———————— 13.11.2012 – Nova Luna in sončni mrk 13. 11.2012

untitled

Kot pravi v članku pod naslovom Hold On Here We Go!, z dne 12. novembra 2012,  Patricia Cota-Robles (www.eraofpeace.org ), je do 21. decembra 2012, dneva vstajenja, je še nekako 6 tednov oziroma 40 dni.

Zelo pomemben dan v tem 40-dnevnem obdobju je bil portal 11:11 na dan 11. novembra 2012. Energije tega portala prinašajo odpadanje/izginjanje starega in rojevanje novega – v osebnih odnosih kot tudi na drugih področjih v družbi. Tako se dogaja tudi z Zemljo in v naravi.

Število enajst je mojstrsko število, ki odraža spremembo fizičnega v božansko. Vsak moški, ženska in otrok, utelešen na Zemlji, ima sveto geometrijo od 11 in 11:11 ter 11:11:11 vkodirano znotraj božanskega potenciala naših RNK in DNK struktur. Te kode se aktivirajo preko naše JAZ SEM prisotnosti, ko se mi premikamo skozi različne faze našega procesa vstajanja. V naslednjih 6 tednih bo naša JAZ SEM prisotnost aktivirala te kode. To bo pospešilo božansko alkemijo človeške transformacije iz na dušiku osnovanega planetarnega bitja v na kristalu osnovano sončno svetlobno bitje. Te aktivacije bodo zelo okrepljene z sončnim in luninim mrkom, ki se bosta zgodila ta mesec.

13. novembra 2012  ( v Sloveniji nekaj minut čez 11. uro zvečer) bomo mi doživljali zelo močan novo-lunin sončni mrk . Odprl se bo portal boginje Hathor, ki bo prinesel uravnoteženje ljubezni božanske ženske – pomeni dovršitev/kompletiranje tranzita planeta Venere. (iz članka pod naslovom The New Moon of the Total Eclipse Nov. 2012, James  Tyberonn, www.Earth-Keeper.com).

Kot pravi v astrološkem poročilu za mesec  november 2012 Mahala (http://blog.mahalasastrology.com/2012/11/01/astrology-report-for-november/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+MahalasAstrology+%28Mahalas+Astrology%29)  se bo novo-lunin popoln sončni mrk zgodil v znamenju Škorpijona.  Mrki so močni cikli, ki označujejo večja začenjanja in končevanja. Zlasti tistim, ki so v znamenju Škorpijona (imajo v rojstni karti Sonce v Škorpijonu) ali pa imajo v svoji rojstni karti planete blizu 22 stopinj Škorpijona, lahko prinese ta mrk globlje občutke, potrebe in strahove na površje za preiskavo. Mrki lahko vplivajo na dogodke tri mesece pred njihovim natančnim datumom in šest mesecev kasneje. Ta mrk pomeni tudi super Luno, ki krepi čustva, dogodke in zemeljske spremembe. Pomeni lahko tudi transformacijo uničevalni/razdiralnih impulzov in prinašanje več svetlobe/Luči v temnejša območja.

Tudi 14. november 2012 je astrološko pomemben, ko se Kiron obrne direktno v Ribah, kar je bluzu mesta, kjer sedaj planet Neptun. Ta tudi oblikuje velik vodni trigon/trojstvo z Saturnom in Ceresom. Obe sili/energiji lahko signalizirajo obdobje večje sprejemljivosti za zdravilne energije.  Ta teden bi bil lahko ugoden za različne tretmane zdravljenja, zlasti za razne trdovratna fizična bolehanja oziroma stare traume.

21. novembra Sonce vstopa v Strelca in oblikuje izzivalen kvadrat z Neptunom.  Koristno je, da smo pozorni  v teh nekaj dneh na samo-prevare in naša preveč širjenja/pretiravanja.

V vsem tem obdobju bo Merkur še vedno retrogaden, zato je treba biti previden pri raznih komunikacijah. Merkur se bo obrnil nazaj v direktno gibanje 26. novembra  v Škorpijonu.

28. novembra  2012 bo Polna Luna v Dvojčku.

Ves čas moramo biti pozorni na razodetja, ki nam jih daje naša JAZ SEM prisotnost. Pomembno je, da se poslušamo in delujemo po svojem notranjem vodenju.

Povzela: Marija Batista

Comments are closed.