– 18. Simfonije zavesti – Plejadanci sporočajo

18. Simfonije zavesti – Plejadanci sporočajo

Svetloba vas informira. Dviguje vas, ker kadar ste informirani, se počutite močnejše. Ko niste informirani, se počutite nemočno. Zvok je drugi način za prenašanje informacij, ker je del Svetlobe. Vam se lahko zdi, da sta zvok in svetloba dve različni stvari, ker iz vašega kota gledanja vi vidite svetlobo z očmi, zvok pa slišite z ušesi. Glede na to, da uporabljate dve različni čutili za percepcijo zvoka in svetlobe, se vam zdi, da sta svetloba in zvok ločena. Pravzaprav sta tesno povezana. Zavita sta en v drugega, ker oba nosita informacije.
V mnogih strukturah, ki so zgrajene na tem planetu, posebej v starih in prastarih svetih zgradbah, so informacije shranjene v kamnu. Na enak način so informacije shranjene v vaši skeletni formi. Ko vi dovolite zvoku, da potuje skozi vas, odklene prehod in dovoljuje informaciji, da prične teči in preplavi vaše telo. Zvok tudi prodira v telo, vpliva na vibracije Zemlje in dovoljuje prestrukturiranje molekularnega reda informacij. Tisti od vas, ki pri delu z drugimi (njihovimi telesi) uporabljajo zvok, tudi s tem pripeljejo do molekularnega prestrukturiranja in ustvarjajo odprtino, da bi informacija lahko tekla in preplavila telo. Ta način dela bo postajal globlji in globlji.
V Tibetu, kjer so mojstri, ki so bili sposobni transcendirati realnost, umrli, so bila njihova telesa ohranjena in čuvana, da bi razpadla skozi naravni proces, ker je bila njihova skeletna forma zelo senzibilna na frekvence. Informacije so shranjene v kosteh in kamenju. V nekih krajih v Tibetu, kjer se v določenih monaških sektah njihova kontinuiteta lahko spremlja celo tisoče let nazaj, so shranjene lobanje starih mojstrov. Imajo skrivne prostore, kjer so shranjene te lobanje. Ko nekdo vstopi v te prostore, lahko s pomočjo zvoka določi, kolikšna je bila inteligenca ljudi, ki so jim nekoč pripadale lobanje.
Ali vi razumete, zakaj so bile oblikovane kristalne lobanje? Kristalne strukture so kot holografski računalnik in lahko razvitemu človeku ali človeku, ki je s to frekvenco sinhroniziran, pošljejo neverjetne količine informacij. Oblikovane so kot lobanje, da bi služile kot koda v razumevanju vaše lastne lobanje, kot tudi za razumevanje, da so vaše kosti zelo dragocene.
Zvok je orodje za transformacijo. Čuvaji Frekvence, in to je tisto, kar vi morate postati, se učijo modulirati frekvenco, ki jo držijo skozi zvok. Zvok lahko prodre skozi katerokoli stvar, premika molekule in preureja realnosti.
V starem Egiptu, je bil ankh, ali simbol, ki je predstavljal življenje, pravzaprav modulator frekvence. Uporabljali so ga posamezniki, ki so bili mojstri v čuvanju frekvence. Ankh je podoben akustični vilici in lahko preusmerja zvok. Na ta način je bil uporabljan pred mnogo časa. Preden boste sposobni uporabljati zvok kot stari Egipčani, boste morali pokazati in demonstrirati vašo integriteto.
Morali boste skozi iniciacijo ali testiranje, da bi se videlo, če ste primerni in ali se vam lahko zaupa takšna moč. Ta planet še ni zrel, da bi se taka vrsta energije lahko položila v katerekoli roke. Če bi vi lahko to vrsto dela že zdaj izvajali na sebi, vaše življenje ne bi bilo varno, ker bi se okoli vas takoj znašlo ogromno takih, ki bi želeli zlorabiti vaš talent. Možnosti vam bodo dane, šele ko boste zreli zanje.
