– Mojstri svetlobe o vremenu, potresih, ognjenih izbruhih na soncu, sanjah in drugem

objavljeno 9.3.2011

vreme

KANALIZIRANO SPOROČILO MOJSTROV SVETLOBE, PRENESENO SKOZI  RUTH RYDEN 1. MARCA 2011

Marec je tradicionalno lev, ki besni v njem, z nedoločljivim vremenom, vendar to leto lev postane slon, ki gazi po mladi travi. Nevihte, tornadi, poplave, celo potresi bodo še naprej delali sebe prepoznavne, ko Zemlja nadaljuje skozi svoj izbruh rasti. To ni prijetno slišati, vendar v tej točki časa mi vidimo, da se bo vse to nadaljevalo vsaj naslednje tri do štiri tedne. Severna Amerika in severne pokrajine vse okoli po svetu so ujete v vrtinčenje težkih frekvenc, ki vplivajo na atmosfero do stopnje izpiralnega čiščenja zunanjih prostorskih elementov, ki sedaj udarjajo planet. Dobre novice so, da se bo po tem podaljšanem obdobju težavnih časov, atmosfera umirila in začela se bo resnično lepa pomlad. Seveda bo tudi južna polovica oble doživljala neobičajne vremenske elemente, se pripravljala na jesensko in zimsko sezono, ki bosta močno neobičajni, s strašnim zemeljskim tremorjem/tresenjem, ko se zemeljske plošče borijo/napenjajo, da padejo v novo lego. Pacifiške plošče so odpirale odprtine/izhode do globokih magma depozitov, kateri sedaj drvijo navzgor, da odpustijo njihovo vročino in izparino skozi tisoče novih in starih vulkanov. V marcu bomo videli mnogo več izbruhov in potresov, ki bodo prizadeli otoške narode, kakor tudi spremljajočo glasbo na Arktiki in Antarktiki. Tudi območja, ki se smatrajo za »varna«, kar tako veliko od vas poskuša ugotoviti, bodo v tem mesecu doživljala včasih drastične vremenske vzorce, tako da ne bodite preveč presenečeni, če celo ta območja prizadenejo močno deževje, sneg in drugo. Proti koncu meseca se bo mati Zemlja končno umirila, ko se bodo umirile »porodne bolečine« in se bodo plošče namestile/poravnale za več mesecev naprej. Seveda to niso dobre novice, pa so potrebne, da ste še pripravljeni nanje z kurivom, hrano in drugim, kar boste potrebovali. Revolucije vse okoli po svetu sledijo tem strašnim frekvencam, ko Sonce sprošča svoje plamene v sončni sistem. Kot se bodo ti postopno umirili, tako bo zavest človeštva našla svojo pot do miru in boljšega načina življenja in razumevanja univerzalne resnice.

______________________

VPRAŠANJA MOJSTROM

______________________

VPRAŠANJE: Kaj povzroča široko razširjeno umiranje ptic in rib vse okoli po svetu v tem času?

MOJSTRI: Ta fenomen ni problem napačno nameščenih kemikalij ali elektronskih nezgod, ki jih je naredil človek, ampak so to zelo visoke frekvence, ki so bile odvržene dol na Zemljo iz sončnih plamenov, ki so prodirali skozi vašo atmosfero. Ta bitja imajo vsa mnogo nižje telesne frekvence in ne morejo biti kos temu svetlobnemu širjenju, ko to vstopi v njihove življenjske cone. To se bo dogajalo bolj in bolj v obdobju, ki ga vi sedaj doživljate, potem se bo končalo, kot bodo ugasnili plameni. Včasih tisoči izumrtij ne vplivajo na vrste same. Življenje gre dalje.

VPRAŠANJE: Je bil HAARP zmožen vplivati ali zares poživiti ekstremne vremenske vzorce, ki jih imamo?

