– Peta dimenzija

Peta dimenzija

Nadangel Mihael

 

Ne-sekvenčna, ne-logična stvarnost in vloga čudežev v vaših življenjih.

Nadangel Mihael je podal to informacijo, da bi ohrabril tiste od vas, ki se trudijo, da bi osmislili novo realnost in načine, po katerih deluje.

Pet dimenzionalni kristalni planet

Vaša zemlja ni nič več v tretji dimenziji. Vi ste sedaj postavljeni v peto dimenzijo zavesti, z dostopom do višjih dimenzij. Zemlja je sedaj v celoti večdimenzionalni kristalni planet.

 

Verjetno so na zemlji v večini tisti, ki še naprej živijo svoja življenja tako, kot da bi bili še vedno v tretji dimenziji. To ustvarja vtis, da se ni nič bistvenega spremenilo, v bistvu pa je bil narejen velik premik v vaši stvarnosti in v tem, kako se le ta ustvarja in ohranja.

V tri dimenzionalni resničnosti je vaš planet deloval po linearnem in sekvenčnem času. Ustvarjali ste način bivanja, ki je baziral na linearnem in racionalnem mišljenju: »Če naredim to in to – se zgodi nekaj logičnega, kot nadaljevanje ali posledica mojih dejanj.« To ni nič več res in to je razlog, zakaj se toliki od vas počutijo »blokiranega« in obupanega. Nič od tega, kar poskušate, nima takih »rezultatov«, kot včasih.

Ne-linearna in ne-logična: holografska stvarnost

V višjih dimenzijah vi živite v neskončnem »Sedaj« trenutku. To ni linearno – tam ni napredovanja iz preteklosti v sedanjost in prihodnost. Samo sedanji trenutek je resničen.

Torej, nekdo v manifestaciji ali kreaciji ne deluje več v časovnem kontinuumu, kot npr., če jaz naredim to danes, bom jutri videl to, kot rezultat tega mojega delovanja.

Ne – v holografskem času ta nekdo kreira čudeže. V bistvu, čudeži in njihovo kreiranje postane normalni način bivanja na večdimenzionalni zemlji.

Vloga čudežev v ne-linearni kreaciji resničnosti

Definirajmo čudež kot nenavaden dogodek, ki prinese veliko veselja ali nekaj, kar obupno potrebujemo. Način, po katerem pride, ni logičen. Samo pride in je tam, včasih celo prej, kot je izražena potreba.

Vedite, dragi angeli, da tukaj deluje vaš višji aspekt in kar potrebujete, je prineseno k vam, še preden se »vi« sploh zavedate, da je to tisto, kar potrebujete.

Vi delujete kot »celotna« bitja, in ne zgolj kot racionalni um. In vaš celotni duhovni/psihični potencial je mnogo močnejši kot vaše logično mišljenje. Le ta ustvarja čudeže.

Vedite, dragi moji, da bodo čudeži postali vaš način življenja v priohodnosti.

Ključi, ki ustvarjajo čudeže

Ključi, ki kreirajo čudeže so NAMERA, ZAUPANJE in POZITIVNO PRIČAKOVANJE.

• NAMERA: Kaj nameravate kreirati? To ni individualna sebična »želja«, ampak večja, izkušnja za rast duše, za vas in za skupnost. Bolj kot je vaša namera v resonanci z najvišjim dobrim, več »goriva« bo dovajano vašemu čudežu.

• ZAUPANJE: Ko ste izrazili svojo željo, potem verjemite, da se bo formulirala ali pojavila, ko bodo energije optimalne. Inicirali ste kreativni proces, sedaj pa dopustite, da se manifestira. Ko boste postali bolj spretni v tem procesu, bodo vaši čudeži postali stalni.

• POZITIVNO PRIČAKOVANJE: Nikoli ne dvomite, da se bo vaš čudež manifestiral. Negativna pričakovanja »izničijo« čudež z ustvarjanjem nasprotnega in neutralizirajočega »ne-čudežnega« dogodka. Absolutna in pozitivna vera omogoči kreacijo absolutnega in pozitivnega čudeža.

Tako, dragi moji, ko se pomikate proti tej čudoviti novi resničnosti, vadite opuščanje sekvenčnega in logičnega mišljenja in začnite ustvarjati čudeže.

Ne rabite »narediti« ničesar….razen, da odprete kanale

Ko kreirate čudež, ni potrebno, da karkoli »naredite«. Delo je narejeno na drugih ravneh.

Vaša vloga na fizični ravni je v tem, da odprete kanale in kreirate pozitivna pričakovanja. Na primer, če želite kreirati šolo v vaši skupnosti, morate odpreti kanale tako, da o tem govorite z osebami, ki jih to mogoče zanima. Kmalu bo vaša namera povzročila, manifestirala ustrezno zgradbo, finance in otroke.

Vaša vloga je bila v tem, da ste imeli namen, odprli kanale in imeli pozitivna pričakovanja. Ostalo je čudežna kreacija Božanskega in Ljubečega Ki-je.

To je način prihodnosti. Mi vas vzpodbujamo, dragi moji, da začnete kreirati vaše lastne čudeže že danes. Najprej – pojdimo ven iz tridimenzionalnih linearnih in logičnih vzorcev mišljenja in bivanja in dovolimo čudežem, da se formirajo in pojavijo!

Comments are closed.