– SaLuSa: Leto 2009 bo točka preobrata v vaših življenjih

SaLuSa: Leto 2009 bo točka preobrata v vaših življenjih     

nedelja, 18. januar 2009 @ 05:02 CET

Piše: mavrica

 

Kanaliziral: Mike Quinsey

 

Vi hitro dosegate točko preobrata v vaših usodah in četudi to morda ne bo takoj opazno, se ta ne glede na to vztrajno bliža k vam. Pojavljajo se vznemirjajoči dogodki, ki vas opozarjajo o upiranju temnih sil, ko te postajajo vedno bolj brezobzirne, ker hočejo obdržati pojemajočo moč. Kakorkoli že, edina trajna korist bo, da se bo razpoznalo njihovo popolno omalovaževanje želj ljudi.

 

Končno imate v vašem novo izvoljenim predsedniku Obami dušo, ki bo motivirana z višjimi nameni in vas vodila naprej. Bitka med temo in svetlobo se intenzivira, vendar mi vidimo bistvo tega, od česar vi vidite le tisto, kar je za vas premišljeno priskrbljeno, da bi se podpiral faktor strahu. Ne glede na to, kar se pojavlja na površju, glejte proti tistim, ki govorijo resnico in zaupajte v njihove akcije.

 

To novo leto veliko obeta in bo točka preobrata v vaših življenjih. Mi smo željni, da bi imeli večje stike z vami, in vedite, da bo Prvi stik (First Contact) odprl vrata možnosti za veliko vas. Veseli nas oznaniti, da vi ne le prisrčno pričakujete našo prisotnost, ampak ste tudi željni, da boste uporabljali vaše sposobnosti in talente za izboljšanje življenja človeštva. To je vedno bil naš namen, da vas vključimo v naše načrte, in bomo najbolj veseli, ko boste delali z nami. Za mnoge od vas je to čas, ki ste ga čakali, in ste se pripravljali zanj, kot del vašega plana življenja. Da bi bili pripravljeni za spremembe ste podzavestno čutili pritisk, ki vam bodo omogočal vašo vključitev vanje. Vi ste naši zavezniki, če to razpoznate ali ne, in načrt Spiritualne hierarhije (Spiritual Hierarchy) je bil podrobno izdelan, da vas vključi.

 

Včasih se vam bo zgodilo, da bodo stvari šle en korak naprej in dva koraka nazaj. Vendar pa se bodo na točkah, kjer so temne sile razširile temo, energije razbesnele. Jasno bi lahko prepoznali eno takšno območje, to je Bližnji vzhod. To območje je onesnaženo in prepojeno z temnimi energijami že stotine let. To se ne more očistiti drugače, kot da se ljudje obrnejo k svetlobi in se preobrazijo ter dopustijo radikalne spremembe. Kot lahko jasno vidite, to ostaja žarišče prepirov in konfrontacij, in napake, iz katerih bi se lahko kaj naučili se ponavljajo znova in znova. Tam se vedno govori o miru, vendar brez čistega namena in dopustitve za razlike v njihovih kulturah, je napredovanje izjemno težko. Vi ljudje nosite ključ za to in ko bodo glasovi dovolj glasni, se bodo vaši voditelji osredotočili k priznanju vaših pravic za mir.

 

Na svetu raste gibanje, ki pridobiva na moči in izvaja pritiske, da bi prišli skupaj za dosego svetovnega miru. Mi pomagamo z pazljivim opazovanjem prikritih aktivnosti tistih, ki poskušajo porušiti takšne namene. Mi odvračamo eskalacijo vojnega razpoloženja zahodnih sil (Western powers), ki bi najraje izzvale večjo konfrontacijo. Mi ne polagamo nobene graje ali sodbe na to, ker so oni še vedno kontrolirani z delom Iluminatov. Njihovo moč vzdržujejo njihovi mnogi predstavniki na vseh ravneh oblasti, ki pogosto naivno izvršujejo njihove ukaze, brez prave predstave o daleč segajočih posledicah.

