* 10.8.2011 – Piramida svetlobne meditacije z Nadangelom Mihaelom in kratek pogovor s Stvarnikom

untitled-1


Kanalizirala: Julie Miller, junija 2011
Dober dan, draga bitja svetlobe. Jaz sem zelo vesel, da bom govoril danes z vami skozi ta kanal. Tukaj z mano je Stvarnik  in bo stopil dalje in govoril, ko bo tako želel. Včasih, v primerih, ko nekateri od vas ne uvidite, kdaj Stvarnik govori skozi drugega, kot sem jaz, lahko Stvarnik prevzame pogovor.  To je zato, dragi, ker vam imamo mi vsi tako veliko za povedati. V zvezi s tem celo Stvarnik lahko postane vznemirjen.
Mi se zavedamo, da ste bralci tukaj iz različnih delov oble in to je čudovit prostor za delavce za svetlobo iz vse Zemlje, da se povežemo in delimo.
Ste zapazili dragi spremembo v vašem lokalnem vremenu? Odkar so se pričeli premiki polov nekaj mesecev nazaj, je bilo tam veliko vremenskih sprememb, ki so za vas na pogled nenavadne v določenih obdobjih leta. To se bo nadaljevalo skozi naslednjih nekaj mesecev in vi se verjetno že prilagajate klimatski spremembi.  Dobro se je prilagoditi hitro, ker se povsod dogaja tako veliko sprememb.
V zadnjem času je bilo veliko osredotočanja na meditacijo. Očitno je, da vsak, ki govori skozi to osebo, ki kanalizira,  in ki govori skozi druge osebe, spodbuja meditacijo  in to, da najdete notranji mir.
To je tako pomembno. Dragi, vedno je bilo in sedaj je to celo še bolj.  Mi vemo, da je meditacija za nekatere težka in jo lahko izvajajo le nekaj minut. Teh nekaj minute, dragi, če to delate dnevno, bo postalo daljših, ko boste postali  boljši na praznjenju vašega uma in osredotočanju na biti miren. Nekateri od vas bi lahko celo zaspali, ko vstopite v globljo meditacijo. To je normalno, dokler se trenirate, da prepoznate znake preden se pojavi spanje. Ena stvar je, da ne meditirate, če ste izjemno utrujeni, jezni ali bolni. Med katerimkoli od teh pojavov bo verjetno težko meditirati in izkušnje, prejete iz meditacije, ne bodo izpolnjujoče.
Nekaj  mesecev nazaj sem skozi drugi kanal vključil meditacijo za nočni čas, preden greste v posteljo. Ta meditacija vas dejansko pomaga umiriti preden zaspite. Jaz bom ponovil to meditacijo tukaj z njo.  Ona dela to vsako noč z mano in jaz bi želel deliti to ponovno z vami. Jaz mislim, da bi bilo lepo, če bi vas več in več naredilo to meditacijo. Moč vseh vas, ki bi delali to meditacijo, bi bila neverjetna  in v miru, ki ga boste občutili potem, boste ugotovili njen uspeh. Samo, da vam dam vedeti, dragi, ta kanal je potreboval nekaj poskusov, da je končno prišel do tega, da je začelo delovati zanjo. To bo delovalo za vas, le ne opustite tega  hitro. Jaz bom z vami ves čas, tudi če me ne morete čutiti tam.
Dragi, vi  morate vizualizirati/si slikovno predstavljati piramido. Če si ne morete ustvariti te vizije, potem si ZAMISLITE vašo piramido. Eno, ki je le za vas. Ta piramida je narejena iz svetlobe. Jaz želim, da greste v vašo osebno piramido svetlobe. Ko ste enkrat notri, izgovorite tele besede: “Jaz tukaj odpuščam vzrok, jedro, zapis in spomin vseh neskladnih energij, ki sem jih ustvaril/a, preteklih, sedanjih in bodočih, v tej ali katerikoli drugi stvarnosti. Tako naj bo in tako je to!
Ko so enkrat besede izgovorjene, moji najdražji, je, kar morate potem vizualizirati, vijolični plamen, ki vzplamteva navzgor izpod vaših nog oziroma okoli vašega telesa, če ležite. Predstavljajte si vijolični plamen, ki vas kopa v svoji transformirajoči svetlobi skozi vašo telesno obliko do njenega  najnotranjšnjega jedra. Potem skozi vaš namen, preko neskončnega diha, pošljite vijolični plamen dol, v kristalne votline znotraj Zemlje, ki vsebujejo večne vijolične plamene. Poskusite vizualizirati sveti ogenj, ki se širi skozi labirinte, ki obkrožajo Zemljo, in dol, v srčno jedro Zemlje.
