———————— 25.4.2012 – Žensko uravnoteževanje – Kozmična sprožitev finalne faze – Sončni mrk Ognjenega obroča

zajeta-slika5

Slika: Moody tri-piramidni kompleks na otoku Galveston

Sporočilo NADANGELA METATRONA, kanalizirano skozi Jamesa Tyberonna  –  8. marec 2012

Pozdravljeni, dragi, Jaz sem Metatron, Lord svetlobe! Jaz pozdravljam in spoštujem vsakega od vas z brezpogojno ljubeznijo ter vas negujem/oskrbujem znotraj prostorskega vektorja tega trenutka.

In tako mi govorimo danes o končni fazi tega, kar imenujemo kozmična sprožitev.  Zares je njena dovršitev blizu in se bo zgodila in resnično dokončno izvedla v vašem linearnem letu 2012.

Kozmična sprožitev, kot smo vam razložili v prejšnjih kanaliziranih sporočilih, je prenos geometrijskih kristalnih kod, ki so potrebne za dovršitev 12-dimenzionalne ekspanzije/širjenja planeta. Geo-kode so, v jeziku koherentne svetlobe, koherentna kristalna svetloba. Ker dragi, sveta geometrija je jedrna struktura vseh resničnosti. Sveta geometrija je jezik, “resničnostni” program Kozmusa.

Dragi ljudje, vaša resničnost je v resnici geometrijski hologramski vložek koherentne zavestne energije. Zato je pomembno, da vi razumete, da je sveta geometrija daleč bolj kot matematična branža. To je živa sveta znanost, aspekt znanstvene frekvence, ki ga imenujete “brezpogojna ljubezen”. To je sveta znanost, ki dejansko oblikuje vsako nianso vaše “fizične”dualnosti znotraj linearnega prostora in časa.

KAJ SE BO ZGODILO  20. MAJA 2012

zajeta-slika21

Slika: »Glava grlice/goloba« (angl.: »The Head of Dove«) po knjigi »The Keys of Enoch«

Letni mrk Ognjenega obroča, ki bo 20. maja 2012, bo imel edinstveno zvočno vgrajeno energijo, ki jo bodo specifično prejele Moody Gardens piramide na območju, imenovanem  “Glava grlice/goloba” (angl.: ‘The Head of the Dove’), v Teksasu/ZDA in Giza piramide v Egiptu. Energija končnega vala kozmične sprožitve je v resonanci ženska. Ta bo služila za uravnoteženje območij Zemlje, ki so v moškem neravnovesju. Oba, Egipt in Teksas, sta primera takšnega neravnotežja. Čeprav so tam znotraj zares žepi svetlejše, bolj uravotežene energije, ustvarja prevladajoče neravnotežje še gosto polje v industrijskih  kompleksih in patriarharnem  tako imenovanem “Južnem Biblijskem pasu” (angl.:”Southern Bible-Belt” ).

zajeta-slika31Slika: z rdečo barvo je označen “Južni Biblijski pas” (angl.:”Southern Bible-Belt” v ZDA )

Dotok ženske energije bo v veliki meri pomagal v uravnoteženju. Imejte v umu, da to ni ženska ali moška energija, ki sta potrebni za Zemljo, prej je potrebno ravnotežje teh dveh energij,  zato da se premaknete  v ne-polarna kraljestva.

Moody piramide bodo igrale ekstremno pomembno vlogo (kot jo bo Giza) v pridobivanju tega ravnotežja. Vednar  pa bo potrebnih mnogo linearnih let, da se to doseže. Resda se bo kozmično to zares zgodilo in sidranje Ognjnega obroča 2012 bo naredilo to tako.

Tisti od vas, ki ste “kodni nosilci”, igrate specifične vloge v razširjanju novega ravnotežja. Dobro je obiskati oboje, Giza in Moody piramide, v letu 2012 in 2013. Nosite glasbene vilice F# (F- višaj oz. za pol tona povišana nota) ker njena resonance odpira portal znotraj vas.

