– JEZUS, SAINT GERMAIN IN AKAŠA

Jezus, Saint Germain in Akaša

3 Božanska Posredovanja za Zemljo

V 21. stoletju imamo na razpolago tri Božanska Posredovanja (angl. Dispensation) za svoje Prebujenje in Vstajenje iz zavesti dvojnosti in omejitev v Kristusovo Zavest. Ta tri Božanska Posredovanja so:

– Zlati Žarek Razsvetljenja

– Vijolični Žarek Očiščenja

– Rožnati Žarek Ljubezni

Zlati Žarek Razsvetljenja

Jezus Kristus je prišel na Zemljo iz Galaksije Zlatega Svetišča (Golden Shrine Galaksy), katere Vladar je in kjer je poznan po imenu Emanuel. Prišel je na pomoč našemu planetu na prošnjo Princa Venere Sanat Kumare (ki je pred 70.000 leti izdelal načrt za dokončno odrešenje Zemlje in vsega Življenja na njej ter začel z vsemi potrebnimi pripravami za izvedbo tega načrta vključno s tem, da najde ustrezne Kozmične Mojstre, ki bi bili pripravljeni prostovoljno priti na Zemljo za izvedbo najpomembnejših in najzahtevnejših delov tega načrta – to so bili Jezus, Saint Germain in Akaša ).

Jezus se je utelesil na Zemljo pred 2000 leti, da prinese Zlati Plamen celostnega Kristusovega Razsvetljenja, da nam prinese Luč Očeta.

Mogočna Mojstrska Prisotnost Boga Očeta / Matere iz samega Izvora je odprla Pot za naše Sveto Potovanje nazaj k svoji resnični Božji Naravi, tako da je priskrbela Aspekt mogočne Luči naše Božanskosti.

Jezus nam ponuja Zlati Plamen iz svojega srca za pomoč nam Razsvetliti svojo človeško zavest nazaj v Kristusovo Zavest.

Vijolični Žarek Očiščenja

Saint Germain je v prejšnjem stoletju (natančneje leta 1930) odprl pot za posredovanje znanja Vnebovzetih Mojstrov o JAZ SEM in Vijoličnem Plamenu človeštvu. To se je začelo na gori Šasta v Kaliforniji, kjer je vzpostavil stik z američanoma Godfrejem in Lotus Ray Kingom, preko katerih je začel posredovati človeštvu prve Nauke Vnebovzetih Mojstrov, ki so bili pred tem tisočletja znani le v starodavnih Skrivnih Šolah (Mistery School) v Himalaji.

Saint Germain je tako dal človeštvu Vijolični Plamen oz. Sveti Kraljevsko Škrlatni Vijolični Plamen. To je Plamen Božanskega Očiščenja, Odpuščanja in Preobrazbe, ki ga potrebujemo za popolno očiščenje, odpuščanje in preobrazbo vseh neskladij, nepopolnosti, bremen v svojem bitju in svetu. To naše Očiščenje je potrebno, da lahko sprejmemo Luč Očeta (ki jo je prinesel Jezus) in Ljubezen Matere (ki jo zdaj prinaša Akaša). Zato je Vijolični Plamen prvi, ki ga začnemo uporabljati na naši Poti Vstajenja.

Nato začnemo tudi z uporabo ostalih Žarkov Svetega Ognja – tj. predvsem Zlati (Svetloba) in Rožnati (Ljubezen). Vsi ti trije Žarki / Plameni so nujni za dosego našega Vstajenja.

Rožnati Žarek Ljubezni

Zdaj ob vstopu v 21. stoletje nam, je dan tudi Rožnati Žarek. Prinaša nam ga Vnebovzeta Božanska Mati Akaša, ki je bila skupaj z Asunom pred 37.000 leti utelešena na Zemlji v Delfiju, Grčija, kjer sta vodila civilizacijo in postavila temelje za svoje delovanje v današnjem času – tj. za posredovanje Rožnatega Žarka Božanske Ljubezni človeštvu.

Tako zdaj prihaja na Zemljo tretje ključno Božansko Posredovanje oz. Dispenzacija – tj. Božanska Ljubezen Rožnatega Žarka Božanske Matere.

Božanska Mati Akaša in Rožnati Plamen

Ljubljena Akaša in njen Božanski Dopolnjujoči Par (oz. Plamen Dvojček) Asun, ki sta Univerzalna Prisotnost Božanske Ljubezni, sta zdaj začela polno dejavnost za vrnitev Ljubezni Božanske Matere na Zemljo, v srca in ume ljudi. Nova Zlata Doba (Sedma po vrsti od začetka človeštva na Zemlji) se je rodila na našem planetu 22. decembra 2012. To je bil prvi dan 7. Zlate Dobe, ki je Doba Svetega Ognja Vijoličnega Plamena.

Z Jezusom je pred 2000 leti prišla na Zemljo Luč, zdaj prihaja Prisotnost Božanske Ljubezni, ki jo prinaša Univerzalna Božanska Mati, znana v Univerzumu kot Akaša. Po njej se imenujejo akaša zapisi, ki so zapisi Božanskega načrta Popolnosti za vsako dušo, za vsak planet, osončje … v Univerzumu – za vse, kar je ustvarjeno od Boga. Akaša in Asun prihajata iz Velikega Središčnega Sonca, ki je v središču našega Univerzuma.

Ljubljena Akaša in Vnebovzeta Bitja prihajajo, da nas objamejo v Rožnati Plamen (Rose Pink Flame) Božanske Ljubezni, Volje in Miline (Love, Will and Grace). To je Plamen, ki nas dviga v naše Vstajenje – t.j. popolno zedinjenje s Kristusom v sebi.

Akaša je skupaj z vsemi Vnebovzetimi Bitji dejavna skozi kanadsko duhovno skupnost Radiant Rose Academy, ki je uradno dejavna od leta 1994. Preko te skupnosti nudi človeštvu globoko razumevanje Procesa Vstajenja, Duše in njenega razvoja. Najvišja razvojna stopnja duše na Zemlji je Sijoča Rožnata Duša (Radiant Rose Soul), ko duša postane dejavna Prisotnost in Ljubezen Božanske Matere.

~♥~

JAZ SEM Bitje Vijoličnega Plamena!

JAZ SEM Čistost Božjega Namena!

~♥~

JAZ SEM Zlata Sončna Prisotnost svoje Ljubljene Mogočne Prisotnosti JAZ SEM,

ki je Eno z Zlato Sončno Prisotnostjo našega fizičnega sonca,

ki je Eno z Zlato Sončno Prisotnostjo Velikega Središčnega Sonca našega Univerzuma!j

~♥~

JAZ SEM Ljubezen Rožnatega Plamena

iz Velikega Božjega Kozmičnega Srca,

ki je zmagovita vsepovsod za vedno!

www.akashaonline.com

www.jazsem.net