Načrt svetlobe za planet zemljo

– Očistite privzete negativne energije – Mojster Saint Germain


Sporočilo vstalega mojstra SAINT GERMAINA, kanalizirano skozi Aruno Byers, dne 4. decembra 2010

heart_earth-violet-flame-web


Panika glede sprememb v vašem svetu bi lahko zbrisala potrebno zavest za vstajenje. Panika glede vstajenja bi lahko tudi zmanjšala svetlobni kvocient za aktivacijo vstajenja. Kandidati za vstajenje niso imuni na te mentalne nemire/beganja, razen če so v polni meri prebudili njihovo JAZ SEM prisotnost. Gonja za spremembo v sedanjih okoliščinah odvrača pozornost nekoga proč od osvoboditve srca. Tukaj je še ena metoda čiščenja, ker bi lahko to privzemanje negativnih energij, ki ni zavestno, razdelilo kandidate za vstajenje enega od drugega, ko se pojavi nesreča oziroma katastrofa.

Najprej, utišajte telo, ko sedite na stolu ali blazini, in dihajte počasi in globoko eno minuto. Potem spremenite način dihanja v hitro prečiščujoče gibanje tako, kot da uporabite dih za pometanje. Na ta način dihajte v vaš prsni koš, ko osredotočate vso vašo pozornost na območje vašega telesa, na katerem se gibanje/pometanje mora zgoditi. Delajte to eno minuto. Ponavljajte proces, dokler se privzete negativne energije ne opustijo. Ta uporaba uma in kombinacija dihalnih metod bo odstranila privzete negativne energije z enostavnim izgonom proč.

Soočite se pogumno z vzrokom vaših privzetih negativnih energij in uporabite to metodo, da odstranite te energije, ki so se nastanile v vašem telesu tisti trenutek, ko se zaveste, da ste privzeli takšne energije. Naredite dihanje za najbolj uporabno orodje čiščenja. Vi lahko uporabite to orodje med vsako vašo dnevno aktivnostjo, ki omogoča, da ste mirni in uporabite to čistilno metodo za tisto, kar izčrpava vašo telesno življenjsko silo. Naučite uporabo te metode vaše otroke. Smatrajte jo kot možnost “v takojšnem trenutku” in kot odgovor za bodoče čustvene nemire/beganja. Prevzemite vodstvo v tej drami, ki se še naprej razvija, in ne dopustite katerimkoli nemirom/beganjem, da vas spravijo z vaše utrte poti. Miselni nemiri/beganja  lahko porušijo vse srečne, skrbne načine bivanja za tiste, ki niso prebujeni.

Precej kmalu bo naslednja katastrofa povzročila nadaljevanje sprememb, ki so nastale v človeških okoliščinah. Uporabite jih za prebujenje! Kaj jaz mislim s tem? Vse težave lahko nudijo to možnost. Kot ekstremni primer, domnevajte, da se napad na “dvojčka” v New Yorku še ni zgodil. Vsi, katerim je bilo namenjeno, da nadaljujete svoja življenja po tem dogodku, so privzeli negativne energije iz splošne reakcije na to ekstremno situacijo. Nihče ni vedel, kako naravno odpustiti te negativne energije, ko so bili priče zrušitve teh dveh stolpov. Ti so jih privzeli, ko so to gledali, njihove misli o tem, kar so videli, pa so ustvarjali še več negativnih privzetih energij.  Ko je svet to opazoval, so vsi privzemali te energije in ker je bile eden glavnih vzrokov za napad 11.9. porušiti človeško zavest, je drama naredila prav to. Privzete okoliščine, ki jih je drama povzročila, so terjale veliko število kandidatov za vstajenje. Prišli so ven iz zavesti vstajenja ter pošiljali v svet strah, kot njihovo novo temno držo.

Ponovna  pridobitev njihove zavesti vstajenja je edini način, da se masovno vstajenje lahko začne. To je primer pri milijonih, zato bi morali vsi delati te ali druge dihalne vaje, katere bi peljale te njihove strahove ven iz njihovih teles.

Nobena nesreča ne sme zbegati človeške zavesti, kot so jo napadi 9.11.. Moja uporaba tega primera bo presenetila mnoga skrbna bitja, ki niso uvidela, da imajo še privzete negativne energije od tega dogodka. Predstavljajte si, kako so tisti, ki so dejansko šli skozi te vrste okoliščin, privzeli negativne energije. Znašli so se v središču vrtinca drame, kar je povzročilo, da so prevzeli te energije. Bi lahko prišli ven iz teh pogojev? Da, vendar samo, ko se zavedajo, da imajo privzete negativne energije, in ko vedo, kaj narediti, da bi prišli ven iz tega.