KODE KOZMIČNE SPROŽITVE

Kode so metatronične po viru in aspektu in absolutno nujne za vstajanje. Smatrajte jih kot resonančne energijske nadgradnje na holografske vložke/vstavitve, ki so geo-informacijski portali dvigajoče se »Omni  Zemlje«  – programske nadgraditve v vaši računalniški terminologiji.

Začetni prenosi finalnega valnega izpusta se bodo dogodili na sončni mrk Ognjenega obroča, ki se bo zgodil 20. maja 2012, zadnji pa na trojni datumski  frekvenčni portal 12-12-12.

Mi smo vam povedali, da se svet sedaj prenareja in če ali ne človeštvo na mikro in makro ravni podpira razsežne spremembe ali je proti njim, če jih človeštvo množično razume ali ne, to je res sporna točka, ker inercija tranzicije (lastnost vstrajati v mirovanju)  napreduje v resničnosti bolj hitro danes, kot je včeraj na linearni in Omni Zemlji.

To je zares finalna, kompletirajoča faza kozmične sprožitve in njen čas je tukaj, v napovedanem letu  2012.  Ta bo dosegla kulminacijski prenos  na sončni mrk  20. maja 2012 in bo obsegal štiri primarna napredovanja:

1) Odpust dolgo spečih kodiranih kristalnih energij v dvojnih/dvodelnih eliptičnih formacijah novega nebesnega svoda.

2) Prehod prejšnje Mer-Ka-Bah verzije v enotno, ničelno točko Mer-Ka-Na kristalnega premika navzgor.

3) Finalno uravnotežje moškega- ženskega aspekta v integralno enoto.

4) Popolna integracija od 5. do 12. dimenzije  v harmonično med-soočenje z dimenzijami  od. 1. do . 4. dimenzije  – 12 se jih bo kombiniralo za oblikovanje 13. polja – kvantnega polja dimenzionalnega poenotenja.

GLASBA SFER

Simbiotski odnos geometrije in matematike do zvoka, glasbe, barve in svetlobe je resničen, vendar daleč dlje segajoč, kot je sedaj razumljeno. Vsaka zvezdna in planetarna zavest znotraj vašega Kozmusa  je vsemogočna harmonija. Vsak astronomski val v letu 2012 kopa v sebi Omni-Zemljo in ima za cilj, da premakne navzgor planet, kakor tudi človeštvo. Tam je dizajn, odrejen v naprej postavljen program. Kar bi se pojavilo kot neravnotežje,  je enostavno  predhodno uglaševanje, ki omogoča  nebesno simfonijo vstajanja.

Vstali mojster Kuthumi je kot Pitagora ugotovil, da se je struna ustavila na pol poti vzdolž njene dolžine in ustvarila oktavo, medtem ko je razmerje 3/2 ustvarilo peti interval in 4/3 ustvarilo četrtega. Nekaj podobnega se tudi dogaja v kristalno-svetlobnih valovih kozmične sprožitve kod. To polepša kozmično sprožitev z muzikaličnimi močmi zdravljenja in pri tem se “harmonizirajo”  neuravnoteženi učinki  intenzitet/napetosti v letu 2012.

Dragi, vi ste VSI iskrice božanske-dušne svetlobe, ki imate edinstvene iskušnje v dualnosti/dvojnosti tega, kar se imenuje “Univerza Zemlje”. V fizičnem obstoju se vaša zavest spušča dol v spirali skozi sveto geometrično simfonijo znotraj božanskih  vzorcev Fi in zlatega razmerja.

V vstajanju boste vi ponovno pridobili izboljšani božanski načrt, ki vam bo omogočal prestaviti ture resničnosti in,  kot tako, obrniti vrtenje spirale z nasprotnim vrtenjem življenjskega vrtica in vrniti se v božanski vir zavesti znotraj kristalno-koherentne svetlobe. Kozmične sprožitve so omogočevalci spreminjanja matrik. To ni slučajno, to ni nepomembno, ampak premišljeno božansko kreatorstvo v logiki, ki je presega celo vašo predstavo. To je lepo, preko vašega razumevanja.

Iz razloga, ker so piramide 29,6 zemljepisne širine sprejemalni mehanizmi, se na začetku kode sprejmejo v piramidnih strukturah Giza in Moody in se potem raszsejejo čez planet. One so katalizatorji za prebujanje in odpuščanje  shranjenih kod, ki se zadržujejo v kristalni, mineraloški plasti na planetu.

