* 30.3.2011 – Hilarion: Postanite mojster vaših misli, čustev in vaših namenov

hilarion
Sporočilo, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff  dne 27. marca 2011
Ljubljeni, energije prenove prihajajo dol na vaš planet v tokove življenja in cikle ter prinašajo z njimi energije novega začetka. Kako se ti novi začetki prenašajo v vaše osebno življenje je odvisno od vaše drže in dojemanj ter vaše zmožnosti, da postanete mojster vaših misli, čustev in vaših namenov, da si ustvarite boljšo pot. Potekajo cikli znotraj ciklov in znotraj ciklov in na vašem planetu in v Kozmusu se mnogi od teh ciklov sedaj steka v uravnavo z daleč pomembnejšim planom, kot pa ste ga do sedaj razumeli ljudje.
Mnogo je v časih, ki prihajajo, odvisno od misli in čustev vsakega od vas. Večina od vas se je naučila ljubiti z določenim občutkom odmaknjenosti, ki vam omogoča, da ljubeče sprejmete, da imajo drugi za opraviti njihove lastne izbire in da morajo slediti svojim lastnim potem in vi jim omogočate to brez kakršnihkoli poskusov kontrole. To je, kar je znano kot brezpogojna ljubezen, in to vas osvobaja od občutkov odgovornosti za dejanja in izbire drugih in vam daje svobodo, da izkušate svojo lastno smer z večjo jasnostjo in osredotočanjem in najbolj pomembno, z užitkom. Življenje v fizičnem telesu je priložnost za izkušanje celotnega niza in globine občutkov, čustev in kreativnosti, kar omogoča bogastvu cveteti od znotraj.
Ko boste postali več-dimenzionalni na bolj zavesten način, boste uvideli, da ste dejansko dosegali mnogo več, kot so vam prejšnje omejene zaznave omogočale doumeti. Delo na višjih dimenzijah vključuje uporabo kreativnosti, vizualizacijo/vidno predstavljanje in misli. Vsak od vas dela na tak način z lahkoto, tako, da v glavnem sploh ne prepoznate, da to počnete. Poskušajte se bolj zavedati vaših ustvarjalnih miselnih procesov in ko boste tako delali, vam bodo začeli biti bolj jasni Univerzalni zakoni, s katerimi ste delali in delate, ter vam bo postalo bolj jasno, kako vam vaš miselni proces prinaša manifestacijo/uresničenje vaših prevladujočih in mnogokrat podzavestnih misli.
Sedaj je čas, da začnete disciplinirati vaš um, da se osredotoči na to, kar vi želite uresničiti v vaših življenjih, in ne na to, kar nočete, ker Univerzum je pravičen in vam bo dal to, na kar se vi stalno osredotočate v vašem miselnem procesu. Univerzum je namreč živ z močjo in energijo in bo ustvaril za vas to, kar vi želite ali pa kar on zaznava, da vi želite preko vaših ponavljajočih misli, vizualizacij in z kreativnostjo. Poskrbeti morate, da zagotovite, da bo to, kar gre dalje od vas, v povratku to, kar si vi resnici želite, da bi moralo priti do vas. Zaradi tega je dnevno odrejanje metoda, ki vam bo prinesla to, kar je v vaše najvišje in največje dobro. V teh časih velike spremembe vam  disciplina odrejanja pomaga osredotočiti se in ostati prizemljeni.
Za tiste od vas, ki za ustvarjanje potrebujete takšno osredotočanje, raje pa, kot da vsak dan za to uporabljate meditacijo, naj povem, da se veliko lahko doseže skozi moč izgovorjene besede, da se prinese ven višje aspekte vašega lastnega Jaz in dvigne vašo vibracijsko frekvenco, ker zvok ima vibracijo in ustvarja močno energijo in večina vas, ki uporablja to disciplino, razume, kako močan je ta proces v vaši osebni in planetarni transformaciji. Celo ena odredba vsak dan za vašo osebno zaščito in rast in ena takšna, kot je Velika invokacija (te odredbe so bile prevedene in objavljene – opomba prevajalke), če se jih ponavlja vsak dan, lahko pripeljejo v vašo energijsko polje višje frekvence, če jih ponavljate 3-krat ali 7-krat ali 9-krat ali 11- krat ali…Intonacija vsake besede in ponavljanje teh besed vas dela bolj močne in centrirane in vam pomaga, da postanete bolj zavestno bitje, ki ustvarja  in manifestira v tej oktavi življenja.
Zavestno ustvarjanje vam lahko prinese več veselja, svobodo, milino, udobnost, ko je enkrat ta samo-disciplina nameščena v vaš miselni proces. Dragi, naj postane vaš um  gradnik, močno orodje vašega lastnega mojstra za vse situacije, ki jih srečate, ko hodite po Zemlji. Mi vas opominjamo, da je ob Zemlji mnogo angelov nezaposlenih in le čakajo, da jih pokličete in prepoznate kot take. Legije in legije angelov …samo čakajo…
Pozdravljeni do prihodnjič,
JAZ SEM  Hilarion
marlene_swetlishoff
©2011 Marlene Swetlishoff
To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*
Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.
Originalno sporočilo v angleščini najdete na:
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.