Vse je ena zavest. Privzeti, temni prispevki k tej zavesti vplivajo na vse. Za ponoven obrat k svetlobi je treba narediti več čiščenja. Dihajte! Čistite vaše privzete negativne energije z globokim dihanjem, izmenično z kratkimi hitrimi dihi. Eno minuto vsakega. To delajte vsaj deset minut, vedno ko pridejo v vašo zavest okoliščine, da ste privzeli negativne energije. Strah je nasprotje ljubezni. Nobenega ljubečega  bitja ne more  uničiti strah, če dela te tehnike za blažitev njegovih privzetih negativnih energij. Preženite jih proč z življenjsko silo zdravja in sreče, vašim lastnim dihom.

Mojstri lahko naredijo to v trenutku. Potemtakem, ko vi opazite karkoli vznemirljivega, začnite uporabljati dih. Preženite strah proč in postanite zemeljski prevodnik za življenjsko energijo, ko se dogaja nesreča. Ne privzemajte več negativnih energij. Dajte svetlobo tistim, ki so doživeli direktne posledice. Izberite, da boste zavestno sprejeli vzrok katerekoli privzete energije kot božjo voljo. Nič se ne zgodi po naključju. Zbrišite kakršenkoli strah v zvezi s tem postopkom odstranjevanja nesnage v  vašemu dnevnemu življenju.


JAZ SEM, KI SEM, vstali mojster SAINT GERMAIN.


aruna-byers

Aruna Byers

http://awakeningcoach.com/default.aspx

Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/

V slovenščino prevedla: Marija Batista

__________________________________________

V nadaljevanju vam  podajam še nekaj afirmacij in knjige The Golden Promise Ronne Herman (www.Ronnastar.com), v kateri so sporočila Nadangela Mihaela. Uporabljate jih na način, kakor se uporabljajo po navadi afirmacije oziroma odredbe oziroma kakor začutite. Lahko jih tudi prilagodite (delno spremenite, dopolnite) lastnim potrebam in okoliščinam.

Uporabite in ponavljajte/deklamirajte afirmacije oziroma odredbe, ki vam ustrezajo, dokler se čvrsto ne zasidrajo v vaš razum, srce, dušo – podzavest. Začutite intenziteto in moč besed, ko jih ponavljate, ter čustva in občutke v povezavi z afirmacijami oziroma odredbami.

–          JAZ SEM mogočni preobražajoči plamen, ki sedaj in za vedno izniči vse pretekle in sedanje napake, njihove vzroke in učinke in vse neželene kreacije, za katere je odgovorno moje zunanje bitje v tej ali katerikoli drugi stvarnosti. JAZ SEM mogočna kozmična energija, ki teče skozi, napolnjuje in prenavlja vsako celico v mojem umu in telesu sedaj!

–          Mogočni, magični obroč zaščite moje JAZ SEM prisotnosti, ki me obdaja, je nepremagljiv in me ščiti pred vsako neskladno/neblagoglasno mislijo in elementom, ki išče, da najde vstop ali se vrine vame. JAZ SEM popolnost mojega sveta in to se samo vzdržuje.

–          Božanska prisotnost, vlij svoj sijaj skozi moj um in  telo, zdravi, izpopolnjuj, krepi in vedno usmerjaj vsako mojo misel in akcijo skozi mojo lastno JAZ SEM prisotnost!

–          »JAZ SEM popolno zdravje« se sedaj manifestira skozi vsak organ in del mojega telesa. Moje telo svetlobe izžareva dalje v svet oblike.

–          JAZ SEM preobražajoča moč in prisotnost v vsakem delčku strahu, dvoma, sumničenja v mojem zunanjem svetu. Jaz vedno naredim pravo izbiro in podvzamem pravilno akcijo.

–          Jaz predajam to situacijo (navedite situacijo!) moji JAZ SEM prisotnosti in izid je popoln. Moja popolna prisotnost privzema kontrolo te situacije in razrešuje vse disharmonije in negativnosti za moj najboljši izid/rezultat.

