PRESKOK V ZAVESTI

– Vpogled 1 – “Demoni so tvoji”

Vpogled 1 – “Demoni so tvoji”      
»Demoni so tvoji«      

Predstavlja Tobias, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 4. avgust 2007

 

 

In tako je tako veselo biti tukaj z vsakim od vas in z vsemi vami na začetku te nove serije. Jemljem ta trenutek, da lahko resnično vstopim v ta prostor, da pridem tako blizu vsakega izmed vas, kot mi boste dovolili v tem trenutku. Mogoče, da sedim poleg vas, da stojim za vami. Mogoče, da sem znotraj vašega fizičnega telesa skupaj z vami.

 

Bili smo skupaj že vrsto, vrsto let in mnogo, mnogo življenjskih obdobij. Sedeli smo skupaj kot družina. Družina stabilnosti, družina ravnovesja in sedaj kot družina navdušujoče zavesti na zemlji. Ta trenutek si vzamem, da čutim, vonjam in začutim vsakega izmed vas. Vseeno ali danes sedite na vrhu te gore, ali če ste čisto na drugemu koncu sveta, še vedno lahko združimo naše energije na današnji dan.

 

Danes bomo pokrili nekaj resničnih osnov. Šli bomo skozi še eno plast ali raven, ki je povzročala nekatere omejitve. Šli bomo še čez eno plast oz. raven, ki bo dovolila zavesti, da se nadaljuje in razširi. Kot sem že dejal, vi ste pionirji Nove Zavesti. To vam ne govorim, da bi vam laskal, to vam govorim, ker je to zapisano v vas. Piše vam na čelu, skoraj vtetovirano je tja – »Pionir nove Zavesti«. Torej, danes bomo šli še čez eno raven zavesti, ki je zelo prefinjena, zelo, zelo težka. Nekateri ste ji nasedli. Večina te zavesti je le preprosto masovna zavest, človeška zavest, vendar je čas, da osvobodimo to raven zavesti.

 

Priprava na današnjega gosta

Tako, kot danes pričenjamo, bomo počasi prinesli energijo našega gosta. Prosimo vas, da čutite energije, vendar ne ugibajte. Samo čutite. To je pomembna razlika. Ugibanje se odvija v možganih in se poskuša igrati psihičnega detektiva. Možgani nimajo sposobnosti, da so jasnovidni. Samo pretvarjajo se. To je vaše bistvo, vaša božanskost, ki je resnično jasnovidno – in vse kar to pomeni je, da lahko čutite in sprejemate. Lahko se zavedate energij na mnogo različnih področjih in ravneh, ne le v tej linearni tretji dimenziji, v kateri ste.

 

Tako, kot se danes pripravljamo za ta dan, vas vabim, da še enkrat globoko vdihnete, vdih, ki vas zaceli in zbudi. Ker smo v zadnjem Vpogledu govorili o »vas« – o vaših različnih vidikih, o vaših delčkih vas, o delih vas, ki jih poznate in o delih, ki ste jih že davno pozabili – vsi so del vas. Vsi vsebujejo skupno osnovno,del, ki je podoben vsem ostalim. V vsakem vašem delu ste vi, vaše bistvo, vaše bivanje.

Vi

Zanimiva stvar je, da je vaše bitje, vaše bistvo ne sedi na oblakih v tem trenutku ali nekje igra na harfo.  Ne odplavajte brezmočno v druge sfere, čeprav ste to počeli v preteklosti. Ne sedi v položaju guruja, na nekem vrhu gore in meditira o tem, kaj se bo sedaj zgodilo. Tukaj je – no, gora seveda je – ampak vi ste tukaj v tem trenutku. Vi ste vi. Kako preprosta in mogočna izjava, mogoče zveni malo idiotsko, če jo delite z ostalimi. Vi ste vi. Zdi se očitno, vendar celo v tej izjavi je mnogo plasti.

Kaj ste vi? Kdo ste vi? Vse se vrača k nekaterim bistvenim vprašanjem. »Kdo ste vi?« To vprašanje ste raziskovali vse od takrat, ko ste odšli od doma. Saint-Germain to pokriva v šoli »Razsvetljenstva sanjskega prehoda« – vpogled v vprašanje »Kdo sem jaz?« Sedaj pa je čas, da razumete »Vi ste vi. » Vi ste vi. Vi ste vsi vaši deli, vsi vaši vidiki, vsa vaša pretekla življenja. Vi ste vse vaše domišljije in iskanja in sanjarjenja.

Nekateri izmed vas, se sedaj mučite in se sprašujete, »Pa kaj sem jaz? Kaj je moja resnica?« Najprej, ste vse zgornje. Vse zgornje. Vi ste vsi ti vidiki, vse te kreacija. Tako veliki kreatorji ste, da lahko sedite tukaj v tem trenutku in si domišljate – samo za trenutek, igrajte se – predstavljajte si, da ste zares slabo, gnusno, nepošteno in pokvarjeno bitje. Za nekatere od vas si ni težko to predstavljati!  Predstavljajte si za trenutek. Ne bojte se, domišljajte si in kako vidite da dejansko to ustvarjate, saj je to del vas. To je vprašanje ki se pojavlja znotraj vas, ki pravi, »Zanima me, kako je biti totalno gnusen, totalno zloben. Kako to zgleda?«

Lahko se igram to igro z vami, ker ste se jo že igrali v preteklosti. Na neki stopnji v vaših mnogih, mnogih življenjskih obdobjih ste se to spraševali.  Nekateri izmed vas ste to tudi uresničili v vaši fizični realnosti, drugi ste to uresničili na drugih ravneh. Nekateri ste šli na ta veliki oder v fizičnem univerzumu Arcturian. To je tip planetarnega združevanja. Zanimivo je biti tam. To je eteričen – kar bi vi rekli – angelski oder za igranje stvari v veliki intenzivnosti in drami. To je energetska točka, tip energetskega portala, ki vam dovoljuje, da greste na ta eteričen oder in to odigrate z drugimi ali sami s seboj.

Nekateri to lahko odigrate, kjerkoli in kadarkoli. Izberete majhen kraj v nefizičnih razsežnostih in odigrate svoje misli in želje na teh ravneh. Mnogi odigrate to kar tukaj v tem človeškem telesu, v tej realnosti. Ima drugačne posledice, kot igranje kje drugje, drugačne vplive in defenitivno drugačno energijo. To je vrsta energije, kjer se čuti zelo resnično, tako resnično, da se lahko zdi, da vas je popolnoma prevzelo. Ta vpliv, ta kreacija ima lahko sedaj nagnjenje, da vstopi v vaše življenje in vas prevzame. A še vedno, vsi ti deli in koščki ste le vi. To so vsi deli vaše resice. Nobena izmed njih ni neresnična.

Nekateri deli so vam mogoče bolj ljubi kot drugi. Nekateri izmed teh vidikov so res obžalovanja vredni vašemu človeškemu delu, ki je le del vas. Človeški del vas, ne sprejema nekaterih vidikov, ker kvarijo vašo človeško srečo, veselje, obilje, vse te stvari. Tako se zdi, da se sedaj nekateri izmed teh drugih vaših človeških vidikov, ki ste jih ustvarili poskušajo pokazati malemu človeku, vam, ki si želite le varnost in udobje, Prekleto! Vi mali človek želiš le…..oh, to stalno poslušamo, »Samo srečen bi bil rad.« To stalno poslušamo in zaupali vam bomo malo skrivnost: Jaz se temu ne smejim, a Saint-Germain se, ko vas sliši.  To ste mali vi.

Kar mali vi resnično sporočate s tem je: »Bojim se tega velikega slabega sveta. Sem žrtev te realnosti. Sem revček. Vse je nad mojo kontrolo. Samo sreče si želim. To je vse. Dragi Bog, samo sreče si želim.« To je jok malega človeka. Veliko božansko bitje kot ste vi ne potrebuje sreče. Vrzite to skozi okno. To je napačen izraz na nek način. To je pogojen izraz.

»Sreča« – ko pogledate in čutite človeško energijo, ki jo spremlja – je dejansko zelo pogojena, ker pogojuje, zelo pogojuje. »Srečo bom imel, ko…« in nato začnete naštevati cel spisek stvari, ki bi vas naredile srečne. Spisek je v bistvu nedosegljiv. Spisek je celo nerealen, celo za vašega malega človeka. In sreča, na ta način ima očitno toliko pogojev, da se ne bo nikoli izpolnila, vidite?

Božanski človek, kar ste vi – in del vašega majhnega človeškega dela je tudi del tega – Božanski človek ne potrebuje te stvari, ki se imenuje sreča. Božanski človek, ki sedi sedaj na tem stolu, samo je. Samo je. Sedaj mali človek pravi »Pa kaj je? Definiraj. Razčleni.« Samo je! To je popolno – kot bi vi rekli – zadovoljstvo. Popolno sprejemanje. Spomnite se enega izmed prvih sporočil: Sprejmite vse stvari take kot so.

Božanski človek razume Bivanje, sprejemanje. Mali človek pravi Božanskemu, »Ampak to je totalen dolgčas. Zdi se, kot da samo sediš tukaj.« Božanski človek pogleda malega človeka in mu reče, »Ti resnično ne razumeš. Tako si ujet v dramo, v dualnost, tako si ujet v bitke in borbe, da misliš, da moraš preživeti.« Božanski človek, vi, razumete, da je. Razume, da je izpolnitev, da je dovršitev, vse je. Prevzema polno odgovornost samega sebe.

Ponovno, lahko bi igrali igro pomenoslovja in besed, in mali človek nadaljuje z uporom, zanikanjem, kot majhen otrok, ki gnjavi starše s svojimi nenehnimi vprašanji.  Na neki točki je le to: Ali lahko izkusite svoje Bivanje? Vi celi, vsak del vas začne prihajati v to čudovito ponovno srečanje, ki ga imenujemo trenutek Sedaj. Božanska integracija, ko je vsak delček vas sprejet nazaj, vendar ne bo noben del prevzel kontrole, vladal ali vas odvrnil od vaše resnice.

Ravno sedaj v teh pešajočih trenutkih stare energije, se dogaja v vami Shaumbra, da gledate v svojo resnico. Kaj je vaša resnica? S tem ste se srečevali že mnogo let, vsekakor, a v tem zadnjem obdobju še posebej. Kaj je vaša resnica? Vi niste, kar ste mislili da ste, ker ste veliko več. Torej kdo ste vi?

Iskali ste osnovno resnico, nekaj na čemur lahko slonite, nekaj na kar se lahko zanašate ko rečete, »To je moja resnica. To sem jaz. In iz te osnove se bo nadaljevalo v Novo Energijo.« Uganite kaj se zgodi? Ne morete najti te osnove, čeprav ste jo iskali v tem preteklem obdobju. Kdo ste vi? Pri čem ste sedaj? Kaj je za vas prav in kaj narobe? Ne morete najti in tudi ne boste. Delno zato, ker iščete v očeh stare energije in zato ker iščete v sodbah stare energije. Delno pa tudi zato, ker ste odkrili, da ne obstaja resnica. Ne obstaja filozofije, ne religije, niti duhovne skupine, ki je resnica. Ne obstaja le ene resnice o vas. Vi ste mnogo, mnogo, mnogo, mnogo resnic. Celo vaše samoprevare so v sebi in same po sebi resnica.

Mogoče, če obstaja ena resnica, se ta nahaja v bivanju, SEM. Nahaja se v osnovi, v nečem, kar ste poslušali stotine let: Resnica je že znotraj vas. Vse kar potrebujete – je že znotraj vas. Ozdravljenje – že znotraj vas. Znanje, neskončno, veliko nad mislimi. Razlikovanje. To je integralen del vaše intuicije. Tukaj je. Samo uporabiti ga morate. Sposobnost, da delate z energijo – to je v vaši naravi. Z energijo delate, odkar ste zapustili Dom. Postali ste spretni z energijo in z njenim gibanjem, vendar včasih to radi zanikate. Radi se držite nazaj. Vse – Jezus to rekel mnogokrat – vse je že znotraj vas.

Tako, kot gremo naprej v to Novo Energijo, to je eno izmed spornih vprašanj, ki se bo pojavljalo znova in znova, dokler boste dovoljevali, da obstaja nekaj, da vas zadržuje. Imate jo znotraj sebe. Je že znotraj vas.

Tako vdihnimo globoko skupaj na današnji dan.

 

Mnogo vidikov

To je zanimiva dinamika, današnja energija. Ni prav fascinantna z numerološkega vidika,  kakorkoli, danes začenjamo naše novo poglavje skupaj. To danes je začetek. Uporabili bomo delovni naslov tega poglavja – bomo kasneje pojasnili – očitno bo naslov Poglavje preskoka zavesti. Čeprav imamo še en predlog, o tem bomo kasneje. Torej delovni naslov: Poglavje Preskoka Zavesti.

Torej to je začetek. Zanimivo je in ravno tako zelo primerno, da je ta vpogled, ki je začetek novega poglavja, ravno tako zadnji vpogled v stari energiji. Je začetek in konec istočasno. Je start in cilj. Je zelo značilen, glede na to, kaj boste videli po tem datumu: 18ti september, ki bo v kratkem.

To želimo uporabiti kot primaren primer ene naših ključnih točk v tem vpogledu: Vse ima mnogo vidikov. Ponovno, zdi se zelo preprosto, vendar je to zelo pomembno, da si zapognemo, ko se premikamo v Novo Energijo, saj obstaja iluzija na Zemlji, da imajo stvari le en vidik.

Pogledate drevo. Drevo je. To je njegov vidik. Za trenutek si predstavljajte zimzeleno drevo ali Bor. Celo tu je mnogo vidikov. Povprečen človek to jemlje kot samoumevno, to kar vidi s svojimi očmi. Vidijo, da drevo prihaja iz zemlje. To, kar pa ne vidijo in je integralen del tega objekta z mnogimi vidiki, ki leži pod površjem – korenine. Korenine, ki hranijo in negujejo in gasijo žejo vsemu nad  površjem. To kar oko ne vidi je znotraj drevesa, pod lubjem v les v žile. Vse to je tam. Vse ima več vidikov.

Obstajajo še drugi vidiki istega drevesa, ki obstajajo zunaj fizične realnosti. Lahko bi rekli, da obstaja tisoče podkomponent tega drevesa, katerih se ne da niti dotakniti, niti videti ali čutiti, ker obstajajo v energetskem tipu koridorja ali bilka jajca, ki obkroža to drevo. So resnični, to so tudi komponente drevesa, vendar večina ljudi mogoče ne bo nikoli videla, se dotaknila ali zavohala drevo na ta način.

To je zelo pomembna točka, ko se premikamo v Novo Energijo: Vse ima Muti vidike. Vzpodbujamo vse tukaj, da začnete opazovati, ne le to, kar se pojavlja na površju, temveč tudi vse ostalo. Kyron je to povedal na način, »Stvari niso vedno take, kot se zdijo.« To pomeni, da včasih ta delček realnosti, ki ga zaznavate še zdaleč ni celotna zgodba. Ravno tako, kot predvidevate, da sedite tukaj v tem stolu in kinkate v spanec in se sprašujete, kdaj bom prišel k bistvu in razmišljate, kako vroče je tukaj – in to je samo Couldre! To niste niti vi!  Vi zaznavate le en vidik in mogoče vidik malega človeka, ki je sestavni del vas, vendar ni vse kar ste.

Ko Nova Energija pride v vaše bivanje, boste lahko zaznavali njene dele, in manifestacijo njenih delov z starimi človeškimi zaznavanju – očmi, ušesi, možgani – način, kako ste bili navajeni pridobivati informacije, jih usmerjati in interpretirati stvari. A kar se še posebno spremeni v Novi Energiji je dimenzija mnogih vidikov, še posebno stvari, ki se bodo pojavile v vaši realnosti po tem datumu 18ti September.

Otroci rojeni po tem datumu, novo drevo, ki zraste po tem datumu, nekaj, kar zraste v rastlino po tem datumu, bo začelo prinašati s seboj komponente Nove Energije. Medtem, ko bo večina ljudi zaznavala vidike stare energije ali njene dimenzijske lastnosti, boste lahko vi, kot Shaumbra začeli videti multidimenzionalne vidike. Začeli boste videti, kar je pod površjem in začeli zaznavati spodaj, visoko nad, iz vseh možnih strani in smeri.

To lahko naredite preprosto z odločitvijo in z zavedanjem da ima vse več vidikov. Vse ima mnogo, mnogo slojev in vidikov. In znotraj vseh teh različnih vidikov, boste dobili bolj popolno sliko narave vse realnosti, še posebno pa boste dobili veliko boljše zavedanje o samih sebi, o vseh svojih vidikih.

 

Ko raziskujete mnogo vidikov narave vsega, dovolite sami sebi zavestno, da ne opazujete tal le kot tla, vidite? Nekaj je pod tlemi. Nekaj je tudi ob strani tal. Ta tla obstajajo v tretji dimenziji, vendar ne bi mogla obstajati, če nebi istočasno obstajala istočasno tudi v približno devetstotih drugih dimenzijah. Dimenzije, mimogrede, niso linearne. Ne gredo tako od 1 do 2 do 3 do 4 do 5. dimenzije se vrtinčijo, gibajo in premikajo ves čas. Križajo se med seboj. Včasih so si med seboj identične, vendar so še vedno različne dimenzije, dokler se ne ločijo in gredo v svojo smer.

Ko začenjate zelo, zelo opazovati multidimenzionalno naravo … tukaj ne govorimo, da postanete »puhloglavi« o stvareh, tukaj govorimo o fiziki Nove Energije. Ko se odločite, da se zavedate teh muldimenzionalnih vidikov, da greste nad, boste začeli videti te vidike samih sebe, o katerih smo govorili v prejšnjem vidiku, ki ravno tako prihajajo domov. Sami sebe ne boste več zaznavali le ko majhnega človeka, z majhnimi človeškimi potrebami, z majhnimi človeškimi dramami in potrebo da ste srečni – ki pomeni pravzaprav, da preživite brez bolečine. 

Začeli boste videti kdo resnično ste in to bo v Novi Energiji kot čudovita roža, ki cveti, se odpira in se začenja zavedati, kot bi rekel Kuthumi, kako smešni ste bili glede nekaterih stvareh, ker je bil mali človek edin vidik, ki je imel pozornost, ki je imel sposobnost ustvarjati realnost, ki jo zaznavate. Začeli boste videti kako čudoviti ste v kreacijah, ko se vam ni treba boriti, kjer vam ni treba trpeti znotraj vaših kreacij. Ni vam treba postati tako duhomorni s svojimi kreacijami. Lahko so ustvarjene zelo gladko in otipljivo.

Ravno tako boste prišli do zelo zanimivega vprašanja znotraj sebe, in tukaj boste zbrali skupaj vse svetnike sebe – vseh vas. Ne le svet majhnega človeka. To je so slabi mali svetovi.  Vsi vidiki vas, ki vključujejo vaše vidike preteklih življenj in imajo kot veste ogromno modrosti. Čas je da zberete svoje svetnike in da pogledate: Kaj je pomembno za vas sedaj?

Mali človek se je opiral na vaše potrebe in želje, vaše sezname, kaj vas bo naredilo srečne, vendar ali ste opazili, da to kar je naredilo malega človeka srečnega, ni nujno, da je naredilo srečno tudi dušo? Vidite, tako pogosto mali človek planira svoj dan in svoje male človeške cilje in lestvice in ugotovitve, kako naj bi vsak trenutek dneva malega človeka izgledal. In nato se na zgodi tako. In nato postane mali človek raztresen in se sprašuje kaj je šlo narobe.

Takrat gre mali človek nazaj k svojemu »Jaz sem le mali človek. Šel bom moliti k velikemu Bogu, ki je tam nekje zunaj, ampak očitno ni del mene.« Mali človek začne pogajati z velikim Bogom, in niti to ne deluje preveč resnično. In nato mali človek resnično postane depresiven. Ne čuti, da ima dušo, Duša, ga očitno ni poslušala. Resnično ne ve, ali verjame v velikega Boga, vendar je prekleto prestrašen in mora vsaj malo verjeti v velikega Boga. Vendar v osnovi je mali človek razočaran z velikim Bogom. Veliki Bog ga ni slišal. Veliki Bog ni uslišal malega človeka danes. Mogoče bo mali človek poskusil ponovno jutri. Vendar po določenemu času postane mali človek utrujen od te igre. Mali človek začne početi nekaj resnično zvitega in izkrivljenega, da bi pridobil pozornost velikega Boga ali kogarkoli drugega, ki bo poslušal – starše, prijatelje, šefe, vlado, policaje, vojsko – karkoli je potrebno, da pridobimo pozornost nekoga, ker se mali človek ne počuti varnega. Mali človek ni srečen.

Zares iskreno, Velika Duša malega človeka je resnično vznemirjena in pretresena z vsemi manipulacijami in kontrolami malega človeka. Veliki Bog itak ne obstaja, zakaj bi mu bilo potem mar…..Veliki bog v smislu, kot trenutno mislite o Bog. Veliki Bog je Velika Duša. Je že z vami, je že del vas. Le mali človek je jemal toliko časa in pozornosti. Zahteval je, da mora biti vse uglašeno v pridobivanju pozornosti svojega vidika. To niste vi – to je del vas, – vendar to niste vi.

Couldre se čudi, pravi, “To je kot slaba izvedba Carin Georga!« Tudi mi vidimo veš!

Začnite se zavedati Shaumbra, ko greste v Novo Energijo, vse ima mnogo vidikov, vključno z vami. Začnimo odpirati nekatere druge vidike vas, ko začenjajo prihajati domov v tem trenutku Sedaj v ta čudovit, čudovit čas nove zavesti. Začnite opazovati svojo dušo, svojo preteklost, svojo duhovnost, svojo neduhovnost. Vse to so deli vas in ko se pri tem začnete zabavati in igrati in zavedati, da ste veliko več kot le mali vi, boste spoznali, resnično, kako mogočni ste. Začeli se boste zavedati, da nismo sedeli tukaj zadnjih osem let in da vas nismo hranili le z besedami, da bi bili srečni za nekaj ur. Gledali smo v vas dragulj, diamant, ki ima mnogo vidikov, tako mnogo aspektov.

Prišli ste do tega vprašanja o Novi energiji in še predvsem: »Kaj je pomembno sedaj? Majhni vi, mimogrede, Mali vi, ki greste v Novo energijo boste počenjate dve stvari. Prvič se upirate. To vam ni všeč, saj to vključuje spremembe in mali vi sovražite spremembe, ker mali vi ravno tako razumete, da bo vsaka sprememba pomenila, da mali vi ne morete biti več kričeči mali pamži,  tirani stare energije.

Tako mali vi je tisti del vas, ki se upira spremembi, ker je tako, kot bi majhen otrok cepetal in imel izbruh. Mali vi ne marate te spremembe ki prihaja niti malo, a, ko jo pričenjati odgrinjati to zadevo, ki jo imenujemo  Nova Energija, začenjate gledati, »Kaj je pomembno?« In tako, kot ste že izkusili, se najprej ne zdi nič več tako pomembnega. Noč. Govorite o izgubi strasti, ker je bila strast v bistvu resnično le poželenje vaših malih jazov. Niste bili strastni sploh, le mali vi poskušate vzdrževati svoje majhne drobcene imperije. Zelo težko je biti resnično zavestno strasten, ko ste omejeni z listom značilnosti sreče vaših malih jazov.

Opazili boste, da ko zasledujete vprašanje, »Torej, kaj si želim početi? Kaj izbiram?« da se zdi, kot da ni odgovora, da je vse prazno za trenutek, dokler se ne začnete zavedati kdo ste, da priložnosti, ki jih imate, dejstva, da ne potrebujete zavetišča….ali da vam ni treba poslušati vsega, kar vam reče vaš mali jaz. Vaše osnovne motivacije v življenju tukaj na Zemlji niso več hrana, oblačilo in zavetje. Lahko gredo v kakšna veliko bolj, bolj širša področja.

V nadaljevanju te osnove – hrana, oblačila in zavetje – poznate osnovo, ki so jo pozabili je zavest. Zavest. Ljudje tega ne prepoznajo kot eno izmed preživetvenih elementov, vendar vsekakor je. Zavest je kot vdih. Če ne dihate, če prenehate dihati, prenehate živeti. Ko prenehate biti zavestni – prekinete tok, naraven tok zavesti – to ustavi življenje. To ustavi tok vaših naravnih energij, energije vas preko koridorja, ki ga vi imenujete življenje na Zemlji v človeški obliki.