MOJSTRI: Sile za HAARP sistemi, sedaj jih je mnogo po svetu, so hotele desetletja manipulirati/vplivati na vremenske strukture, da bi pristajale njihovim lastnim namenom, ki vključujejo pošiljanje silnih neviht in /ali celo peskovnih neviht, da bi posredovali v vojnah med ljudmi vašega planeta. Kakorkoli že, tako močno, kot so poskušali, so bili njihovi slabotni napori v veliki meri neučinkoviti. Vaš solarni sistem ima svoje lastne zakone in orbita vašega sveta je uravnavana  z silami, kar naredi, da HAARP zgleda kot da se otroci iz otroškega vrtca igrajo z njihovimi majhnimi utrdbami. Kljub hrupu okoli teh hektarov od utrdb, ne skrbite o tem, kaj oni lahko ali ne morejo narediti. To je notranja direktiva človeštva, da razišče, se nauči in najde nove načine delanja stvari. Vi ste našli način, da uporabljate kemikalije, da izzovete dež v suha območja, ko je to potrebo ob “sejanju”. Toda vreme je bilo tam, da se začne s tem, le potrebno ga je malo napeljati. HAARP ne more ustvariti vremena, lahko ga včasih vzpodbudi, vendar ne brez tega,  da je opažen z vašimi elektronskimi senzorji.  Harfa (angl. Harp) se ne more igrati brez občega “ročnega” trzanja strun!

VPRAŠANJE: Kako močno bodo sedanji razsežni sončni plameni vplivali na naš svet, vremensko napovedovanje preko elektronike in satelitov in na človeška čustva?

MOJSTRI: Opazovanja vaših znanstvenikov so sedaj zmožna “videti” ogromne izbruhe, ki se sedaj dogajajo na vašem soncu in posledice, ki se jih opazuje vse okoli po svetu,  postajajo nekoliko zastrašujoče. Resničnost je takšna, da bo tu in tam nekaj vmešavanja/oviranja v vaših satelitskih komunikacijah, kot posledica tega, vendar ne toliko, da bi jih to porušilo v največjem delu. Tu in tam bo nekaj satelitov pregorelo. Tisti, ki so v mednarodnih vesoljskih postajah, so bili zaščiteni pred energijo plamenov z močno okrepljenim oklepom. Sedaj je nevarno za vesoljsko oblečene astronavte, če so zunaj tega zaščitenega elementa. Med naslednjim mesecem boste verjetno doživljali nekaj napak v internetnem sprejemanju, zato bodite pazljivi. Samo počakajte nekaj minut in potem poskusite ponovno. Mi ne vidimo kakšnih resnih izpadov, ki bi resnično blokirali/ustavili svetovne komunikacije. ČloveškI čustveni vzorci so docela druga stvar.

Vstajanju/uporom po svetu so zelo pomagale dodatne energije, ki jih je čutiti zraven človeških energijskih struktur. To je zadeva čutenja, da si energeziran in naravnan/odločen, da se dvigneš nad situacije, ki niso vredne omembe in ki so obstajale daleč predolgo. Vladno vmešavanje v zakone, ki ščitijo pravice zaposlenih je izzvalo ljudi, včasih silovito. Azijski narodi se zbirajo proti streljanju in napadi na protestante, tako kot bo svetovno razsežen stud nad tem, kar je bilo narejeno, pripeljal do tega, da se to ustavi, na en način ali drugi. Strah, ki navdihuje tirane, se je tudi dvignil v njihovih umih in energijskih strukturah, ko začenjajo uvidevati, da so njihova desetletja vladanja mimo. Ljudje, ki imajo čustvene probleme, se jim bodo ti do neke stopnje poslabšali in zavedati bi se morali, da to ne izhaja od njih, ampak je zaradi energijskega valovanja. Bodite mirni, odpočite se in dopustite, da vas notranja ljubezen umiri. Če občutite ekstra energijo, ki vleče na vaše srčne strune, uporabite to za delo  na nečem, kar ste odložili ali delajte tisto, kar bi resnično radi delali. Vi ste del te univerzalne energije, zato si jo vzemite vase in uživajte to, če lahko!

VPRAŠANJE:  Bodo vulkani na Japonskem vodili v potopitev teh starodavnih otokov?  Dolgo nazaj je bilo rečeno, da bi se eventualno to zgodilo.