–          JAZ SEM vitek/a, JAZ SEM čeden/a, JAZ SEM zdrav/a, JAZ SEM ljubeč/a, JAZ SEM moder/a, JAZ SEM bogat/a. JAZ SEM božja popolna moč v akciji.

Marija Batista

– Kanalizirano sporočilo Delfinov in Svetlobnih Bitij s Zvezde Sirius za Slovenijo

sreda, 8. september 2010 @ 05:02 CEST

Uporabnik: zvezdni popotnik

matera-zemlja-energija-zvezda-slovenija_1

Pozdravljeni prebivalci čudovitega koščka Matere Zemlje, ki mu pravite Slovenija, dežela ljubezni. Pozdravljamo Vas in vas s svetlobnimi žarki blagoslavljamo mi, ki nam pravite Delfini, v sodelovanju s Svetlobnimi bitji z Zvezde Sirius.

Vdihnite za trenutek energijo čudovite, mirne zelene pokrajine, ki vas obdaja… Vdihnite energijo dreves…. vdihnite energijo sonca,….vdihnite energijo vetra,…vdihite energijo zemlje in nenazadnje vdihnite čudovito kristalno modrozeleno energijo morja.

Energija morskih globin vas kliče, vas vabi in vas povezuje z nami, Delfini. Smo varuhi vaših morij, prinašalci visokofrekvenčnih sporočil, ki jih Zemljani lahko sprejmete skozi zvoke, ki jih oddajamo. Dovolj je, če sedete na morsko obalo, globoko vdihnete morski zrak in že lahko skozi vašo odprto srčno čakro sprejmete zdravilne energije, ki jih skozi frekvenco morskega valovanja želimo podeliti z vami…

Mir. Zaupanje. Radost. 

Dragi naši prijatelji Zemljani, vzpodbujamo vas, da se naučite skozi življenje pluti z zavedanjem, da nikoli niste sami, da ni treba, da ste osamljeni. Vsakič, ko sedite na morski obali, ko zaplavate v oceanu ali pa če le iz udobja vašega doma pomislite na šum morja, takrat odprite srce in se povežite z nami.

Pomembno je, dragi Slovenci, da kot narod, 
kolektivno spustite energije nezaupanja, sumničenja, zavisti. Te energije so kot strup za vašo srčno čakro in če se jih predolgo oklepate, jih hranite s svojo energijo in jim na ta način dovolite, da kmalu zavladajo nad vašim življenjem. Niti za trenutek ne pozabite, da so vaša tu zemeljska življenja dragocena in zelo pomembna za razvoj in napredek Matere Zemlje.

Zato je zelo pomembno in Delfini vas, skupaj s Svetlobnimi bitji z Zvezde Sirius vzpodbujamo, da končno in dokončno izstopite iz vaših osebnih in kolektivnih dram.

Tukaj in sedaj, v tem svetem trenutku položite levo dlan na svoje srce in desno dlan na področje trebuha, na čakro solarnega pleksusa. Svetlobna bitja z Zvezde Sirius vam iz dimenzij luči in resnice pošiljajo energijo srebrnega žarka. Globoko vdihnite v telo in sprejmite srebrno energijo…

In če ste le pripravljeni, vam lahko čista, brezpogojna energija srebrnega žarka pomaga spustiti vsa omejujoča prepričanja , na egu temelječe navade in rigidne poglede na svet… Spodaj, pod vsemi temi starimi, togimi navadami je namreč strah. Strah pred življenjem, strah pred ljudmi, strah pred tem, da bi spustili nadzor nad drugimi,da bi spustili nadzor sami nad sabo… Srebrna energija, ki v tem trenutku nežno vibrira okoli vas je kot magnet. In če ste le pripravljeni spustiti, lahko iz vašega auričnega polja nase potegne vse tiste energije, ki vam ne služijo več… vse ovire… vse strahove…

Dovolj je, da umirjeno in globoko dihate…Delfini, srebrni žarek, bitja z Zvezde Sirius… prisotnost vseh nas vam omogoča popolnoma lahkotno in radostno opuščaneje tistih navad, ki so vas v življenju najbolj bremenile..

Globoko vdihnete srebrne žarke v telo in z odločnim, sproščenim izdihom spustite vse staro… zagotavljamo vam, vse karkoli z izdihom spustite , se po milosti Matere Očeta Boga takoj preobrazi nazaj v luč.

In takoj ste veliko lažji in svobodnejši.

