* 8.1.2012 – Stalna uporaba Vijoličnega Plamena

flame4scaled500

Nauki Velikega Belega Bratstva
»Največji korak, ki ga lahko naredite na Poti svojega osebnega napredka, je stalna uporaba Vijoličnega Preobražajočega Plamena.«
(Nadangel Zadkiel)
Vsi, ki so šli iskreno po Poti svojega duhovnega razvoja, so prišli do zavedanja Vijoličnega Plamena. Mnogi svetniki so v povišanem stanju svoje zavesti (ko so globoko meditirali in se povezovali z Bogom) nenadoma zagledali ta čudovit, sijoč, utripajoč, pojoč Vijolični Plamen. To so izkusili tudi mnogi jogiji in sveti možje v votlinah v Himalaji ter mnogi menihi in nune v svojih sobicah v srednjem veku. To se je dogajalo predanim možem in ženam vseh religij po svetu.
Mnogi so se v svojih molitvah nevede povezovali z dejavnostjo Vijoličnega Plamena, ki je na zahodu znana kot dejavnost Svetega Duha. Na vzhodu se dejavnost Vijoličnega Plemena nanaša na dejavnost Boga Šive, ki izniči vse neresnično.
V današnjem času je Saint Germain iz svoje velike Ljubezni do vsega človeštva ponudil pred Gospodarji Karme svoj zagon v usmerjanju Vijoličnega Plamena, ki ga je mnogo življenj zbiral v svoji srčni čakri in Vzročnem Telesu. To je njegovo darilo človeštvu. Po njegovi zaslugi lahko zdaj vsak v tiskani obliki prejme navodila o uporabi Vijoličnega Plamena.
Vsako jutro, ko vstanete, brez odlašanja recite:
*

LJUBLJENA MOGOČNA PRISOTNOST JAZ SEM!

Obdaj in prežari me

s Svojim Vijoličnim Očiščevalnim Plamenom!

Ohranjaj in širi ga skozme ves današnji dan!

ali

tekom cele noči medtem ko moje telo spi!

.

Iz knjižice: ‘Pot v Svobodo 2 / Vijolični Plamen – Največji Dar Boga Univerzumu’
Tomaž Pritekelj
www.jazsem.net

Comments are closed.