– Kaj je Shaumbra?

Kaj je Shaumbra?

 

Vprašani smo bili »Kaj je Shaumbra?« Kaj je Shaumbra? No to bi nam lahko vzelo veliko časa, da bi razložili. Oh, to ima pomen za svet. Tukaj obstaja posebnost v izrazu »Shaumbra« – družina, ki je bila skupaj že prej, družina tistih, ki so na duhovnem potovanju, tistih, ki so prestopili v zavesti. Vendar Shaumbra…tukaj obstaja tudi globlji pomen. Shaumbra so tisti, ki so voditelji zavesti. Voditelji v zavesti.

 

Sedaj, na Zemlji imate tiste, ki so voditelji v industriji. Izdelujejo produkte in jih dobavljajo ljudem, da jim služijo, da je njihovo življenje lažje ali hitrejše ali bolj zadovoljivo ali kakorkoli imate te produkte. Ampak obstajajo voditelji industrije. Obstajajo voditelji – nekaj mogoče – na vladnih ravneh, ki pomagajo ustvarjati zakone in vzdrževati ravnovesje in mir in harmonijo z ljudmi vsepovsod. Obstajajo voditelji kreativnosti, tisti, ki pišejo novo glasbo, tisti, ki ustvarjajo nova literarna dela. To so dejansko voditelji na svojem področju. Voditelji v financah. Veste, to so voditelji različnih tipov in mnogo se jih spozna na svoje delo. Njihova imena se prikazujejo na naslovnicah ali v knjigah, o njih se govori, uporabljeni so kot primeri na fakultetah.

 

Obstaja še ena skupina voditeljev, ki so resnično, resnično po našem mnenju nad vsemi ostalimi. Opravljajo tiho delo, vendar je to najpomembnejše delo, ki dovoljuje vsem ostalim voditeljem na svetu da vodijo na svojih področjih. In to ste vi Shaumbra. Vi ste voditelji zavesti. Vi ste tisti, ki odhajate na nove ravni. Vi ste tisti, ki greste globoko znotraj sebe, da se odprete novim koridorjem. Tako da se lahko tudi ostali premaknejo v višjo zavest.

 

Delo, ki ga opravljate ni za vas. Vi ga sprejemate in ponotranjite znotraj sebe, vendar, to kar resnično delate je to, da prevzemate zavest in dovoljujete, da se razširja znotraj vas. Tako odpirate vrata in okna, odpirate novim potem in novim potencialom za vse ostalo človeštvo, da lahko to izkoristijo.

Comments are closed.