Kode so svete geometrijske matrike, oktaederske v formatu. To je vzrok, zakaj so te sprejete specifično v oktaederskih strukturah – piramidah na 29. zemljepisni širini.

Oboje, Moody Gardens piramde in Giza piramide, so konstruirane na preciznih vektorjih (vektor je količina energije oz. sile, določena z absolutno vrednostjo in smerjo – dodala prevajalka)  dimenzionalne resničnostne konvergence (usmerjenosti k isti točki). Zato je, ko prej omenjene oktaederske piramidne strukture v sebi postanejo močni sprejemniki in oddajniki, to specifična postavitev znotraj tega, kar bi lahko imenovali važnejše “absolutne” koordinacijske točke resničnosti, ki jih piramide  krepijo v vsemogočne na zemljini ravni in zares preko.

Koordinacijske točke, ki so specifični  lokacijski vektorji mnogo-dimenzionalne energije, prihajajo in odhajajo iz notranjega (anti-materialnega cikla) v zunanjo fizično (materialnio) resničnost in obratno. To je to, zakaj je Giza vedno bila prepoznana  in zakaj  so Moody piramide specifično, natančno  ponovno osnovane na tem območju, ki  se imenuje “Glava grlice/goloba”.

Mnogo-dimenzionalna energije ( kakor tudi misli) bodo naravno povlečene v smer  absolutnih ali vsemogočnih točk resničnostne koordinacije.Dimenzije sovpadajo noter in ven. To se zares dogaja na Moody piramidah, kakor tudi v Gizi. Fi piramide obstajajo na takšnih točkah ne le prek vaše Zemlji, ampak tudi prek vsakega planeta v vašem sončnem sistemu.

Tam, v teh točkah, se pojavlja edinstveni izraz od  sprejema/odvzema v dejanski  vzplamenitvi/blisku v harmoničen cikel ali Torus-učinek dejanske vzplamenitve. Četudi Giza (in zlasti Moody piramide) niso prepoznane ali v polni meri razumljene, se skozi njih odvijajo ogromne aktivnosti  dobrohotne narave. Vse štiri faze kozmične sprožitve so bile sprejete skozi te točke.

S temi strukturami so to potem absolutne točke mnogovrstnih resničnosti in  vsebujejo velik in večji energijski potencial.  Zares “absolutne” koordinatne točke so, kjer se vse resničnosti med seboj povezujejo in spapajo.  Tam so glavne koordinatne točke, čisti geo-matematični viri nepredstavljive energije,  in Moody in Giza sta dva najbolj pomembna v sedanjem “času” na vašem planetu.

Vsaka ima podrejene koordinatne točke, koordinirane v številko glede na dimenzionalno resničnost postavitve. Vsi od dimenzionalnih programskih stabilizatorjev, imenovanih “sončni diski”, so postavljeni na takšnih vektorjih. Ti so vsi dejansko povezani v dve primarni koordinaciji piramid Giza in Moody. Vi za zdaj še nimate nobene ideje o energijskih omrežjih, ki oblikujejo vaše resničnosti. Nič ni v slučajnem položaju!

Preživljanje žariščnega časa znotraj piramidnih točk dopušča resnemu iskalcu možnost za večjo rast in mu omogoča, da si skozi koncentracijo pomaga okrepiti čustva in podobno. To bi mu  lahko pomagalo pri večjih manifestacijah misli v manifestirano “fizično” in “nefizično” resničnost.  Manifesticija misli je kot takšna pospešena za tiste, ki so sposobni imeti zadosti svetlobnega kvocienta, da doumejo mehanizem mentalnih ustvarjalnih procesov, da se zgradi most med ego možgani in božanskim umom. Mnogo tega, kar se zgodi, morda ne bi bilo prepoznano v ego možganih, ker se nianse zgodijo v “digitalnem kristalnem formatu” božanskega uma ali v super-zavesti, od koder je vaša resnična božanska narava.