Vrnimo se nazaj na točko – vse ima mnogo vidikov, tudi vi. Ko se zavedate, da ko sedaj gledate v Novo Energijo in v to, kaj naj bi počeli, kaj je pomembno, boste najprej spoznali kaj ni pomembno. Vemo, da vas je veliko, ki ste to doživljali zadnje čase. Stvari v vašem življenju, vzorci, ki jih nadaljujete ponovno in ponovno, ki jih ponavljate.

Ste kdaj pomislili, da če stalno ponavljate slab vzorec, znova in znova, da ni nujno da bo postal pravilen? Če stalno ponavljate star vzorec, zakaj bi sploh pomislili, da bo iz tega nastalo nekaj dobrega. Kot začaran krog. Samo hodili boste v krogu in v krogu. Ko se boste odločili da greste ven iz tega začaranega kroga, da greste ven iz ravni zavesti malih jazov, ko naredite spremembo, boste začutili novo strast, takrat se vse začne premikati.

In mi vemo, Shaumbra, da ste to počeli. To sporočilo, del vas; to sporočilo, del vas, ki ga sedaj zapuščate na tej poti k novi zavesti, na vhodu v Novo Energijo za vse tiste, ki bodo prišli v to smer in se spraševali kako hudiča so prišli tja. Del tega vpogleda danes je zasaditi to lepo preprosto sporočilo za njih, za tiste, ki so zgubljeni v svoji mali človečnosti; za vse tiste, ki trpijo; za vse tiste, ki iščejo; za tiste ki imajo eno nogo poželenja, da gredo v novo zavest v svojem življenju, ter drugo nogo z  betonsko utežjo okrog v stari energiji, prestrašeni – prestrašeni, da se premaknejo naprej.

Tako danes, Shaumbra jim pišete to sporočilo. Ali gredo na to točko, ali naj obstanejo na tej točki, na kateri mnogi obstanete – mnogi ste izkusili kako to izgleda – in sporočilo se glasi, »Vse ima Muti vidik. To kar sedaj zaznavate v tem trenutku ni vse, kar je v tem trenutku. Tukaj je mnogo več. To kar vi vidite v tej zelo linearni obliki je, da vaši strahovi resnično niso taki, kot izgledajo. Tudi vi ste Bog. Lahko izberete in ustvarjate karkoli želite. Mi nismo rekli, da ste mali človek. Mi pravimo da ste Bog. Vi ste vi.


Obisk Shaumbra Servis Centra

Sedaj Shaumbra skupaj pojdimo kot skupina v Shaumbra Servis Center. Vsi, ki ste zbrani tukaj, vsi, ki ste zbrani skupaj po celem svetu; vsi, ki to berete kasneje; vsi vi, ki ste prišli do duhovne točke na vaši duhovi poti – da ste prišli do te točke – pridružite se nam. Mogoče se ne boste vrnili sem nazaj naslednji dve leti. Mogoče bo minilo naslednjih 50 let pet, naslednjih 5 življenjskih obdobij, preden boste prišli sem, vendar pojdite danes z nami. Skupaj gremo raziskovati nekatera nova področja.

Shaumbra Servis Center je prostor, ki je bil ustvarjen…zelo multidimenzionalen prostor s strani originalnih Shoumber. Oni so ga zgradili. Ustvarili so ga iz energije, ljubezni in resnične strasti. To je prostor, v katerem so sedeli pred Novo Energijo, ko so bili ranjeni, ko so bili prizadeti, ko so potrebovali renovacijo in zdravljenje. Ta drzna skupina pionirjev je ustvarila ta prostor, ki ga imenujemo Shaumbra Servis Center, v katerega vas vabimo,da se nam pridružite.

Nekateri izmed vas ste bili tukaj že prej. Nekateri izmed vas ste pomagali ustvariti ta čudovit multidimenzionalen prostor. Mogoče ste opazili, da ko danes potujemo tja…in mimo grede, tja pridete z zavestno odločitvijo. Globoko vdihnete, se zavestno odločite, in ste tam. Tako preprosto. Ne delajte si tega težko. Ne imejte cel spisek smeri in pravil kako priti tja. Ni treba narediti na točno določen dan ali iti predhodno čez kakšno dieto ali stradanje. Samo odločite se. Nova Energija je tako preprosta.

Tako se tukaj vsi združimo – pretekli, sedanji in tisti, ki bodo prišli v možni prihodnosti – v tem prostoru, ki se imenuje Shaumbra Servis Center. Je tak, kot se vi odločite, da je. Lahko je velik, lahko je majhen. Lahko je na odprtem v enem trenutku in v naslednjem obkrožen z najlepše poslikanim steklom, ki ste ga kadarkoli videli, ki je zadrževal energijo znotraj, predvsem takrat ko smo se družili. Lahko ima elemente vode, za mnoge od vas pa ima lahko transformacijski element ognje, elemente zemlje in elemente zraka. Vse te stvari ima lahko, vse ima lahko, za kar se odločite.

Shaumbra Servis Center je magičen, ker je to vaš kraj. Ravno tako je to kraj ostalih Shoumber, vendar tukaj nimamo nobenih pravil. Ni se vam treba sezuti na vhodu. Tukaj lahko kadite če želite, saj to nikogar ne moti. Lahko jeste, pijete, meditirate. Celo moliti vam bomo dovolili, če želite. Je vse, kar se odločate, da je.

Opazili boste zanimivost glede tega Shaumbra Servis Centra. Ni vam treba skrbeti, da bi kakorkoli motili kogarkoli drugega. Tukaj ste lahko z mnogo, mnogo drugimi, tako kot smo mi skupaj sedaj tukaj, in še posebno v Novi Energiji to ne moti kreacij in odločitev nikogar okrog vas. Osupljivo, kako se to dogaja. Zelo drugače, kot živeti na Zemlji. Stalno se morate zavedati vseh ostalih, ali jih motite, ali mogoče še bolj poznano, ali oni motijo vas. Ali spuščajo smešne glasove smrčanja, hrupa, ali imajo določene telesne vonjave ali karkoli drugega. Tam so vse te sporne kršitve, vendar tega ni tukaj v Shaumbra Servis Centru.

Tako smo se sedaj zbrali v Shaumbra Servis Centru v tem čudovitem trenutku Sedaj, kot skupina Shoumber. Zelo bi bilo primerno za nas, če bi se odločili, da globoko vdihnete skupaj in da čutite varne in svete energije.

Tukaj v Shaumbra Servis Centru ste lahko to kar ste. Vaš mali človek ne rabi narekovati kaj potrebuje – da je mogoče lačen, da mora iti v kopalnico, da je zaspan ali da potrebuje več denarja – ali katerokoli drugo teženje malega človeka. Tukaj v Servis Centru ste lahko to, kar ste. Varni, brez pravil, lahko ste to, kar ste. Zato je ta kraj tako osupljiv. Zato ima tako učinkovite energije renoviranja. Zato lahko kratek postanek v Shaumbra Servis Centu spremeni nekaj vaših let ali življenjskih obdobij.

Današnji gost

V Shaumbra Servis Center bomo danes povabili gosta. Prosimo vse in vsakega izmed vas, da čutite energije, ko vstopa naš današnji gost, Lucifer. Sedaj čutite energijo. Tudi, ko smo rekli besedo »Lucifer«, tega nismo naredili zato, da bi šokirali. To smo naredili, ker je čas da se premaknemo po toku energije.

Čutite energijo tega bitja, ki ga mnogi poznate že od svojega najbolj ranega obdobja. Lucifer, Hudič, Slabo bitje, padli angel. Zanimivo. Padli angel. Hm, sprašujem se, če se marsikdo od vas sploh lahko identificira z energijo Luciferja, saj ste se na neki točki ali drugi tudi vi počutili kot padli angel.

Obstaja mnogo mitov o Luciferju. Začnimo z imenom. Ime »Lucifer« izvira iz Latinščine – kar ne bom izrekel – latinski izraz pomeni »Nosilec ali prinašalec svetlobe.« Sklicevanje na Luciferja skoraj ne najdete v Bibliji. Za vas učenjaki, če greste zares šteti, ga skoraj ne boste našli. A še vedno je energija Luciferja, Hudiča, Slabega bitja, prevaranta tako močna v trenutni človeški zavesti. To je simbolično predstavništvo demona.

Eden izmed družin Reda Arc je Red Luceffa. To pomeni »od svetlobe, prišel v multidimenzionalne vidike.« Z drugimi besedami, svetloba, modrost, ki sedaj stopa po Zemlji, tako kot vi. In to je bilo narejeno iz zlobnega, negativnega ali padlega. Tako veliko vas je padlo v past, v to past, da verjamete da tukaj to bitje koraka naokrog in poskuša dobiti vašo dušo, da poskuša ukrasti vašo energijo. A v bistvu Lucifer pomeni Nosilec svetlobe ali če to izrečemo na način Nove Energije, »Ekspanzija Zavesti.« To je bil sestaven del vsakega izmed vas, zato se tukaj nimate ničesar bati.

Moram vam povedati zanimivo stransko opombo. Jaz, Tobias, s pritrditvijo Saint Germaina, Kuthumija in Kwan Yina, smo resnično želeli imenovati to poglavje »Luciferjevo poglavje.« Usedel sem se skupaj s Couldro danes, on krivi Lindo, seveda, da ona ne bo za to, vendar mi vemo, koga je zares skrbelo. Povedal nam je človeški pomislek, na katerega nismo pomislili, ker, no ja, mi enostavno ne razmišljamo o človeških pomislekih toliko.  Dejstvo je, da če bi se to poglavje imenovalo Luciferjevo poglavje, poglavje nosilca svetlobe, bi imelo to možnost poškodbe fizičnega materiala in telesa udeležencev in Crimson Circlea. Zato smo popustili in bomo to imenovali, generalno »Poglavje kvantnega preskoka.«

Vendar cilj, naš cilj je bil, da je čas, da pretresemo malo ljudi, ki so resnično ujeti – in to bi bil dober način. Tako so ujeti v nekaterih svojih poteh, svojih strahovih in svojih demonih. Mimogrede, oni ljubijo svoje demone. O tudi vi jih, in zato smo mi tukaj danes.  Ljubijo svoje demone. Njihovi demoni so njihovi bogovi, ker so kontrolirani s strani svojih demonov. Zato smo mislili, da bi bilo zanimivo – kako naj rečem – dinamično to poimenovati Luciferjevo Poglavje, saj bi to povzročilo, da bi se ljudje ustavili in opazili. Tisti, ki bi prišli naokrog do te točke, da bi videli velik napis »Luciferjevo Poglavje za Crimson Circle«, bi jih to streslo ven iz njihovega transa vsaj. Vsaj za trenutek bi se ustavili.

Ampak kaj to pomeni – Nosilec svetlobe, Razširjevalec Zavesti? Lucifer ne obstaja. Tukaj ni Luciferja, vsaj takega ne, kot ga opisuje Cerkev, ki uporablja kontrolno orodje na ljudeh. Edini Lucifer ali Satan je tisti, ki je bil ustvarjen v zavesti organizacij, cerkva ali tistih, ki so hoteli verjeti vanj. Tako, da, ustvarja – kot bi mi imenovali – skupinski vidik, ravno tako kot je skupinski vidik Jezusa. Mimogrede, dolgo, dolgo časa nazaj, je bil…če govorimo o izrazu Jezus ali Yeshua… Lucifer in Yeshua sta bila izraza, ki sta bila izmenjana drug z drugim. Čutite za trenutek. Povedal bom dve besedi in čutite njuno energijo.

Kristus.

Lucifer.

To je ista energija. Nosilec svetlobe. Prinašalec Nove Zavesti.

Kakorkoli, mi bomo imenovali to Poglavje kvantnega preskoka. Vendar mi vsi vemo, da to kar resnično želimo reči je; »Čas je, da greste čez svoje demone. Res je. Zato smo v Shaumbra Servis Centru danes z gostom Luciferjem. Čas je, da greste nad svoje demone.«

Govorimo za trenutek o tem. Ta energija, ki jo vi imenujete Lucifer, resnično ne obstaja. To je vidik skupinske zavesti tistih, ki so se odločili, da nasedejo temo vsemogočnemu zlobnemu bitju, ki jim bo prevzel dušo, ki pa resnično ne obstaja. Ni ga. satan…Satan – izpeljanka iz stare Hebrejske besede, ki pomeni »nasprotnik – nekdo, ki gre nasproti.« Ne obstaja Satana, ki bi živel v Peklu ali kjerkoli drugje, ampak so vsi ti demoni, s katerimi ste se strinjali da so. Mnogi od vas ste jih opustili, a še vedno imate demone neke vrste ali druge znotraj sebe.

Danes v Shaumbra Servis Centru poglejmo te demone. Poglejmo, kaj počnejo, zakaj so tukaj, zakaj jih nosite s seboj.

 

Demoni

Obstaja širok spekter demonov, vsekakor. Dajete jim raznorazna imena in vzpostavljate različne odnose z njimi s strani vaših vidikov, vendar so to vaši demoni. Prosimo vas, da se srečate z njimi, kar pomeni, da se jih zavedate danes, da boste razumeli, zakaj ste jih označili kot demone, da razumete, da so to vaši demoni.

Ena izmed stvari, ki jo počnejo ljudje, je, da zanikajo svoje lastne demone. Pripisujejo jih nekomu drugemu. Pravijo, »To ni moj demon. To je Lucifer, padli angel.« Lucifer ima svoj lasten klub. Lucifer, Satan, kakorkoli ga želite imenovati. Zato dajejo imena demonom, jih postavijo izven sebe, vendar je realnost ta, da so to vaši demoni. To je vaš demoni. To je prva stvar v demonologiji , da razumete, da so demoni vaši. Ravno tako razumete da obstajajo tudi druga imena. Mi govorimo o Luciferju in Satanu, vendar obstaja mnogo vrst terminologije. Konec koncev so vaši. To so vaši demoni.

Tisti trenutek, ko poskušate reči, »Ampak to prihaja iz tega kraja, ki se imenuje Pekel.« kjer so demone nekakšna raztelešena bitja, ki so se prilepili na vas in pijejo vašo energijo. Trenutek, ko rečete da je to nek tuj demon, ta trenutek ga naredite večjega in bolj živega, kot ste sami, ta trenutek dobi ta demon kontrolo. Je del vas, vendar vas kontrolira. Gre celo nad aspekt malega človeka. Ne dovoli, da mali človek še dobiva pozornost. Demon jo dobiva.

Demoni so vaši, prosimo vas, na tej točki, na tem vhodu v Novo Energijo, da priznate, da so vaši. Ne pripadajo nikomur drugemu.

Ne obstaja velikega duha – negativnega zlobnega duha – ki bi se lahko pripel na vas. Ne obstaja skupine, nič več, ki bi imela demonsko kontrolo nad vami. Ne obstaja vlade, ki bi manipulirala radio ali svetlobne frekvence in ni demona, ki bi vplival na vas preko vodne napeljave.  Čisto vsak demon je vaš. Ne obstaja finančnega sistema, ki bi vas še lahko kontroliral. Čisto vsak demon je vaš.

Vidite, trenutek, ko ga postavite ven, zunaj vas, mu daste neizmerno moč. Resnično je znotraj vas, vendar ste ga vi postavili ven, ker mali človek dojema, da so stvari zunaj večje, kot znotraj, resnično pa so znotraj močnejše. Vsak demon je čisto vaš.

Poglejmo še nekatere druge demone, ki ste jih ustvarili. Demon smrti, ta je dober primer. Ta je verjetno najbolj prevladujoč in zastrašujoč, zato ker resnično obstaja tako malo pravih informacij o smrti. Smrt je velika črna luknja, zato demon smrti postane zelo zastrašujoč. Koliko let vašega življenja ste porabili, ko ste poskušali ubežati smrti, demonu smrti? Se mu poskušali izogniti, ga poskušali prevarati, se mu skušali skriti pred njegovo silovito neusmiljenostjo, se poskušali izogniti fizičnim boleznim, se poskušali izogniti, da vas ne povozi avto? Ta demon je vaš. To je vaš strah pred tem, kaj je po smrti. To je vaš mali človek, ki noče nobene spremembe, to je vaš mali človek, ki hoče nadaljevati vedno, za vedno in za vedno.

Ustvarili ste demona smrti, da je večji od življenja. Čas je da pogledamo to. To je vaš demon. Ne obstaja smrti. Je prestop in razvoj, vendar ne obstaja smrti. Torej, česa se bojite? Vem, da se bojite. Najprej bom spil malo vode, preden vam povem…. V bistvu, zakaj ste ustvarili tega demona smrti in zakaj imate strah: Zato ker se bojite sodbe. Zavedeni ste bili v prepričanje, da ko boste umrli, boste sojeni s strani Velikega Boga in Velikega Jezusa  in celo s strani samega sebe. In bose sojeni, tako ali drugače in to ustvarja tega celotnega demona smrti in je vaš. Čas je, da gremo nad to.

Ustvarili ste demone pomanjkanja. O tem smo že govorili – pomanjkanje obilja, pomanjkanje odnosov, pomanjkanje vsega. Poskušali ste manipulirati s tem demonom pomanjkanja. Poskušali ste ga zanikati. Poskušali ste delati tako predano, le da bi bili pol koraka pred demonom pomanjkanja. Ta demon je pošast. Vem, da je.

Bojite se ga ponoči, ko poskušate zaspati. Prikazuje se kot neplačan račun. Prikazuje se kot izterjevalec. Prikazuje se kot ena velika finančna institucija, ki vam bo vse pobrala. In vi ste ga postavili ven izven vas samih, tega demona pomanjkanja in se pretvarjate, da ni vaš in mu daste ogromno moč do te točke, da kontrolira vaše življenje. Do točke, ko to postane stalna bitka, stalno zasledovanje med vašim malim človekom in demonom pomanjkanja. Koliko časa ste porabili, zapravili s tem demonom?

Imate demone osamljenosti, ko se bojite biti sami, ko se bojite, da bo ta demon pomedel z vami in se boste izgubili v nekem globokem temnem breznu sami s seboj, obsojeni na večnost. Resnično to zveni zastrašujoče, vendar je to demon, ki ste ga vi postavili ven iz sebe, ker se vam zdi težko biti sami s seboj. Osamljeni ste. Osamljeni ste, ne zaradi ljudi zunaj, ampak ste osamljeni sami s seboj znotraj sebe.

Mali človek tava naokrog osamljen, poskuša najti prijatelje, poskuša najti nekoga, da bi ga lahko ljubil. Gre ven, gre ven iz sebe in se poskuša hraniti na ostalih ljudeh. Mali človek ne bi imel tega demona, če bi se ponovno združili, prišli k sebi v tem trenutku Sedaj.

Imate demone norosti – mnogo demonov norosti – bojite se, da boste postali nori in Jaz vam lahko kar takoj povem, da ste , ker je norost odvisna od tega, kako delujejo vaši možgani. Torej, ta demon je bil ustvarjen, na nek način, kot dvojnik misli, celo kot podaljšek misli. In vi se sprašujete, ali ste nori in porabljate nešteto ur, ko si sami sebi skušate dopovedati, da niste nori, bežite stran od tega demona. In prej ko slej boste morali iti ven iz svojih misli, ker misli ne morejo dojeti Boga, kar ste. Misli ne morejo dojeti vaše veličine. Tako, da, ja, prej kot slej to  pomeni, da opustite to kontrolo in si dovolite, da ste nori.

Demon norosti je tisti, ki vam odmika zaupanje. Ločuje vas, ločuje malega človeka od zaupanja v vas. Demon norosti vam povzroča, da si ne zaupate v to, kar ste. Povzroča nezaupanje v vas. Pripravi vas do tega, da dvomite v vaše pravilne, nepravilne odločitve, dobre odločitve, nič odločitev. Preprečuje vam, da bi si resnično zaupali.

Imate vse mogoče vrste demonov. Demone, da se vam drugi ljudje posmehujejo. Tako ustvarite tega demona, ga postavite v zunanje okolje, daste ostalim ljudem moč, da dejansko uporabijo to energijo, ker vas je strah, da bi bili zasmehovani. Ker, v osnovi, ker pridobiva mali človek lastno identiteto, preko drugih ljudi. Zato mali človek poskuša razviti zavedanje samega sebe, preko zunanjega sveta – reakcij ljudi, odnosov z drugimi ljudmi. Tako ustvari tega celotnega demona posmehovanja, zasmehovanja, zaničevanja in preziranja. To je demon, vendar je vaš. Prenehajte z obtoževanjem vsega zunaj vas.

Seznam demonov se nadaljuje in nadaljuje, vendar so vsi demoni vaši. Resnično ne obstaja stvari, ki bi vas lahko prizadela zunaj vas. Demoni ne obstajajo zunaj. Drugi ljudje imajo svoje demone, vendar njihovi demoni ne bodo pojedli vaših demonov. Vaši demoni so vaši.


Srečanje z demoni

Čas je, da pogledamo v to. Čas je da čutimo njihovo energijo. Čas je, da jih povabimo sedaj – v Shaumbra Servis Center, kjer trenutno sedimo. Kaj so vaši demoni? Česa se bojite? Se bojite fizične bolečine? Demon bolečine. Mislite, da ta bolečina prihaja od zunaj, bolečina je lahko povzročena s strani nekoga drugega, zato bežite stran. Vendar koliko nešteto ur in dni in let ste porabili, ko ste bežali pred bolečino? In mimo grede, je to le iluzija. Bolečina sama po sebi je iluzija.

Kaj so vaši demoni? Ko sedite tukaj v varnem prostoru, ali jih lahko povabite predse, kot smo povabili Luciferja?

Smešno je, v mojih časih smo imenovali ta negativni zunanji demon kot: Beelzebub. Sedaj, kako verjetno je to nesramen zloben demon? Bub!  Beelzebub. Kakšno ime. Očitno se je moral spremeniti, mogoče je Lucifer boljše ime – Satan – ampak vsaj ni Beelzebub. Tako začetniško ime nečesa, kar naj bi bil tako grozen demon.

Kaj so vaši demoni, Shaumbra? Kaj so? Dostavite svoje poročilo. Vsi demoni so tam, lahko jih čutite. Je to zdravje? Česa se bojite?

Veliko vas ima skoraj nedefinirane demone, kot da vas bo nekaj konzumiralo – nekaj zunanjega – in bo prišlo in vas pogoltnilo. Cerkve vam rišejo to podobo preko Satana ali Luciferja, kot bitja, ki bo prevzel vašo duše za večno.

Nobena duša ne more vzeti nobeno drugo dušo. To ne deluje. Enostavno to ne deluje. Za trenutek lahko ustvarite iluzijo, vendar konec koncev, nihče ne more imeti vaše duše za vedno. Konec koncev nihče je noče za vedno!  Kaj bodo počeli z vsemi temi dušami? Imeli butasto zabavo duš? 

Dobra novica, Shaumbra je, da lahko sedim v Shaumbra Servis Centru, se pogovarjamo o zlobnem, o demonih, Luciferju, Satanu – in se smejimo. Se zavedate, kako daleč smo prišli? Se zavedate, da ste še pred nekaj leti bežali pred temi bitji, bežali pred temi demoni in zapravljali svoje življenje? Sedaj lahko sedimo tukaj in rečemo, »Hej to so mojo demoni! Velike kreacije, kot so bile.

Vendar, vi veste, da je to tako, kot bi spustili zrak iz velike, ogromne, grde napihljive lutka, in da točno to sedaj počnemo. Ti demoni, ki so se pojavljali kot tako veliki, tako zastrašujoči, da lahko zavzamejo vašo večnost, niso čisto nič drugega, kot veliki zračni baloni. In mi jim lahko spustimo zrak v tem trenutku. Da pa res lahko to naredimo, je pomembno, da veste, da so vaši. Ko zaidete na to področje zarot, vesoljcev… ko mi začnete pripovedovati, kako imate nekakšno zlobno bitje, ki vas je prevzelo, ki se hrani na vas, da vas vsepovsod zasleduje…. Moram zmajevati z glavo. Moram vam reči, »Ampak, to ste samo vi. To ste le vi – del vas, ki ga ne marate, del vas, kateremu ste dali neizmerno moč – vendar ste to vi.«

Ko začnete pripovedovati, »Očitno imam eno skupino iz preteklosti, ki kontrolira moje sedanje življenje in mi onemogoča da sem kreativen in uspešen.«, vam moram povedati, »Ampak to je vaš demon. To ste vi.« Oh, mogoče je iz preteklega življenjskega obdobja, mogoče izhaja iz slabe izkušnje, ki sto je doživeli, v preteklosti – ko ste izgubili denar ali naredili nekaj butastega z njim, ga zakockali, ga vrgli stran ali ga investirali v nekaj resnično slabega – vendar je to vaš demon.