Dragi, ko boste invocirali vijolični plamen, se bo ta v žarkih spuščal v vaše polje moči od zgoraj in bo vzplamteval izpod vaših nog in ustvarjal zračni vrtinec življenjske svetlobe okoli vas.
To je meditacija, ki sem jo predlagal, da jo delate vsako noč, če jo lahko. Ta oseba, ki kanalizira tukaj,  jo je prilagodila malo, ker se je težko zapomniti natančno vse, kar je del te meditacije. Vendar ona še najde besede, ki delujejo, da ji  uspe. Včasih zaspi preden je to dokončano, vendar je to v redu. To jo je dovolj sprostilo, ker jo je prisililo, da se je osredotočila na meditacijo in na to, kar je delala, kar je imelo rezultat, da je zaspala. Jaz se veselim, da bom videl več od vas, ki boste poskušali to meditacijo.
To sem Jaz Stvarnik, jaz vstopam v pogovor sedaj, da vam rečem nekaj stvari. Jaz vem, jaz sem bil tukaj včeraj in nekaj dni nazaj. Moji otroci, jaz hočem, da veste, da bom jaz govoril skozi njo bolj pogosto. Jaz ne morem reči kako pogosto. Ona ima nekaj drugih bitij svetlobe, ki želijo govoriti skozi njo.
Jaz bi rad, da bi bil jasen, ona  ni bila tarča, ker je priljubljena ali ker je nova. Mnogo visoko energijskih bitij želi govoriti z njo in skozi njo, ker sem jo jaz držal nazaj doslej. Čudili bi se, zakaj sem jaz naredil tako. Vsak od vas je zgradil znotraj sebe majhne ure, ne tiste, ki bi vam povedale, kdaj vstati zjutraj, ampak tiste, ki vam povedo, da je sedaj čas, da naredite nekaj novega. Sedaj je ta čas, ko jaz želim zanjo, da uporabi tiste sposobnosti, s katerimi je bila rojena. Jaz sem delal z njo in tako so tudi drugi doslej, tako da je prakticirala eden po eden tip pogovorov. Telepatija je nekaj, kar ji ni novo v tem življenju ali drugih preteklih življenjih. In jaz vem, da jih je tam pri vas veliko, ki so podobni in pravkar začenjajo, da bi jim bilo končno  dovoljeno, da sijejo tako svetlo, kot lahko.
Dragi otroci, včasih pridejo časi, da se osredotočite še na nekaj, in to je, kar ji bomo omogočili sedaj. In vi boste ugotovili to pri sebi. Vi ste morda že opazili, da nekatere stvari, ki ste jih naredili nekaj tednov nazaj, nimajo enakega pomena, ker vi še nekaj razvijate. Odprtje vaših src in umov novim možnostim je čudovita stvar za narediti. Vedno vztrajajte v učenju in poskušanju novih stvari. In vedite, dragi, da, če nekaj od novih stvari, ki jih poskušate, ne deluje za vas iz različnih vzrokov, ne obupajte, ker vi morate poskusiti preden resnično veste.
Jaz bom kmalu odšel. Ko je imela ona z sabo, naenkrat, danes oba, mene in Nadangela Mihaela, pelje njo ven.
Preden jaz odidem, vam želim priporočiti vsem, da vedno živite vaše življenje v najvišje dobro. Otroci, prosim vedite, celo, ko vi čutite, da jaz nisem tam, jaz dejansko sem. In jaz vas zelo ljubim. Duh, ki ga vi vsi posedujete, je tako zelo lep in dragocen. Jaz se bom vrnil kasneje – Stvarnik.
Tudi jaz, Nadangel Mihael, bom odšel. Vesel sem, da sem imel priložnost ponoviti meditacijo, ki sem jo poslal skozi ta kanal za vse vas.
Jaz nisem tako daleč stran, kot bi nekateri mislili. Dragi, če potrebujete, da ste prisluhnjeni, jaz sem tam, le pokličite moje ime. In če potrebujete smer /vodstvo, sem jaz tam z vami. Treba je le poklicati moje ime. Dragi, jaz nisem nikoli preveč daleč, kjer bi vas ne mogel slišati.
Občutite dar moje ljubezni in mojo ljubezen, ko jaz zapuščam to osebo, ki kanalizira. Vedite, da ste vsi blagoslov zame in do božanskega.
Nadangel Mihael
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://lightworkers.org/node/134646
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.