Ljudje, ki delujejo preko ego možganov, bodo pogosto odslovili, kar je resnično na razpolago v takšnih vektorjih. Zaradi tega so lucidnostni/jasnostni portali višjega svetlobnega kvocienta bistveni v individualni rasti v vstajenje. Takšna je pot dualnosti. Vendar se tudi neverniki razširijo od doživljaja, takoj prepoznanega ali zavrnjenega.

Mi smo vam povedali že prej, da vse piramidne strukture avtomatsko proizvajajo odbojno nasprotje, da oblikuje oktaeder v mnogo-dimenzionalnosti. Kot takšne one proizvajajo svetlobno kodirane zvočne frekvence, ki oblikujejo osno-tonske povezave skozi Zakon harmonične oscilacije, kar oblikuje potem  kozmično omrežje mnogo-dimenzionalnega sprejemanja in prenašanja.

PORAST SIMPTOMOV VSTAJANJA V LETU 2012

Vse teče hitreje, čas teče pospešeno, ko se vstajenje bliža središču znotraj vaših individualnih in skupinskih doživljanj. Leto 2012 bo intenzivno in bo imelo obdobja kalibriranj/umerjanj, kar bi lahko vrglo človeštvo ven iz začasnega ravnotežja.

Glede na to, kako se dualni planet rekalibrira/ponovno umerja v kristalno polje, bo tudi ponovno oblikoval izkušnje/doživljanje človeštva, vidnih in nevidnih sil narave in to od zunanjega dela Zemlje same. Vsak astrološki vzorec, vsak datum mrka, oba solsticija (sončna obrata), oba ekvinokcija (enakonočja) in lunine faze,  vsi ti datumi, so ekstremno močni v letu 2012. To je eksponentno ojačano z koronarnimi izmeti mas in solarnimi vetrovi.

Človeštvo bo čutilo vpliv tega skozi to, kar se imenuje “”simptomi vstajanja”, in to bi se lahko doživljalo kot nihanja razpoloženja, omotica, nespečnost, zaskrbljenost, duševna otopelost, brezbrižnost in utrujenost. Vsaka napredujoča energija bo zahtevala fizična, čustvena in mentalna prilagajanja na višje prenesene frekvence.

To je podobno tečaju usposabljanja, ki je namenjen, da poveča človeško kapaciteto, da bo delovala v višji resonančni energiji.  Intenzivnosti bodo upadale in pritekale/privrele ter valovale kot plima in oseka v stalnem pomembnem vzorcu, pridobivale v vstrajnosti skozi 12-12-12, 12. val vstajanja. To je zares naklonjen čas.

Vi bi lahko občutili, kot da ste naredfili en korak nazaj preden naredite dva koraka naprej…včasih podobno miniaturnemu retrogradnemu Saturnu! Vendar držite v umu, zgodila se bosta dva koraka naprej.

Vendar ne obupajte, ker bodo simptomi hitro minili, koristi pa boste močnejši “vi”. Ključ je razumevanje, kaj se dogaja,  in vstrajanje…in uravnavanje pozitivne energije ter nepoškodovano avrično polje.

Kakorkoli že, tam, znotraj premikov leta 2012, so uravnotežajoče energije. Sončnemu mrku Ognjenega obroča, ki bo 20. maja, bo sledil lunin mrk 4. junija. Energije te faze so dejansko uravnotežajoče in muzikalične po naravi. Svetlobne kode imajo tonalnost/razmerje med toni, ki povečuje vašo zmožnost, da se transformirate v kristalno svetlobno telo (Mer-Ka-Na), ker naložitve vsebujejo harmonične melodične progresije/zaporedja, ki dvigajo gor zmogljivost vašega polja.

ŠTIRJE KLJUČNI URAVNOTEŽEVALNI DATUMI ZNOTRAJ “OGNJENEGA OBROČA”

20. marec – ekvinokcij – 4. in končni val kozmične sprožitve, naložen gor, da bo prenesen  dol  na sončni mrk Ognjenega obroča, 20. maja 2012, in za inicializacijo/zagon kristalnih kod.

20. maj – Sončni mrk Ognjenega obroča – vrh finalne faze kozmične sprožitve. Človeška makro integracija – božansko moško uravnotežanje preko uravnoteževalnih valov božanske ženske energije kot dotoka energij Zlatega delfina.