Tisti trenutek, ko daste to vrsto kontrole zunanji identiteti, je sedaj imenovana demon in boste pod njeno kontrolo. Tisti trenutek, ko mali človek v svojem strahu in v svoji želji po preživetju, dovoli zunanjemu demonu, da postane resničen v njegovem življenju, le ta postane resničen. Se boste z njim ukvarjali. Imeli boste vse te dramatične dogodke, polne zarot v vašem življenju.

A v trenutku, ko se ustavite, Sedaj, v tem Shaumbra Servis Centru, obkroženi z menoj, Kwan Yin in Shaumbro – in seveda Luciferjem – in ko spoznate, da so demoni vaši, čisto vsi od njih, da ni zunanjega vpliva, ne glede na to kako močno hočete verjeti v njih, zunaj ni nobenega vpliva, ki bi imel kontrolo nad vami. Obstaja percepcija o kontroliranju vašega malega človeka, vendar je to le percepcija.


Sprejemanje in osvobajanje Demonov

Sedaj vas bom prosil, da resnično naredite velik korak danes, če se tako odločite – in seveda je vse vaša odločitev. Sprejmite te demone in jih nato osvobodite. Pustite jim, da gredo. Pustite jim, da gredo. To so le vidiki Vas, ki igrajo izredno kompleksno igro ali kreacijo, kreacijo, ki je postala tako velika, tako kompleksna in tako resnična, da verjameta vanjo. Verjamete da je en vidik, vendar spomnite se, vse ima več vidikov. Obrnite globus z več vidiki realnosti za trenutek. Prenehajte gledati le en vidik, obrnite globus. Poglejte ga iz vseh zornih kotov, vidite. Nato boste razumeli, da, kot pravi Kyron, »Stvari niso vedno take, kot se zdijo.«

Tukaj ni nobenih demonov. Ne obstaja zlobnih zarot, ki vas bodo prevzele, razen, če ne želite, da se to zgodi. Ti demoni so vaši. Preden lahko vstopimo v Novo Energijo, je pomembno, da se tega zavedate. Ne le za nekaj, ne mnogo, ampak čisto za vse. Čisto vsak demon je vaš.

Sedaj, lahko slišim te ugovore. »Ampak Tobias….ampak Tobias…« Kdo to govori? Mali človek. Mali človek, ki želi verjeti v te stvari. Mali človek, ki v bistvu najde veliko zadovoljstva in veselja v vsej tej zadevi z demoni in pošastmi. Vi veste, dejansko, da z  tem celotnim konceptom demonov, dejansko daje kredibilnost malemu človeku. To naredi malega človeka bolj resničnega, bolj omamljenega, bolj dramatičnega in izsesa ogromno energije. Mali človek sesa energijo, »demoni me bodo pokončali.« Vsi moramo pomagati malemu človeku. Poskuša dobiti vse ostale vidike in aspekte vas samih, da bi mu nasedli, v ta celoten trip, v to celotno zgodbo.

Vaše zgodbe, mnogo njih, so ravno tako vaši demoni. Vsi imate svoje zgodbe. Nobena ni tako velika, kot jo ima Saint Germain , vendar imate vsi svoje zgodbe. Zgodbe preteklih življenj, zgodbe, pred Zemljo, zgodbe tega življenja. Zgodbe so del vaših osnov vaših izkušenj. Ne le vi, mali človek ima zgodbe, ima jih tudi vsak vaš vidik in aspekt svoje zgodbe. Mali človek je še posebno dober, da ustvarja zgodbe – pretekle izkušnje – in jih obrača v demone, in dovoljuje, da gre ta zgodba tako izven kontrole, dovoljuje, da postane ta aspekt tako dominanten, da vas razveljavi ali – kot bi rekel jaz – zaduši, Vas v tem življenju. Sedaj ste tako zapeljani s svojimi zgodbami, da jih tudi vi lahko začnete imenovati moji demoni. Zgodbe, ki so postale tako velike, ki so vam tako ušle iz rok, ki so tako zavajajoče, da ste obtičali v stari energiji, da mislite, da morate živeti to zgodbo. To je demon. Je vaš demon. Mogoče je čas, da osvobodite tudi to.

Ko stopamo pred vrata Nove Energije, je čas da opustimo vse te stvari. Opazili boste, da ko opustite vse to, bo tako, kot bi poljubili žabo.  Opazili boste, da to ni bila tako grda stvar kljub vsemu. Ni imelo nobene moči ali kontrole, razen tiste, ki ste jo sami dali. Opazili boste, da ima vsak vaš demon, vsaka vaša zgodba, dejansko biser Nove Energije, blagoslov, ki ga mogoče ne bi nikoli našli, do trenutka, ko ste se soočili s demoni kot s svojimi.

Vse, od česar ste bežali ponoči v svojih sanjah, v svojem nočnem času, v temi, ko ste bili budni, strahovi, ki ste jih imeli, ko vas nekdo preganja, vam sledi, demone, ki ste jih imeli, je sedaj čas za Vas – ne za malega človeka, ampak za Vas, Božanskega človeka, ki sedi na teh stolih – da globoko vdihnete. Metaforično, če se tako odločite, si predstavljajte, da odklepate to energijo. To je stara ujeta energija. To ni bil demon, ki je imel ključ, to ste bili vi, ki sta ga imeli ves čas. Lahko bi odklenili kadarkoli bi se odločili. Del vas, mali človek, je imel preveč zabave s to igro.

Da gremo skozi ta vrata v Novo Energijo, je pomembno, da pustimo igri, da gre, da pustimo to staro ujeto energijo vaših demonov da gre. Ko odklenete to ujeto energijo demonov, ko dopustite, da vaše zgodbe gredo, ne postanejo večji demoni, ne postanejo večje zgodbe. Gredo nazaj k Vam, nazaj k vaši čisti energiji, na način, ko vas nič več ne muči, ko vas nič več ne straši, vas kontrolira, ampak gre dejansko nazaj k čisti energiji, ki je tukaj, da vam služi. Služila vam bo na Nov Energijski način.

Predhodno smo omenili v tem dolgem vpogledu, da vse, kar bo rojeno, ustvarjeno, vse kar bo ustvarjeno v domišljiji, razvito, še posebno po 18tem septembru (2007) bo imelo komponente Nove Energije ali potencial. To vključuje ravno tako vse kar počnete. Vsaka vaša misel, vsake sanje, vse kar ustvarite s svojimi rokami, vašim glasom, vse kar ustvarite v vaših mislih bo imelo komponento Nove Energije.

Ko ste svobodni svojih demonov, ko jih spoznate, ko se srečate z njimi in nato, ko jih osvobodite, prevzamete lastnino nad njimi. Ko razumete, da ste jih vi ustvarili, jih ravno tako lahko odustvarite. To sproti ogromno količino energije, da je lahko uporabljena na zelo kreativne načine. To lahko začnete danes, ampak kako resnično deluje, boste videli v zelo kratkih prihodnjih tednih.

In s tem Shaumbra, tukaj v Servis Centru, globoko vdihnimo skupaj. Zadržite sapo za trenutek in ko izdihnete naj bo tako kot da spustite balone teh demonov, ki ste jih ustvarili. Pustite jim, da gredo. Pustite energiji da gre. Tukaj ni nobenih demonov, tukaj ste le celi Vi.

Posedimo še za kratek trenutek skupaj v temu Servis Centru.

(Pavza)

Vi, Shaumbra, ste pomagali to ustvariti. Mnogo, mnogo drugih bo prišlo v to smer. Mogoče tega kraja ne bodo imenovali Shaumbra Servis Center, vendar bodo vedeli, da je varen prostor. Prostor, kjer so lahko to kar so. Varen prostor na tej dolgi in včasih zelo zahtevni poti nove zavesti.

Globoko vdihnimo….

(Pavza)

. osvobodimo demone….

(Pavza)

in ko ste pripravljeni, jim dajte in tudi Luciferju slovo.

In sedaj se ponovno ozrimo na energijo nazaj, kjer ste začeli. Nazaj v stole, nazaj v ta trenutek Sedaj. In da, lahko ponesete energijo Shaumbra Servis Centra s seboj.

 

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

 

– Preskok v zavesti

 

Dogodek preskoka zavesti 17. – 19. September 2007      
Preskok zavesti  – 1 del/4      

17i september 2007 – predstavlja Tobias preko Geoffrey Hoppea

In tako je, draga Shaumbra. In tako je. Ali lahko dobimo malo pozornosti. Ali lahko dobimo malo vaše pozornosti! To je glas vaših sprevodnikov – Tobiasa, Adamus Saint Germaina in Kuthumija, da vas obvestimo, da se bo vlak stare energije prispel na postajo Nove energije v devetih urah. Prosim zbudite se Shaumbra, vlak bo prispel v približno devetih urah.    

Naše potovanje Potovanje iz reda Arc na tem včasih počasnem, včasih zelo  zastarelem in težkem vlaku je bilo dolgo. Zdelo se je kot eone časa nazaj, ko smo ga odrinili od zadnje postaje, ko smo se odločili, da gremo na potovanje, kdo ve kam. Ko smo se odločili, da se združimo, pridružimo, da postanemo del te neverjetne izkušnje razširjanja naše angelske zavesti z vstopom naše energije na ta kraj imenovan Zemlja, ko smo se odločili, da pridemo sem v fizično obliko, ko smo odrinili iz postaje reda Arc, ko smo se združili na tem potovanju, ki se zdi tako dolgo nazaj. Vendar ko prihajamo na to postajo Sedaj, poglejmo nazaj na vsa ta življenja, ki smo jih delili.

Poglejmo nazaj preko preizkušnje in tegobe, ki so nas pripeljale na to točko. Spomnite se – nekateri se lahko – časov, ko smo šli čez Atlantido? Neverjetna avantura učenja, kako je živeti skupaj, deliti, da smo prilagodili naša telesu in naš um, da smo se odprli in odkrili več o tem, kdo smo, več o tej stvari, ki se imenuje človek. Celo pred tem, nekateri se lahko spominjate, ko je šel ta čez čas Lemurje. Kako zanimivo je bilo zreti čez okno mimoidočega vlaka in gledati neverjetne vrste bioloških bitij, in uporabljati domišljijo, kako bi bilo, če bi bili biološka bitja, in nato odkriti točno, kako je biti v enemu izmed teh teles. Ali mogoče se mnogi ne spominjate tega dela potovanja, ker je bilo to eone časa nazaj. To, kar imamo na tem multidimenzionalnem vlaku, ki je tako posebno je ta stvar, ki jo imenujemo čas in prostor. Znotraj kupejev, v katerih smo skupaj, na tem vlaku, ki potuje po zelo linearnih linijah imamo to zelo počasno gibajočo dinamiko časa in to zelo okoren element, ki ga imenujemo prostor. Skupaj smo se naučili živeti znotraj njega. Naučili smo se odkriti več o nas samih in drug drugem, ki živimo znotraj tega prostora. Šli smo mimo Lemurje. Vlak je potoval čez Atlantido.

Skupaj smo se ustavili v času zavestnega premika približno 630 let pred našim štetjem. Vidite, ves čas našega potovanja z vlakom so bile spremembe, obrati. Včasih smo uporabili stranske tire, včasih zelo nizke tire. Šeststotrideset let, je bila sprememba v zavesti, da smo vsi del stare človeške energije. Ta sprememba v zavesti nas je pripeljala do časa 2000 let nazaj, časa Jezusa. Še ena sprememba, še en preobrat, katerega marsikdo lahko čuti in se ga spominja, kot da bi to bilo včeraj, ker je energija Jezusa, reda Sananda dejansko del – pomemben del – na tem zadnjem delu našega skupnega potovanja. Ko smo potovali po pokrajini zavesti, smo skupaj doživeli tudi druga spreminjanja in spremembe. V zgodnjih 1500ih letih, poznih 1800tih letih z industrijsko revolucijo. Večina vas je bila ravno tako tam. Nato smo videli drugo spremembo v zavesti po drugi sv. vojni, ko so se ljudje odločili, da gredo naprej, odločili da bodo  poskusili najti mir med seboj. Odločili so se, da bodo živeli in delali in sodelovali skupaj in ne poskušali prevzeti svet. Ste opazili, da bi bilo nemogoče, trenutno katerikoli državi, kateremukoli voditelju države ali kateremukoli drugemu voditelju skupine ljudi, da bi prevzeli svet?  To se ne more zgoditi, zaradi spremembe v zavesti, ki smo jo videli takoj po svetovni vojni II. Bile so tudi druge spremembe. Ko se sedaj pripravljamo, da prispemo na postajo Kvantnega preskoka, ko zbirate svojo prtljago, se lahko spomnite še drugih sprememb. Spremembe v 60ih in zgodnjih 70ih letih, ko je tako mnogo vas prevzelo aktivno vlogo.

Spreminjanje zavesti v osnovi. Ko ste se upirali vojni, ko ste odpirali svojo zavest z alternativnimi metodami zdravljenja, z alternativnimi metodami zavesti, z stvarmi, kot so meditacija… nekaj novih zadev, kot so npr. droge…ampak dejstvo je, da ste vi odprli vašo zavest! Včasih je vlak vozil malo bolj znosno , vendar prej, ko slej začne naravno premikanje. Sprememba, ki se je zgodila na koncu mileniuma -19991 zanimivo, Shaumbra. Zanimivo, da leta 1999 v mesecu Avgustu, ko se je Shaumbra začela uradno družiti. Zbrala se je skupaj, da bi bila to zadnja in največja sprememba v zavesti, ki se dogaja teh zadnjih sedem ali osem let. Sedaj, ko prihajamo bližje in bližje Postaji Kvantni preskok, le nekaj ur nas še loči, si poglejmo to potovanje, ki smo si ga delili, še posebno v tem življenjskem obdobju pod Shaumbra transparentom. Težave, seveda so bilo, vendar zadnji del potovanja je vedno najtežji, vidite. Ko ste se pripravljali na to lepo potovanje, ko ste vstopili na ta vlak, ki je odhajal iz reda Arc in prihajal na Zemljo, oh, kako ste bili navdušeni. Inspiracije, sanje, ki ste jih imeli, koko bo fizično. A v tem zadnjem delčku potovanja, ko je motor utrujen, ko lokomotiva, v kateri potujemo postaja stara in razpokana in izrabljena, veste, da vam ne služi več. Veste, da obstaja nekaj veliko večjega – nova spiritualna tehnologija. Veste da obstaja. To je najtežji del. Zato je bilo teh zadnjih deset let – ki so minila kot blisk, kot utrip, če jih primerjamo z vašim celotnim potovanjem v tem čudovitem vozilu, v katerem smo bili – zato je bilo teh 10 let najtežjih. Izbrali ste to dosego zavesti. Vedeli ste da ste v zadnjih urah tega potovanja. Poskušali ste se naučiti toliko, kot ste se lahko, še v stari Energijski zavesti.

Zadajali ste si ena izmed največjih izzivov, medtem, ko ste bili še vedno v stari energije. Nekateri izmed vas, ki ste ljubili toliko dragih vidikov stare energije in poskušali zbrati toliko kot ste lahko v teh zadnjih urah, ker ste vedeli, da stvari ne bodo nikoli več iste. Veliko vas je doživelo izzive in težave v svojem življenju, preprosto zato, da bi odkrili, kako je doseči mejo, kako je doseči zadnje omejitve stare zavesti znotraj vas samih. Nekateri ste prevzemali vlogo Nove Energije tudi za druge, čutili njihove spremembe znotraj vas samih. In sedaj smo tu Shaumbra v zadnjih urah, v zadnjih urah stare energijske zavesti na Zemlji.
Zavest Poglejmo, kar zavest resnično je. Zavest je zavedanje. Ne le zavedanje iz misli, temveč iz čisto vsakega dela vas. Koliko vas je čutilo ravno tukaj v želodcu zadnje čase? Točno tukaj. To je zavest. Zavest vpliva na vaše fizično telo in tako nekaj čutite. Koliko vas je to čutilo v vaših ramenih? V vaši hrbtenici? Koliko vas je to čutilo v vaših sanjah? V vaši domišljiji? To je vse del zavesti – zavedanja. Zavedanje. Zavedanje vašega zunanjega okolja, zavedanje drugih ljudi, in v končni fazi, zavedanje vašega čistega jaza. V teh zadnjih nekaj letih še posebno, ste šli do največjih omejitev, da bi se naučili o samih sebe.

Da bi se naučili o vašemu čistemu jazu, človeškemu jazu, temi samega sebe, možnostih sebe, ljubezni do samega sebe in zavračanja samega sebe. Vse te stvari, da bi imeli to zavedanje, da bi imeli to zavest. Naučili ste se tako veliko o samih sebi pri tem pospešenem tempu v teh zadnjih nekaj letih. Vemo, da je bilo težko in vemo, da ste včasih postali jezni na nas, vaše sprevodnike na temu vlaku, ker ste mislili, da bi morali mi ukvarjati s tem. Vendar, spomnite se, povedali smo vam, ko smo se odšli iz postaja, da mi tega ne moremo narediti namesto vas. Mi smo tukaj, da vam pomagamo voditi, da vas potolažimo, mi smo tukaj, da vzamemo vaše karte, da zagotovimo, da pridemo vsi skupaj na to Postajo Kvantnega Preskoka Nove Energije. 

Naš Inženir

Oh, mimogrede, inženir tega vlaka, vse odkar je odšel iz reda Arc, je bil šef Metatron, šef inženir tega vlaka zavesti. On je bil vaš glas v duhu. To ste bili vi. To je bil vpogled v vas, preko tega bitja, ki se imenuje Metatron, ki je pomagal voditi ta vlak. On je bil dosleden, vedno je bil tukaj, ker vas predstavlja. Le v nekaj urah, bomo prispeli na Postajo Kvantnega preskoka. Metatron ne bo nadaljeval naprej. Metatron ne gre naprej, ker, Metatron, vaš glas v duhu se bo spremenil. Imeli bomo novega inženirja, ki bo bolj, kar ste vi, kot je bil kadarkoli. In ime tega inženirja, bivšega Metatrona je Yo-ham. Yo – ham – ti, Bog. Človeško božanstvo. Nič več ne boste govorili, »No, je kar je,« kar dejansko za nas, vaše sprevodnike kot bi z nohtom pisali po tabli!  »No, je kar je.« To je rek stare energije, ker v Novi Energiji je, »Kar jaz ustvarim. Sem. Kar se jaz odločim, Jaz izkušam. Sem vse kar sem.« Nič več tega, »No, je kar je.« To je za nekoga, ki lebdi naokrog mreže in toka stare energije in samo čaka, da se zgodi, ki dovoljuje da jih tok zavesti odbija, jih vodi, jih nosi brez zavestne zavesti, brez izbire, brez lastne ustvarjalnosti.
Novi Potenciali

Tako, ko bomo prispeli na postajo vsak čas, kaj se bo zgodilo? No, naj vam damo nekaj namigov. Preostanek človeštva ni nujno, da je na tem vlaku. Ne pričakujte od njih, da se bodo spremenili. Oni so vzeli svoj vlak, prišli bodo s svojim vlakom, zaenkrat ostajajo v energiji dualnosti. Oni so tisti, ki izbirajo, pomembno je, da jih spoštujete. Pomembno je, da razumete, da izbirajo stvari kot del njihovega obstoja. Ne imejte ta pričakovanja staroenergijskega sveta o njihovem vlaku. Ne gre se za spremembo njih, gre se za spremembo, čez katero geste vi. Ko prispemo na postajo Nove Energije, v zelo kratkem času, razumite, da se vaše priložnosti, vaše priložnosti se znatno povečajo. Radi jih gledamo kot priložnosti, kot te mehurčke, vse te vidike, ki so vam na voljo. Te priložnosti ni ustvaril nihče drug, kot vi sami. To so vaši prihodnost. To so vaši naslednji trenutki. To niso stvari, ki bi vas ovirale ali vas izčrpati. To so vaši potenciali. Na tem vlaku stare energije ste delali z omejeno skupino potencialov, zelo končna in definirana skupina glede na to, kako bodo vaši naslednji trenutki, dnevi in leta izgledali. A v Novi Energiji bodo vaši potenciali skokovito, notranje dimenzijsko iz zares lepo okrepili. Sedaj, takoj na začetku, tega mogoče ne boste opazili. Lahko boste rekli »O čem to govorimo, vse te priložnosti? Vse mi zgleda enako.« Ampak ustavite se za trenutek, prosim. Ustavite se za trenutek. Globoko vdihnite. Yo – ham. Ti, Bog. Spomni se, da se lahko razširiš ven iz sfere starih dualističnih 3 dimenzionalnih potencialov. Nov set potencialov ni nič, kar bi sploh že poskušali definirati. Tako novi so. Tako so dragoceni. Niti poskusili jih ne bomo povezati z človeško besedo – linearno besedo.

Spomnite se, ne tako dolgo nazaj, smo na našem vlaku govorili o sans definiciji? Utihnite in poslušajte?  Dovoljevanja, razširjanje, ko gremo nad potrebo po beseda. Torej, ko se počutite ujeti, ko se  počutite majhni, se takrat točno tam ustavite. Yo – ham. Globoko vdihnite. Spomnite se, da so potenciali veliki. Vsi potenciali gredo veliko nad to, kot ste kadarkoli povezovali z človeškim življenjem. Potenciali vaše zavesti.
Naš prihod

Le v nekaj urah bomo prispeli na Postajo Kvantnega Preskoka. Preverite predale nad svojimi glavami za stvarmi, ki ste jih shranili gor. Previdni bodite, ko boste odprli te predala, ker so se lahko te stvari spremenile  in nekatere lahko padejo na vas. Preverite vaša sedišča in vse predalnike in kupeje okrog vas. In prosim vzemite le svojo prtljago. Vidite, vsa človeška prtljaga zgleda enako in ogromno je sploh ni vaše. Lahko bi prikrajšali nekoga drugega za izkušnjo spremembe v njihovi zavesti, če bi pobrali njegovo prtljago. In verjemite mi, da je ne želite.  Imate je dovolj. Vzemite le to, kar je vašega in kar vi izbirate, da boste s to prtljago nadaljevali. Nekateri imate oznake vas samih, ampak ali je to res, ste to res vi ali je to le en vidik vas, katerega igrate? Je bilo to le staro življenjsko obdobje, ki še vedno poskuša pridobiti vašo pozornost? Je to le del vas, ki je bil tako globoko prizadet in ranjen s strani drugega človeka ali skupine ljudi, da ga kar ne morete spustiti? Ampak Shaumbra, vzemite le to, kar izbirate. Ni vam treba jemati ran, ni vam treba jemati omejitev. Te ne delujejo prav dobro na temu Ekspresu Kvantnega preskoka. Ne jemljite stvari, ki so težke in zastarele in ki vam ne služijo več. Ne mislite, da jih morate vzeti s seboj. Vidite, nekateri izmed vas že načrtujete naprej, o tem Kvantnemu preskoku, ki bo prispel na postajo ob polnoči nocoj. Taos, Nova Mehika. Vzemite le to, kar potrebujete za to potovanje.

Sedaj, nekateri izmed vas razmišljate, »No, potreboval bom vse te pripomočke, Potrebovala bom svoj make-up.  Potreboval bom vse te obleke. Potreboval bom vsa ta darila, da jih dam svojim prijateljem, potrebujem veliko denarja na moji kreditni kartici, ker si mi rekli, da potrebujem kreditno kartico.« 

Mislili boste, da potrebujete svoje račune in svoje kredite in bivše može in otroke in vse te ostale stvari. Ampak preden to storite, se le ustavite za trenutek. Yo – ham. Le ustavite se za trenutek. Globoko vdihnimo skupaj. Kaj resnično potrebujete? Ne veliko. Ne veliko. Kar ste se naučili, ja. Vašo modrost, seveda. To obleko, ki ste jo poskušali in kroji zadnje čase, tisto, ki imenujemo Novo Energijska, verjetno. Dobro, da jo vzamete s seboj – ne želimo vas gledati nage na Ekspresu Kvantnega preskoka. 

