* 14.6.2011 – Nadangel Mihael – Mojstrsko obvladujte čas in sprejmite energije ljubezni in podpore

stonehenge_full_moon-lumishop
NOVE ZEMLJINE ENERGIJE V JUNIJU 2011 – LUNIN MRK 15. JUNIJA 2011 IN AKTIVACIJA SUPER-GALAKTIČNEGA PORTALA V STONEHENGU OB SOLSTICIJU 21. JUNIJA 2011
Sporočilo NADANGELA MIHAELA, kanalizirano preko CELIE FENN, 7. junija 2011, v Južni Afriki
V zadnjih nekaj mesecih, vse od iniciacije 9. vala majevskega koledarja, je Nadangel Mihael govoril o konceptu postajanja “mojstra časa”. To je zato, ker si v tej novi stvarnosti mnogo-dimenzionalne zavesti mi ne moremo privoščiti biti navezani na en koledar oziroma en način merjenja ali ustvarjanja časa. Obstaja mnogo načinov delanja s tekočimi cikli časa in močnimi energijami, ki tečejo iz Galaktičnega centra in so motor za galaktični in planetarni razvoj zavesti.
Najbolj močne energije bodo osnovane v prihajajočem popolnem luninem mrku, dne 15. junija in na solsticij 21. junija 2011. Ta dva časovna označevalca vodita človeško zavest v nove ravni zavedanja in povezave.
Program časovnega toka, ki ga bom jaz uporabljala za diskusijo pomembnosti tega dogodka je nova stvarnost znanosti astronomologije…nov način gledanja razvoja Zemlje in človeštva skozi zvezdne karte nebes in ena od teh kart vključuje trinajst hiš namesto dvanajstih, ki so v konvencionalni/navadni astrologiji.
Trinajsta hiša se imenuje Kačenosec (angl. Ophiuchus) in ta pade v prostor med koncem Škorpijona in začetkom Strelca. Ime Kačenosec enostavno pomeni “nosec kače” in to sozvezdje je identificirano z zdravljenjem in mojstrskimi zdravilnimi energijami in arhetipskimi energijami Aesclepiusa (Aesclepius je bog zdravljenja in medicine v starodavni grški religiji-opomba prevajalke), Imhotepa (Imhotep je bil arhitekt, inženir in zdravnik v zgodnji zgodovini Egipta-opomba prevajalke) in kačinih boginj! Jaz moram priznati oseben interes do te nove hiše, ker moj rojstni datum, 8. december, pomeni, da sem rojena/domača v tej hiši in z vsem, kar ta predstavlja v novih energijah.
Najprej, Kačenosec je energija zdravljenja in globalnega zdravljenja in energija, ki podpira in hrani in zdravi. Vendar, zanimivo je tudi, da je bil Imhotep znan kot “mojster graditelj” in arhitekt in po nekaterih pripovedovanjih so mu pripisovali dizajn in graditev Velike piramide. To je zanimivo, ker bo popoln lunin mrk in solsticijska uravnava aktivirala super-galaktični portal Stonehenge v Veliki Britaniji oziroma “ponovno namestila” uro na svetem mestu Stonehenge, da uravna Zemljo z Galaktičnim centrom, in ta ponovna namestitev bo prenesena na vsa tista sveta mesta, ki opravljajo funkcijo “vozlov” planetarnega super kompjuterja, in vključno piramidnemu kompleksu Giza. To bo zagotovilo, da bo planet Zemlja perfektno uravnan na poti proti 2012 uravnavi z svetlobo nove dobe, kar se tudi imenuje vstajenje.
To je zagotovo čudovit dogodek in nekaj za praznovanje. Medtem ko bo morda preostali svet zavit v žalost in obsojanje ter pričakoval konec sveta, bomo mi lahko videli prav jasno, da smo perfektno na poti za galaktično in planetarno ponovno rojstvo v novo dobo svetlobe, ki bo izpolnjena z solsticijem decembra 2012.
Kar je zame najbolj pomembno je, da je Kačenosec energija zdravljenja in podpore ter energija uravnave z galaktičnimi frekvencami. Tako veliko ljudi, s katerimi jaz govorim in ki mi pišejo, se pritožuje o pomanjkanju podpore na tako veliko ravneh. Da, verjetno, ker ste živeli na posamezne/individualne koledarje oziroma tehnološke cikle, ki so popolnoma izpustili te energije zdravljenja in podpore. Ko se mi premaknemo v zavedanje zodiakalnega (zodiac= živalski krog – opomba prevajalke) zdravnika in kako te energije delujejo z nami, mi lahko kanaliziramo te energije v naša življenja na načine, ki so zdravilni in podpirajo naše spremembe.
To je energija, katero smo iskali in čakali nanjo… in ta je tukaj, da nas podpira v naslednji fazi našega potovanja. To je res čas za praznovanje!
Torej, naj govorimo o pomembnosti Stonehenga v teh prihajajočih nebesnih in planetarnih dogodkih. Najprej, dovolite mi deliti z vami podobo, ki sem jo prevzela z mojo prijateljico Sarupa Shah na Stonehengu leta 2009.