Vi seveda lahko pričnete delati z zvokom in mu dovoljujete, da se igra z vašim telesom. Osredotočite se, očistite svoj um in dovolite tonom, da gredo skozi vas. Stare šole misterijev so delale z zvokom na ta način in to je zelo močna tehnika, če se jo uporablja v skupinah. Čez nekaj let, še v tem desetletju, se boste začudili rezultatom vaših kooperativnih zvokov, ali simfonij zavesti, ki se bodo same izvajale.
Če vi skupaj proizvajate zvoke, vam bo pokazano, kaj lahko storite, ne da bi do takrat vedeli, da to zmorete. Naučili se boste uporabljati in kultivirati to energijo, da bi kreirali lastni ankh. Ko vi otroku kupite plastelin, otrok na začetku ne ve, kaj vse lahko iz tega ustvari, tako da vi pričnete izdelovati male kroglice ali špagete, da bi otrok lahko videl, kake možnosti so v plastelinu. Ko se je otrok nekaj časa igral z plastelinom, bo odkril lastni smisel za kreativnost.
Kreativna oblika zvoka vam bo za začetek pokazana kot potencial. Vi ste vodeni in orkestrirani skozi uporabo zvoka. Sčasoma boste sami odkrili, kaj vse zvok lahko doseže. Potem boste postali drznejši in se boste učili o kreiranju z zvokom. Energije se uvajajo na ta način, da bi obstajala varnost, da se ne zlorabijo, da se vi ne izčrpate preveč ali pa preveč pretiravate zaradi vaše zagnanosti.
Z uporabo boste šli zelo daleč, potem ko boste delali z njim nekaj časa. To je, kot bi dali zelo močno orodje nekemu otroku. Brez odgovarjajoče zavesti bi vi lahko počeli stvari, ne glede na posledice tega, kar počnete.
Razmislite o tem, kaj zvok počne na stadionih ali avditorijih. Navijanje za eno skupino in vpitje, ustvarja neko določeno vzdušje. Ko vi v skupini ustvarjate zvok skupaj, ustvarjate lastno vzdušje. Vi takrat dovoljujete določenim energijam, da se izražajo skozi vaše telo kot skozi instrument.
Vi zavračate vaša že ustvarjena mišljenja in dovoljujete različnim melodijam in energijam, da uporabljajo vaše fizično telo kot možnost, da se predstavijo na planetu. Pravzaprav vi doživljate življenjsko moč teh energij, ki jim dovoljujete, da se izražajo skozi vas same. Vi postajate kanali. Ravno tako kot ta naš kanal (mišljena je Barbara Marciniak, op. prev.) dovoljuje, da pridemo v vašo realnost skozi njeno telo, vi dovoljujete vibracijam, da skozi vaša telesa in z vašo pomočjo pridejo na planet v vsem svojem sijaju. Vi rojevate nekaj. Vi ustvarjate možnost in ena energija izkorišča to možnost.
Emocija, ker prinaša občutek in vas z občutkom povezuje. Dovoljuje vam, da prepoznate različna stanja zavesti. Logični um vam ne dovoljuje, da bi prepoznali različna stanja zavesti, ker se um čvrsto drži lastne identitete. Logični um je zaklenjen v meje EGA in ne želi priznati drugih področij. Občutek pa vedno priznava druga področja, ker vi preko občutkov znate razlikovati. Vi lahko berete znake in definicije s pomočjo energije, ki jo imenujete občutek. To je pravzaprav neka vibracija. Zvok proizvaja stanja emocionalnih občutkov. Ko vi kreirate harmonije zvokov, to vaše telo na nekaj spominja. To spominja vaše telo na SVETLOBO, globoko KOZMIČNO LJUBEZEN in na DRUGE SVETOVE.
Vaše telo občasno prevzame radost, občasno pa silno močna žalost. Zahteva in najde frekvenco, ki jo je iskalo, spomnil nanjo pa jo je zvok. Ko vi dovolite, da zvok igra po vašem telesu, boste odkrili dolgo iskano frekvenco. Ta frekvenca je povezana z razvojem DNK spiral v vašem telesu.