Ampak poglejte, sedaj, ko se bližamo, zelo bližamo končni postaji na vlak stare energije. Kaj boste resnično potrebovali? Precej težko se je odločiti, ker, ker ste še vedno v staroenergijskih možganih do določene stopnje. Še vedno razmišljate o staroenergijskih pogojih. Razmišljate o tem, kako je biti na potovanju, da ste prišli do te točke, vendar resnično ne veste, kako bo, ko boste šli naprej. Vzemite le tisto s seboj, kar resnično potrebujete. Ko bo vlak prispel nocoj, vam ni treba oditi na Express Kvantnega preskoka. Lahko ostanete na postaji tako dolgo kot želite. Ne morete iti nazaj – nobeden vlak ne  pelje nazaj.  Vse stvari gredo naprej. Lahko ostanete na postaji tako dolgo kot želite. Mogoče bo druga skupina ljudi prišla mimo, prej ko slej, in se boste pridružili njihovi skupini. Ali pa lahko izberete Kvantni preskok z nami nocoj.

Oh, mi ne bomo vzeli vlaka. Mi ne bomo vzeli letala. Ne vemo, kaj bomo vzeli. Pojma nimamo! J Tudi pod razno se nam ne sanja!  Ampak ali ni ravno to nekaj posebnega? Ali nam to ne prežene dolgočasja iz nas? Ali vam ne da razloga, da greste nocoj v posteljo, in da se zbudite, v kaj hudiča ste se zapletli takrat!? 

Vem, da bo na tisoče in tisoče Shaumber, ki bodo šle z nami. Tisoče Shaumber z navdušenjem »Kaj je to ta Nova Energija? Kaj je Kvantni preskok? Kam gremo s tem?« Mi ne vemo, vendar vam lahko kar takoj povem, Kuthumi, Adamus Saint Germain, Tobias, Quan Yin in mnogo drugih nadaljuje z vami nocoj. Nikoli niste sami, Shaumbra. In tako je.

 

 

Preskok zavesti  – 2 del/4

18i september 2007 – predstavlja Tobias preko Geoffrey Hoppea

  In tako je, dame in gospodje, Shaumbra, mladi in stari, ki ste prišli do tega zadnjega dela našega potovanja. Pripeljalo nas je iz reda Arc do tega kraja, poznanega kot Postaja Preskoka v zavesti. Zelo kmalu bomo prispeli, zato se prosim pripravite. Globoko vdihnite in  okusite vsak trenutek in vsak spomin vsakega življenja, vsake izkušnje, vsakega dneva in sanj, ki ste jih kadarkoli imeli. Globoko vdihnite in si dovolite, da razumete lepoto tega, kar ste ustvarili zase in vse človeštvo; od kristalnih otrok, ki bodo prišli za vami, do angelov na vseh ravneh, ki bodo prišli za njimi, energija »Vsega, kar je bilo« sledi vam in postaja »Vse kar je z vsemi potenciali.« Pripnite varnostne pasove, ko prihajamo na Postajo Kvantnega Preskoka. Opravičujemo se za tubolence, ki se lahko spotoma dogodijo,   za vse buške, za vse dele manjkajočega tira, za vse ovire, ki so bile na poti. Vendar, vidite, ta pot je bila nedavno v gradnji. Še nihče ni prišel v to smer. Vi Shaumbra ste ugladili pot za vse, ki bodo prišli za vami. Pripnite varnostne pasove, saj, ko se premikate v Novo Energijo, kot dovoljujete da ta preskok v zavesti postane realnost v vašem življenju. Postali boste Standard Nove Energije, Standard človeštva. Mogoče bo to težko sprejeti včasih, saj ste včasih nagnjeni da gledate stvari, ki so napačne in ne stvari, ki ste jih naredili prav. Ogledujete sami sebe in se sprašujete, kako ste lahko vi tak primer za druge, ko je šlo očitno toliko stvari narobe za vas. Vendar ponovno, učili ste se za vse. Vi ste bili tisti, ki ste polagali nove poti. Vi ste bili tisti, ki ste testirali poti, da vidite, koliko stresa lahko prenesejo – in to ste naredili dobro!  Zelo, zelo dobro. 

Zvonjenje v Preskok zaveti Ko vstopamo v te zadnje trenutke vaše stare energije, si zapomnimo ta trenutek. Spoštujmo vse in vsakega izmed vas z simbolnim zvonjenjem … no nimamo piščalke, zato bomo uporabili zvonove… z simboličnim zvonjenjem zvonov dvaindvajsetkrat, tradicija, ki jo je začel Saint Germain lansko leto. Zato bi poklicali mojstra zvonjenja za dvaindvajset zvonjenj. In ko čutite resonanco vsakega bitja… ring … no prosim, ni vam treba šteti, to bo storjeno za vas …..razumite pomembnost številk 2 kot dualnost, 4 kot premikanje v Novo Energijo. Dovolite vsakemu vidiku, vsakemu delu vas, za katerega se odločate, da ga boste vzeli s seboj v Kvantni Preskok, da se vam pridruži z vsakim bitjem zvona. Z vsakim bitjem zvona, si dovolite, da opustite to, kar ni vaše. Kar ni vaše je vse, kar ne izbirate več zase, da ste. Lahko sprejmete tako odločitev. Ni vam treba vzeti ničesar v Novo Energijo. Ampak, Jaz Tobias, vaš sprevodnik, sem vas opozoril na eno stvar. Če se odločite, da je ne boste vzeli, ta ne bo šla z vami. Ne bo z vami. Se bo umaknila iz vašega življenja. Umaknila se bo. Spoštujte jo, ljubite jo in jo opustite. Tako, mojster prosim, pozvoni v pričakovanju našega prihoda. (Pavza …22 bitij zvona)

Upamo, da ste uživali naš zabavni program v tem zadnjem ovinku našega potovanja. Azteški plesalci, z ritmom, z starodavnimi koreninami, z spominom na prvo ljudstvo na zemlji. Taiko bobnarji z ritmom, z gibanjem. Celo mi smo dejali, da je bilo to malo presenečenje Kuthumija, Saint Germaina in mene. Upam, da ste se zapomnili ognjemet. Pomembno je, da zadevo opazujete za nizkim obzidjem.

(Op.: Pri praznovanju je bil dež, zato so morali gledati ognjemet s parkirišča za nižjim zidom) Ja, ognjemeti se bodo pojavljali vsak dan v energiji Novega sveta. Vse naokrog bo. Včasih bodo ognjemeti lepi, kot so bili nocoj. Včasih bodo zabava. Včasih bodo ti ognjemeti drama in hranjenje preko seksualno energijskega virusa, ki se je odločil, da vas potegne nazaj, čeprav vas ne more. Čutili boste te tipalke, ki vas poskušajo doseči občasno, ki vas poskušajo potegniti nazaj v dramo, nazaj v dualnost nazaj v hranjenje z vas. V tistem trenutku se ustavite. Spomnite se, da globoko vdihnete, Yo – ham. Vi ste Bog. Ste vse Kar Je. Vi ste začetek, konec in vse vmes. Globoko vdihnite, ko zagledate te ognjemete, ki se odvijajo vse naokrog vas – družinski člani, sodelavci, partnerji in celo vaši domači ljubljenčki. Globoko vdihnite in se spomnite te čudovite simbolične izkušnje, ki smo jo imeli nocoj. Lahko stojite za nizkim obzidjem, uživate izkušnjo in se ne opečete. 

Pričetek slavja Tako s tem sedaj v naših zadnjih, zadnjih pripravah, bomo prosili za malo glasbe za vašo zabavo. Glasba se lahko nadaljuje, toliko časa, kot želite, celo pozno v noč, če se tako odločate. V tem času po svetu, ljudje spijo, ne vejo, da se tukaj dogaja Preskok v zavesti, ko hitrost in stopnja zavestnega razvoja prideta do točke takšnega nasičenja, da ne more več ostati na stari poti. Eksplodira. Potuje nelinearno. Medtem, ko mnogo ljudi, širom sveta ravno v tem trenutku spi, celo ne zavedajo se, da se to dogaja, vendar potenciali so še vedno tukaj za njih, če se tako odločijo. Mnogo drugih ljudi izkuša trenutno nov dan na drugih koncih sveta. Ta energija Preskoka v zavesti jih še ni dosegla, vendar jih bo zelo, zelo kmalu. Nekaj se lahko ustavi, zgodi v njihovih življenjih, jih prisili, da se ustavijo za trenutek in se začnejo spraševati, kaj so začutili. Novo Energijo, Preskok v zavesti.  V njihovi trenutni zavesti, mogoče ne bodo prepoznali, da imajo cel nov set nedefiniranih, nerazloženih potencialov, ki so jim na voljo. Svet se nadaljuje tako, kot se je do sedaj normalno, vendar ostaja nova sestavina, ki je bila dodana trenutkom, ki bodo sledili. Nova Energija. Totalno nova zavest. Svet se mogoče ne bo zavedal, da se je to zgodilo 18tega Septembra 2007, in da izžareva iz tega mesta Taos, Nova Mehika. Mogoče ne bodo razumeli, da je seme bilo posajeno tukaj in da je tukaj tudi vzklilo. Lahko mine deset let, petnajst leta ali sto let, preden bodo pogledali nazaj in dejali, »Nekaj se je zgodilo. Fizika se je spremenila. Duhovnost se je spremenila in razširila.! Mogoče bo pisalo mnogo, mnogo let kasneje, »Nekaj se je zgodilo nekje, 18 tega Septembra, 2007.« Ampak mi vemo, Shaumbra. Mi točno vemo, kaj to je. Preskok v zavesti. Nova zavest in novi potenciali. Ko vlak stare energije ustavlja na postaji, vas prosimo, da ponovno še enkrat globoko vdihnete. Vaš spanec bo nocoj drugačen, drugačen, kot ste ga izkušali do sedaj. Nekateri izmed vas, boste šli, zelo, zelo daleč ven. Nekateri izmed vas se lahko počutite nemirne, ko nikakor ne boste mogli doseči dobrega nočnega spanja. Vendar ustavite se za trenutek, preden doživite stres, da ne boste mogli spati. Spomnite se, nekaj se dogaja ravno v tem trenutku. Nekaj ste pomagali negovati in razvijati. Nekaj ste pomagali prinesti na to kraj, ki se imenuje Zemlja. Globoko vdihnite. Dovolite sebi, da čutite polnost glasbe, ki prihaja v tem trenutku do vas. Ne vaša vsakodnevna glasba. Ne vaša plesna glasba. Ne pop, niti jazz. Nova energijska glasba. Preko mene, Tobiasa, Amirja, Gerharda (glasbeniki), preko Linde, Norme in Garreta, preko vsakega izmed vas, bomo prinesli ta sporočilo energije Preskoka v zavesti preko glasbe, nazaj k vam in dovolili, da sije na celo Zemljo. Tako, globoko vdihnite. Recite adijo stari energiji. Naj potuje glasba. Ostanite na sedežih, toliko časa, kot želite. Cauldre in Linda bosta zapustila oder v trenutku. Ta glasba, to sporočilo, ta energija se bo stopnjevala toliko časa, kot boste izbrali, da traja. To je bil naše zadnje verbalno sporočilo v stari energiji. Močno vas ljubimo. Vlak je prispel na postajo. In tako je.

 

Preskok zavesti  – 3. del/4

18i september 2007 – predstavlja Kuthumi preko Geoffrey Hoppea

  Namaste. Namaste. In Namaste Preskoka v Zavesti! Tako veselje čutim jaz Kuthumi, da sem tukaj na tem praznovanju Preskoka Zavesti. Ne potrebujem veliko šal trenutno, ne potrebujem veliko humorja, saj energija, ki sto je prinesli s seboj, ko ste prišli sem – energija, ki smo jo vsi izkusili ravnokar ko gledamo slike Shaumber iz vsega sveta – pove vse. To je svetloba. To je humor. To je globina življenja. Je zgodba stare energije in novih vas. To ste vi, ki se pojavljate na ekranih kot primer za vse ljudi. 

Novo Energijski Potenciali Rad bi vam spremenil mojo predstavo, ker imamo tako dragocen trenutek skupaj. Čutite energijo, ki ste jo ustvarili v tej sobi. Je sladka. Je nabita. Je nova. Vsebuje celotno potencialnost (mnogo potencialov), vse kar ste in vse kar lahko postanete. To je potencialnost vašega ozdravljenja, vaše radosti. Je potencialnost vaše strasti – kar vas je pripeljalo v to življenje, kar vas naredi cele in popolne. To je tukaj v tem trenutku. Torej, dovolite mi, da bom prvi, ki bom delal z vami, dovolite si čutiti to potencialnost Nove Energije v tem trenutku. Kako to storite? Le izberite. Izberite zase, da si dovoliti razširiti to veličino potencialov Nove Energije. Globoko vdihnite. Zaprite oči za trenutek. Dovolite svoji domišljiji, da se dotakne te potencialnosti, ki je točno tukaj, ravno sedaj. Prisotna je. Mogoče je vaši možgani ni poznajo. Mogoče si govorite, »Ne moram si predstavljati, Ne morem je videti«, vendar je tukaj. Resnična je. Vi ste jo ustvarili. Sedaj si dovolite sami sebi, da se razširite v njo. Odprite se nad vsako oviro, ki ste jo mogoče imeli. Odprite se nad vse omejitve in prepovedi in si dovolite čutite vse potenciale. Ne poskušajte jih definirati. Ne poskušajte jih zagrabiti. Ne poskušajte jih kontrolirati. Ni vam treba, saj so vaši. Le čutite jih za trenutek. Sanje. Odprtost. Strast. Ko greste nad, ravno tako, kot ste nekateri v zadnjih nekaj dneh upali, da boste v eni smešni košari z velikim balonom na vrhu in se boste dvigali v nebo. Nikoli me ne bi dohiteli, če bi počeli to!  Domišljajte si, da se dvigate sedaj v vse te potenciale. Čutite, kaj je v njih in razumite, da je čisto vsak od njih vaš. Ni bil ustvarjen s strani drugega človeka, ni bil ustvarjen s strani katerega koli angelskega bitja, ni bil ustvarjen s strani nepoznanega in oddaljenega boga, ampak ste vi to ustvarili. Čutite za trenutek in vdihnite v vašo realnost sedaj. Ni vam treba definirati, vidite. O tem smo že govorili – brez definicije. V tej Novi Energiji so potenciali veliko večji, kot bi si jih lahko možgani kadarkoli predstavljali. V kratkem času bodo vaši možgani razumeli, kaj prihaja. Vaše misli se bodo razširile da srečajo nove  potenciale Nove Energije. Vendar sedaj, v tem trenutku sprejmite te stvari, ki so bile ustvarjene za vas, ki so tako polne Nove energije in tako visoko. In bodimo sedaj v temu bazenu potencialov Nove energije, danes in celo nekaj naslednjih dni. In da, mislim čisto vsakega izmed vas – vseeno ali sedite tukaj, ali poslušate preko interneta, berete kasneje, ja na vse vas mislim. Odprite ta vrata. Odprite se. To je za vas. Ekspres Preskoka Zavesti Staro energijski vlak, ki je prispel na postajo, prejšnjo noč, z mnogimi izmed vas, ki ste polni življenja, iskric, ko veste, da je konec starega potovanja, vendar z malo zaskrbljenosti. »Kaj je novo potovanje? Kam gremo sedaj?« Po kratkem postanku, bo vlak nadaljeval ob 2.22 ponoči  med gromom in električnimi strelami. Poglejte, kaj ste ustvarili. In sedaj potujemo v nove kraje, ne v nekatere druge galaksije, ne v nekatere oddaljene dimenzije, ampak nove kraje, v tem trenutku, ravno sedaj v tem trenutku. Kot je dejal Tobias, je vozilo Kvantnega Preskoka nedefinirano. Ne vemo kako zgleda, ne vemo, kako se vede, ne vemo, kam gre, vendar ali je to pomembno. Mi smo tukaj! Mi smo skupaj! Ko oseba prestopi prostor stare energije in gre v svojo novoenergijsko izraznost, je to stvar zaupanja. Je to stvar zaupanja samemu sebi, da si dovolite biti tukaj v tem trenutku, da ste v tej Novi Energiji, ki je drugačna od stare. Ne obstajajo demoni, o katerih smo pred kratkim govorili. Ne obstaja dualnosti starega. Lahko je v ljudeh okrog vas, vendar ne nujno v vas. Je stvar zaupanja, kot pravi Adamus Saint Germain tako pogosto. Je zaupanje, da sedaj, skupaj, individualno potujemo v potencial Nove Energije. Če nekdo reče, »Kaj je Nova Energija?«, je zelo težko opisati. Ni nič, kar bi izgledalo, kot je do sedaj. Ne more biti izmerjena. Ne more biti kvalificirana, zelo težko je to opisati z človeškimi besedami, torej je to stvar zaupanja, ali lahko zaupate, da že imate ustvarjene odgovore – in odgovor ni nujno, da je le eden. Tu obstaja celotno področje, celotnih odgovorov. In odgovor bi prišel k vam, zelo preprosto. Mi smo v tem celotnem polju potencialnosti sedaj z vsemi odgovori. 

Novoenergijski odgovori Vprašajte nekaj sedaj o Novoenergijskih potencialih. Katerokoli vprašanje imate v mislih. Vprašajte in nato pustite da gre vprašanje v potenciale in nato poslušajte. Ni nujno z vašimi ušesi, temveč s svojim srcem. Poslušajte z vsem svojim bitjem. Vprašajte se sedaj, nekaj, kar vam je dolgo rojilo po glavi, nekaj, kar vas muči. Dajte. Globoko vdihnite. Vprašajte to vprašanje. (pavza) Vprašajte se nekaj, o čemer ste razmišljali zadnje čase, kar vas je mučilo. Dajte. Vprašajte to vprašanje. (pavza) Vidite, reakcija je malo bolj drugačna, kakor ste izkušali dosegaj v starem. Vprašanje samo po sebi, v stari energiji, je bilo omejeno in zato je tudi odgovor prišel nazaj omejen. Ko ste se spraševali prej, je bilo vprašanje napolnjeno z nezaupanjem. Vprašanje je bilo ravno tako osnovano na tem, kaj se je dogajalo prej, zato je bilo to vprašanje povezano z zgodovino. Vendar vprašajte sedaj vprašanje v tej Novi Energiji, mogoče boste čutili nekaj drugačnega? Razširitev. In mogoče, če ste se razširjali, da bi slišali odgovor, ga niste. Spraševali ste se, če ste pravilno vprašali. Sedaj, opustite to, saj bistvo tega kar sprašujete že leži v vašem vprašanju. Ni  pomembno, kako to imenujete. Nekateri izmed vas ste se tako ujeli, poskušate biti tako natančni, kako boste oblikovali vprašanja. Mislite, da ste tako neumni, da ne razumete kaj resnično sprašujete?  Tako zapleteni postanete v nekaterih miselnih zadevah. Torej, vprašajte se še eno vprašanje sedaj. Globoko vdihnite, Yo – ham. Vprašajte večje vprašanje tokrat, zares pomembno. Oh, ja in lahko je o vas. Ne bojte se spraševati vprašanj o vas samih. (pavza) Sedaj, v stari energije, ste mogoče spraševali, Boga. Mogoče ste spraševali Saint Germaina – in on vam je sigurno ogovoril.   Mogoče ste spraševali Tobiasa in on bi vam dajal ljubeč, mehak, puhast odgovor. Spraševali ste mene Kuthumija in jaz sem se vam smejal.  Vendar, sedaj, vprašajte sami sebe, dragi Bog. Vprašajte sami sebe. In ne samega »starega« vas, ki ste ga pustili na postaji prejšnjo noč. Vprašajte vas same. Vprašajte to vprašanje. Oh in ja, slišim »Kje je moja prekleta strast?«, nekateri sprašujete. »Kdaj bom koga spoznal?«  Mogoče boste morali biti malo potrpežljivi s tem.  Sedaj, čutite odgovor, ki je tukaj, ki prihaja iz drugega kraja, novoenergijskega kraja, vendar ne prihaja nujno nazaj v besedah. Vprašajte se tretje vprašanje, drugačno vprašanje, zares veliko vprašanje o vašem življenju – zares pomembno vprašanje. Globoko vdihnite, Yo – ham. Vprašajte to vprašanje. (pavza)  Nekaj vas, vas išče, poskuša zagrabiti nekaj, pričakuje, da se bo nekaj zgodilo. Vendar uganite kaj? Nič, vsaj na star energijski način pričakovanja se ne zgodi. Zelo jasno je tukaj v tej potencialnosti – tej veliki juhi vsega, iz katere izbirate. Zelo jasno je tukaj. Vi pričakujete reakcijo. Vi pričakujete eno silo, neko gibanje, besede, glasbo, ples. Vi pričakujete nekaj. Vendar tukaj v novoenergijski potencialnosti je tiho. Oh, to ne pomeni, da ni odgovorov. To pomeni, da so stvari zelo jasne tukaj in vi niste navajeni na jasnost. Vi ste navajeni, da so stvari meglene. Vi ste navajeni, da so stvari grobe in težke. Vi ste navajeni sprejemati to informacijo preko starega kroga – vaših možganov, vaše preteklosti. Vendar tukaj v tej potencialnosti, je vse jasno. Globoko vdihnite in čutite jasnost. (pavza)

Tukaj v novoenergijski potencialnosti je ravno tako zelo lahko. Dolgo časa je minilo, odkar so bile stvari lahke. Pritisnite gumb. Lahko.  To je bilo lahko! Dolgo časa je minilo…. odkar si  Couldre želi sedaj v tem trenutku oditi z odra! 

Dolgo časa je minilo, odkar so bile stvari jasne in lahke in vi to tudi pričakujete sedaj, da bi dobili odgovor, da bodo stvari težke in zapletene. Vendar to je Nova Energija. Tukaj je vse tako jasno, a vendar napolnjeno z ogovori, napolnjeno z priložnostmi, napolnjeno z natanko tem, kar ste iskali. Sedaj je naš izziv tukaj s Shaumbro, naš izziv, ali lahko dojamete in sprejemate iz tega polja jasnih in lahkih priložnosti? Del vas je tako navajen da definira stvari z odporom, silo, ki je usmerjena proti vami. To je staroenergijska vibracijska fizika. Tukaj, v čisti, v Novi Energiji, ne obstaja upora, torej ne obstaja ničesar, ki bi vas privlačilo ali privlačilo vašo pozornost. Torej pravite, »Ampak, kako bom potem vedel, da je tam? Tako je čisto. Je tako kot zunanji prostor. Nič ni zunaj. Nobene gravitacijske sile, brez zraka, ničesar.«  takrat je čas, da ponovno vdihnete. Spomnite se besed Tobiasa, Yo – ham, Jaz Sem, in dovolite odgovoru, v tem polju potencialov, sedaj, da pride do vas. Ni nujno, da boste čutili silo, pritiska ali besede. Samo premakne se v vas. Sedaj se odgovor na vaše vprašanje premakne v vas, je malo bolj drugačen, kot ste ga navajeni sprejemati dosegaj. Ker je znotraj tega mehurčka priložnosti, ta odgovor, ki se premika v vas ima mnogo, mnogo vidikov odgovorov na isto vprašanje. Če se spomnite, ko ste gledali ognjemet. Najprej je sij, in nato eksplozija in nov sij, in nova eksplozija in nov sij – vse to iz enega samega ognjemeta. Isto je z novoenergijskimi potenciali, z novoenergijskimi odgovori. Pridejo do vas, in imajo mnogo, mnogo vidikov. Tako, globoko vdihnite. Vprašajte si novo vprašanje, pomembno vprašanje, vprašanje, ki ste si ga bali zastaviti. Vprašanje, na katerega ste se bali prejeti odgovor, celo upirali ste se odgovoru. Globoko vdihnite in vprašajte sami sebe to vprašanje na tem kraju jasnih in lahkih priložnostih. (pavza) Če čutite, da se mučite s svojimi mislimi v tem trenutku, se borite z lastno glavo, samo spustite. Tega ne rabite nič več početi. To je star način. Tu je to, ki jo lahko imenujete, kakorkoli želite – Božanska inteligenca, Jaz sem, Yo – ham  – to je odgovor. Ne tukaj (kaže na glavo), ne v možganih, vendar je odgovor. Je gnost, je rešitev. Vendar to sedaj počnem v Novi Energiji. Sedaj, bodite potrpežljivi, potem, ko ste vprašali vprašanje. Bodite potrpežljivi. (pavza) Bodite v trenutku. (pavza) Sedaj prav zaradi fizike Nove energije in še več prav zaradi narave, kar ste vi, odgovor pride do vas. Sedaj je tukaj. Sedaj je znotraj vas, v tem trenutku, v tej realnosti. In v roku nekaj minut, ur, tednov, toliko, kot bo potrebno, se bo odgovor razkril v vašem življenju. Popoln odgovor, Novoenergijski odgovor. Odgovor, ki ne bo dan s strani drugega, temveč s strani vas samih. Ko delate s tem, ko s tem nadaljujete v vašem življenju brez mentalnega naprezanja, boste resnično presenečeni, kako lahko in čisto je to. In, kot pravi Tobias, ugotovili boste, da je to izredno učinkovito. Zavedali se boste, kako veliko energije ste trošili v preteklosti – ko ste se mučili z težkimi vprašanji, poskušali najti odgovore. Tukaj, sedaj, v tej Novi Energiji, so vprašanja že tukaj. 

