———————— Shana Flogie: Napoved za april 2013

V aprilu se začne vladavina arhetipa Kolesa sreče. Najverjetneje ste že ob izteku marčevskega cikla začutili, da se je vse začelo bliskovito premikati… po drugi strani pa imate morda občutek, da je vse popolnoma drugače. Neko stanje »praznega teka« bo čutiti vse do 5. aprila, po tem, pa boste imeli občutek, da ste nekako le zadihali in boste čutili premik. To bo mesec velikih prebojev, samouresničitev in globoke predanosti, saj bo povezan s spreminjanjem toka vašega življenja v pozitivnejšo, bolj uspešno in srečnejšo smer.

Zdaj to pomeni, ali ste na pravih tirih… ali pa boste popolnoma iztirili. Tokrat doKončno. No to, kako dobro ste utirjeni, boste videli v juniju letos. Lekcije so še vedno na Odgovornosti, kajti postavlja se vaša »baza« v življenju. Torej, s kom in kam?

Aktivno Delovanje, Optimizem, Vera in zaUpanje naj bodo vodila tega meseca…
Togost, Strah in Dvomi, pa kažejo vaše zakrčenosti in naj ne prevladajo.
Še vedno opuščajte Kritiko in nehajte Primerjati.


Pred vami je obdobje nepričakovanih priložnosti
, nepričakovanih dohodkov, lahko celo zapuščine… predvsem bo to mesec doseganja Obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti. Seveda bo to mogoče le pod pogojem, da boste odprti za nove Priložnosti, nove Poti in Odnose, kajti edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je Navezanost na stare načine Delovanja, vzorcev Obnašanja, Odzivanja in Vedenja… odnose, ki so se izpeli, ne oživljajte, ker je čas, da greste naprej.

Zdaj bodo nePričakovane Priložnosti prišle, skozi različne poslovne ponudbe in preko ljudi, ki vas bodo usmerili na pot Obilja, rasti, razvoja in napredka na vseh nivojih. Zelo pomembev Vidik premika naprej pa je, da »spustite ročno zavoro« in ste odprti za nove življenjske izzive, ki so vas že, ali pa vas bodo najprej »iztirile«, hkrati pa vam prinesle razcvet in veliko »boljše čase«.

Upajte si in zdaj naredite korak v smeri svojega Čutenja!

Novi poslovni začetki in novi začetki v partnerstvu… to bosta glavni temi in področji, s katerima se boste zdaj intenzivno ukvarjali. Morda se pojavi celo močna želja po tem, da zaMenjate bivališče, da spremenite okolje, svoj stil in si privoščite nekaj povsem drugačnega. V sebi boste čutili Nov val energije in občutek, kot da ste se zdaj resnično Prebudili. Prav preBujenje je povezano z osebo, ki vam je ali pa še bo popolnoma spremenila življenje… postavila bo vaš koncept življenja, delovanja, razmišljanja in čutenja… ja, vse bo šlo… na glavo. Zdaj, bodite odprti za Novo. Greste lahko samo še naprej.

Star način delovanja je zdaj resnično »Star«… ne funkcionira več, zato se posvečajte rasti in širjenju v Nove smeri, na vseh področjih.

Zdaj bo resnično očitno in vidno… ali ste res delali na sebi ali niste. Kako praktični ste na svojem »duhovnem« potovanju in kako dobro razumete pomen  »delovanje«, »tukaj in zdaj«. Ali ste se Prebudili in se zato počutite odlično… ali pa imate občutek, da so vsi okoli vas »nori« oziroma se sprašujete, če moda niste morda vi znoreli? Vse, kar se je zaključilo, prekinilo ali odšlo iz vašega življenja, ne oživljajte več… ampak pojdite naprej, ne vračajte se nazaj, kajti… kmalu boste, v prihajajočih mesecih deležni velike nagrade za vse, kar ste morda zdaj, v preteklih mesecih, od novembra 2012 nekako izgubili. Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času, ste si zaslužili z delom v preteklosti. Torej, »tako kot ste sejali, tako boste želi«. Zaupajte si in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije na fizičnem nivoju.

»Vsak razcvet se začne v zaVesti in je odvisen samo od popolne Uporabe
vaše Ustvarjalne domišljije«.