In sedaj nezaupanje enostavno nadomestite z 
zaupanjem.

Dvom nadomestite z vero.

Strah nadomestite s pogumom.

Zavist nadomestite z ljubeznijo. 

Vaša jasna namera je dovolj in na resnično enostaven način lahko preobrazite svoje življenje in posledično tudi kolektivno zavest čudovite dežele, v kateri živite. Da ima vaša dežela Slovenija energijo ljubezni v imenu, ni naključje. Vaša skupinska, kolektivna lekcija, ki si jo kot narod delite je skozi brezpogojno sprejemanje Sebe in Vsega, kar Je, razviti lastno vrednost, srčno samozavest.

Na ta način lahko močno dvignete vibracijsko frekvenco celotne dežele, pa tudi vsak posameznik bo dobil veliko energijsko podporo in vzpodbudo pri njegovem osebnem dvigu zavesti.

Vendar pa, da se ta premik lahko zgodi, je zelo pomembno, da najprej vsi Vi, ki v tem trenutku poslušate naše besede, odprete svoja srca energijskim svetlobnim žarkom, ki vam jih prinašamo…

In sicer se ozrite najprej okoli sebe. Poglejte, kdo vas obkroža, s kom delite svoje življenje, s kom delite dom, službo, parkirišče… In poskrbite, da boste v odnosih s temi utelešenimi dušami razvili odpuščanje, zaupanje, brezpogojno ljubezen, spoštovanje,..

Resnično je pomembno, dragi prebivalci Slovenije, da do decembra l. 2012 uredite odnose s svojimi bližnjimi. Sorodniki, prijatelji, sodelavci, znanci…

Vsakega izmed vas čaka malo drugačna, zanj individualna lekcija, pa vendar imajo vse skupno stično točko. Omehčati odpor vašega Ega.

Resnično povemo vam, energije že dolgo več ne podpirajo starih načinov, na katere ste delovali.

Zvezda Sirius, iz katere prihajamo, je Zvezda čudovite božanske svetlobe in žarki, ki vam jih prinašamo, so žarki samouresničitve, radosti in lahkotnosti.

Zvečer, pred spanjem, ko se umirite, nam odprite srce, povežite se z nami in okopali vas bomo s svetlobo, ki prinaša zaupanje in radost. Radost pa je doma le v iskrenem ,odprtem srcu, polnem odpuščanja in lahkotnosti..

Spustite stare, omejujoče navade, dragi Slovenci, sprejmite brezpogojno ljudi, ki vas obkrožajo in odprite srce pretoku ljubezni, ki bo tako lahkotno stekla skozi vas in se razširila po celi deželi. In zaupajte. Vaša svetloba bo močno pomagala dvigniti kolektivno zavest celotne Sovenije.

To pa prinaša mnoge spremembe.

Razkroj starega.

Rojstvo novega.

To si želite, o tem govorite, del tega STE.

Začnite pri Sebi.

Blagoslovjeni bodite s svežino morja in toplino sonca.

Namaste.

Besedilo sem kanalizirala Maja Kukec

2. del

Načrt Svetlobe za planet Zemljo 2.delsreda, 16. julij 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke

Votlina Simbolov
Saint Germain ima v ZDA zatočišče na eteričnem nivoju, ki se imenuje Votlina Simbolov, Table Mountain, Wyoming. To je votlina z roza in belimi kristali, ki vodi v veliko dvorano, prekrito z mavričnimi stalaktiti, ki oblikujejo različne simbole in sveto geometrijo. Mnogo izumov na Zemlji je bilo razvitih v labarotorijih v Votlini Simbolov. V tej votlini je stol Vnebovzetja oz atomski pospeševalec, ki z elektronskimi tokovi pospeši svetlobno frekvenco v atomih učenca.

Votlina Simbolov ima tudi kozmično ogledalo, ki odseva vzroke in posledice vseh prejšnjih življenj učenca, ki stopi pred njega. V ovalni sobi z imenom Krogla svetlobe deluje Sveti Ogenj, ki učenca pripravlja na Vnebovzetje. Prosite, da pridete na Stol Vnebovzetja in pred Kozmično Ogledalo, tako da lahko razumete karmične vzroke, ki povzročajo dogodke v tem življenju in da se spomnite svojega poslanstva.