Delo z Novo Energijo Kot smo že govorili, Nova Energija ne deluje kot je stara. Napolnjena je stvarmi, ki jim vi pravite presenečenja. Ni linearna. Ne potuje le v smer gor in dol. Potuje v vse smeri istočasno. Zato se odprite. Odprite se rešitvam, odgovorom, ki jih vaši možgani ne pričakujejo – ki jih mogoče niti sami ne pričakujete – popolnoma vas lahko preseneti. Nova Energija deluje tako drugače od stare. Ni linearna, ni omejena, ni zmedena. Vi ste prva skupina ljudi celotnega človeštva, s katerim smo delali, s katerimi delamo na tem. Vaša stvar je, če se boste odločili, da nadaljujete delati z njo in jo razvijati in jo deliti med seboj preko knjig, preko mailov, preko srečanj kot je tole, kako vi osebno izkušate to Novo Energijo v vašem življenju. Sedaj, vi že veste, da je ne morete definirati. Ne morete napisati enačbe, kako nova energija deluje. Preprosto lahko delite svoje izkušnje z drugimi, da lahko vidijo raznovrstnost, ekspanzivnost Nove Energije, čudeže Nove Energije, resnično. Da lahko drugi vidijo, kako deluje za vas v dani situaciji. Ko smo govorili predhodno, stara energija deluje v vzorcih, zelo definiranih in omejenih vzorcih. Če se nekaj zgodi danes, na določen način, se bo v glavnem p pojavilo na zelo podoben način ali podobni variaciji jutri. Vendar bodo vzorci še vedno znotraj. Lahko gledate v te vzorce številk, vzorce, kako so atomi in sub-atomi in nekateri drugi deli povezani med seboj, vzorci gravitacije, definitivno vzorci magnetizma. Tako vse postane dokaj predvidljivo v stari energiji. V novi energiji so ti vzorci lahko prisotni, vendar niso dominantni. Niso vzorci, ki ustvarjajo efekt in ustvarjajo pojavnost tega, kar ustvarjate in kar izbirate. In to pomeni, da pustite pričakovanja, da gledate kako se stvari dobesedno premikajo v in izven realnosti. Lahko bi celo rekli, glede na to, kaj smo naredili v preteklem dnevu ali dveh, da boste celo to mesto Taos videli, kako se pomika v in izven realnosti. Resnično. En dan bo tukaj, drugi dan ga ne bo. Mogoče se zdi čudno. Vendar glejte, kako deluje Nova Energija. Zelo je drugačna od stare energije. Glejte, kako se vi premikate v in izven tega, kar dojemate kot človeško realnost. Še vedno ste tukaj, vedno ste prisotni v tem Sedaj, vendar opazujte, kako se gibljete noter in ven, kako se premikate zelo lebdeče, zelo tekoče. Nič več ne boste imeli občutka, da ste ujeti na določenem kraju, nič več ne boste čutili, da vas stvari zadržujejo nazaj, temveč se premikate v in izven realnostih območij. 

Igranje z Novo Energijo Nova energija je, kot vemo popolnoma osupljiva, popolnoma drugačna. Vi ste pionirja v njej. Ne držite se nazaj. To imenujemo Ekspres Preskoka Zavesti, saj se gre za izkušanje samega sebe. Gre se za igranje z Novo Energijo. Oh, nocoj, ko ste pod zvezami, ko uživate v glasbi, igrani z malo Nove Energije. Ne bodite zaskrbljeni, kaj boste ali ne boste ustvarili. Igrajte se z njo in opazujte, kako se igra nazaj z vami.

Ena izmed stvari, ki smo jo že odkrili je, da je Nova Energija zelo odzivna. Nekateri ste čutili, da je stara energija zelo, zelo počasna, zelo medla. Nova Energija postaja zelo odzivna, vendar na zelo nenavaden in drugačen način. Zelo drugačen način. Oh ne pojdimo nazaj k stari energiji. 

Nova energija je zelo igriva, zelo – kot bi vi to imenovali – srečna, zelo odzivna. Zato igrajmo se z njo. Poglejmo, kako deluje. In nato, ko jo boste izkusili, razumeli, jutri, naslednji teden, ni nujno, da bo delovala na isti način. Zelo drugačna, zelo dinamična ves čas. Mogoče boste sprva zmedeni s strani starega razmišljanja, vendar, kot smo dejali, razum bo dojel. Tudi um se nauči razširiti. Veste, um ima zanimivo programiranje v sebi. Imenuje se »Ne«!  Ne! No to je zelo jasno in zelo preprosto, vendar, ali nam to ne naredi stvari preproste. Včasih uživamo, ko gledamo ljudi in njihov naraven odziv na vse je »Ne. Tega ne morem.«  V Novi Energiji pustite »ne.« V Novi Energiji ni nobenih ne-nejev.  Nobenih Nejev. Neje ja, vendar ne nejev.  Človeške besede so včasih zelo omejene. Gre se o … ne gre se celo za »ja« je samo Je. Lahko je! Lahko je! Lahko pokažete slike celotnega občinstva, lahko ste. Lahko se povežete po celem svetu. Lahko ste bogati. Lahko ste srečni. Lahko ste strastni. Lahko ste Nova Energija. Vidite, kako ima um ta smešen način, ko pravi, »Ampak, ne, ne ne. Nič, ampak….« vsem tem omejitvam, tem prepovedim. To je stara energija. To je tako omejeno, tako zadržano. Bodite široki. Bodite drzni. Bodite malo nori, kot sem jaz. Včasih potrebujete dober mentalni zlom, da resnično pustite sebe, da se malo zgubite in odprete.  Bodite izrazni! Nič več omejeni! 

Kuthumjev Novi Projekt

Tako, Shaumbra, želim govoriti o projektu, ki ga imam, na katerem bi rad delal z vami. Vidite, nekaj projektov smo imeli lansko leto, ko smo govorili. Imeli smo nekaj knjig, ki so izšle, ki so bile tako lepo povedane, tako lepo dizajnnirane in sedaj poslane med človeštvo. In lepo je videti, kako »smo« soustvarjali skupaj v teh podvigih. Vendar sedaj, bi šel rad en korak naprej. Rad bi film. 

»Kuthumi Produkcija predstavlja…!  No, vidite, opazil sem nekatere skupine in nekatere ostale govornike, da imajo svoje filme.  Ramtha ne bi smel biti edini, ki ima film. Presneto! Zakaj pa ne. 

In obstaja še en film, ki je zunaj »The Secret,« vendar je zunaj. Kako naj bo skrivnost?  Mnogi ste ga gledali. Ste povedali drugim ljudem? Ja! Ne more biti več skrivnost. 

In nato moj najljubši, »Javkanje z Bogom« … ups – »Pogovori z Bogom«!  Resnično mislim, da se bo avtor upokojil po vsem tem. 

Sedaj, kot veste, to so zelo čudoviti projekti zavesti. Resnično so pomagali spremeniti zavest na Zemlji. Resnično so odprli ljudi novim potencialom, vendar še vedno v stari energiji. Zato bi rad ustvaril film z Shaumbro, za tiste, ki so za, naj pridejo naprej. Film z naslovom »Kaj manjka?«  Kaj manjka? Ali »Maj manjka?« Maj manjka?  Ta film bo režiran predvsem za ljudi, ki so dvignili roko, ki so šli na vlak zavesti, ki so še vedno v stari energiji in iščejo nekatere odgovore.

Sedaj, malo se šalim, vendar malo sem tudi resen, saj je pomembna stvar, manjkajoča stvar ste vi. Vi. Posameznik, ki gleda naš skupni film. Žalostno je reči, da večini ljudem v njihovem življenju manjkajo ravno sami. Ne vi, oni sami.  ni manjkajo. Vi ste tukaj. Oni manjkajo v svojih življenjih.  To, kar manjka, niste vi, to so oni, ampak… 

Sedaj predstavljajte si na primer, da je tukaj ta lepa kuhinja in ima vse zadnje in najboljše pripomočke, hladilnik, poličke so napolnjene z najboljšo hrano, ampak kaj manjka? Vi! Kuhar. Vi manjkate. Oseba manjka. Ljudje so tako navajeni manjkati iz njihovega življenja. Delno, ker je njihovo življenje boleče. Delno, ker je njihovo življenje tako zmedeno. Delno, ker so razcepljeni v tako veliko različnih vidikov, da so v drugih dimenzijah z zelo, zelo malo njihovega bistva dejansko tukaj na Zemlji. In draga Shaumbra, vsi in čisto vsak izmed vas ve, o čem govorim, saj ste vi šli čez to izkušnjo, kako je biti neprisoten. Kako je biti ne tukaj. Ko ste pritegnili energijo Shaumbre in Crimson Circlea k vam, je bila ena izmed najbolj izzivajočih in zahtevnih stvari energija, ki je povzročila, da ste prisotni in včasih je to zares bolelo. Včasih je bilo to tako težko, saj je bil tam stalen opomnik, »Ostani tukaj. Bodi tukaj. Osredotoči se sem. Živi tukaj v tej realnosti.« In pogosto, ko ste poskušali zbežati, ko ste se poskušali skriti in ko ste se poskušali pretvarjati, da ni tako, vas je energija Shaumbre prinesla spet nazaj v trenutek Sedaj in dejala, »Potrebujemo vas. Ti potrebuješ samega sebe.« Del tega celega procesa na staroenergijskem vlaku, zadnjih ur, zadnjih delov je pomenil vas, ki ste prisotni v tistih stolih. Bili ste prisotni na stolih prejšnjo noč, ko smo prispeli na postajo – Postajo Preskoka Zavesti. Če bi vlak prispel in če ne bi bilo nikogar prisotnega, ne bi bilo vredno. Če se ne bi pojavili tukaj, v Taosu, ne bi bilo isto. Kaj večini manjka v njihovem življenju so oni sami. To kar manjka so oni. Lahko si predstavljate čudovito hišo, udobno, velike sončne sobe, čudovit lesen pod in najnovejše preproge, čudovite umetnije na stenah, čudovit vonj kadila in hlevskega gnoja povsod okrog hiše!  Sem te ujel, ko spiš, kajne?  Razširja se okrog hiše. Kaj manjka tej hiši? Za večino ljudi, kaj manjka? Oni. Oni »Jaz«. Čudovit gozd, polen ptic, ki letajo naokrog, živali, ki se igrajo, svetle nežne breze in sončni zahod. Kaj manjka v slike. Človek »Vi,« kaj se je zgodilo včeraj, ko je igrala glasba, ki je gradila vibracije energije in napovedovala prihod staroenergijskega vlaka na postajo. Kaj bi se zgodilo, če vas ne bi bilo tukaj? Vi ste to storili. Vi ste storili ta dogodek, ki je bil. Vi ste naredili ognjemete s tem, ker ste bili tam, ker ste bili prisotni. Kaj se zgodi v čudovitem aktu, ko se dva človeka ljubita in nista tam? No to ni čudovit akt ljubljenja. To je le fizična reakcija. »Vi« ste tisti, ki naredite razliko v tej realnosti. Vi, Shaumbra, ravno tukaj, ravno sedaj, točno to, o čemer govorim vi ste šli čez izkušnjo, ko ste bili poklicani nazaj v vaše življenje. Ja, vi ste bili odsotni dolgo časa. Vi ste zunaj, ko ste se igrali s svojimi preteklimi življenjskimi obdobji. Bi ste bili odsotni, ko ste bili zaskrbljeni o prihodnost, ki se tako in tako ne bo nikoli zgodila. Vi ste bili odsotni, dobesedno ohromljeni. Bili ste na drugih ravneh, skrivnih, nekakšnih notranjih razsežnostih, kot da se ne boste našli. Ko ste prišli nazaj in postali prisotni v vašem življenju, v tej realnosti, so se stvari začele  premikati. Sedaj ste tukaj v tem trenutku. Nekateri imate še vedno nekakšen odpor glede tega. Nekateri izmed vas še vedno potujete čez preostale ali zadnje izmed ran, ki ste jih opustili, vendar ste spoznali, kako pomembno je biti tukaj. To kar manjka je človek v njihovem življenju. Kako lahko poznate strast, če niste prisotni? Kako lahko ljudje vedo, kaj je radost ljubezni, če niso prisotni v svojem življenju? Kako lahko ljudje kadarkoli izkusijo radost bivanja – in tukaj resnično je radost bivanja – če so nekje drugje, kjer zanikajo in se pretvarjajo? Torej, v vsej resnosti Shaumbra, bi imel rad film z vami – »Kaj manjka?« – kjer raziskujemo energijo, fiziko, duhovno dinamiko o prisotnosti v vašem življenju. To ima ogromen potencial za ostale ljudi, ljudi, ki so odsotni, ki so odšli. So na lastnem bolniškem dopusti iz svojega lastnega življenja. Ogromen potencial, da se dotaknemo ljudi, po celem svetu, da pomagamo, da jih ponovno pokličemo nazaj v njihova življenja. In ogromen – spet omenjamo – potencial za Crimson Circle, za vse vas, ki ste se odločili, da boste sodelovali na tem projektu. Vidim lahko, kako strast narašča. Lahko vidim sedaj Novo Energijo, s katero se igramo. Nekateri izmed vas imate v svoji glavi scenarije. Nekateri si predstavljate sami sebe, kako snemate. Ja, vsekakor, to je moje darilo Shaumbri v tem času. Moje raziskovanje Novoenergijskih Potencialov. S tem, globoko vdihnimo.  (pavza) Sedaj vprašajmo to vprašanje – kot skupina, da vidimo, kako deluje skupinska energija – kaj pa film. Vprašajmo skupaj. »Kaj pa film?« Kater film?  »Kaj manjka!« Sedaj dovolimo potencialom Nove Energije, da pričnejo delovati. Dovolimo jim, da začnejo z svojo ekspanzijo, ne le navzven, temveč navznoter, od vrha navzdol, v vse različne smeri, istočasno in glejmo, kaj se bo zgodilo v zelo kratkem času. To uporabite tudi v vašem življenju, vprašajte. Dovolite potencialom, da pridejo in se nato igrajte z njimi. In zapomnite se, za večno, bodite v svojem življenju. Bodite vi. Bodite polno prisotni, še posebno v tej Novi Energiji.

Namaste.

 

Preskok zavesti  – 4. del/4

19i september 2007 – predstavlja Sain Germain preko Geoffrey Hoppea
Sem, kar sem, sem suženj, ki se je spremenil v velikega razsvetljenega mojstra, Adamus Saint Germain. Kuthumi je ljubosumen! 

Besede se sploh ne zdijo primerne na tem velikem slavju, ki ga je Shaumbra pripravila. To, kar lahko drugi dojemajo kot tišina, vendar je tako nabito z Novo Energijo, pove vse. Nasmeh, na obrazih v teh nekaj dneh povedo vse. Besede, ki so prišle s strani predstavnikov in govornikov povedo vse. Zvoke, tone, ki so prišli s strani glasbenikov vsebujejo celotno sporočilo: Tukaj smo, v tej Novi Energiji, v tej novi zavesti – in to je šele začetek. To je  šele začetek. Transformacije, katerih se sploh še ne zavedate sedaj so se že zgodile znotraj vas. Transformacije zavzemajo prostor po celem svetu. Mogoče tega ni bilo v vaših dnevnih novicah danes, vendar bo v naslednjih dneh. 

Novoenergijski potenciali Nekje v svetu, v tem trenutku, v laboratoriju, tehnik, znanstvenik raziskuje, gleda v mikroskop in vidi nekaj, ki ni še nikoli prej. Ne razume. Njegov um poskuša kvalificirati, poskuša meriti in želi gledati v nekaj v preteklosti, ko tega ni videl. Vendar nič ne deluje, nejevoljen je. Prestrašen. Ni prepričan sam v sebe. Gleda v mikroskop in vi sem mu lahko sedaj pridružite. Kaj je to, kar vidi, kar ni še nikoli prej? Delček Nove Energije, ki se je premaknila iz zunanjih ravni v to ravnost človeštva. In ta Nova Energija ima ključ tako mnogih upov, aspiracij in sanj človeštva. Nekje, še vedno zunaj na  polju, na čudovit sončen dan, kot je danes, doktor, ki je delal ves čas raziskovanje raka, leta in leta. Frustriran je s to boleznijo, ki je tako prevladujoča med ljudmi. Raztresen je, saj je videl tisoče pacientov, ki so imeli raka in, ki jim je vzel njihovo srečo in veselje iz njihovega življenja. In v tem trenutku, ko to govorimo v njegovi žalosti v njegovi frustraciji in izgubi upanja, obupa. Pravi, »Nič več.« In v tem odprtju in dovoljevanju, je vzklila energija v njegovi domišljiji. Gre v lucidno stanje, kot je mnogo vas šlo, in v tem lucidnem stanju, si domišlja vzrok raka in resnično zdravilo zanj. In v teh mesecih in letih, ki sledijo, bo ta raziskovalec, ta doktor delil svoje sanje in domišljijo z drugimi, ki so pripravljeni poslušati. In začeli bodo raziskovati in pričeli razumeti, kaj je ta zadeva, ki se imenuje rak. V bolniški sobi nekje, v tem trenutku, je ravnokar mama rodila otroka – otroka po izbiri. Nič več anonimen ali naključen prihod duše na zemljo, temveč, mati, ki je tako izbrala v svojem srcu dolgo časa nazaj. Vendar zaradi energijske spremembe, ki se je zgodila, ta izbira postane resničnost in v tem trenutku ji je zdravnik položil v naročje zelo dragocenega otroka, otroka, ki je izbral da bo s to materjo. In to označuje začetek časa, ki ni le naključje. Ni le, kot bi vi imenovali, po nesreči. Je po izbiri. Rojstvo z izbiro. Nekje, v drugih razsežnostih, ne na Zemlji, temveč na blizu zemeljskih nefizičnih razsežnostih, v tem trenutku, nekdo, ki ga mnogo vas pozna – mnogo vas posameznikov, ki ga poznajo – nekdo, ki je bil ujet v blizu zemeljskem tavanju, brezmočno, ki je bil napolnjen z žalostjo, temo in tesnobo, je nenadoma uzrl obraz angelov, ki so bili vedno z njim in so ga vodili do mosta cvetja. Ni ga mogel videti do sedaj. Nekaj se je spremenilo, kar jim je dovolilo sedaj, da so opustili svojo ujetost od Zemlje in karme in žalosti in gredo sedaj na most cvetja. Nekateri, ki imate svoje drage, ki so umrli in ki veste, da so se obotavljali in niso čutili, da jim lahko pomagate sedaj čutijo prisotnost angelov in sedaj lahko odidejo. So svobodni. Svobodni starih kristalov. Nekje na Zemlji v tem trenutku v tem Sedanjem trenutki sta dva voditelja, ki sta se borila drug z drugim zelo dolgo časa – dolgo, dolgo čase – in sta povzročila žalost in temo, ne le v njunih državah, temveč po celem svetu. In istočasno ker je angelska družina sedaj povezala ta dva voditelja, se bosta sedaj ta dva voditelja istočasno začela zavedati, da se z vojno ne moreta premakniti naprej. Z vojno ničesar ne rešiš. Z metki in raketami in noži in bombami uničuješ le sebe. Le samega sebe zadržuješ v nekem vrsti zapora in pasti. In ta dva voditelja se točno v tem trenutku praskata svoji glavi in se sprašujeta od kje sta dobila to misel, ki je prišla do njih. Čutila sta. Ne čutita samo, vesta. Lahko vidita sliko harmonije in miru. In v tem trenutku oba voditelja razmišljata vsak zase, »Ampak, ali bom izpadel reva, če to delim s svojim osebjem? Bom izpadel šibak, če pokličem svojega sovražnika in rečem, Dragi Bog, Pozabil sem ljubiti tebe in vse tvoje ljudi.« In drugi voditelj, oba dva, v tem trenutku, razmišljata to, medtem, ko to govorimo, ker razumeta vrednost sočutja in ljubezni in spoštovanja vsakega in vseh človeških bitij. Nekje v svetu v tem trenutku, znanstvenik dela na svojem računalniku. Poskuša najti odgovore na energijsko krizo na Zemlji – in je kriza naftnih zalog, na katere ste se zanašali, te zaloge pohajajo. Ona to ve. Ne rabi razlag o učinku Greenhouse. Ne sprašuje se o statistikah dostopnosti nafte na Zemlji v naslednjih dvajsetih in tridesetih letih. Ve, da pohaja. Na tem problemu dela že dolgo časa, zaskrbljena, ravno tako čuti, da obstaja upanje. A ko mi sedaj sedimo tukaj, se zdi, kot da je nekaj švignilo na njen računalnik, nekaj, kar ni še nikoli videla. Odgovor je bil tukaj pred njo ves ta čas. Nenadoma se zave potenciala vode na Zemlji, goriva za človeštvo. V tem trenutku se zaveda. Smeji se, pravi, to ne more biti res. To je preveč preprosto. To ne more biti res. In v naslednjih urah in dnevih, bo začela s modeli in ponovnim izračunavanjem. Zaskrbljena bo, ker še vedno uporablja staroenergijske formule, da bi odkrila rezultat, vendar je bilo seme posejano. Ve, da je odgovor tam in bo prišel nazaj. Mogoče bo trajalo leta vaj, preden bodo ljudje na Zemlji odkrili ta nov vir energije, da poganja njihove stroje, njihove avtomobile, osvetljuje njihove domove, vendar je tam sedaj. Nekje na Zemlji, ravno sedaj psiholog, psihologinja, ki je zelo depresivna, kot lahko psihologi postanejo.  Ker se ukvarja z temo človeštva. Ukvarja se z zmedo in ta potuje naravnost k njim. Čutijo in ta psiholog, ki je ravno tako izgubil upanje, razmišlja, mogoče je edini način, da odpravimo nekatera stanja na Zemlji, da damo zdravnikom zdravila, da jih pomirimo. Ta psiholog razmišlja, da bi prenehal s svojim poslom. Vendar v budnem stanju, točno sedaj, se nekaj zgodi psihologu. Zaveda se, kaj je odgovor. »Ampak, je to lahko tako  preprosto?« pravi. Gleda v knjige, ki so poravnane na knjižni polici v njeni pisarni. Stotine in stotine izdaj različnih naštudiranih avtorjev, ki govorijo o naravi in mentalnem ravnovesju človeštva. Je lahko odgovor, ki ga je ravnokar dobila tako  preprost – popolnoma preprosto – da bi to lahko pomagalo ljudem, ki se bodo odločili ponovnega ravnovesja? 

