* 18.3.11 – Sporočilo od Ashtarja, vrhovnega poveljnika ladjevja Galaktične federacije, o Japonski

ashtar3

“Pozdravljeni, ljubljena družina!

Zavest ni nikoli bila višja kot v tem času, vendar je na Zemlji mešana vreča negotovosti skupaj z obetajočim optimizmom. To je docela karakteristično za budnice. Za nekatere ti klici budnice prinašajo dalje visoko vibracijske odzive, za nekatere pa so ti  prvenstveno občuteni v spodnjih treh čakrah.

Naše sporočilo vam je tole – mi smo povezani z vami v Enosti misije. Mi smo tukaj, da pomagamo. Zares smo mi bili videni na nebu čez Japonsko in vse okoli po Zemlji in hvala za prepoznanja! Mi smo blažili do največjega mogočega obsega na Japonskem, vendar ta klic za prebujenje je videti, kot da je bil potreben, in ta je z največjo ljubeznijo in spoštovanjem, ker so japonski ljudje sodelovali. Oni so dali  in žrtvujejo svoja človeška telesa, tako da boste vi, ljubljeni, in vsi, ki ste prebujeni, pridružili svoja srca in glasove za veliko prebujenje kraljestva ljudi!

In to se dogaja, glas človeške zavesti poje pesmi miru, sočutja in svobode za vse.  Pesmi izražajo najbolj nujno zavest – NIČ VEČ KARKOLI NUKLEARNEGA! Tako, Planet Zemlja je sedaj dejansko osvobojen od pogubnega prijema tistih, ukaze dajajočih duševnih bolnikov, ki tako zelo skrbijo o denarju in kontroli, da bi naredili vse, da dosežejo njihove cilje.

Dragi, tako veliko je, kar mi lahko naredimo, da postanemo vaši partnerji! Mi smo pravkar samo začeli in mi se zavedamo in spoštujemo vaše napore. Skupaj lahko razrešujemo, zdravimo in nadaljujemo veliko dogodivščino – vstajenje! Mi vas vabimo, da se povežete, komunicirate in ste z nami v skupnosti. MI vas vabimo, da nas povabite, da bomo vidni, znani, 100% partnerji z vami pri čiščenju Japonske in celotnega planeta. Ko se ta vidljivost dogodi, bomo mi lahko odprto prinesli naprej vse rešitve, ki jih imamo za vas!

Do takrat vedite, da smo mi z vami z ljubečim servisom in da se “dobra novica” dogaja sedaj, navzlic temu, kar bi vi morda slišali o situaciji. Še naprej pošiljate ljubeče energije Japonski in vsem vpletenim in vedite, da delate izredne stvari, da dvignete vibracije tam in po celem svetu – skupaj mi ustvarjamo čudeže! Salut!”

susan-leland

Preneseno skozi Susan Leland,  16. marca 2011.  http://www.ashtarontheroad.com/     © Ashtar on the Road Publications 2011.

Vse pravice zadržane; Kakorkoli že,  to je darilo vsem nam in to sporočilo se lahko svobodno razdeljuje pod pogoji, da so vse akreditacije priznane in da noben del ni spremenjen ali zbrisan.

Mi smo dodali na našo spletno stran posebno japonsko stran:

http://www.ashtarontheroad.com/japan.html

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.