– Sv. KATARINA pravi naj ne podcenjujemo moč molitve

Sporočilo  SVETE KATARINE za mesec maj 2010, kanalizirano skozi Elizabeth Baron

Kot mnogo drugih v spiritualnem kraljestvu, mi molimo za vse od vas, ki doživljate težke poškodbe, bolečine in trpljenje v Nashvillu, Tennessee on the Gulf Coast, V Grčiji, v Indiji, na  Haitiju in veliko drugih mestih na Zemlji.

Mi nismo zaskrbljeni le zaradi ljudi, ampak tudi zaradi živali in ptičev, ki umirajo zaradi nesreč/katastrof, ki jih povzročijo ljudje, poleg tega pa še naravnih nesreč.  Mi vam svetujemo, da očistite, kolikor največ lahko naredite sami, nesnago okoli močvirij in obal. Vsako  rešeno življenje pomeni zelo veliko našemu nebeškemu Očetu. Mi smo skozi naše molitve napotili ogromno odejo svetlobe čez ta območja razdejanj. Vi lahko to odejo še povečate, če se zberete skupaj in molite.

Te nesreče/razdejanja  in tiste, ki bodo še prišle v tem letu,  niso kazen od Boga, vendar  se nekateri obračate nanj edino v časih potrebe. Preostali čas so tako on in njegovi blagoslovi vzeti kot uslišani.

Spiritualne iskalce  boli, ko so drugi poškodovani in delijo s tistimi, ki nimajo ničesar.  Pri vas bo veliko ljudi, ki ne bodo imeli dela in ne bodo imeli hrane, dokler ne bo vsaka oseba dovolila, da jo obkroža  svetloba namesto teme.

V Ameriki bosta to leto dva večja teroristična napada, ki bosta povzročila veliko novico. V tem času ne vidimo, da bo kateri od teh napadov povsem uspešen, vendar bo nekaj mrtvih. Na vrhu teh poskusov so avtoritete, ki imajo namen  porušili Ameriko.  Če začutite ali vidite, da se dogaja na vašem območju kaj sumljivega, prosim sporočite  to dalje in rešite  s tem veliko življenj.

Skrivnostno bo pri vas izginilo letalo  s potniki, kot je preteklo leto eno poleg Brazilije.  Vi, kot duhovna bitja,  lahko preprečite veliko bolečin in trpljenja, če ne bi podcenjevali moči molitve.

Pri vas se bo začel izvajati vladni projekt z namenom, da bi spravil tisoče ljudi zopet nazaj na delovna mesta, podobno,  kot so se začeli uresničevati  novi posli (New deal) v času Roosevelta.  To bo  povzročilo val navzgor v zaposlovanju in bi se moralo začeti izvajati kmalu. Ne bi smelo biti več dolgo dano na stran.

Elizabeth Baron

www.elizabethbaron.com

Sv. Katarina iz Siene (1347 – 1380) je bila ena najbolj briljantnih bogoslovnih duš za njene dni, četudi ni  imela nikoli nobene formalne izobrazbe. Ona je prepričala papeža, da je šel nazaj v Rim  iz Avignona leta 1377 in po tem,  ko je umrla, se je prizadevala pozdraviti velike zahodne razkole. Pisma Sv. Katarine in razprave, imenovane »dialogi«, se smatrajo za najbolj briljantna pisanja v zgodovini katoliške cerkve. Ko ji je bilo komaj 6 let, so se ji začela mistična doživljanja. Svoje angele varuhe je videla tako jasno, kot ljudi, ki so jo ščitili.

Odkrito govoreča Sv. Katarina iz  Siene danes še nudi svoje neustrašne, v naprej usmerjene vpoglede skozi Elizabeth Baron. Elizabeth Baron kanalizira enkrat mesečno Sv. Katarino že veliko let, da deli njene vpoglede  o nacionalnih in svetovnih zadevah. Mesečna sporočila Sv. Katarine so objavljena v brezplačnem mesečnem časopisu  Elizabeth baron. Nanj se lahko naročite  z klikom na: http://www.elizabethbaron.com/joinnewsletter.htm

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.