Največje lekcije bodo zdaj imeli vsi rojeni v znamenju Bika in Škorpijona in seveda s tem so povezana področja, kjer se bo proses dogajal. Ta je razviden iz tega, kje natanko, v katerih hišah, je njuna vladavina v vaših rojstnih astroloških kartah in na kateri stopinji imate morda kakšen planet. Usoda, ki jo bo aktivirala karmična os Bik – Škorpijon, bo igrala veliko vlogo zdaj med tem, kako dobro stopate po »duhovni poti v praktičnih čevljih«. Os se bo ponovno ob triadi mrkov, med 25. aprilom in 25. majem 2013. Nekatere izmed vas, bo vrgla v močan pol letni proces preobrazbe, ki bo prinesla mnogim popolnoma nov pogled na Vse in Novo življenje… nov začetek… ko boste začeli… znova… na Novo.

Čas je za Ustvarjanje.

Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki je plod Poguma, Drznosti in Neustrašnosti, kar pomeni… čas je za Delovanje iz središča svoje biti! Če boste zdaj Drzni… boste v maju mesecu vsekakor nad tem zelo navdušeni, celo obilno nagrajeni, saj se vam lahko obrestuje z novim projektom, novim poznanstvom, novo smerjo… ki, lahko vodi v svežo zaljubljenost in premikom naprej.

Čas je za Novo… Prebujenje… Vstajenje je tu.

April je mesec za Nove Začetke torej. Ne bodite presenečeni, če vam začnejo Priložnosti kar trkati na vrata… nePričakovana sporočila, darila ali povabila. Zdaj bo vaš izziv, da se ne odzivate in ne delujete na star način, ampak da Sprejmete stvari točno take kot so v danem Trenutku. Uživajte v tem obdobju in si dovolite, da vas vodi vesolje in vaš notranji glas. Začenjajo se lepi, novi časi, zato praznujte in uživajte. V teh prihajajočih tednih, ki so pred vami, vas čaka tudi neko Novo potovanje! Ta pot, ki vam sledi, vam bo prinesla popolnoma Nov vidik in prinesla nov pogled na vašo življenjsko Pot naprej. Zato se nujno, da se v tem mesecu rešite vsega, kar je se nanaša na rutino, ustaljene navade, saj lahko prav te, Obilje spremenijo v Pomanjkanje. V številu 10 imate možnosti večjih Priložnosti… 10-i dan, teden, lahko mesecev oziroma mesec oktober… ti bodo pokazatelji in končni rezultat vsega, kar se bo v vaših življenjih začelo premikati zdaj. V tem istem časovnem obdobju, pa so tudi izjemne Možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju.

Zdaj je čas ponovnega rojstva.

Morda, ko boste bili na potovanju, vam prav pot zna prinesti neke »usodne dogodke«, kontakte ali ljudi, ki bi vam znali popolnoma spremeniti vaše Poti za naprej. Konec meseca, se bo ob aprilski Polni luni aktiviral začetni val »triade mrkov«, ki vas bo Izzval in preBudil tako v fizičnem kot tudi duhovnem smislu. Zdaj se boste vračali iz podzemlja, iz svojega notranjega sveta teme, spremenjeni in čas bo, ko boste morali sami vase in v svoje življenje ponovno umestiti Vse, česar ste se naučili, pridobili in tudi kaj ste na tej poti morebiti tudi opustili.  Zdaj boste Videli… Izjemno težko boste še vedno gospodarji obeh dveh svetov… to bo zdaj praktično nemogoče. Notranjost se je spremenila, se spreminja in se postavlja v skladu z vašo duhovno esenco, z namenom, kakšne darove prinašate v ta svet in kakšno poslanstvo imate tukaj. Zdaj bo čas, da to zaŽivite.

Vse, kar je lažno, umetno in to niste vi… v svoji pravi in Resnični Biti… vse to odmira, propada in vas zapušča. Najbolj dragoceno je zdaj vaše zavedanje, da zdaj, ko izkušate vse te življenjske Spremembe, se tudi sami vračate v svet spremenjeni,  a svet… Svet… kot tak, ta pa je ostal isti. Spremenil se je samo vaš pogled Nanj.