Zvok je prenosnik, ki vas povezuje z višjimi čakrami izven vašega telesa, ker vi nimate logičnega načina za pristop k temu. Vi morate pristopiti vsem frekvencam in čakram skozi vaše občutke, ki vam bodo dovolili razumeti informacijo.
Če bi zvok lahko bil naslikan, bi ga vi vzhičeno opazovali. Obstajajo realnosti, kjer je zvok resnično slikovito prikazan. Vi čutite premik in jezik zvoka, ko valovite vaše telo ali premikate roke. Vi doživljate bogastvo te oblike komunikacije samo s tem, da čutite, kako se izraža, ker so vse stvari več-dimenzionalne. Ima svoj lastni jezik in lastno obliko.
Zvok nosi določeno frekvenco, telo pa prepoznava frekvence. Telo je kodirano za odgovor na sprejemljivost frekvence. Veliki glasbeniki kot Beethoven in Mozart so bili kodirani, da bi vnesli stabilno informacijo, ker so prejeli harmonije zvoka v času, ko je na planetu vladala velika tema. Da bi v človeški zavesti določen spomin ostal buden, so bile nižje vibracije zvoka prevedene in tako vsajene v ume teh velikanov.
Zvok se bo razvil. Človeška bitja lahko postanejo instrumenti za zvok in sami proizvajajo zvoke in tone. Človeška bitja postajajo flavte, piano, harfa, oboa in tuba. Dovoljujejo energijam, da uporabljajo njihova fizična telesa, za kreiranje raznolikosti zvokov, s katerimi ne upravljajo in ne kontrolirajo njihovega dometa. Duhovni svet igra, ljudje pa samo opazujejo njegovo prisotnost pri tej simfoniji, ki jo oni in vsi ostali izvajajo. To gre precej globoko.
Te harmonije so lahko uporabljane na različne načine, ker harmonija lahko razvije mnogo stvari. Ena od pomembnih stvari za uporabo teh harmonij je, da je potrebno biti zelo tih, ko so te harmonije končane. Harmonije nekaj spreminjajo; odpirajo prehod. Določene kombinacije zvokov, igrane na človeškem telesu, odklepajo informacije in frekvence inteligence. Če ste daljše obdobje po harmonijah tihi, vam to omogoča, da uporabljate vaše telo, da bi sprejeli in absorbirali frekvence ter da uporabljate vaše dihanje, da bi se privedli v ekstatično stanje.
Ko vi proizvajate zvoke in tone z drugimi, imate pristop h kolektivni zavesti, kar ni primer pred tem proizvajanjem. To je ogromen skok v zavesti.
Ključna beseda je HARMONIJA. Ko bo ves planet zmogel ustvariti harmonijo misli, se bo ves planet spremenil.
Za TO vi delate.
Vi boste pošiljali frekvenco in ta zvok se bo razprostiral. Postal bo obupna bolečina in hrepenenje za povratek harmonije v človeško raso – vrnitev k moči skupne zavesti in simultanega osvobajanja prvinske moči v vsakega posameznika.
To, kar vi nameravate početi z zvokom, je neopisljivo pomembno. Če niste jasni v svojih namerah, zvok lahko zaniha in zraste daleč nad svojo primarno kapaciteto. Zvok se podvaja in početveri s svojo lastno močjo. Za vas je zelo pomembno, da imate jasno namero o tem, kar je vaš cilj v zvezi z zvokom. To je številka ena in je primarno.
Številka dve je, da zvok osvobaja energijo. Zvok kreira stojni val, v katerem se frekvence seštevajo. Ta energija je lahko upravljana za nekaj ali proti nečemu. Zagotovo ste slišali o tistih, ki so korakali okoli mesta Jericho. Korakali so zelo dolgo in ustvarili stojni val. Val je sčasoma v sebi zbral toliko energije, da so mestni zidovi implodirali.