Nova Energija prihaja Povsod po svetu, točno v tem trenutku, te male iskre zavesti plavajo navzdol kot mali angeli, na te, ki so delali z nekaterimi izmed teh težav in problemov. Plavajo navzdol v njihovo zavest mehurčki priložnost ki jih prej, še nekaj dni nazaj nismo opazili, vendar so sedaj vidni. Seme Nove Energije, seme nove zavesti je bilo posejano. Videli boste dokaz v teh nekaj dnevih in tednih in letih, ki bodo prišli. Kot je Tobias rekel prejšnje noči, mogoče ne bo nihče na celem svetu razumel, kaj se je dogajalo 18tega Septembra. Nihče ni videl prvega vlaka stare energije ko je prispel na postajo in skupino ljudi, ki so se vkrcali na Ekspres Preskoka Zavesti, vendar se je to zgodilo. Povsod po svetu se sedaj spreminja – spreminja potencial sprememb. Preskok v zavesti, nova zavest je tukaj. Oh, zapomnite si, če tega še niste čutili, obstajajo sile, sile dualnosti – ne imenujmo jih temne ali svetle, samo imenujmo jih stara energija – ki ni želela, da se to zgodi. Bil je stalen pritisk, ki je stalno odvajal energijo vsakega izmed vas že nekaj let. In je ustvarila več pritiska in kriznih trenutkov kar nekaj mesecev. Veste, mnogi od vas veste, da ko ste poskušali priti sem ste naleteli na težave. Sami sebi ste rekli, »Kaj mi želi duh povedati? Mogoče ne bi smel iti tja.« To je bil le upor – upor stare energije – spremembi. Upor stare energije, saj je vedela, da je prišel njen čas in tako kot vsaka druga energija ni želela umreti. Vendar je tako kot vsaka druga energija vedno ponovno rojena na nov način. Obstajal je ogromen pritisk, upor celemu dogodku, vendar se je vseeno zgodil. In če lahko zaprete oči za trenutek in globoko vdihnete, boste lahko videli ali čutili ali zaslutili vse te žarke nove zavesti, ki padajo iz drugih ravni in ki padajo iz tega prostora tukaj na vse, ki imajo problem, vprašanje, težavo, na vse tiste, ki želijo prinesti mir na svet, na tiste, ki poskušajo rešiti vprašanja energijske krize, na vse tiste, ki poskušajo pozdraviti telo in um. Te iskre nove zavesti potujejo k tistim, ki so bili duhovniki in nune in rabini mnogo, mnog let ali celo življenje, ki so se mučili z vprašanjem Boga in svojim odnosom do Boga. Te iskre potujejo k tistim, ki so bili depresivni in deformirani, k tistim, ki so bili prizadeti s strani virusa seksualne energije, ki je še posebno razširjen v religioznih skupnostih. Iskre zavesti Nove Energije potujejo k njim, jih obkrožajo in sprejemajo v tem trenutku, so pripravljeni in so na voljo, da pričnejo delovati v njihovem življenju če izberejo, da imajo novoenergijsko razumevanje Boga. Bog ne rabi vzdrževati vira moči na Zemlji. Bog ni zmanipuliran s strani moža ali žene. Bog ni filozofija. Bog ni kontrola. In več kot vse, Bog ni ločen in odstranjen od ljudi, ki hodijo po Zemlji, temveč Bog hodi po obličju Zemlje. Globoko vdihnite sedaj in si dovolite čutiti te žarke Nove Energijske zavesti, ki potuje navzven k tistim, ki delajo z software programi, videli boste kako bodo v roku petih let olajšali in naredili učinkovitejše življenje na svetu. Žarki nove energijo potujejo ven k pridelkom, drevesom, k rastlinam. Sedaj so jih oskrbovale Deve, ki so poskušale vzdrževati naravne elemente, ki so jim pomagali vzdrževati ravnovesje te energije na zemlji. In sedaj Deve, vile, lahko začnejo zapuščati zemljo. Lahko pustijo delo, ki so ga opravljale, ker je sedaj nekaj, kar imenujemo nova zaves in ta deluje direktno z Gaio brez posrednikov. Ravno tako bodo odletele čebele. Globoko vdihnite, oh, in odprite vašo domišljijo, ki je bila ujeta, kot moj kristalni zapor in preko domišljije čutite iskre zavesti Nove Energije, ki lebdi, lebdi povsod okrog sveta sedaj, ki se bo dobesedno spremenil, čez čas, na primer magnetizem Zemlje. Gravitacijska sila Zemlje se bo prilagodila novi zavesti. 

Novoenergijske spremembe Ali si lahko predstavljate da imate gravitacijo, da drži stvari na mestu, vendar da nima takega učinka na vaše fizično telo? To prihaja. Gravitacija sama po sebi se bo spremenila. To ne pomeni, da bodo predmeti kar na enkrat začeli lebdeti , to pomeni nov način integracije samega sebe z gravitacijo in elektromagnetizmom Zemlje. Glejte naslove v časopisih, glejte novice. Nekateri ste odšli stran od tega, vendar vrnite se sedaj. Berite med vrsticami. Glejte, kaj se dogaja. Berite znanstvene revije, dnevne časopise, celo odslužene dokumente, ker boste videli dokaz, dnevno sprememb, ki prihajajo na Zemljo v tem trenutku. Ne postanite nestrpni. Spremembe se dogajajo na njihov primeren čas. Vendar spremembe se bodo zgodile. Vi, čisto vsak od vas je bil živ primer kako bodo izgledale spremembe Zemlje. Vaše spremembe v zavesti in napori, ki so vas pripeljali tja. Zemlja bo šla čez mnogo enakih stvari, ker je  bila sprememba do sedaj težka do sedaj. Obstajale bodo sile, skupine, vlade, podjetja, ki se bodo upirala spremembam, saj bo to pomenilo, da se morajo odpovedati staremu načinu. To pa pomeni da se bodo morala odpovedati denarju ali moči. To pomeni, da se bodo morali odpovedati udobju. Tako se bodo nekateri upirali spremembi. Si lahko predstavljate, ko bodo ti Novoenergijski viri…..in bo jih kar nekaj. Voda. Bo tudi, kot bi rekli surova energija svetlobe, vendar ne iz Sonca. Bo vrsta gravitacijske energije, ki se bo pojavila. S temi novimi viri se bomo premaknili iz naših R&Z (raziskovanje in razvoj) v mrežo človeške zavesti, to bo zahtevalo spremembe. Spremembe rastlin, sprememba načina, kako ljudje počnejo stvari, sprememba distribucijskih metod in bolj kot vse sprememba ravnovesja moči in denarja na Zemlji, ki je bolj enakovredno razdeljena in ne zadrževana na nekaterih mestih. Ne bodite presenečeni, ko berete naslovnice o konfliktih, ki jih ena stran poskuša zadržati. Vendar v tej Novi Energiji jih ne morejo. Ne morejo. Nova Energija vstopa v tem trenutku. Ima zavest, ki direktno odgovarja zavesti »Jaz«. Ne Jaz Saint Germain, ampak »Jaz« in o tem bomo govorili naslednji trenutek. Zato se bo nadaljevala, premikala, vstopala in ljudje po celem svetu bodo slišali te preproste besede, »Deluje«. Deluje. Vidite, obstajala bo nagnjenost mnogih, da zaidejo v dramo in paniko, ker v trenutku, ko se pojavi sprememba, se še bolj oklepajo. In bolj se oklepajo, bolj jih mora sprememba vleči stran. Mnogi bodo jezni, mnogi bodo trdili, da je konec sveta, vendar je to le začetek. Ostajajo nekateri, ki ne bodo mogli prenesti te nove zavesti in se bodo odločili, da zapustijo Zemljo v tem trenutku, da gredo na drugo stran in da se vrnejo ponovno osveženi in renovirani z razumevanjem nove dobe človeštva. Oh, in ne le človeštva. Prišla je tudi nova doba na drugih ravneh. Vidite, tako kot spodaj, tako zgoraj. Ko smo dosegli preskok v zavesti to ni le skupina v Taosu in drugih izbranih točkah po celem svetu, ki so proslavljali ta dogodek, ta zgodovinski dogodek brez primere. Tam so bili angeli na drugih ravneh, ki so plesali in slavili, ki so se ponovno veselili, ki so bili osvobojeni energij, ki so jih držale ujete, ki so jih zadrževale dolgo časa. Bila je sprememba v vaših duhovnih družinah – družina vaših izvorov – ker so čutili ta Preskok Zvesti. Čutili so kar nekaj časa, da so izgubili družinskega člana – vas. Vas, ki ste prišli na Zemljo, da bi delali z energijsko slepo ulico. Ko ste šli čez koridor Preskoka Zavesti Nove Energije, so to čutili. Bilo je kot, da je bila komunikacijska prekinitev z njimi in vedeli so da vam je uspelo in tudi oni so se ponovno veselili. Obstajale so dimenzije, ki so bile ujete, dimenzije, ki so se sesedle druga na drugo in na vse angele, ki so bili ujeti znotraj teh dimenzij. In nekaj dni nazaj, ob trenutku Preskoka Zavesti se je energija začela ponovno premikati. In v tem trenutku, nekje v teh ravneh so bila angelska bitja, ki so ponovno osvobojena. Je brez primere. So razmerja, ki jih je težko doumeti v tem trenutku. Vendar se je začelo. To ni vsiljen dogodek. To so potenciali, ki potujejo v svet. Potenciali, ki niso bili dosegljivi še nikoli do sedaj, vendar sedaj so. Sedaj je dovolj ljudi na Zemlji z dovolj visoko zavestjo, ki sprejemajo  potenciale, sprejemajo spremembo in novo dobo človeštva, tako je ta sprememba v tem trenutku efekt. Tako Shaumbra, vi ste tisti drzni. Vi ste voditelji. Vi ste tisti, ki ste si dali obvezo – ne glede na to ali je bilo v tem življenju, v preteklih desetih življenjih ali stotih – obvezo da »Bom tam v času Preskoka Zavesti. Bom tukaj, da zanetimo to novo zavest na Zemlji. Tukaj na zemlji bom, da stojim za nizkim obzidjem in da se ne vpletem v drame in konflikte, ampak raje praznujem in proslavlja spremembe, ki prihajajo nad človeštvo.« In bo jih mnogo, mnogo. 

»Jaz« Imam nekaj besed za vas na osebni ravni. Spremembe so tukaj. Razumite to. Ni vam treba upati po njih nič več. Ni vam treba sanjati o njih nič več. Tukaj so. Vendar to bo spremenilo spremembo in stres za mnoge. Ne ujemite se v dramo. Ne ujemite se v zarote. Ne ujemite se v svetovne scenarije, ker znate bolje od tega. To je začetek. Gledali vas bodo, da ste vodja zavesti, ne glede na to ali preko knjige, ki jo pišete, podjetja, ki jih začenjate, svetovanje in zdravstvene centre, ki jih odpirate, gledali bodo v vas. Ne želijo, da se ujamete v dramo, čeprav vas bodo poskušali potegniti vanjo. Ne želijo, da se ujamete v staro energijo. Želijo, da jim pomagate in jih vodite ven iz nje. V tej energiji, v kateri ste, v tej novi zavesti »Jaz« postane najbolj pomemben. Kuthumi je o tem govoril včeraj. Na začetku je bila zavest »Jaz« , to kar Tobias imenuje Prvi Krog, doma je bila zavest »Jaz«. kasneje, še posebno v vaših časih tukaj na Zemlji je bila zavest »Mi« – skupin, družin, držav, podjetij. Poglejte okrog sebe. Vse se gre za skupine – cerkve, bratovščine, skupin. Vse je bilo naravnano na odkrivanja »Mi« – kolektivnega, skupaj – ker preko tega ste lahko prišli v naslednjo dobo. To je doba, v katero ste ravnokar vstopili, doba »Jaz«. To ste vi. Kuthumi je govoril o »Kaj manjka«. Vi. Kaj manjka? Človek v njihovem življenju. Kaj manjka? Sveta pomembna sestavina »Tebe« v zavesti »Mi«. Učili so vas, da ne razmišljate o sebi, temveč mislite o vseh. To je bil del učenja angelov in ljudi. Učili so vas, da ni bilo pravilno govoriti dobro o sebi, misliti nase najprej, postaviti sebe najprej in naprej in v središče vsega. Vendar sedaj, ste se spremenili iz Božjega otroka v božjega odraslega. In kot odrasel Bog, razumete sveto sestavino »Jaz«. Brez »Jaz« se stvari ne spreminjajo in spremenijo. Brez »Jaz« nimate odkritij in prebojev. Brez »Jaz« nimate virov stare in Nove Energije, ki prihajata do vas, da bi lahko ustvarjali z vami, da bi vam lahko pomagali ustvariti vaše najvišje ravni sanj. Prišli ste v dobo »Jaz«, kjer skrbite zase, o občutkih o vas, o poznavanju samih sebe, o tem, da postavite sebe v center. Ker, ko ste v centru vsega – vključno s praznino – ko ste v centru te nove fizike, čeprav, se lahko pojavi, da ni ničesar v tem vakuumu, v trenutku, ko se  postavite v center se kreacija zgodi. Trenutno sedite v nekem tipu sobe prazne, a še vedno polni energije. Zdi se, kot da ni ničesar, vendar je vse. V trenutku, ko se postavite sem v ta »Jaz« trenutek, se vse začne dogajati. Smo v novi dobi »Jaz« in čas je da odvržete nekaj starih, hipnotičnih prepričan, da je vse o vseh ostalih. »Da se razdate, da ste na uslugo vsem, naredite vse za vse ostale, da zaslužite nazaj v nebesa.« Mi smo nad tem. Gre se za vas. Postavite sebe v center vaše realnosti. To je energija Yo – ham, Jaz, prisotnost Boga, ne le v trenutku ali v Sedaj, temveč v realnosti, v prostoru, v zavesti. Ko vaša »Sem« prisotnost dovoli Sebi, da je v tej zavestni prisotnosti, v tem zavestnem trenutku, se lahko zgodi vse. Tukaj se dogajajo čudeži, kot drugi to imenujejo. Vendar vi boste razumeli, da ne obstajajo čudeži. To je prisoten, zavesten trenutek »Jaz«. Jaz sem. 

Opuščanje tega, kar ni vaše Shaumbra, vabim vas, da nekaj storite. Mogoče je malo težko, lahko vam predstavlja izziv, vendar je zelo koristno. Preden zapustite to sobo danes, seveda, vas vabimo… Jaz vas vabim, da ste »Jaz« v vaši »Jaz« zavesti. Sedaj, kaj to pomeni? To pomeni, da pustite nekaj, ki je bilo poleg vas in vam je bilo drago dolgo časa, nekaj, kar je postalo tako osebno, da tega niti ne vidite ali se tega zavedate. Gledam po vseh vas neverjetnih Mojstrih in vidim nekaj, kar mora iti. Čas je da pustimo. Zaradi vaše ljubezni in vašega dela ste nosili težave človeštva globoko v sebi, v vaših telesih in vaših mislih in v vašem vsakdanu. Igrali ste drame drugih, težave drugih. Poskušali ste jih rešiti. Poskušali ste razrešiti te težave, da bi pomagali in služili in do neke stopnje je pomagalo. Vendar v tej energiji »Jaz«, v kateri smo sedaj, je čas, da to opustimo. Ta bolezen ni tvoja. Ta konflikt v vaši glavi ni vaš. Ta žalost ni vaša. Ta depresija ni vaša. Pomanjkanje obilja ne pripada vam – in vi trdite da vam pripada. Trdite, da je »vaše«, da je nekakšno kaznovanje, da je nekakšno ravnovesje, da je nekakšna nepopolnost – a ni. Oblekli ste se v oblačila človeškega trpljenja, da bi razumeli in imeli sočutje. Prevzeli ste njihove težave kot veliki mojstrski angel, da bi se popolnoma spoznali same sebe z njimi, da bi lahko pomagali v tem celotnem procesu evolucije zavesti. Vendar ni vaše. Kako to opustite. Slišali ste enkrat, slišali ste dvakrat, štirikrat ste slišali v zadnjih dneh – odločite se ravno sedaj. Nikomur ne služite – vašim ljubljenim, vašim sovražnikom, delfinom, drevesom ali komurkoli drugemu, z nadaljnjim oklepanjem. Prej ste se tako odločili, sedaj se lahko ponovno odločite. Naj ponovim. Vi ste izbrali v uslužnosti in v ljubezni, da prevzamete te težave človeštva, da pomagate drugim skozi njih. Vi ste se tako odločili. Tako ste se odločili kot vaša usluga, kot vaša strast, in sedaj se lahko od-odločite. Glede vsega. Ne le malo, ne le dovolj, temveč vse. Vse lahko opustite v tem trenutku Sedaj, ker nič več ne služite človeštvu v tej vlogi v tem prenašanju težav. Ne služite angelski družini, ko prevzemate njihove težave. Nič več ne služite Bogu, ko prevzemate težave človeštva nase. Dovolj je dovolj. Bili ste poklicani kot voditelji Nove Energije, da ste jasni, in da ste to na zelo lahkoten način. Pustite. Ni vaše. Sedaj, opirate se mi! Poskušam vam spuliti stran, in vi poskušate spuliti nazaj nase – in kdo bo zmagal to bitko? Jaz! Shaumbra, nase ste prevzeli, ko vam ni bilo treba, vendar ste prevzeli nase služenje drugim. Vi ste tisti, ki ste šli v najglobljo, najtemnejšo, peklensko energijo da bi pomagali rešiti nekoga in naredili ste krasno delo, veliko delo. Dobili ste +5 za prevzemanje ran človeštva direktno na svoje rame. Vendar, se ne spomnite? Diplomirali ste. Vi ste diplomirali. Ne rabite več vztrajati na tem. Biti morate jasni. Biti morate voditelji. Opustiti morate stvari kot so zmedenost, dvom in hipnoze. Opustiti morate bolezni. Niso vaše. Pustite jih točno sedaj v tej sobi. Naj gre ta energija. Resnično, nikomur ne pomagate če se tega še oprijemate. Želite biti navduševalec zavesti? Želite biti gosenica, ki se je spremenil v metulj? Storite to sedaj. Ne rabite nositi polne žepe bolezni in problemov da b služili Vsemu kar Je. 

»Jaz« spreminja svet Najboljša stvar, ki jo lahko sedaj naredite je »Jaz«. Postavite sebe, vašega čistega Boga Sebe v zavestno prisotnost Sedaj. To, to bo spremenilo svet. To bo pomagalo nekomu drugemu, ali mogoče vam, ustvariti nov energijski vir. To bo pomagalo doktorju odkriti zdravilo za raka. To bo pomagalo glasbenikom razumeti, kako valovati Novo Energijo v njihove pesmi, ki bodo ustvarjene za zdravljenje ljudi, kateri to izbirajo zase. To bo pomagalo opustiti demone te Zemlje – demone skupinske zavesti – da so opuščeni iz pasti, v katerih so. Gre se za to, da ste v »Jaz« sem sedaj v tem trenutku. Mogoče se zdi malo sebično. Mogoče se zdi, kot da ste nekje na svojem  otoku. Vendar globoko vdihnite in čutite ljubezen in sočutje »Jaz«. »Jaz« ustvarjam novo fiziko. »Jaz« sam ustvarjam zdravilno energijo. »Jaz« sam navdušujem druge ljudi, da nadaljujejo naprej s svojim potovanjem »Jaz« sam dovoljujem spremembo in transformacijo, da zavzame prostor na Zemlji in na vseh angelskih ravneh. Ko postanete »Jaz«…..«Jaz« to spremeni vse. Ko opustite, da nosite vremena vaše družine, vaših podjetij, vaših dežel in vseh ostalih stvari in si dovolite sebi da set »Jaz« Yo – ham – v tem trenutku, ko dovolimo Novi Energiji, da sveti po celem svetu. Storjeno bo tako, da spremembe ne bodo težke, da potekajo stvari bolj gladko in lažje. Ustvarilo bo zavestno odzvanjanje, ki bo navdušilo raziskovalce in znanstvenike in umetnike in druge. »Jaz« delam razliko. »Jaz« sem, ki sem. To je globok trenutek za vse in vsakega posameznika »Vas«. To je trenutek Yo – ham – Jaz sem Bog. »Jaz sem tukaj. Jaz sem cel in popoln. Jaz lahko naredim izbiro.« Glejte in čutite učinek te Zemlje. To bo vaše veselje. To bo vaša strast. To boste lahko delili z drugo Shaumbro na celem svetu. Začelo se je tukaj in se sedaj razširja točno v tem trenutku. Nekje v svetu je bila napisana nova pesem. Nekje na svetu točno sedaj se je nekdo z dolgoletno depresijo zbudil v novo jutro in se sprašuje zakaj ta stara, temna žalost ni tukaj to jutro. Se je le skrila za nekaj ur? Bo prišla nazaj? Ali se bo depresija dvignila zaradi iskre Nove Energije, ki je vstopila v njihovo življenje. Tam sedi stara oseba na invalidskem vozičku, nekje na tem svetu in se je začel zavedati, da lahko gre. Strah smrti je osvobojen in sedaj lahko nadaljuje potovanje na drugo stran. Nekje na svetu se je sedaj ustvarila nova iznajdba. Bila je rojena, in v naslednjih letih bo prišla na svet kot vrsta naprave, ki bo zmanjšala ali celo ukinila – mučno potno delo. Nekje v svetu sedaj, v kolektivni zavesti človeštva,  so te iskre nove zaveste prišle do bolezni, ki je bila tako vztrajna, zelo težka in se je premaknila in dohaja ven iz obstoja v naslednjih letih. Nekje na svetu sedaj obstaja doktor, ki je delal na problemu AIDSa, ki je bil ravnokar navdihnjen da pogleda na nov kraj, kjer bo ta doktor našel vzrok AIDSa. In nato bodo preko te inspiracije ostali zdravniki pobrali in nadaljevali raziskave, dokler ne najdejo zdravila za AIDS v vašem življenjskem obdobju. Nekje na svetu sedaj, v mentalni instituciji, kjer je nekdo, ki je bil ujet v svoj lasten zapor v svoj lasten um, ki je obremenjen z najtemnejšim on najtemnejšega ravnokar zagledal luč. In ko sledi luči ven iz teme v svoj lasten obstoj, bo vstopil v nekaj, kar ni poznal že stotine življenj. Nekaj kar se imenuje veselje, nekaj, kar se imenuje samo-ljubezen. In Shaumbra, nekje, nekje sedaj, ne vem točno kje, nekje originalna energija Jaz Sem, Bog, Duh in Vse kar je Bolo praznuje.

Sem, ki sem.

 

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo. Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah. Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea. Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas. Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas. Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403  

– Vpogled 2 – »Vi, vi, vi«

Vpogled 2 – »Vi, vi, vi«

Predstavlja Kuthumi, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 6. september 2007

 

 

Namaste. 

Namaste. 

Oh draga Shaumbra, užitek je zame prispelemu mojstru Kutumiju La – la – lal Sing da sem danes z vami .

Kakšna čast je imeti prvi reden vpogled v tej novi energiji tega Preskoka Zavesti, vendar dejansko sem bil tretja izbira.  Tobias ima hišni zapor ta teden. Tobiasov Sam ima nekaj težav v šoli te dni. Trenutno ima pouk iz zgodovine in trenutno se učijo zgodovino srednjega vzhoda v šoli.  In Tobias in učitelj se očitno ne strinjata o realnosti o tem kaj se je dogajalo v teh najbolj svetih področjih dolgo časa.  Učitelj se bolj nagiba h prepričanju krščanstva, kot bi lahko rekli, Tobias pa ki se sklicuje na mnogo drugih prepričanj  in tako se ne strinjata. Tako je ta učitelj zgodovine je poklical njegove starše, ki sta oba profesorja in sta v zadregi, da glede Samovega izpada in zato sta Samu zaradi tega – znanemu kot Tobias –odredila za nedoločen čas hišni zapor, dokler se ne nauči svoje zgodovine pravilno. 

Tako si lahko predstavljate mučenje, izziv, čez katerega gre sedaj Sam. Tako je energija Tobiasa zelo, zelo blizu njega ta vikend, ko se kuja v svoji sobi, ko globoko v sebi ve, kaj je resnična zgodba, vendar mora nekako odločiti, ali se bo podredil svoji instituciji, kot ste vsi zelo dobro naredili v svoji preteklosti, ali boste govorili svojo resnico… ali bo govoril svojo resnico.

Tako, tukaj je Saint Germain. Oktober je, Pariz je in ljubezen je v zraku.  Ravnokar uživa, v čudovitem… kar nekaj steklenic… vina z drago osebo, katera želi postati voditeljica, vendar bo vedno kraljevska – če seveda razumete s kom je sedaj.  Hm, ugotovili ste. In razmišljajte o tem malo, majhna uganka z moje strani Kuthumi. Tako on, je zavzet, kot je ponavadi v tem letnem času, z lepoto in ljubeznijo in romanco Pariza. Tako imam čast, da delam z vami danes.


Dovolite si izkušnjo

Začel bom z mojo…oh ne bo ravno disertacija tukaj, bo le zabaven klepet z vami. Začel bom tako, da vam povem enega izmed mojih najljubših rekov, imenujem jih la-laji: Ko ste v dvomu, si dovolite izkušnjo.

