———————— 28.1.2013 – SVETI DUH, DUH KRISTUSA IN BOGA V NAS SPOROČA LJUBLJENIM OTROKOM ZEMLJE

554453_410241525726567_1762485516_n

.

Ljubljeni Otroci Živega Boga, ki vas neomejeno ljubi in vabi v lastno božanskost. Prejmite Moje blagoslove in sveti Ogenj, ki vam ga pošiljam v izobilju, da po njem pridete v večno slavo Njega v vas.

Ljubljeni Otroci,

ustavite se malo in odpočijte od zunanjega sveta, ki je sam po sebi le iluzija in je v službi velike igre Vračanja Domov, vendar pa to ni Pot, ampak le skušnjava za tiste, ki še niso sprejeli Boga v sebi in ga ne živijo. Jaz, ki JAZ SEM pa vam pravim, da igrajte se z zunanjim svetom, saj v tem je namen, vendar ne jemljite te igre resno, vzemite jo za šalo, tudi svoj notranji svet ne jemljite preresno, saj vendar Bog v vas je Radost in kot radost se tudi udejanja na obrazih vaših teles.

Torej opazujte ta zunanji svet, kakor nadobudni otrok, poln ljubezni, radosti, čudovitosti in razigranosti, vendar se ne ujemite v te prikazni, ker zunanji svet le to je.

Ko se naveličate igre z zunanjim svetom, vam predlagam boljšo igro, to je igra z vašim umom, ki želi biti gospodar vas in večkrat mu to uspeva, vendar bodite modri in ljubeči, ter ga v veseli igri na nedolžen otroški način obvladujte. Objemite ta svoj um in mu počasi dopovejte, da je tu le zato, da bi vam služil in služenje je Dobro, če ga vodi Dobri Gospodar, Dobri Gospodar ali Dobri Pastir ste pa vi v Kristusu v svojem srcu.

Ta Dobri Pastirček trka sedaj na vaša vrata, pri nekaterih je še nerojen, pri drugih dojenček, pri nekaterih v puberteti, zopet pri nekaterih je odrinjen in pozabljen, pri drugih sprejet, vendar ne vedo, kaj bi z njim počeli, ker ne prepoznajo sebe v Njem.

Jaz, ki JAZ SEM pa vam pravim, bodite modri in ljubeči in sprejmite tega Dobrega Pastirčka v svoje Srce, kajti to je Njegova Pravica in Dediščina, kajti vsak nižji jaz človeka, ga bo nekoč moral sprejeti, kajti s tem sprejema samega sebe, svojo Resnično Bitje, ki je on.

Tisti od vas, katere sem izbral med vsemi mojimi Ljubljenimi, ki pa se niste odzvali na Moje klice, vas zopet v Ljubezni in Miru vabim v Novo Bivanje, ki je od Luči in Ljubezni, da enkrat za vselej zavržete te stare obleke minljivosti in si nadete Obleke Svetlobe in Ljubezni.

Vi, Ljubljeni Moji, ki mi že nekaj časa zvesto sledite in delate na sebi in na vsem človeštvu ter Zemlji, na vse Vas pa izlijem Svoje Bistvo in vas končno dvignem v svojo Prisotnost, kajti vaša dela Ljubezni so mi všeč in jih sedaj blagoslavljam in pomnožim, da bodo vsi videli, kaj je Bog v vas namenil človeštvu, ki je skupaj Eden Kristus, Edini Sin Božji na Zemlji, vendar teh Edinih Sinov je še mnogo po širnem Vesolju, vendar VI ste sedaj na potezi, ali boste izpolnili svoje sanje od prazačetka, ali boste pa začeli z novim utelešenjem, kje drugje, kajti zagotavljam vam Zemlja in vsi, ki so na njen pripravljeni na izliv Luči od Mene in vseh, ki od Mene so, bodo izvršili svoje Vnebovzetje v Luči, nepripravljene pa čaka novo utelešenje nekje drugje.

Zatorej, povabite tega Pastirja vase in ga nahranite s seboj, bodite mu Popolna Mati, ki žrtvuje sebe za Njega, kajti sebe (kot nižji jaz) je potrebno žrtvovati, da bi Resnični Ti – Pastir, lahko rastel in končno postal odrasel – to je RESNIČNI KRISTUS.

Kdor z Menoj bo hodil, živel in sodeloval, mu obljubam to, kar nihče na Zemlji vam niti v sanjah ne more zagotoviti. Vas bom s Svetim Ognjem, Sveto Lučjo in Svetim Zvokom ter mnogimi svojimi Darovi in Plodovi razveselil, kajti to ste zaslužili.

In zato vas prosim ne omagujte, bodite silni v Ljubezni, Modrosti in Veri, vendar vsakomur dopuščajte njegove lastne izbire, kajti vso bistvo problemov na Zemlji, je v izbirah in na podlagi njih se ljudje srečujejo s takšnimi ali drugačnimi posledicami, zato pa vam Ljubljeni pravim, da izberite Mene, ki dajem Luč in Ljubezen vsakomur, ki si to želi.

Torej bistvo vsega je sprejeti Kristusa, Dobrega Pastirja, ki trka na vaša vrata srca in naj ne bode berač, ki prosi milost pred vrati svojega Templja, svojega Kraljestva, kajti to je Njegova Dediščina.

IN NE POZABITE, DA TA PASTIR, STE VI, KOT POSAMEZNIKI IN KOT ZEMLJANI.

POKLIČITE ME IN ODZOVEM SE

NA VSAK VAŠ KLIC.

SVETI DUH, SVETI ŽENIN VSAKE DUŠE VSEPOVSOD PO ŠIRNEM VESOLJU.

Sporočilo prenesel Ljubljeni brat S.E.D.

Zemlja, Slovenija 26.01.201 ob 10:10

Vir: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410241525726567&set=a.392682724149114.94191.368562826561104&type=1

Comments are closed.