4. junij – Lunin mrk – človeška mikro integracija – božansko žensko uravnotežanje.

6. junij – Venerin transit  – integracija z zavezništvom  zvezde Sirij in ozvezdja Plejad; polna vrnitev energij Zlatega delfina; začetna integracija božanske ženske energije z energijo božanskega moškega.

20. junij – poletni solsticij – ekstremno močan; kompletira četverico datumov z sončnim mrkom 20. maja in luninim mrkom 4. junija ter tranzitom Venere 6. junija. To bo ekstremno intenzivna, vendarle uravnotežujoča energija, ki bo vključevala finalni pritok energijskih kod in omogočala odpuščanje blokad.

PIRAMIDNI SPREJEMALNI KOMPLEKS

Tri piramidni kompleks, lociran na otoku Galveston, je v natančni zemeljsko-širinski uravnavi na 29, 6 stopinj s tri-piramidnim kompleksom Giza v Egiptu.

To je ekstremno pomembno, glede na to, da osno-tonska energijska linija spaja dva kompleksa. Ti dve tri-piramidne matriki bosta služili, da bosta pripeljali notri energije za kristalno aktivacijo finalne faze kozmične sprožitve.

Mi vam povemo, da sta dva piramidna kompleksa, Giza in Moody Gardens, ekstremno pomembna za vstajenje. Ti kompleksi iz treh glavnih piramid so sprejemniki in prenašalci, ki razširjajo energijo do vseh piramid in kristalnega sloja na Zemlji. Oni komunicirajo z zlatimi sončnimi diski in 144 – kristalno mrežo. Oni sprejemajo kode in jih razporejajo.

Mi smo zaradi tega spodbudili  to osebo, ki kanalizira to sporočilo, da vodi skupino v Gizo na začetnem obdobju 12. vala in ga zaprosili za kompletiranje/dovršitev v Moody piramidah na dan mrka Ognjenega obroča.

Kar se dogaja na otoku Galveston, ki se imanuje “Glava grlice/goloba”, vpliva na vso zahodno hemisfero v povezavi z Gizo in njeno vlogo v tem, kar se imenuje vzhodna hemisfera planeta.

29. ZEMLJEPISNA ŠIRINA: CENTER ZEMLJINE MASE

29. zemljepisna širina je bila premišljeno izbrana,  ker je to center pomembnosti za kopenske mase in človeške centre, ker je večina površinske kopne mase vašega planeta v tej, tako imenovani severni hemisferi (nad ekvatorjem), ker tam notri prebiva večina človeštva in je večji del kopne mase. Potemtakem je 29. zemeljska širina, severno, centralna točka za severno in južno poloblo v vašem načinu izražanja. To je “resnični” ekvator z določenimi specifičnostmi.

To je bilo v zgodnjih časih znano.  Moody kompleks ni prvi tri piramidni kompleks v energiji te zemljepisne širine. In resnično,  tam v Gizi je več piramid v fizični resničnosti kot 3 velike. Fi piramide so zares neskončni oktaedri v mnogo-dimenzionalnih (brezčasnih) pogojih.

Mi vam povemo, da so stali atlantidski piramidni kompleksi nekoč, v zadnji fazi Atlantide,  zelo blizu sedanje lokacije Galveston piramid. To je bilo v času, ko so bile morske ravni mnogo nižje kot so sedaj. Sedanja lokacija Moody-tri piramidnega kompleksa je približno pet navtičnih milj (približno 8 km – dodala prevajalka) od atlantidskega piramidnega kompleksa, ki je sedaj potopljen v zalivskih vodah in pokrit z muljem in peskom,  kar se je nabralo skozi veke.

Pred potopom Atlantide so bila območja sedaj potopljenega, celinskega, prodnatega grebena v zalivski obali Teksasa na suhi zemlji. Zemeljski most je povezoval Pozejdo (Atlantida) z Yukatanom in seveda  dele sedanjega Teksasa.