Hmm. Hmm. Hmm. »Kaj hudiča, misli s tem?« Je dokaj preprosto. Vsak dan se soočate s situacijami v vašem življenju – »Bi naredil to? Ali naj ne bi… naredil to?«  Strah začne vstopati v nas. Sanjate ali premišljujete možen izid, in v večini primerov, kot veste, ste nagnjeni k izidom, katerih se najbolj bojite, ki so najbolj dramatični, najslabši rezultati,  tako ne naredite ničesar. Niste sigurni v rezultat, zato se držite nazaj. Naučil sem se dolgo nazaj, da je najpomembnejša zadeva, ki jo lahko naredite ta, da si dovolite izkušnjo. Kaj sploh lahko zgubite – vaše življenje? Definitivno ga boste. Oh, to pa je humor. 


Izguba vsega

Ko že govorimo o tem, bi radi slišali duhovno šalo, ki si jo pripovedujemo na drugi strani, ena najljubših trenutno?  Poslušaj jih, ko se smejijo! No gre takole – »Smešna stvar se mi je zgodila na poti razsvetljenstva……« … to še ni vse…  »Izgubil sem vse«. Vidite. Oni se smejijo. Vi ste  preblizu.  Preblizu ste, to je problem. Ne razumete angelskega humorja, ker ste preblizu. Vendar, dejansko, je zelo zanimiva zadeva, ki se vam zgodi na poti razsvetljenstva. Izgubite vse.

V svojem času, kot Kuthumi sem prihajali iz družine s skromnim bogastvom. Šel sem na univerzo, nosil fina oblačila in imel dobro sposobnost razmišljanja. Vse je bilo predvidevano, da je v redu. Vendar resnično ničesar ni bilo v redu. Vse je bilo narobe. Vse je bilo obratno, kot pa so stvari resnično bile. Delal sem za vse, ali pa sem samo mislil, da moram. Verjel sem, da mora obstajati napor, da dosežeš karkoli. Verjel sem, da moram obdelovati stvari v svojem umu, da moram ogromno študirati to zadevo, ki se imenuje filozofija – katero sem študiral ravno tako v prejšnjih življenjih – dokler nisem prišel do točke, ko sem zgubil vse. Odrezan sem bil od svoje družine, ker se niso strinjali z mojo – kako naj rečem – bolj zahoden način življenja, ki sem ga prevzemal. Finančno, nisem imel ničesar. Moral sem se zanašati na druge – ali vsaj tako sem mislil. Ali vsaj tako sem mislil.

Izgubil sem svoj razum, kar ste mnogi izmed vas ravno tako izgubili. Na nek način veste, kako to zgleda. Zgubil sem, tisto, kar sem imel za svojo najmočnejšo premoženje – mojo ostroumno mentalno sposobnost. Mojo sposobnost, da sem racionalen, mojo sposobnost analiziranja – to sem dobesedno izgubil. Nekega dne sem se zbudil in nisem imel več  nobene analitične racionalne sposobnosti, moj svet je padel. Vse sem izgubil. Ali vsaj tako sem mislil.

Dejansko, v izgubi vsega,  v izgubi tega, kar imenujete center vaše osredotočenosti, vaš um, v smislu izgube stvari, kot so odnosi, v smislu izgube vaše identitete, je to resnično izguba? Ali je to dejansko pridobitev? In zato si pripovedujemo to osupljivo smešno šalo na angelskih ravneh – »Smešna stvar se je zgodila na moji poti razsvetljenstva, izgubil sem vse« – krohotajo se na drugi strani. Ti Shaumbra, boš kmalu razumel. Misliš, da ni smešno, izgubiti vse , vendar dejansko je. Dejansko je.  Včasih sem smejimo….. tega vam ne bi smel povedati….

Vendar, draga Shaumbra, vi ste izgubili vse. Izgubili ste ta fokus, kar imenujete analiza, zato, da lahko odprete svoj um intuiciji. Izgubili ste odnose, ker so bili tako pogosto, kot pričenjate razumevati, vas niso dodajali moči. Bili so obveze in vezi in mogoče celo energetsko hranjenje drugih. Bili so o vas…..in Shoumbra, to je vaša največja pridobitev, vendar še vedno vaša največja poželenje…vaša želja, da prevzemate odgovornost za vse druge. Za vse ostale. Prebolite – bodite to kar ste sami. Bodite to, kar ste sami. To je tako pomembno.


Vi

Kaj manjka? Kaj manjka, Shaumbra? (Publika: »Mi.«) Kaj manjka, Shaumbra? (Publika: »Jaz.«) nič. Nič. Ne! Vi ste tukaj! Vi ste tukaj. Vi ste čisto tukaj, in nič ne manjka. Dovolili ste si, da sedite tukaj v teh stolih ali da gledate svoje monitorje doma. Dovolili ste si biti tukaj. Ničesar ne manjka. Nič ne manjka vam danes, ali meni.

To se dogaja v tako veliki meri z ostalimi ljudmi po svetu. Dejansko resnično niso v svojih življenjih. Niso kreatorji svojih življenj. Dejansko dovoljujejo samim sebi, da so lutke. Lutke. Vendar čigave. Od nikogar. Vidite, ustvarijo tega lutkarja, nekoga, ki vleče vse nitke. Vendar dejansko ni nikogar tam. Radi verjamejo, da je to njihov partner ali njihov šef, ali vlada ali kdorkoli drug. Oni niso v svojih življenjih. Predali so se nečemu drugemu in niti ne vedo kaj to je.

Vendar se vi učite, da najpomembnejša stvar ste vi. Tukaj nič ne manjka. Ko se zjutraj zbudite in prvič vdihnete, ne glede na to ali ste se zbudili v deževen ali sončen dan in ko se zaveste vaše prisotnosti v vašem življenju v tem trenutku, nato bodo vse stvari. Ko se zaveste vas samih, vaše božanskosti, potem se bodo tudi vse ostale stvari.

Brez vašega zavedanja vas samih, kot to počne tako veliko drugih ljudi, nič ne more biti – drugega kot kaos, usoda, izbira drugih, vdaja, slaba karma ali le zares usrana sreča  na ta dan. Vendar, ko ste polno prisotni, vaše polno bitje, vsak del vas – vaša preteklost, vaša sedanjost, vaše možnosti – vse točno tukaj, potem vse stvari, se vse stvari zgodijo. To je zelo preprost princip.

Duhovnost….o kateri govorimo, ji dajemo veliko preveč pozornosti. Tako zastarela. Tako zastarela.  Jaz vem in vi veste. To ne rabimo držati kot skrivnost drug od drugega. Duhovnost je vrsta mentalne aktivnosti. Je preiskovanje in iskanje. Išče odgovore nekje drugje. Išče Boga, da bi poskušal nekaj razrešiti namesto vas. Oh, bog! – te molitve, ki jih molijo ljudje. O bog, o bog, o bog!  No to pa je smešna stvar na angelskih ravneh! Angeli niso izumili molitve. Ljudje so jo izumili, da gredo lahko ven, da jim ni treba, da bi sami naredili stvari, vidite. Molitev je prošnja nekomu drugemu, da naj naredi nekaj za vas in tega definitivno ne morejo. Celo angelska bitja na naši strani, ne moremo narediti namesto vas. Vi lahko naredite. To je tako pomembna točka.

Ko bomo začeli ustvarjati naš film, bom dejansko naredili nekaj eksperimentov. Ko bomo začeli delati s Shaumbro in nato bomo začeli delati tudi z drugimi, ki niso tako Shaumbra. Pogledali bomo življenjske poti. Pogledali bomo v sociologijo, ki je povezana s tem. Pogledali bomo, kaj se zgodi, ko ste polno prisotni, ko ste doma, če tako rečemo – dom je vaš sedanji trenutek – v nasprotju z nekom, ki se sklicuje na vse ostale – na neznanega Boga, ki moli k nekomu drugemu… Cauldre nekaj ogovarja tukaj mojemu scenariju!  Pogledali bomo, primerjali, kaj se zgodi, ko ste prisotni?


Fizika Duše

Sedaj, je tukaj vsebovana fizika in Saint Germain bo malo več govoril o tem v mojem videu – vendar moje ime bo prvo napisano!  Vključena je fizika. Obstaja ta stvar, ki jo imate, ki jo mi na drugi strani imenujemo… no vi jo imenujete duša. Vendar veste, da je ta beseda tako prevečkrat uporabljena in tako napačno razumljena. Naslovljena je bila celo na vaše podplate, tako napačno je razumljena.  Tako imamo mi besedo, ki jo imenujemo tukaj na naši strani. Je drugačna beseda, vendar je mogoče bolj primerna. Pomeni vaše bistvo – vsak del vas, vsak vidik vas, vsako vaše preteklo življenje, vsako…..vas cele. Vse vas, vključno s potenciali, ki se niso nikoli izrazili, vidite. To je še en zelo pomemben del vas.

Vsekakor. Vi ste se izbrali mnogo izbir v vašem življenju. Naleteli ste na veliko situacij in vi ste nagnjeni k razmišljanju o »vas« le kot izkušnje, ki ste jih doživeli. Vendar vaše bistvo ravno tako vsebuje ravno tako vse izbire, ki jih niste ustvarili na Zemlji vendar so ustvarjene ali doživete nekje drugje. Tako, vidite, ste zelo veliki. Ste več kot določena linearna izkušnja, ki ste jo imeli. Ste veliko več.

Sedaj, na tej strani, imenujemo to energijo pran, ali včasih prantaj, zelo podobno besedi, ki jo poznate kot prana. Tako vaše bistvo, vaš jaz, ta pran ali prantaj ima dejansko svojo fiziko. Recimo, da je to vaše bistvo, to kar imenujemo prantaj, ste vi. Tako oddate tip bistvene energije bistva, ki se imenuje prana. To dobro poznate. Prana je tok zavesti v energijo te realnosti. Prana teče v tem trenutku povsod po tem prostoru. Prana izžareva iz vsakega izmed vas, lahko je izmerjena. In to bomo v mojem videu, ki bo ustvarjen zelo kmalu.

Pogledali bomo, kako energija izžareva iz prantaja ali prana v svojo izraznost ali žari v vse stvari okrog in ima globok učinek, večji učinek kot karkoli drugega. Pogledali bomo kako se ta energija lahko prenese ali ujame na tak način, da se lahko dejansko uporabi kot energijski vir v vaši 3D realnosti. Prana izvira iz vseh in iz vsakega izmed vas – ker ste, vi ste tukaj, vi aktivno sodelujete na podlagi lastne izbire v tej realnosti, v tem prostoru v tem trenutku – energija prane je zelo, kot bi mi imenovali, močna.

Vendar, mi ne želimo povezovati s faktorjem kot ga ima moč s tem. Ne želimo reči, da je to močno ali šibko. Mogoče bi lahko o tem vi razmišljali bolj v smislu  polnosti, veličine te energije prana, katero ustvarjate v tem trenutku.  Vi pomešate svojo energijo prana z energijo, ki prihaja iz Zemlje same, z njeno prano, z energijo, ki prihaja od angelskih bitij, ki dobesedno krožijo po tem prostoru v tem trenutku, in tu jih je mnogo, mnogo. In ker ste ujeti v tej realnosti, ste vi tisti, ki ste doma sami s seboj, to pa ustvarja zelo veliko energije – vendar ne energije, ki je lahko izmerjena z vašimi starimi meritvami.

Navajeni ste na energijo kot je elektrika, ki ima določeno dualistično dinamiko in je zato lahko izmerjena, z lahkoto uporabljana in uporabljena v drugih podobnih tipih energetsko izhodnih virih. Vendar v Novi Energiji, v kateri vi Shaumbra dobesedno sodelujete, razširjate svojo energijo in aktivirate ravno tako druge energije. Vendar tega ne morete počete, če niste doma, če niste prisotni v svojem telesu, v vašem življenjskem vsakdanu. Če niste prisotni, če ste na neki vrsti psihotičnega dopusta ven iz svoje realnosti…,  če jemljete ta zdravila, potem niste doma. Ne, ne, ne. Tam je znak na vratih: »Odšel ribarit v pekel.« 

A tu je učinek, dobeseden učinek, ki se v tem trenutku dogaja z vašo prantaj, vašim bistvom, ko si tako dovoljujete, da ste tukaj sedaj. Vidite, ni vam potrebno siliti. Je tukaj. Končno vam postaja udobno s tem, da ste človek, po vsem tem času. Ali ni to osupljivo? In nato, je to vaše zadnje življenje!  Vendar tako to je, veste! Andra bi temu rekla predaja. Predaja samemu sebi.

Ahh, vidite. Predaja v zaupanje, kot pravi Saint Germain. Predaja v to, kar resnično ste. Ko vas nič več ne skrbi, da bi vas nekdo prevzel. To je tako velika vrsta strahu, da kdorkoli je prečkal angelske ravni ko je potoval k zemeljskih ravneh je imel strah, da jih bo nekdo prevzel. Vidite, angeli ne morejo ubiti drug drugega s pištolo, kot to lahko storijo ljudje. Vendar je na drugi strani ta stara igra, ki se imenuje »Prevzem«, imenovana »Absorbiral te bom. Onesposobil te bom. Vzel bom tvojo energijo. Vzel ti bom zavest.«

Tako vidite, ste prišli na Zemljo s tem strahom in ga živeli, ter ga ojačali z dejstvom, da vam nekdo »lahko vzame življenje,« da ste lahko udeleženi v nesreči in umrete. Tako je tukaj stalen strah, stalen strah, ki konec koncev ustvari tak trk energij znotraj vas, da ne želite biti več tukaj. Tako vaše telo – tako kot je Sam – tam zunaj tavajo naokrog, vendar dejansko niso zasedeni, niso zares prisotni, se nič več ne odločajo, nič več na zaupajo.

Konec koncev, slab del angelskih soseščin je, da ko angel prevzame drugo bitje, to ne traja. Ne more trajati. Vsako angelsko bitje, vsako človeško bitje ima ravno tako suvereno božansko bivanje s rojstnim printom. To ni nekaj, kar bi lahko zaslužili. Ni značka, ki jo dosežete po mnogih enonih življenjskih obdobij. Začeli ste z njim. Začeli ste z božanskim suverenim jaz. Le na nek način ste odšli od tega, tako, kot smo vsi. Na nek način ste šli za izkušnjo – kako je biti stran od suverenosti? Kako je oditi stran od biti eden in tako ste začeli biti zelo, zelo Muti, zelo, zelo razpršeni v mnogo drugih načinov?

Vendar je božanska pravica, ki ste jo vedno imeli. Zato, če se vrnemo na angelsko zgodovino, ko je eno bitje prevzelo drugega, prej ko slej, prej ko slej sta se morala ločiti. Tisti, ki je bil prevzet, je prej ko slej dobil nazaj svojo lastno zavest. Oh, lahko je trajalo nekaj časa, vendar jo je dobil nazaj. In zanimiva stvar tukaj, da opomnimo… predstavljajte si tukaj za trenutek angelsko bitje, ki poskuša prevzeti drugega, ki poskuša ukrasti energijo drugega, ki ga poskuša zasužnjiti, ki ga poskuša pogoltniti, da ga vzamejo zase. Tako, eno angelsko bitje poskuša krasti od drugega. Ne deluje, konec koncev. Ne more delovati. To, kar vi imenujete fizika, ne dovoli, da bi to delovalo, tako konec koncev bitje, ki je bilo prevzeto mora priti nazaj do svoje zavesti. In točka, kjer prideta nazaj v svojo zavest je, ko se prenehata bojevati, vidite. Ko se prenehajo upirati. Ko prenehajo mučiti proti temu. Ko prenehajo ugotoviti kako priti ven. Ko spustijo.

Sedaj je to malo zastrašujoče, celo za angele, še posebno za ljudi, ker  mislite, da je upor vsem tem vašim zunanjim energijam to, kar vas je obdržalo celo. Vendar vas dejansko to naredi celi. In dejansko vas je. Vaš upor radijskim valovom, ki prihajajo čez zgradbo sedaj iz skrivne vlade….pssst!  … vaš upor lekcijam vaših staršev, vaš upor spremembi v vaši pisarni, vaš upor celo premika v Novo Energijo – to so te stvari, ki so vas dejano držale zelo omejene, zelo majhne, brez sposobnosti, da bi se dejansko razširili.


Predaja

Sedaj, nekaj bomo naredili danes. Zabavali se bomo! Predali se bomo. Oh, ta beseda, ta beseda se zdi lahko tako, kot bi z nohti potegnili čez tablo. Mislili ste si »Nikoli se ne predaj, vedno se bori za svoje pravice.«  Za kaj se borite? Na kaj se resnično upirate? Vaš stari človeški jaz? Si želite to nazaj? Ubogo, včasih, kar bi jaz imenoval, žalostno in depresivno življenje dan za dnem? Ali se poskušate opirati na tisto pičlo plačo, ki jo imate zaradi strahu, da ne boste imeli dovolj za jesti ali zaradi strahu, da se bodo na vratih pojavili izterjevalci? Predajmo se vsemu temu v tem trenutku in glejmo, kaj se zgodi.

O.k., sedaj, ne pretentajte me. Ali naredite to ali pa ne. Ne recite, da boste na nek način poskusili, ker to ne deluje. Samo ponovno se še enkrat upirate, ali odstopite tukaj ven iz te igre… mi se bomo malo igrali z energijo. Igrali se bomo z učinki vaše prana, vašega bistva.

Tako, če ste pripravljeni se mi pridružiti… Jaz sem se že predal.  Jaz ne bom imel ničesar, da izgubim, vidite  in vse, kar sem pridobil….tako če ste pripravljeni. Sedaj, ne bodite zadržani tukaj. Če se boste zadrževali, pojdite energetsko stati v kuhinjo ali kopalnico,  ker se bomo mi igrali z energijami sedaj. Tudi tega vas ne silimo. To je popolnoma zavestna – zelo zavestna – odločitev.

Sedaj bomo prosili Andro, da pride sem za trenutek, in ona in jaz bova naredila to, kjer ona diha in jaz govorim. Tako Andra, pridi naprej. Ti si čudovita pri predaji, čeprav sem moral odvleči nekaj stvari tudi stran od tebe in ti veš to.  O.k. Sedaj, Andra, začnimo z dihanjem.

ANDRA: In tako, v tem trenutku, vas vabim…dihajte čez nos. Dihajte. Le sprejemajte.

Sprejemajte. V sprejemanju se je potrebno predati, pustiti.

Pustite, odprite širše vesolje.

Dihajte.

Dihajte globoko v vas. To darilo, ki ga deli z vami sedaj, dihajte.

Dihajte globoko, dol, dol. Dol v vas.

Ja.

KUTHUMI: In, ko sedaj dihate z Andro, sedaj, vas vabim, da predate vse. In vi me sprašujete »Kam? V kaj?« V nič. V nič. Nič, ki je tako napolnjeno z zaupanjem vas samih, da lahko predate v nič.

Pravite, »Ampak, ali predajam vase?« Ne niti to ne. Predajte v ničnost. Pustite.

Sedaj, še malo dihanja.

ANDRA: Dihajte globoko, globlje, odkrivajte ničnost. Drznite si, drznite. Ja, ja!

Drznite si pustiti popolnoma. Ja.

KUTHUMI: Predaja odkrije probleme. Problemi, ki so kot psi čuvaji, ograje, zidovi in vse te stvari, ki ste jih nastavili okrog, da zaščitite to, kar ste mislili, da ste. Vendar sedaj, v dihanju, ko dihate z Andro, si dovolite sami sebi, da se predate.

Predajte celo svoj um. Um se tukaj umika, analizira vsako besedo, analizira vsako vizijo, ki potuje čez vaše možgane. Um analizira sedaj ta prostor, »Je ta prostor varen?« Um analizira vas, »Ste izgubili svoj nor um?«

Predajte tudi to. Dovolite da gre in ponovno vdihnite z Andro.

ANDRA: Dihajte, dihajte v ta sladek trenutek. Navzdol, navzdol, dovolite svojemu umu, da pleše v vaše bistvo. V bistvo. Ja.

KUTHUMI: In mali um pravi, »Vendar, ne vem, kako naj se predam. Ne vem, če se lahko predam. Ali počnem to prav? Mogoče bi moral počakati? Zakaj to počnem? Kje sem sedaj?« In to je okej. Slišite to, čutite to, vendar še vedno z dihanjem z Andro, predajte se.

Na kaj ste se opirali? Kaj ste zbirali in kopičili? Kaj ste vlačili na okrog s seboj? Sedaj je čudovite čas, da samo pustite z dihanjem.

ANDRA: En dih na enkrat… zapomnite si…en dih na enkrat….nežnost….en dih na enkrat….tako zelo lažje, tako sladko.

Dihajte in pustite. Ja.

Samo en dih na enkrat…. Globlje in globlje. Ja.

KUTHUMI: Vedno obstaja strah pred breznom. Na tem robu ste hodili dolgo časa – rob med tem, kar ste mislili, da je vaša realnosti, to kar ste mislili, da je vaše ravnovesje – hodili ste na robu brezna. Oh to je bilo … na nek način zelo dramatično in zelo bojevito, polno strahu, kar je bilo le vrsta drame. Tako blizu ste hodili po tej črti roba pečine med ravnovesjem in breznom, tem globokim breznom, da ste slišali, kako je klicalo vaše ime.

Ustavite se za trenutek. Je bil to glas? Je bil to demon? Je bil glas drugega sveta iz brezna? Poslušajte za trenutek. Ali je bil le Yo – ham, vi, ki kličete ven, in pravite, da je čas, da pustite, čas, da opustite staro igro; da je bil čas, da se predate samemu sebi.

Ustavite se za trenutek v teh naslednjih vdihih in poslušajte ta glas, ki prihaja iz brezna, ki ste se ga bali. Čutili ste, da vas vleče, ki se norčuje iz vas, se vam posmehuje. Vendar želim, da poslušate še enkrat …z dihanjem.

ANDRA: Poslušajte. Poslušajte tišino, ko dihate. Globlje in globlje. Golobje v to tišino vas.

Navzdol, navzdol, pustite.

Pustite. Raztaplja se.

Raztaplja se. Dihajte. Dihajte.

Globoko, globoko v ta trenutek vas. Ja.

KUTHUMI: Ne obstaja pekla. Ne ostaja bitja, ki bi vas lahko prevzel in vas zasužnjil za večnost. Ničesar takega ni. Samo vi ste. Yo – ham. Ti.

To je vse, ki je tam, tako v tej predaji, v tej sladki predaji, se gre za to, da pustite vse te stvari, katerih ste se tako obupno oprijemali – ter istočasno preklinjali. Brezno sploh ni bilo brezno. Ni bilo. Nikoli ni bilo. Ni bilo brezno nekoga drugega. Ni bil tip pekla. Ni bilo zgubljeno. Lahko vam povem, iz mojega Yo – hama k vašemu, duša, bitje, bistvo, se ne more nikoli popolnoma izgubiti. Vedno so nekateri deli, mogoče globoko zakopani, vendar je vedno nek del vas, ki vas ponovno pokliče nazaj k vam, vidite.

Obstaja percepcija, ki jo lahko imate, da ste se zgubili, da tavate, po teh poteh življenja na vidiku osebnosti, ki ste jo ustvarili. Obstajal je strah vzdolž poti mogoče, da se boste izgubili v eni izmed teh vaših kreacij, da ne boste prišli nikoli nazaj. Vendar konec koncev, konec koncev, se bitje z dušo ne more izgubiti. Vedno je glas. Vedno je znak, ki vas bo poklical nazaj k vam.

Sedaj je vprašanje, ali boste poslušali? Ali boste šli po svoje za izkušnjo? Ali greste, da se predate sladki predaji le da padete v objem vas samih?

Hvala Andra, iskrena hvala.


Kaj sedaj?

Obstaja veliko zaskrbljenosti o »Kaj se bo zgodilo, ko se bom predal? Kaj se zgodi, ko preneham pritiskati in siliti in manipulirati in poskušati stvari in preneham s stresom? Kaj se zgodi, ko preneham to početi? Ali preneham obstajati?« Na star način, da. Prenehate obstajati. Na nov način… niti ne želim tega imenovati »rojstvo«. Na nov način, boste prišli nazaj k sebi.