 

Kakorkoli že, mi imamo naš lasten plan za človeštvo, katerega rezultat bo poštena razdelitev bogastva. Mi vemo natančno, kje se nahajajo skriti fondi, in v primernem času bodo odvzeti Iluminatom ter vam pravično vrnjeni. Ne obupajte glede na to, kar vidite, da se dogaja in vam prinaša stiske, ker obstajajo omejitve, kako daleč jim bo dovoljeno, da bodo vplivali na vas. Obstaja čas in prostor za našo intervencijo v vaših zadevah in ta čas je vedno bližje, vsak teden, ko mine. Zadeve so kot vedno zelo spremenljive, toda v teku leta 2009 bo prišlo do večjih sprememb na boljše. Naš prihod bo omogočal, da se bo ves sistem pospešil in mi se veselimo, ko vam bomo dali to pomembno obvestilo v tej zvezi.

 

Greste skozi težke čase, ki za mnoge pomeni testiranje vaših zmožnosti, da preživi. Prosimo, ne si dovoliti, da bi bili žrtve dela temnih sil, ker je njihov namen ustvarjati strah in preplah med vami. Vztrajajte v vaši naravnanosti, da srečno prestanete nevihto in vedite, da je vaša zmaga kot vedno povsem zagotovljena. Svetloba spremembe prodira povsod in to je neizbežno, da se bo to pokazalo v nekaterih kaotičnih dogajanjih. Potreben je čas, da se poruši spletkarsko povezana mreža prevar in napačnega razumevanja, kar se bo zgodilo, ko se bo zamenjala vaša vlada. Kakorkoli že, to se že spreminja in v zelo kratkem času boste imeli močnega vodjo na krmilu. Nebesa se v tem času ne pustijo imeti za norca. Uresničiti hočejo svoj lasten plan vaše osvoboditve iz krempljev onih, ki so si prikrojili njihovo oblast. Prelom priseg, da bodo služili vam ljudem, ne jemljejo lahko in oni bodo morda odgovarjali za njihove odločitve, ki so jo prelomili.

 

Konstitucija bo ponovno postavljena v pravem času in docela pravično, kot je bilo navdihnjeno od tako velikega bitja kot je St. Germain. On je osebno odgovoren za zagotovilo, da to ne le znova zaživi, ampak da je korist tudi, da se vam vrne svoboda in suverenost. Veliko bitij iz višjih kraljestev prihaja bližje do vas in sčasoma bodo odprto prišla v vaša življenja in vas vodila v vnebovzetje (onto Ascension). Mnogo se dogaja na ravneh, kjer se vi ne zavedate takšnih aktivnostih in ko se boste dvignili, bo tako svetloba porasla eksponentno. V osnovi gre za dviganje vaše zavesti, tako da boste dosegli polno zavedanje. Mnogi ste že na tej poti in se zavedate, da je mogoče privleči svetlobo v vaša življenja, ne glede na to, kar se dogaja okoli vas. To je zavedanje, da ste sposobni biti osredotočeni znotraj sebe, kar omogoča tak napredek.

 

Jaz Sem SaLuSa iz Siriusa. V imenu Galaktične federacije vam želim kar najbolj krasno leto, ki je pred vami. Eno takšno leto, ki vam bo prineslo izpolnitev vaših sanj in vas dvignilo do ravni, ki vam bo zagotovila bodoče kopanje v svetlobi in vedno trajajoč mir. Ta prihaja k vam kot naredba in nobena situacija in dejanja temnih sil ne bodo spremenila izida. Vsem pošiljam našo ljubezen in blagoslove. Naj vas najde moč v vedenju, da mi hodimo zraven vas.

 

Hvala vam SaLuSa

Mike Quinsey

29. decembra 2008

Comments are closed.