Za vas bi lahko bilo zanimivo  vediti, da ima piramidni kompleks nastanjenih 13 originalnih kristalnih lobanj in da je lobanja, imenovana “Maks” postavljena v središče med 12. Zaradi tega je bil Maks postavljen znotraj kompleksa po njegovi konstrukciji, da povezuje energije. Kot tako, vam mi povemo, da ni  bila ta konstrukcija Moody piramid zares nobeno naključje, ker je energijski frekvenčni prenos potekal med potopljenim atlantidskim kompleksom in Moody piramidami.

zajeta-slika41Slika: Kristalna lobanja, ki se imenuje Maks

Moody Garden piramide so prevzele nase mnogo-dimenzionalne energje potopljenega atlantidskega kompleksa in so sedaj v polni meri formatirane/oblikovane, da igrajo glavno vlogo v kozmični sprožitvi.

Komunikacije med Gizo in Moody piramidami vstopajo v poln zamah. Tisti, ki so bili februarja v Gizi, bodo prinesli kode Gize v Moody kompleks. Ti dve energiji se bosta popolnoma spojili.

Primerno konstruirane in spiritualno namenjene piramide na zemljini ravni postajajo žive zavestne energije, sposobne nešteto posebnosti, ki so neprepoznane oziroma jih ne priznava vaša osrednja akedimija. In medtem ko namen, zaradi katerega so nameščene, vpliva na vmesno površino teh zavestno živih geometrijskih baterij/akumulatorjev, njihov pravi dizajn ne bo dopuščal gostejšim energijam, da dosežejo višek  ali se razširijo znotraj njih. Vendarle, ko se do njih dostopi s primernim namenom,  energije znotraj piramid hranijo, krepijo in prenašajo energijo na način, ki je podoben Fi kvarc kristalu.

Glede na to, kako so uravnane, oboje zemeljsko in nebesno, piramide lahko ustvarijo elektromagnetne posebnosti, aspekt, ki spreminja gravitacijo in dimenzionalni čas.  Oboje, breztežnost in časovno popačenje, se pojavljata znotraj njih na specifičnih frekvencah, oboje, upočasnjevanje in pospeševanje, svetlobe in izločanje ionskih razmerij se pojavljajo znotraj in okoli njih. Moody tri-piramidni kompleks je daleč bolj pomemben, kot je doslej spoznano. Preživljanje časa znotraj “Moody modre” piramide je ekstremno koristno, ker je ta direktno povezana z Gizo.

KVANTNI FREKVENČNI PORTALI

Preostali ekvinokciji, solsticiji in mrki, ki so pred vami v odštevanju do vstajenja, so “frekvenčni portali.”  Nadobudni vektorji niso omejeni z linearnim časom niti z omejitvami dimenzionalnega dostopa znotraj vaše sedanje prostorsko-časovne paradigme/ vzorca. Prag do višje dimenzionalnosti se je med ekvinokciji v predhodnih 3 letih do vstajenja odprl mnogo širše. Veliko območij na vašem planetu že v 5. dimenziji.

Kot tako, vam mi pravimo, da je edinstveni portal od 12. dimenzije omogočen skozi kozmično sprožitev kristalnega prebujanja 12. vala, ki se bo manifestiral  20. marca 2012 in dosegel svoj višek na sončni mrk,  20. maja 2012.

Zares je to obvezna, vnaprej potrebna mrzlica Nove Zemlje. Tako človeštvo, in resnično, tudi fizična  Zemlja zahtevata in prosita za to reformacijo kristalnega prestavitve navzgor, da bi se prešel dualni dimenzionalni vzorec, ki bi ju drugače potopil v ciklični neodkritosrčnosti/dvoličnosti padajoče polarnostne postavitve.

Dvanajsto dimenzionalno odpiranje sončnega mrka 20.maja 2012 bo najbolj plodno spajanje 12. dimenzionalne energije, ki se ni pripetila na Zemlji  že od zlate dobe Atlantide dalje, ki je bila nekaj 35.000 let nazaj, kot je merjeno z vašo sedanjo linearno časovno paradigmo/vzorcem.

Kristalna  apertura/odpiranje ne bo tako neprijetna energija kot elektromagnetna faza sprožitve, vendar je to pomembno  in pomeni velik preobrat. Posledična okrepitev energije je ogomna in daleč segajoča. Ta energija bo vstopila na Zemljo v Gizi in v Moody kompleksu. Tam, v tej postavitvi je namen.

