek trenutek skupaj v temu Servis Centru.

(Pavza)

Vi, Shaumbra, ste pomagali to ustvariti. Mnogo, mnogo drugih bo prišlo v to smer. Mogoče tega kraja ne bodo imenovali Shaumbra Servis Center, vendar bodo vedeli, da je varen prostor. Prostor, kjer so lahko to kar so. Varen prostor na tej dolgi in včasih zelo zahtevni poti nove zavesti.

Globoko vdihnimo….

(Pavza)

…. osvobodimo demone….

(Pavza)

…in ko ste pripravljeni, jim dajte in tudi Luciferju slovo.

In sedaj se ponovno ozrimo na energijo nazaj, kjer ste začeli. Nazaj v stole, nazaj v ta trenutek Sedaj. In da, lahko ponesete energijo Shaumbra Servis Centra s seboj.

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

Comments are closed.