Mnogi modreci so povedali, da so med meditacijo bili v Votlini Simbolov, kjer je Atomski pospeševalec. V hinduizmu je Votlina Simbolov povezana s Svetim Srcem. Mojstri Svetega Kristusovega Ognja imajo v Votlini Simbolov smaragdno ploščo, obrobljeno s zlatimi in rubinastimi simboli. Vsakič ko učenec uspešno opravi iniciacijo, se smaragdi zasvetijo in se povežejo z višjimi nivoji, tako da oblikujejo Drevo Življenja, ki je Kozmični Portal oz predstavnik glavnih zvezdnih vrat ( stargate ) iz naše galaksije Mlečna Cesta v neskončno Kristusovo vesolje..

Tako iniciant pridobi kozmično državljanstvo. Možnost doseganja neskončnega vesolja je odvisna od stopnje integracije zunanje osebnosti s Svetim Kristusovim Jazom ( op prev: Višji Jaz, v hinduizmu Vijnanamaya Kosha, ki prebiva na 5. nivoju -Buddhic nivoju ) in Mogočno Jaz Sem Prisotnostjo (op prev: Atman ali Monada – individualizirana prisotnost Božjega Duha v nas, ki prebiva na 7. nivoju – Monadic nivoju ). Vnebovzeti Mojstri to obvladajo tako, da pospešijo energijo srca z Phi vibracijo, ki je Vibracija Božje Kode (1.618). To je harmonija Zlatega Reza, ki je prisoten povsod v naravi, od oblike galaksij, do vorteksov (vrtincev ) in bioloških sistemov.

Sanat Kumara in Svete Kumare, ki so Vnebovzeti Mojstri iz Venere, pomagajo Zemlji pri Vnebovzetju ( dviganju vibracije v naših telesih in Zemlji, pospešitev fizičnih atmomov v Svetlobo ). Delujejo na vibraciji Platinastega Žarka in so mostovi za dostop do Ceibe, Elohimske Kristusove Šolesvetlobe. Elohimi so kozmična bitja, ki so graditelji manifestiranih oblik ( op prev: v hinduizmu so znani kot starodavni Rishiji, katerih žene so se spremenile v zvezde ).

V Ceibi se inicianti Platinastega Žarka učijo določenih energij in dostopa do Kozmičnih Portalov. Glede na stopnjo Mahatma Kristusove zavesti ( zavesti Buddhe, Allaha, Yahweja, Krishne ) se iniciant lahko uči, kako dosegati Kozmične Portale neodvisno od časa in prostora. To lahko naredijo samo Svetlobna Bitja, kajti to je mojstrsvo, ki so ga dosegli Mojstri kot sta Satya Sai Baba ali Babaji.

Sanat Kumara in Buddha Rubinastega Žarka pa učijo iniciante Poti Kristusovega Rubinastega Žarka, ki je bistvenega pomena, ker nam pomaga ostati prizemljen, med integracijo štirih nižjih teles, med tem ko dosegamo višje nivoje zavesti in svetlobnih teles.

Vnebovzeti Mojster Merlin pripada Kristusovemu Redu Melchizedek. Dosegel je visok položaj, potem ko je sprejel zaobljubo Bodhisatve, da bo pomagal otrokom svetlobe doseći zmago Svobode. Na Zemlji so bili nekoč časi, ko so izkušeni čarovniki znali doseči zmaje v drugih dimenzijah, da so pri njih dobili učenje in iniciacije. Ti zmaji naj bi bili dejansko Učitelji Angeli Serafini. Vendar pa so črni magi preganjali te Mojstre Zmaje, zato da bi preprečili širjenje učenj in da so ojačali svoj vpliv na ljudi. Po določenem času so se tako Kozmični Portali za vhod v druge dimenzije zaprli.

Nekateri zmaji, ki so lahko spreminjali obliko, so se strinjali, da bodo pustili nekaj dosegljivih portalov odprtih in da bodo nadaljevali s poučevanjem. Mojster Merlin je en izmed teh zmajev, ki spreminjajo obliko. Pomaga Sanat Kumari in Buddhi Rubinastega Žarka pri poučevanju učencev na Poti Kristusovega Rubinastega Žarka. Uči, kako lahko uporabimo energijo iz zvezdnih konstalacij in o pomenu ognjenega diha v Prebujenem Srcu. Je tudi zdravilec iniciantov Kristusovega Rubinastega Žarka. Zaradi pospešene integracije bitij z višjo zavestjo, so se v času od junija do avgusta 2006 znova odpirali Kozmični Portali, ki so bili zaprti dolga stoletja. 