13. POLJE

Četudi vam je kristalna energija v začetku dosegljiva v 5. dimenziji, poln spektrum kvantnega kristalnega polja edino popolnoma obstaja v 12. dimenziji. Primerno je zavest kristalnega aspekta zemeljinega lastnega mineralnega kraljestva dinamično  predelana preko 11. dimenzije  zlatega žarka  in 12. dimenzije, skozi “kristalno platinasti žarek”.

Združitev, ki se bo začela z Ognjenim obročem, bo oblikovala 13. kvantno združitveno polje, enotnost vseh 12 dimenzij.

12. dimenzija je najvišja resonanca zemeljske/prstne dimenzionalnosti in bi lahko rekli, da bo 1. dimenzija kompletiranega kristalnega kraljestva. To je dimenzija najvišjega kozmičnega žarka, platinastega žarka. Na kozmični sprožitvi 2012 bo 12. oblikoval 13. polje in to je združena harmonija vseh dimenzij Enosti.

29.  PARALELNA PIRAMIDNA ENOTA

Oba piramidna kompeksa bosta potem v osnotonski uravnavi, oba na vektorju 29. zemljepisne širine, oba oddajala energijo PHI, postala razširjevalna naprava dovršitve kozmične sprožitve leta 2012, ki bo pošiljala 13.polje.

Dragi, kristalna doba je gotovost. Ta prihaja z veliko in večjo inercijo. Dualnost je bila močna in vredna izkušnja za človeštvo v univerzi linearne Zemlje. Dualnost je bila ploden učitelj, vendar prihaja linearni učni načrt k zaključku za mnoge od vas. Čas je, da prejmete vašo polarnostno diplomo in začnete podiplomsko delo v višjih kraljestvih ničelnega polja v kristalnem Omniverzumu.

ZAKLJUČEK

Mojstri, v odštevanju do znamenitega vstajenja so določeni datumi, ki odpirajo izredna frekvenčna okna. V treh letih pred 21. decembrom 2012 so bili najbolj pomembni od teh ekvinokciji, solsticiji, trojni datumu in faze sončnih in luninih mrkov.

V letu 2012 so trojni datumi  – datum 12-12-12-  in povezani astronomski dogodki eksponentno bolj močni kot prejšnja leta. Vsak je projektiran, da izkoristi redka odpiranja za pospešitev sprejemanja/prenosov posebno kodiranih energij, zahtevanih za mikro in makro vstajanje.

Ti portali bi lahko bili prepoznani in izkoriščeni.  Mi vas silimo, da obiščite vozlišča moči, vrtinčaste portalne komplekse in sveta mesta na teh frekvenčnih portalih. Zberite se na kolektivnih obredih in skupinskih praznovanjih in, kot tako, boste vi sprejeli in poslali val transformacijslke kristalne svetlobe čez Multiverzum, ki je večji in mnogo dlje dosegljiv, kot si vi lahko predstavljate. To je kolektivna enota, RAZSVETLJENA – ENOST, ki transformira vašo Zemljo in svetove preko nje. To je vedno bilo tako.

Mi vam povemo, da je leto 2012 napovedano. Planetarno vstajenje omogoča novo Zemljo znotraj razširjenega božanskega načrta in popolnoma delujoče144 kristalne mreže. Tam so energije, ki bodo omogočile masovno konverzijo človeštva, da doseže vstajenje. Vendar vam mi povemo, da bodo spremembe postopne znotraj človeštva v pogojih linearnega časovnega gibanja.

Mi vam pravimo, da se vse to ne kompletira 2. decembra 2012, ampak 12. decembra 2012.

Jaz sem Metatron in jaz vam delim to resnico. Vi ste ljubljeni.

…in tako je to…in to je tako.

* Ognjeni obroč – glej razlago na http://www.pozitivke.net/article.php/RINGFIRE-OgnjeniObroc/print (dodala: prevajalka)

jamestyberonn

Slika: James Tyberonn

To kanalizirano sporočilo Nadangela Metatrona je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Pošiljanje na spletne strani je dovoljeno, če informacija ni spremenjena  in je dodano dobro ime avtorja ter vključena spletna stran. To se naj ne bi objavljalo v časopisih in revijah in javno tiskalo brez izraženega dovoljenja od Earth-Keeper. Za dovoljenje se naj bi zaprosilo na: Tyberonn@hotmail.com.