Stari Pomeni, stari načini Dojemanja, Vrednote, ki nimajo nekega večjega globalnega pomena za širši dvig zavesti in vsega dobrega za rast in razvoj kolektivnega… taki odnosi, ki jih ne cenite ali nimajo več nobene vrednosti… v takih odnosih ali situacijah se boste vedno bolj počutili negotovo, drugačni in ne sprejeti. Morda bi se znal v vas zdaj, še bolj kot kdarkoli prej očutek, da ste pred vrati nečesa, kar ne razumete več in ste na čisto napačnem mestu. Če se zbuja v vas, neke vrste očutek »čudenja«, kaj se je zgodilo in kaj se dogaja, da so vsi okoli vas »znoreli«… se sprašujete ali so nori ali moteni? … hkrati, pa se sprašujete ali je z vami vse uredu? No, naj vas potolažim, da… ja, dobrodošli… med Prebujenimi. Občutek »iztirjenosti«, da je šlo vse malo, da ne »k vragu« je znak, da ste se Prebudili in da Vidite. To so samo simptomi duhovnega Prebujenja.

Zdaj bo v praksi še kako veljal zakon Privlačnosti:
»Enako privlači Enako«.


Ste s čim neZadovoljni, nad čim razOčarani? No, najprej spremenite Sebe, poglejte Vase, Sprejmite… potem pa Razmišljajte drugače… in Vse, kar želite, najprej Dajte…

Čeprav je to lahko zelo težko obdobje, ko Ta svet več nima smisla, se boste na koncu naučili obČutiti novi sMisel življenja, naučili se boste videti smisel v novih stvareh z novimi očmi ter narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše Novo Življenje. Ta sprememba se vam dogaja zdaj. Prihajate iz časa sprememb in… iz njega prinašate Modrost v svoje novo praktično življenje. Prav praksa, pa zahteva Čas, Pogum in Raziskovanje.

Čas Polne Lune in luninega mrka, ki bo 25. aprila 2013, ob prvem valu aktivacije sspomladanske triade mrkov,  je faza, ko si  vzemite čas za Meditacijo in Razmišljanje, kombinirano z Akcijo. Zdaj boste lahko odpustili vse nepotrebne Koncepte,  Prepričanja in napačne stvaritve v vašem življenju. Dopustite jim, da padejo v temo. Kažite Sočutje ne le za druge, ampak še posebej do sebe… zdaj, ko Vi doživljate to čiščenje. Vibracije bodo  zelo povečane, in aktivirane bodo energije za  zdravljenje na fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni bivanja. Na ta dan bomo imeli tudi skupinsko meditacijo ob mrku z gongi

Rojeva se vaš Novi Jaz, ki mu morate dati Ljubezen in nego, ki ju nujno potrebuje, da zraste v svojem polnem potencialu Trenutka, tukaj in zdaj.

Vedite, da se vse premika k temu, da se bo zgodilo nekaj čudovitega.
.. ampak,  ko boste delali to, kar imate najbolj radi… vedite, da Vse »čudovito«, se dogaja takrat, ko prežemate svoje delo z Ljubeznijo. Pred vami je izjemno ustvarjalen čas, ko se je treba osredotočati Nase in ustvariti Resnične čudeže v svojem življenju. Vse to, se ne nanaša nujno na delo, s katerim si služite denar in se preživljate, ampak prej na delo, ki ga Ljubite, kar ste. Morda je to tisti »čudež«… posel, ki ga začenjate, projekt, zamisel… ali odnos.

Zdaj je čas, da še posebej usmerite Pozornost na naVdihe, ki jih prejemaTe, saj Ustvarjanje potrebuje Občutljivost za nastanek Stvaritve. Če razumete, da ima vsaka stvaritev svojo lastno Zavest, morate biti pripravljeni delati tako, da boste zadovoljili potrebe stvaritve in ne sebe… le na  ta način, boste napolnili svoje delo s čudežem…

In Ti si Čudež… hvala ker si.

Iz srca, Namaste

Vir: http://www.mychi.si/si/april_2013/shana_flogie_napoved_za__april_2013.html

Comments are closed.