Kristusov Rubinasti Žarek in Kozmični Portal Chi Rho

Očiščuje telo, um in dušo ter ima takojšnji učinek prizemljitve, s čimer ojača tok Kristusove zavesti. Buddhe in Bodhisatve ga uporabljajo kot pomoč pri osredotočanju na svoje cilje in pri služenju Svetlobi in Ljubezni. Kristusov Rubinasti Žarek je intenzivno delovanje Božanske Ljubezni, ki nas čisti od entitet, ki smo jih sami ustvarili, ali ki prihajajo od zunaj. Najmočneje se sprošča v atmosfero Zemlje med praznikom Vesak ( dan polne lune v mesecu maju, dan rojstva in razsvetljenja Buddhe ). Vzdržujmo Kristusov Rubinasti Žarek v srcu in tako povečujmo svoj Svetlobni koeficient, Ljubezen, Mir in Radost.

Shambala kristalinska meditacija:

Zapremo oči. Občutimo spiralno  Kristusovo energijo v korenski čakri, ki se spušča skozi čakre v nogah v Zemljo. V sredini tega spiralnega vrtinca je rdeči Kristusov Žarek, ki se v nogah razdeli na dva dela in se nato kot dvojna vijačnica spušča v sredino Zemlje. Gre skozi plasti Zemlje in nato doseže Kristalinski Tempelj Kristusovega Rubinastega Žarka v Shambali. Tam zaprosimo, da nas peljejo v našo osebno Dvorano Zapisov, kjer se nahaja naš Božanski sporazum s Stvarnikom in hologram vašega Kristalinskega Kristusovega Jaza ( Višjega Jaza ).

Shambala je živ tempelj in misli Kristusove zavesti so naše vozilo skozi njega. Ko vstopimo v osebno Dvorano Zapisov, vidimo Kristalinski Dragulj Kristusove Popolnosti, ki smo mi sami. Zdaj prizemljimo Rubinasti Žarek v svoj Sveti Kristusov Jaz. Občutimo prizemljenost in lahko prosimo tudi Nadangela Sandalfona, da nam pomaga pri prizemljitvi. Shambala se nahaja na eteričnem nivoju ( 2. nivo ) nad puščavo Gobi. V njej se nahaja duhovno vodstvo planeta Zemlje. V tem času se prizemljuje na fizični nivo ( 1. nivo ), tako kot tudi vsa druga eterična  Zatočišča Vnebovzetih Mojstrov.

Nadangel in Arheja Kristsuovega Rubinastega Žarka sta Nadangel Sandalfon in Arheja, ki se imenuje Rubinasta Vrtnica Neskončne svetlobe. Nadangel Sandalfon je pomagal mnogim Vnebovzetim Mojstrom doseči osredotočenost in notranji mir. Bil je utelešen kot Janez Krstnik, ki je iniciral Jezusa. Ko ga je Herod usmrtil, pa je prišel k Jezusu kot Nadangel Sandalfon. Jezus je v tistem času lahko videl višje duhovne nivoje in tako je lahko videl tudi Nadangela Sandalfon, ki ga je začel učiti osmih jogijskih ashta siddhijev ali nadnaravnih moči, kot so postati zelo majhen ali velik, premikati se skozi zemljo, nadzor nad elementi eter, zrak, ogenj, voda in zemlja, takojšnje manifestacije misli in levitirati.

Nadangel Sandalfon je tako kot Nadangel Mihael bojevnik svetlobe in pomaga pri osvoboditvi vseh živih bitij. Kličemo ga lahko za prizemljitev in pomagal nam bo skupaj s Kristusovimi Rubinastimi Angeli. Arheja Rubinasta Vrtnica Neskončne svetlobe nam pomaga povečati Notranjo Ljubezen in Mir. Njena glavna specializacija je širjenje srca. V Zlati Dobi Atlantide je svečenicam pomagala utelesiti Plamen Čistosti in neomadeževan koncept Božanske Matere. Pomaga nam graditi elektronsko matrico Vrtnice Ljubezni, ki je ključnega pomena za pričetek mojstrstva petih skrivnih Kristusovih Žarkov. Vadite razcvetanje popka vrtnice v srcu. Vrtnice so mojstrski učitelji in darilo za notranje razstrupljanje.

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.