Ob tem obisku v Stonehengu, ki je bil moj drugi, sem se jaz zavedala mešanj in aktivnosti v energijah Stonehenga. Ob prejšnjem obisku, v letu 2008, sem jaz našla Stonehenge, ki je bil posebno miren, in prijatelj, s katerim sem bila, se je šalil, da je Stonehenge »galaktična avtobusna postaja«, ki jo ne uporablja nihče! Vi morate razumeti, da je Sonehenge v deželi žitnih krogov in da so bili tam pomenljivi žitni krogi v poljih nasproti Henga. Tako, leta 2008 je bila avtobusna postaja opuščena, v kozmičnih pogojih, in nihče ni povlekel vožnjo! Potem sem, leta 2009, na mojem obisku z Zapuro, opazila popolno spremembo…Jaz bi lahko celo preden smo dosegli hrib, ki vas pelje dol v dolino, kjer so postavljeni kamni, občutila Stonehenge kot »brenčeč/živahen« Ta je »prihajal v linijo« na čudoviti poti in kozmična avtobusna postaja se je vključila, da še enkrat sprejme kozmične obiskovalce in da deluje kot tehnologija planetarne frekvenčne uravnave za planet.
V tem prihajajočem mesecu bosta dva spektakularna nebesna dogodka, ki se fokusirata na Stonehenge, pripeljala Henge popolnoma v uravnavo z novimi časovnimi kodami in bosta aktivirala te ponovne uravnave do svetih mest na novi zemljini mreži, vključno do piramid v Egiptu. To bo masivno ponovno kalibriranje/umerjanje Zemlje za njeno novo zemljino kozmično potovanje!
Zemljina časovna ladja nam dovoljuje povezavo z njenimi najvišjimi in najlepšimi in zdravilnimi frekvencami! Vi ste povabljeni, da odprete vaše srce in ste del ponovne kalibracije, kar bo osebna ponovna kalibracija v energije zdravljenja in podpore, ki so arhetipsko naznanjene s Kačenoscem.
Dne 15. junija 2011 se bo polna Luna dvignila nad Stonehenge v popoln lunin mrk. Luna bo tudi samo 3 stopinje stran od Galaktičnega centra, kar je skoraj v konjunkciji. V tem trenutku bodo močne lunine in galaktične svetlobne kode ponovno kalibrirale božanske ženske energije kačinih boginj in Shekinah energije platinastega žarka v Stonehenge časovno-kodne frekvenčne cikle.. Energija velike kozmične matere, Ma’at, bo pripeljala celotni Henge nazaj v kozmično ravnotežje…in “avtobusna postaja” bo pripravljena, da sprejme kozmične popotnike!
Sedaj, na solsticij, 21. junija, bo imel Kačenosec ponovno blestečo vlogo. Spodaj je podoba žitnega kroga iz Wilton Windmill izpred nekaj dni nazaj. Ta kaže kačo!
cropserpent
Po mnenju astronomologinje Donne Provancher kaže kača v smer Stonehenga in naznanja združenje kače z »nosilcem kače« v Stonerhengu na 21. junij, na solsticij. Kača predstavlja fizično moč in energijo, nosilec kače, pa je tisti, ki lahko nosi te energije in jih uporablja v korist človeštva in planeta!
Kozmični načrtovalci na višjih dimenzijah ne izgubljajo nobenega časa o temu! Kakor hitro bo prišel Stonehenge »v linijo« z temi novimi kozmičnimi frekvencami, bo dana tistim, ki ste odprti in pripravljeni, priložnost, da sprejmete energije kačine moči za osebno in planetarno zdravljenje na globokih ravneh. Ko bo 21. junija »srce« kače raslo čez Stonehenge, smo mi vsi povabljeni, da odpremo svoja srca in postanemo eno z nosilcem kače, da se okrepimo s sprejemom moči naše energije in jo uporabljamo za globoko zdravljenje in aktivacijo.
Tisti, ki ste pripravljeni postati mojstri časa, boste brez dvoma praznovali to ponovno kalibracijo in boste pripravljeni »jezditi« na valovih kozmične energije, ki naredi posameznika tudi za »mojstra svetlobnih harmonij«. To je tisto mojstrstvo časa skupaj z mojstrstvom svetlobnih harmonij, ki napravi osebo meščana Kozmusa, nekoga, ki se zaveda teka nebesnega super kompjuterja in ki lahko jezdi na valovih prihajajoče svetlobe s sposobnostjo in prisotnostjo uma ter z močjo in pogumom.
Indigo otroci niso zaman igrali iger in gledali TV serij o mojstrskem obvladovanju časa in energije! To je darilo, ki nam je bilo vsem ponujeno za čas, ko bomo lahko opustili stare razpadajoče časovne linije in se premaknili v zavedanje, kako se mnogi različni cikli in frekvence prilegajo skupaj, da naredijo zemljevid/načrt naše poti do zvezd in potovanja zemljine časovne ladje.
Torej, jaz vas spodbujam, da ste 15. junija in 21. junija del teh prihajajočih energij z sodelovanjem v ritualih in ceremonialih/obredih ter meditacijah, ki bodo zasidrale te nove svetlobne kode v naša kozmična srca planeta.
Za več informacij o astronomologiji in teh uravnavah vas jaz vabim, da obiščete spletno stran Donne Provancher na http://astronomologer.com.

celia-fenn-1

© 2006-11 Celia Fenn in Starchild Global; http://www.starchildglobal.com; To delo lahko svobodno kopirate, distribuirate ter izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji: Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter spremeniti, preobraziti ali graditi na tem delu. Ob katerikoli ponovni uporabi ali distribuciji morate jasno navesti drugim licenčne pogoje tega dela. Katerikoli pogoj se lahko spremeni, če dobite dovoljenje od nosilca pravice kopiranja. Kakšen drugi namen uporabe mora biti odobren od avtorice.
To delo ima licenco pod Creative Commons License.
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.