MOJSTRI: Kot večina od vas ve, je Japonska  država dvigajočih vulkanov od dna morja. Otoki so ostanki vulkanskih eksplozij mnogo stoletij nazaj. Sedanji vulkanski izbruhi  so le začetek nečesa mnogo več, ko premikanje v južnem Pacifiku premika te starodavna vroča mesta magme daleč spodaj, da tvorijo ponovno odprte izbruhe. To se seveda ne bo zgodilo čez noč, vendar, na primer, investiranje v nove japonske družbe morda ne bi bila dobra ideja. Mnogi otoki v teh morjih se pojavljajo s svojimi obalami pod vodo in vi boste slišali v prihajajočih mesecih in letih o majhnih otokih, ki so izginili. Morsko dno se sedaj prav hitro premika in spreminja njihove obrise in pri tem povzroča pogoste potrese in vulkanske pepelnate izlive.

VPRAŠANJE:  Kje in koliko potresov vi vidite v ZDA v marcu?  Postaja novo madridska prelomnica bolj aktivna? Je čas za svarila o tem? Bodo večji potresi po svetu?

MOJSTRI: Potresi in vulkanski izbruhi bodo okoli po svetu naraščali, ko bo februar prihajal h koncu. Nova Zelandija in mnogi otoki bodo prizadeti v teh trendih, kot ste slišali do sedaj. Pacifiški otoki bodo stalo prizadeti in na veliko majhnih otokih bo potrebna evakuacija v nekaj tednih ali mesecih, ker bodo postali nenaseljivi.  Opustošenje bo zelo hudo, vendar celo hujši bodo problemi z iskanjem novih domov in novih skupnosti za veliko pregnanih ljudi. Uničenje stoletja dolgih tradicij in tako dalje je zelo hudo za tako veliko ljudi, ki bodo začeti vse še znova. Glede gibanj v ZDA pa, novo-madridska prelomnica postaja bolj aktivna in mi vidimo majhne potrese, ki postajajo dnevni dogodki v mnogih državah na obeh straneh prelomnice. Gledano na tej točki časa se bo odpiranje teh razpok nadaljevalo na lagoden način in ne v velikim potresu. Srednji vzhod  bo prizadet z več velikimi potresi v marcu ali zgodaj aprila, kar bo povzročilo ogromne razlike v vladnih politikah mnogih majhnih držav in v plemenih tam. Intenzivno uporno dogajanje sedaj je direktno v zvezi z nemirom v zemlji pod temi deželami – vibracije podžigajo naravnanost  za osvoboditev dežel suženjstva od umov njihovih vladarjev. V marcu bomo videli nadaljevanje potresov 4+ vzdolž obal ZDA in Kanade.  Videli bomo vulkanske gorske grebene, ki so se nakopičili skozi stoletja, ko se z njih kotalijo navzdol skale, ker pritisk iz pacifiških plošč poriva te gorske grebene v majhnem obsegu navzgor.  Bodite pazljivi, če plezate v teh gorah.

VPRAŠANJE: Bo mogoče, da bodo upori na Srednjem vzhodu tako uspešni, ko je bil upor v Egiptu? Mi slišimo, da njihova armada strelja dol na ljudi. Tisti, ki se smatrajo za kralje njihovih dežel, ne bodo prenehali ali z lahkoto spremenili svojih načinov. Ali vi  že vidite kakšne izide?

MOJSTRI: Nekatere vlade že odpuščajo mnoge spoštovane zaposlene in drvijo, da bi uvedli nove zakone in pravila za njihove ljudi. Pri tem poskušajo rešiti svojo lastno kožo in zasedati mesto kot voditelji. To bo  vzelo veliko časa, da se bo to razsortiralo. Mnogo več mest, velemest, plemen in držav prihaja do uvidenja, da imajo človeška bitja pravice, ki jim jih je dal Stvarnik in bodo sedaj zahtevali, da so prepoznani in legalno sprejeti.

