* 16.3.11 – KORISTNE INFORMACIJE IN KRATKO SPOROČILO JEZUSA DNE 15.3.2011

Koristne informacije in Barbara Wolf

Če slučajno še ne poznate spletne strani http://www.iris.edu/seismon/, na kateri so prikazani potresi  za cel svet  (dan, moč in kraj – z miško se približate krogcu in se izpiše) in http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php, kjer je nižje tabela, kjer se dobijo vsi podatki o vseh potresih po svetu.  Kot je videti, se Japonska še kar naprej trese.

Barbara Wolf, ZDA   (http://www.globalmeditations.com) pravi, da po celem svetu molijo, meditirajo, prižigajo svečke  za Japonsko.

Barbara pravi v tem in podobnih primerih:

»Pozitivno razmišljanje. Pozitivno razmišljanje. Pozitivno razmišljanje.

To nam bo pomagalo jezditi na valovih zaskrbljenosti. Zapomnite se, vse je energija in to vključuje tudi misli. Če mislite pozitivno, potem dodajate pozitivne energije temu svetu. Masovna zavest, ko vsi mislijo enake pozitivne misli ob istem času, zelo pomaga nasproti negativnostim.«

Če kdo lahko, že jutri ponoči lahko brezplačno združi svoje srce v molitvi za varno rešitev in okrevanje Japonske in matere Zemlje ter se pridruži za 30 minut globalno povezani telekonferenci – in sicer v četrtek 17. marca 2011 ob 2:00 zjutraj po našem času.  Lahko se registrirate na http://www.worldpeace.org preko klika na rdečo piko na spletni strani.  Na tej strani Japonski tudi lahko pošljete vašo molitev.

Barbara sporoča, da tisoči meditirajo dnevno  ob 14:00 za pomoč Japonski preko spletne strani Keri Toham http://connecting-project.narod2.ru/yaponiya_russ/yaponiya_angl/

Lahko se jim pridružite in 10 minut  tako, da se osredotočite na sliko na spletni strani in le ponavljajte: »Oprostite mi!« Jaz vas ljubim! »Jaz se vam zahvaljujem!« in si predstavljajte zelena drevesa , mirno vodo, cele zgradbe.  Naj postane stvarnost tega prostora ponovno mirna!

jezus

Jezus  15.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, vsako jutro, ko vstanete, si vzemite pilulo optimizma. Bodite pazljivi, da res gre dol, vso pot dol. Če ne gre dol prvič, jo pogoltnite ponovno, ker so dnevi, ko se počutite zataknjeni prav v grlu. “Jaz ne morem biti optimističen danes. Jaz vem, jaz tako in tako moram naleteti na to in to bo resnično težak dan”  Pogoltnite ponovno pilulo optimizma. To je pomembno. To vam bo spremenilo življenje.

Comments are closed.