Ko domorodci plešejo, se tresejo in premikajo v krogih ter kreirajo energijo takega vala. Ko vi ustvarjate zvok v krogu ali polkrogu nekega stebra svetlobe, takrat kreirate steber, ki lahko naredi mnogo več, kot ste kadarkoli pomislili. Ta steber je sposoben kreirati eksplozije ter uničenje ali ustvarjanje mnogih realnosti. Pri bojnih plemenih so bojni ples izvajali tisti, ki so se pripravljali za bitko. Izvajali so skupinsko in namerno invokacijo, da bi se jim pridružile nefizične sile. Bojevniki so uporabljali ta način, da bi porazili nasprotnike tako, da so ustvarili prehod, dovolili energiji, da steče skozenj ter potem ustvarili stojni val.
Ko vi slišite zvok kot bojevniški vzklik, se vi spomnite neprijetnih stvari ter da je tu uporabljan zvok, ker je zelo močan. To povzroča, da se drugi počutijo neprijetno, ker jih to spominja na odgovornost zvoka. Nekateri od vas so zgroženi ob zvoku, nekateri se zgražajo ob lastnem glasu, ko govorijo in z jasnostjo zahtevajo, kar želijo. Vsi vi imate celični spomin o tem, kaj zvok lahko doseže. Možnosti tistega, kar se lahko doseže z zvokom, je za mnoge od vas enostavno razdiralna. Zvok vas lahko odvede v področja, kamor razum ne more. Vaš um teži k temu, da kategorizira, ampak ne da se kategorizirati zvoka, morate ga enostavno doživeti.
Zloraba se zgodi skozi namero. Vi lahko odkrijete moč zvoka in ga potem uporabljate za manipulacijo drugih. Kaj vi čutite, če živite v mestu in slišite sirene? Strah. To je zloraba zvoka in na ta način se spreminjajo vaše frekvence. To je zelo primitiven način za spreminjanje frekvenc.
Tisti, ki proizvajajo zvok, poznajo njegov vpliv na človeško psiho. Je neskladen, moti in vam odvrača pozornost z nečesa drugega. Ta frekvenca je kot ključavnica, je hipnotična, vašo inteligenco in zavest ima ujeto. To je, kakor da se vaša inteligenca ne more osredotočiti na nič drugega. Kot da ste v zaporu, ker zvok zapira vašo zavest tako, da postane odvisna od neke vibracije, ali zaklenjena na določeni vibraciji in ne zahteva ničesar drugega. Človek postane enostavno zasužnjen. Mislite tudi na vaše televizorje ali pa na zvok, ki prihaja iz vaših drugih električnih naprav.
Vedno, kadar se opazujejo različne oblike frekvenčne kontrole in ko se vidi kakšni močni zavezniki so uporabljeni (na primer zvok), da bi se vas kontroliralo, to vedno zbuja jezo. V mnogih ljudeh se ustvarja mnogo jeze, nemira in vznemirjenosti, ko slišijo o skrivnih mehanizmih, ki se uporabljajo za manipulacijo zavesti. Mi delimo te stvari z vami iz mnogih razlogov. Ultimativni razlog je, da se vi privedete do večje moči in samostojnosti. Vi morate razumeti, da vi niste nemočni niti v eni situaciji ter da je vaš um vaše najustvarjalnejše orodje.
VAŠ UM IN VAŠE MISLI KREIRAJO VAŠE IZKUSTVO, NE GLEDE NA TO, KATERA METODA IN TEHNOLOGIJA JE UPORABLJENA.
Tisti, ki v lastni realnosti delujejo z nepogrešljivim vodstvom, posvečeni Harmoniji in Svetlobi, se združujejo z njihovimi dimenzionalnimi partnerji, ki delajo za enako stvar.
Vi ustvarjate mostove Svetlobe in vi držite svetlobno kodirana vlakna kot podpornike in kot odprte portale. Tisti, ki so nadgrajeni z razumevanjem, da so poklicani, da uporabljajo zvok kot del njihovega dela in prepoznavajo ta poziv ter odgovorijo nanj, bodo napredovali z rapidno hitrostjo.
Tisti od vas, ki se tako rapidno razvijajo, bodo nekega dne poklicani, da bi predstavljali mnoge ljudi ter predstavljali svetovna zbiranja zavesti in da bi spremenili obstoječo frekvenco s svojim zvokom.