VPRAŠANJE: Potres v Novi Zelandiji je bil katastrofa. Vprašanje v mojem umu je, če bodo ti premiki vplivali na južno avstralske obale? Ali bi morali pričakovati kaj več na tem otoškem kraljestvu?

MOJSTRI: Tam se premikajo ogromne plošče, ki bodo vplivale na Antarktiko. Vi boste slišali o več razsežnih območjih ledu, ki se bodo odlomili in zdrsnili v morje. Avstralijo bodo prizadele močne nevihte, ki jih bodo povzročile močne frekvence, ki rastejo iz teh gibanj.

VPRAŠANJE: Boste prosim dali članek glede vplivov, ki jih bodo oziroma jih imajo višje frekvence na naše sanje? Ali imajo ljudje preroške sanje? Ali v sanjah vidijo mnogo bolj bodoče dogodke kot običajno? Razložite kako… in potrebo po beleženju takšnih sanj takoj po prebujenju.

MOJSTRI: Stoletja so bile sanje človeštva povezava v svet spiritualnega razumevanja, celo, če se tisti, ki je sanjal, ni mogel spomniti sanj, ko se je prebudil. V tem času postajajo sanje mnogo močnejše, polne nenavadnih podob in pomenov  in so še v veliki meri neproduktivne, ker jih tisti ki sanja zjutraj omalovažuje. Da, višje frekvence imajo veliko za opraviti s tem. To je sedaj stvar vsakega posameznika, da prepozna, da so v njih poslana sporočila, dane prerokbe in tako dalje, vzporedno z navadnimi sanjami, ki odražajo tekoča čustva in potrebe tistega, ki sanja. Potresi in vulkanski izbruhi, ki so polnili novice v tem zadnjem delu februarja, so sami ustvarili močne frekvence, ki bodo  vdrle v sanje ljudi po svetu. Ko se to zgodi, se večina ljudi hoče otresti od sebe sanj o takšnem dogajanju, se jih noče zapomniti, kar je razumljivo. Kakorkoli že, tisti od vas, ki želite biti del spreminjajočega sveta, kot se ta dogaja, da bi to razumeli in bdeli nad možnimi nevarnostmi, bi bilo dobro, da imate beležni blok in dobro pisalo zraven svoje postelje in si, ko se zbudite in uvidite, kaj ste doživljali, takoj, jasno, kot je mogoče, zapišete. Te zabeležke se vam bodo v kratkem času nekako ujemale in prinesle jasnejše razumevanje vašega lastnega mesta med temi spremembami ter vam dale jasnejši občutek sigurnosti, da se vse dogaja, kot je bilo odrejeno od vladarja Univerzuma ali kakorkoli vi želite imenovati to večno energijo.

Kot priča stotine knjig, ki se nanašajo na sanje, obstajajo zares določeni simboli, ki jih uporablja večina spiritualnih entitet za prenašanje sporočil tistemu, ki sanja. Nekateri so tipični za posameznike, nekateri so skoraj univerzalni. Naša “sekretarka” tukaj je ugotovila, da kadar ona sanja o selitvi v novo hišo in podobno, to pomeni neke vrste spremembo v njenem življenju. Živali v sanjah se nanašajo na prvobitna čustva ljubezni in preživetja – včasih svarilo, da je treba biti pazljiv oziroma o nevarnosti za vogalom. Če vidite podrobnosti potresa, vulkanski izbruh, nevihte itd so to mogočna svarila za nekatere in za nekatere le višje zavedanje tistega, ki sanja, glede tega, kar se dejansko dogaja, ali nemudoma ali v bližnji bodočnosti. Mnogo ljudi je sanjalo o letalu, ki se je zrušilo, kar se je zgodilo dan ali dva po sanjah. Te sanje so sposobnost tistega, ki sanja, da “preskoči” v bodočnost, ker ta dogajanja ustvarjajo tako intenzivne frekvence v etru okoli sveta. Da, bodočnost bi lahko bila napovedana, vendar to zahteva zelo napredno dušno bitje v človeški obliki, da bi lahko začutilo in “videlo” bodočnost. Za nas se preteklost, sedanjost in bodočnost dogajajo vse naenkrat, čeprav se to spreminja neprestano. Ničesar ni zapečateno in stvarno, ker potrebe, dejanja in naravnanost človeške rase in milijonov drugih ras in vrst v Univerzumu določa te podobe sedanjosti ali bodočnosti. Kakorkoli že, tista sporočila sanj, ko vaš lastni višji jaz polzi skozi vaš podzavestni um med vašim spanjem, se nanašajo enostavno na vsako osebo. Četudi se te običajno nanašajo na dogajanja v vašem življenju, včasih odražajo vaše lastne bolečine in veselje, so še vedno pomembne za beleženje zjutraj, ker, kakorkoli že, v njih je vedno nekoliko vodenja ali ljubezni, ki je namenjena, da vam pomaga skozi to življenje. Starejša generacija bo pogosto podoživljala pomembne dogodke iz njihove vse temnejše preteklosti. Ta vrsta sanj so darilo višjega Jaz, da spomnijo tiste, ki sanjajo, o sijajnih točkah življenja in so običajno prav razveseljive.