Smešna stvar se je zgodila na poti do mojega razsvetljenstva. Vse sem izgubil.  Vidite, sedaj se smejite!  Mi se o tem smejimo ves čas tukaj. Ljudje jemljejo vse tako resno. Izgubite svojo službo – mislite, da je konec sveta. Bilo je konec obdobja, mogoče. Bil je konec kratkega, včasih sladkega, včasih bednega časa.

Izgubil si partnerja, pustil vas je, ali ste vi pustili njih. Pa kaj! Videli ga boste spet, prej ko slej. Na angelskih ravneh, mogoče ponovno na zemeljskih ravneh, vendar na čisto drugačen način.

Izgubili ste hišo, vendar, ali ste resnično kdaj zares živeli v njej? Vas sprašujem. Izgubili ste svojo hišo, vaše stanovanje. Morali ste se izseliti. Bila je ponovno lastninjena – karkoli se je z njo zgodili. Ko ste molili k nam, in mi smo se smejali…. No ne vam…no, ja, na nek način.  V bistvu, totalno… … ker niste razumeli. Tam itak sploh niste bili. Vaša hiša, mimogrede, je mogoče najboljši simbol – simbol vas, simbol vašega odnosa s seboj. Kako živite znotraj svoje hiše? Kako živite znotraj svoje realnosti, znotraj svoje kreacije tukaj na zemlji?

Kot je večino vas opazila, ste izgubili vse v Preskoku Zavesti. Izgubili ste način razmišljanja. Izgubili ste svoje prepričanje. Izgubili ste povezavo z staro identiteto o samem sebi. Mogoče ste se zgubili, dobesedno, medtem ko ste bili na potovanju. In mnogi ste se počutili nekako izgubljene po samem Preskoku Zavesti – ko se niste prav zavedali časa, prostor ali samega sebe – ker izgubljate stvari v tem trenutku. Nežno…v večini primerov. Veličastno….včasih.

Vendar vi zgubljate stvari, ki ste si dejansko sami sebi dovolili, da gredo, ne bom vam govoril, kaj se bo zgodilo, ker že veste. Ko zgubite sami sebe, ko zgubite te stare stvari, vi že veste… mogoče niste ubesedili, vendar vi veste, kaj se bo zgodilo, Yo – ham. Pridobili boste nazaj sami sebe, odnos s svojim božanskim Bogom, delov vas, ki ustvarja realnost na tak gladek in veličasten način, da vam ni treba nič početi na tem področju. Ni se vam treba zanašati. Ni vam treba siliti.


Življenje v Novi Energiji

Govorimo za trenutek tukaj o tej lepi energiji pran, o vas, o vašem bistvu. Ima sestavine, vendar ne nujno v 3D točki. Ima dinamiko, vendar ne dualnost. Ima sposobnost, vendar ne tako, ki bi jo lahko um manipuliral ali kontroliral.

To je ….ta lepa energija vaše prantaja, ki prihaja v ospredje, ki ima sposobnost, ima sposobnost, da resnično končno razumete same sebe in vaš učinek na energijo, in kako jo operativno in učinkovito uporabljati. Je izmerljiva, in kot sem dejal jo je mogoče najbolj izmeriti, ko sodelujete v svojem življenju, ko ste popolnoma prisotni. Ima dinamiko, ki se zelo razlikuje od tega, kar ste navajeni uporabljati v preteklosti, zato, se zdi na nek način iluzorna.

Vendar…vendar, če samo predate stare človeške načine… oh, radi bi imel tako pesem! »Ko bi le opustili te stare človeške načine.« Potrebuje malo pevskih vaj, vendar… boste videli, kako to deluje, kako lahko. Ko greste v to predajo, boste odkrili, kako dejansko je vse lahko. In nato boste prišli nazaj jezni do nas in rekli, »Zakaj nam tega niste povedali prej? Zakaj tega nismo začeli z lekcijo ena?« In mi vas bomo povabili da greste nazaj in preberete in videli boste, da je to bila lekcija ena.

Vendar, v tem, da vam dovolite, da ste, da vam dovolite, da ste, boste presenečeni kako lahko se stvari uredijo in to lahko pričakujete v Preskoku Zavesti. V tej energiji, v kateri ste sedaj, lahko pričakujete, da bodo stvari veliko bolj jasne. Lahko pričakujete, da bodo stvari lažje – vendar ne, če boste pričakovali, da bomo mi kaj počeli za vas, ali Bog ali katerikoli drug človek ali kdorkoli drug. Če razumete in prevzamete polno odgovornost, da ste vi tisti, ki to počnete, da je to vaša prana, ki potuje navzven in ustvarja, da se stvari zgodijo. To je vaša želja, vaše odločitve, ki dovoljujejo celotno novo področje kreacij, da se zgodijo v vašem življenju. Ne primerjajte z starimi človeškimi kreacijami, ker so bile okorne, počasne in zelo obremenjujoče. Tako, ne poskušajte meriti ali primerjati to življenje v energiji preskoka zavesti – Novi Energiji – da bo taka, kot je bila stara.

V Novi Energiji, vse poteka zelo preprosto, zelo hitro in zelo slavnostno, ČE ste prisotni, ste kar ste in če ste se predali. Vi ste bili zelo prilagojeni, bili ste zelo… dejansko trenirani v starem človeškem fokusiranju, in sicer le na vaše osnovne potrebe, človeške potrebe. Potrebe uma, potrebe telesa. V tej Novi Energiji, v kateri smo, ne rabimo skrbeti o tem nič več. Bo poskrbljeno za vas z vaše strani. Vaše.

Ta celotna zadeva o denarju, to je ena izmed stvari, o kateri bi lahko govorili dolgo časa. To je bila borba za mnoge izmed vas in ni potrebno, daje. Je tako zelo preprosto. In sedaj v svojem umu govorite, »No, povej mi, Kuthumi, kako naj to naredim? Ali obstaja načrt? Ali obstaja plan?« Nič od tega ni. Nič več vas ne skrbi za to, ker niste več osredotočeni na majhne potrebe. Ko ste v tej Novi Energiji, imate predajo in vi ste v vas samih, enostavno se zgodi, da se poskrbi samo zase. Dejansko se.

Mnogi izmed vas še vedno ne morete sprejeti tega. Ne morete sprejeti, da se kar zgodi. Še vedno razmišljate, da morate ugotoviti, načrtovati, se boriti in oklepati. In da tukaj mora obstajati stopnja trpljenja in stopnja omejenosti. Vendar sploh ne. Prosim vas, da predate to. To je držalo nazaj ta tok.

Prana je povsod. Izžareva iz bitij z dušo. Pika. Ni treba, da pride iz oddaljenega Boga nekje. Prana izžareva iz bitij z dušo in gre ven v to prostranost, ki se imenuje omniverzum. Izžareva vsak trenutek, vsak dan iz vsakega človeka. Prana je tok potencialov, ki se lahko preoblikujejo v energijo ali, kar bi vi imenovali gibanje ali manifestacija.

Vendar ravno sedaj, prostranost, prostranost, prostranost večina prane, ki lebdi naokrog, ki žari od človeških bitij je neizkoriščena. Je potencial, po kateremu niste nikoli segli. So sanje, katerim ni bilo nikoli dovoljeno, da se izpolnijo. Prihaja od vas, prihaja od drugih. Pogosto se pomeša v ta bazen energije prostranosti. Pogosto je bilo uporabljeno s strani same Zemlje in ljudi, ki so skrbeli za Zemljo. Lahko jo uporabljate. Vaša je bila že na samem začetku. To energijo prane žarčite v tem trenutku. Ne primerjajte jo z nobeno drugo energijo, ki je zunaj, še posebno sedaj ne. Je prepletena z novo prano, Novo Energijo. Je zelo učinkovita – vendar ne močna, vidite. Ni treba, da je močna. Samo je. Deluje zelo, zelo hitro.

Vaše življenje v tej Novi Energiji bi moralo biti tako. Moralo bi biti tako preprosto kot ste vi, v tej hiši ali templju vas samih, samosprejemanja in samoljubezni.

Ko imate popolno zavedanje, ljubezen in predajo vas samih sami sebi, začnejo vse stvari delovati. Ni se vam treba dnevno osredotočati na zaslužek ali popravek odnosa ali na delo na vaše m fizičnem odnosu, da bi ga popravili. Ni se vam treba zapletati v to celotno igro uma, ki ste jo igrali – igre, borbe, ki ste jih igrali v svojem umu. Tako mnogo vas troši ogromne količine energije, ko poskuša analizirati samega sebe. Imate te majhne borbe, ki se odvijajo v vašem umu. Včasih to vodi k terapiji ali meditaciji – ogromno trošenje energije. Gre se za vas.

Duhovnost, religija, psihologija, filozofija, vse te stvari so tako zastarele. Danes se gre za vas. Ali razumete? Ali razumete?  Lahko lažete, če želite! Gre se za vas. Mogoče pa res lahko rečete, da ste nova religija. Lahko rečete, da ste nova filozofija. Vi ste v novi energiji.

Sedaj, to se ne zdi sebično. Če greste čez restavracijo na koncu dneva in poveste natakarju, »V življenju se gre zame!«  Hm, bo mislil, »Upam, da bo ta norec pustil vsaj veliko napitnine!«  In vsekakor jo pustite, saj vas ne skrbi za energijo. Ne skrbi vas ali je to sedem ali deset procentov ali za vas Evropejce minus pet procentov.  Ne skrbite…malo morate vzeti iz mize! 


VI

V Novi Energiji je energija »Ti«. Kako vam je všeč ta nalepka? Nova Energija si »TI« energija, in zakaj ne bi bili? Ker, ko ste božanski in dejansko tako delujete, dejansko tako ustvarjate, to spreminja svet. Ko ste tako sprejeti in zaljubljeni vase, popolnoma zaljubljeni vase, v vašo energijo, v vašo prano se vaš pran spremeni. Tukaj je fizika, ki se začne odvijati, ki ustvarja nov potencial za svet, ki je lačen, lačen za novimi odgovori.

Eden izmed največjih problemov v svetu v tem trenutku je ta, da ni bilo nobenih novih odgovorov že leta. Bila je nova tehnologija. Bili so novi napredki v medicini. Tu ni bilo nobene nove misli na tem planetu Zemlja deset tisoč letih.

Bila so nova razmišljanja za trenutek v času Atlantide, a noto je to izginilo. Prišlo je nazaj v tej trenutni dobi človeštva, vendar je bila to le stara misli malo preoblečena, za zabavo, vendar, so bile to resnično zelo stare misli. Na planetu Zemlja ni bilo novih misli vse do sedaj. In ta nova misel je »Ti« misel. Mogoče boste postali malo utrujeni, kako vas urimo v tem. To bomo ponavljali, vendar želimo, da razumete, da se gre za vas. Ne gre se za čas, sploh ne.

Ena izmed največjih preprek, ki jih sedaj imate, je ta, da se še vedno počutite odgovorne za druge. Kot bi Tobias rekel, ste dobri socialni delavci. Še vedno prevzemate tako veliko odgovornosti za druge ljudi, da vam dejansko škoduje. Mislite, da morate biti tam za vašo hčerko, za vašega sina ali za vašega lenega moža ali za vaše prijatelje. Ne,ne, ne, ne, ne.  Slaba igra. Slab klic. Izločeni ste.

To prevzemanje odgovornosti za druge je dejansko izogibalna naprava, vidite. To je vse kar je. Sedaj pravite sami sebi, kot pravite sedaj, vendar vam dejansko skeniram vaš um in berem vaše misli, vi pravite, »Vendar me potrebujejo.« Ne vas ne. Ne, resnično vas ne. Oni potrebujejo same sebe. To je vse, kar potrebujejo. Oni potrebujejo sami sebe. Oni ne potrebujejo vas. Ne potrebujejo šefa na svojem delu. Ne potrebujejo rame nekoga, da na njih jokajo. Oni potrebujejo sami sebe in da začnejo živeti pri sebi doma. To kar oni pogrešajo v svojem življenju so oni sami.

Oni vlečejo vas čez sebe – ali dejansko vi jih vlečete nase, ko pravite, »Vendar oni me potrebujejo.« V svojem življenju niste sprejeli še ene pomembne odločitve, ker se izgovarjate na njih. »Ne morem zapustiti službe, katero sovražim, ker…« In zapolnite stavek do konca. La, la la. Dejansko ne delate ničesar dobrega za njih, s tem, da niste polno prisotni sami pri sebi, vidite.

Ko si dovolite sami sebi, da se popolno ljubite sami sebe, boste tako celi, integriran, božanski človek, izvrstno bitje, standard, da bo to imelo neverjeten učinek na njih. To bo kot veliko ogledalo za njih. To jim bo dalo motivacijo in priložnost, da spremenijo stvari v svojem življenju, če se tako odločijo – in to moram  poudariti.

In razlog, zakaj Tobias, Saint Germain, Jaz in Quan Yin govorimo vam o tem, kaj se dogaja v svetu, je zato, ker ja v svetu lahkota, poželenje. Če to ne bi klicalo ven iz ljudi, o tem ne bi govorili tako. Obstaja ogromna lakota. Ljudje kličejo »Nekdo, pokaži nam  pot.« Iščejo Novoenergijskega Mojzesa , da jih vodi, da jim pokaže smer. Vendar se vam ni treba zgubiti v puščavi. Ni vam treba tavati brezmočno naokrog. In odgovor je … (občinstvo: »Ti«) Oh, to ni bilo ravno dobro.

Oni iščejo odgovore sedaj. Oni iščejo nove odgovore sedaj. Iščejo ……(občinstvo »Sebe«) Sebe. Sebe. Sebe. To še vedno ni bilo preveč navdušeno. 

Svet je lačen sedaj.  Potrebuje velik krožnik …..(občinstvo »Tebe«) Ah! Seveda. Seveda. Potrebujejo.

Resnično iščejo odgovore. Tavajo naokoli. Izgubljeni so. Iščejo nekaj novega. Novi ste vi! Novi ste vi, ker ste si dovolili preiti, biti tisto, kar ste, niste zaskrbljeni, kaj si drugi mislijo, ker ne dovolite drugim, da se hranijo na vas, ker ste si dovolili da ste popolnoma sprejeti, da se lahko sami ozdravite, da lahko najdete sami svoje reavnosvesje, da ste samoustvarjalno bitje. In ko bodo to videli, bodo to imenovali čudež. To bodo imenovali kot novo. Želeli bodo nekaj tega in vi vam boste rekli »Ne!«  »Ne moreš imeti mene, vendar imaš lahko…..(publika »Sebe«) Sebe! Vsekakor! Vsekakor, vsekakor.

Smešna stvar se je zgodila na poti razsvetljenstva.  Izgubil sem vse.   Vidite, angeli, se smejejo. Vedno, ko jim povem to šalo se smejijo in smejijo, in sedaj se smejijo celo ljudje.

Preskok Zavesti – ta energija, v kateri smo sedaj – prenehajte se truditi. Prenehajte s truditi. Oh! Toliko časa zapravite, ko se trudite. Resnično zapravljate. Poudarjate, načrtujete in na žalost, včasih še vedno kradete energijo drugim, ko ste tako na dnu, ko ne veste, kaj bi počeli. Pustite. Ne pustite nekemu zunanjemu bitju, vendar pustite da gre k vam. Sedaj.

To bo spremenilo duhovno fiziko. Spremenilo bo dimenzionalno fiziko. Spremenilo bo način, kako ustvarjate v vašem življenju. Ni vam treba razmišljati o tem, o čemer sedaj govorimo tukaj. Ni vam treba brati knjig o tem. Le pustiti morate.

Sedaj, nekateri izmed vas, ko še vedno razmišljate… Lahko čutim vašo energijo, ko vam to govorim….razmišljate, da bi predali neki zunanji višji avtoriteti. Ne! Ne obstaja nobene. Ni Boga, kot bi vi radi razmišljali. Obstaja vseprisotna Ljubezen in to ste vi. Imeli ste veliko težav, da to sprejmete, kajne? Da ste lahko vi ta izvir, da ste lahko ta izvir, da ste vi tisti, ki ste ga tako dolgo časa iskali za odgovor. In to ste vi. Pustite in opazujte kako lahko ta Nova Energija deluje. Lahko, lahko, lahko, lahko. To je vse, kar lahko rečem. Če ni lahko, potem ne delate pravilno!…. …razen, če ne želite izzivov, in nekateri izmed vas si jih. Nekateri si želite izzive, vendar razumite, da je to zaradi vaše zavestne odločitve.

V tej Novi Energiji, v kateri smo sedaj, obstaja dinamika, katero niste, nikoli, nikoli, nikoli videli ali izkusili prej. Ne v nobenem preteklem življenju, ne kot angelska identiteta, ki ste jo prevzeli. Tukaj je. To je sedaj. In je pripravljen, da gre delovati za vas. Šel bom tako daleč, da bom rekel, pričakujte to, kar ste prej imenovali čudež, saj energija deluje zelo lahko. Zelo, zelo lahko.

Če ni lahko, se ustavite za trenutek. Vprašajte se…vprašajte sami sebe, »Zakaj delaš to na težak način? Zakaj greš po težki poti?« Če krivite druge ljudi, se ustavite za trenutek – zakaj se družiš s temi ljudmi potem? Zakaj so potem v tvojem življenju? Nova Energija ima veličasten tok, ki se dogaja zelo, zelo hitro in lahko.

Vprašal vas bom, kot del vaše domače naloge – kot slišim vam jo dasta Tobias in Saint Germain vedno, zato vam jo bom dal tudi jas – naj bo lahko, gladko. Ne osredotočajte se na te vaše človeške potrebe. Pustite jim, da gredo. Vaše zdravje, vaše bogastvo, vaša sreča – vse to. Sreča – človekova potreba. Veliko razsvetljeno bitje, mi ne rabimo biti srečni, vidite. Tega ni niti v našem slovarju. Sreča je nekaj o čemer sploh ne razmišljamo. Ni nam treba razmišljati »ali smo danes ali se počutimo srečni?« Smo tako po polni sami v sebi in tudi vi ste lahko.


Zakaj smo tukaj?

Rad bi odgovoril na pomembno vprašanje, ki se pojavlja sedaj zelo, zelo pogosto s strani Shaumbre vse od Preskoka Zavesti dalje 18 tega septembra. »Zakaj sem tukaj na Zemlji? Zakaj sem tukaj na Zemlji?« Dve stvari. Dva odgovora. Zelo preprosta, zelo lahka.

Prvič: Ker ste slišali ta klic drugih ljudi, ki pravijo, »Daj nam novo pot.« In vi ste se javili, kot prostovoljci, da boste prva skupina, ki gre skozi ta proces, da ga boste lahko predli drugim. To je novo in to je treba doživeti. Predhodno sem rekel, ko se pojavi dvom, pojdite za izkušnjo. Pojdite za izkušnjo, kar bi imenoval, zelo obdarjenega življenja na Zemlji. Obdarjeno življenje na Zemlji. Vse energije bodo tam, da vam služijo, da delajo z vami, da vas izboljšajo, ker ste Mojster, kot bi rekel Adamus. Vi ste kreatorji. Naredite si lahko pot.

Tukaj ste, po izbiri, na neki stopnji, da ste pokažete tistim, ki iščejo odgovore, da jih vi že imate. Vendar morate iti čez izkušnjo; morate biti v telesu, morate biti sposobni predstaviti njim, da lahko vidijo, da to niso le besede – da to ni le še ena religija ali še en kult ali še ena knjiga – da je resnično. Lahko vas gledajo v oči. Lahko se vas dotaknejo. Lahko vidijo, da ste resnično vi.

Drugi razlog, vi ste tukaj na Zemlji sedaj takoj p Preskoku Zavesti, namesto, da bi prišli nazaj na našo stran: »No, mi smo vam najeli sobo tukaj.  Oprostite!  Nekaj časa morate še ostati. Razlog je ta, da ustvarjate, kar radi poimenujemo vašo Mojstrovino. Vašo Mojstrovino.


Vaša Mojstrovina

Ste bili kdaj v kampu, ko ste bili otrok in zadnji dan v kampu so vam dali cenene plastične trakove in nekaj cenenih kamnov in ste jih morali stkati skupaj? To je bil zadnji dan v kampu. Želeli so, da vzamete to posebno stvar domov, da jo pokažete mami in očetu, da je bil njihov denar dobro porabljen in da ste sedaj umetnik. Vendar dejansko, kar se je zgodilo je bilo to za vas.

Nekateri izmed vas ste to obdržali in vedno, ko ste to pogledali, ko je ležalo v omari ali na knjižni polici, pospravljeno v škatli in ste naleteli na to. Kaj se je zgodilo, ko ste to videli? Povrnilo vam je spomine, ne le na te trenutke, ko ste pletli to plastično inovacijo, temveč celotno izkušnjo, ko ste bili v kampu. Jezero, igro, ko ste se ponoči bali medvedov in pošasti, kresi in indijančki. Prineslo vam je nazaj izkušnje vaših prijateljev, tistih, ki ste jih poznali prej, vašo mladost. In zelo hitro ste potovali navzdol po tej dolgi, dolgi stezi večinoma navdušujočih spominov, zaradi te čudovite male stvari, ki ste jo ustvarili.

Sedaj ste tukaj v teh zadnjih izkušnjah vaših časov na Zemlji in ustvarjate vaš kos Mojstrovine. Sedaj, to bo nekaj, kar bo zelo dragoceno, ko se boste premaknili nad ravni Zemlje. To ni nujno fizični objekt. To ne bo nekaj, kar lahko pospravite v žep tukaj na Zemlji sedaj. Vendar sedaj pletete čudovit kos kozmičnega nakita – imenujmo ga – čudovita kreacija, nebesna umetnija, karkoli bo ustvarjeno. Vendar bo najdragocenejša stvar, ki jo imate, ko boste odšli iz tega kraja, ki se imenuje Zemlja.

V tretjem krogu jo boste nosili ponosno in vas bo vedno spominjala na vaše izkušnje na Zemlji in vas bo spominjala na užitke življenja. Spominjala vas bo na težave, ko ste bili človek na človeških razsežnostih. Spominjalo na ljubezni in izgube. Spominjalo vas bo na vašo lastno transformacijsko obliko iz angelskega bitja v človeško bitje in sedaj v vaše bitje.

V teh dneh, v katerih se nahajate sedaj, ne glede na to ali se tega zavestno zavedate, ustvarjate svojo Mojstrovino. O tem ste sanjali ponoči v teh zadnjih tednih. Odšli ste na nekatere zanimive kraje, ki so vaši in čisto vaši in ste ustvarjali to obliko. Ta oblika, ki je spletena iz zavesti vašega človeškega stanja, tako, da jo boste vedno imeli in da vas bo vedno spominjala na te čudovite, čudovite dneve, ki ste jih imeli na Zemlji.


Uživanje življenja

Spodbujam vas in vsakega izmed vas, da popolnoma uživate vsak trenutek, vsak dan, vsako izkušnjo življenja, ki ga imate v tem trenutku. To je vaša odločitev, da ste tukaj. Lahko je vaša odločitev, da imate preprostega, lepega in nagrajujočega. Nimate potreb za katerimi bi se morali boriti. Tega ne potrebujete kot del vaše zavestne šminke. Tega ne potrebujete kot del vašega bitja z dušo. Tega ne potrebujete, da bi pokazali da ste človek. Lahko je lahko.

Vendar pravite, »Ja, ampak, kaj pa vsi ti ljudje, ki mi otežujejo stvari?« Ne ne otežujejo. Resnično ne. Njihova energija, njihova prana, ne more omejevati vaše. Če bi se vsi ljudje, ki niso Shaumbra zbrali skupaj in osredotočili svoje energije na vas in vas poskusili užaliti ali vas prevzeti, sploh ne morejo priti niti blizu.

Razumite, to, kar vi oddajate – kombinacijo vašega bistva in vaše Nove Energije, sedaj – je tako…. sploh ni človeške besede za to. Ker »močno ni primerno. »Dinamično« nakazuje na silo, in mi smo nad silo sedaj. Vi ste nad silo sedaj. Vsi ljudje na Zemlji bi se lahko zbrali skušaj in poskusil narediti vrsto psihičnega napada na vas, in ker ni nobenega upora, ker ste se predali in izgubili vse, da postanete vse kar ste to ne bi imelo nobenega učinka.

Ne obstaja niti enega  posameznika, skupine ljudi ali skupine angelov sedaj, ki bi vas lahko spremenili, ki bi lahko vam to vzeli. Vaš del kreiranja je široko odprt. Odločite se za karkoli želite.

Namaste!

 

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403