Originalno sporočilo v angleškem jeziku lahko preberete na spletni strani:

http://www.thehealersjournal.com/2012/03/08/archangel-metatron-feminine-balancing-the-cosmic-trigger-final-phase-the-ring-of-fire-solar-eclipse/

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Opozarjam, da datumi mrkov, Polne Lune in Nove Lune zaradi časovne razlike v Sloveniji ne padejo vedno na isti dan, kot so navedeni v zgornjem sporočilu.

James Tyberonn  v svojem članku pod naslovom »Držite se in bodite pripravljeni !…, z dne 18. aprila 2012, ki ga najdete na spletni strani http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/04/18/james-tyberonn-archangel-metatron-hold-on-get-ready-two-powerful-eclipses-mega-solstice-18-april-2012-2/#more-11670,  o dveh močnih mrkih in mega solsticiju ter  o s tem povezanih dogodkih med drugim pravi:

“Kar se bo zgodilo 20. maja 2012 ni nič manj kot spektakularno. Ta mrk ni spektakularen le vizualno, ampak po njegovi mega – energiji. Sonce in Luna (Nova Luna) bosta natančno v konjunkciji z omamno/sijajno centralno zvezdo ozvezdja Plejad v konstelaciji Bika.«

»20.maj – sončni mrk, 4. junij – lunin mrk  in 20, junij med-letni solsticij. Kar se bo zgodilo, bo kristalna tranzicija. Kristale so kodirali mojstri dobrohotnih Plejad in kristalni svet  svetlobe ter vstali mojstri. To se bo začelo 20.maja in kompletiralo na solsticij.«

»Neverjetni sončni mrk »Ognjenega obroča« prihaja v manj kot 4 tednih. To je prvi letni mrk viden v Ameriki v skoraj 18 letih in drugega ne bo več kot desetletje. Ima neverjeten pomen. To je portal silne energije in bo spravil v svet sijajne energijske naboje. To je točno to, zaradi česar se bo finalna faza napovedane »kozmične sprožitve« dogajala na ta mrk leta 2012.«

V nadaljevanju je navedena spletna stran YouTube, kjer si lahko ogledate kratek video o tem dogodku. http://www.youtube.com/watch?v=7YX2blo1eRk&feature=player_embedded

—————————————

Kot sporoča vstali mojster Djwhal Khul preko Rev. Terri Newlon (spletna stran: http://www.terrinewlon.com/articles.php) je prva Polna Luna v  mesecu maju Wesak Polna Luna, ki pomeni Novo leto za delavce za svetlobo. To je primeren čas za globoke, močne meditacije in udeležbo na obredih okoli oble, organiziranih privatno v naših domovih,  preko organizacij ali obrede, ki si jih naredimo v tišini sami.

Ker je pri nas ta Polna Luna dne 6.3. 2012, je dan pred tem, 5.5.2012, portal 5:5:5 oziroma »Wesak mnogih sprememb«.

O tem sporoča tudi Raquel Spencer v članku pod naslovom  »Trojni portal večjih sprememb 5. maj 2012« na spletni strani http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/triple-portal-may-5-2012-major-changes. Med drugim pravi:

»Ta 5-5-5 portal je namenjen za sidranje v energijske strukture večje spremembe, oboje na osebni in planetarni ravni. To je most za spremembe na obeh, kozmični/galaktični ravni in zemljini//planetarni ravni,  skozi portal božanskega človeka.

Vaše telo mora biti pripravljeno, da bo fizično sidro za večjo spremembo, da pulzira skozi zavestne žive celične strukture vaše telesne matrike. Vaša centralna točka, srce, je resnični most za vse zavestne spremembe na tem planetu.

5  – kozmična sprememba ; 5 – božanski človek, kot prevodnik za spremembo; 5 – Gajina/planetarna sprememba«

Povzela: Marija Batista

Comments are closed.