Z drugimi besedami, sanje lahko in bi morale biti, pomemben del vaših življenj. Ko berete čez zabeležke, ki ste jih naredili, boste našli vzroke za to, kar vi delate v budnem času. Poti, ki ste si jih izbrali, da jim sledite v tem življenju, so vodene in podpirane od vaših spiritualnih dušnih sopotnikov in včasih vodenje pride v sanjah do tistih, ki jih prepoznajo. Majhen dnevnik sanj bi lahko bila žariščna točka, da najdete kam greste, ko hoja postane težka. Kot vam mi stalno poskušamo dati skozi do vas, je pomoč, ki jo potrebujete med tem življenjem znotraj vas – vaš spiritualni Jaz, vaša duša, višji Jaz, kakorkoli želite vi imenovati to, je tam ves čas in včasih naveže stik z iskalcem  skozi sanje. Prisluhnite, zapomnite se in si zapišite. Poglejte, kako močno bo to dodalo k vašemu občutku sebe in varnosti bitja, ki in kar vi resnično ste.

Ruth Ryden

ruth-ryden

Dostopite do najnovejših kanaliziranih sporočil Ruth Ryden o vremenskih napovedih in zemeljskih spremembah. Preberite odgovore na njena vprašanja Mojstrom svetlobe glede sedanjih dogodkov in drugih zadev v svetu sedaj. Ruth tudi omogoča serije posebnih člankov, kanaliziranih na posebne subjekte interesa. Ruth je priznana po kvaliteti in točnosti kanaliziranja. Ona je izdala dve knjigi, ki so zelo osnovna učenja o naši vlogi v Univerzumu. Obe sta še na razpolago na Amazon (www.Amazon.com)  in v drugih knjigarnah. Knjigi sta: The Golden path in Loving the Golden path. Če želite izraziti cenjenje za ta sporočila in si to lahko privoščite, da donirate priložnostno nekaj dolarjev, mi bo to zelo pomagalo. Prosim ne uporabite Pay Pal, ampak osebni ček ali denarno nakazilo. Prosim, sigurno napišite vaš e- mail naslov, da se vam lahko osebno zahvalim..

Jaz še sprejemam vprašanja za osebna spiritualna kanalizirana sporočila (ang. readings).  Vaši spiritualni učitelji  in vodniki so v kontaktu za ta namen. Prosim pošljite mi elektronsko sporočilo za informacijo. Dosežete me lahko na: Ruth Ryden  *  2806 N. Apple Lane, Whispering Pines, Payson, Arizona 85541-7328 USA  *  (928) 474-3515  *  rydenruth@yahoo.com *

Ruth objavlja svoja kanalizirana sporočila v elektronskih časopisih Lady ISIS, ki se jih lahko brezplačno naročite na: http://mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm. To sporočilo je bilo objavljeno v  časopisu The Light Circle Ezine z dne 3.3.2011.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.