– ZAŠČITITE SE PRED PRIVZEMANJEM NEGATIVNIH ENERGIJ – HILARION

objavljeno 13.1.2011

hilarion21


Sporočilo vstale mojstrice HILARION,  kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff,  dne  9.1.2011


Dobrodošli ponovno, ljubi delavci za svetlobo!

Mnogi od vas vstopate v vaše nove vloge kot svetlobni poslanci na Zemlji. Velika odgovornost in zahteva je, da je nekdo popoln mojster na vseh ravneh bivanja. Vi se začenjate zavedati moči, ki jo nosite znotraj sebe, da imate moč zdravljenja ali moč škoditi nekomu samo z nekaj besedami. Samo ena izbira je lahko, ko vi napredujete, in ta je, da izberete pot ljubezni. Ali ne opazite, da ne morete vplivati, če izgubljate pogum? Resnična moč zahteva stalno samo-disciplino vsak čas. Iz tega izhaja potreba po brezmejnem testiranju, skozi katerega je šel vsak od vas.

Ko vi še naprej doživljate povečevanje moči zaradi rasti kundalini energije znotraj vas, se vi učite o poteh in sredstvih uravnoteženja.  Najbolj pomemben element  tega je, da vi vsak dan  prizemljite vaše energije v Zemljo, včasih tudi večkrat, da bi uravnavali ravnotežje  oziroma ravnovesje. To je čas, ko vaš višji Jaz počasi prihaja v vaša nižja telesa in tako rečeno “testira” vode. Če vaš višji Jaz pride notri, ves na enkrat, bi ta najbolj verjetno zelo hitro razplamtel/pregorel vašo cirkulacijo. Da bi bil ta proces bolj mil in lahkoten  je zato podvzeta velika skrb, da se prilagodi vaše fizične nosilce višjim energijam. Vaš višji Jaz je bitje brezmejne moči.

Še naprej se bodo dogajale velike spremembe v vseh in vsakem od vas, dragi, in vi se boste našli, ko se boste izmikali oziroma izogibali katerimkoli nižjim energijam, ki se pojavljajo znotraj vašega polja, dokler ne postanete mojstri v umetnosti zaščitenja sebe pred energijami drugih. To je težka lekcija za naučiti, ko hodite okoli v vaših vsakodnevnih življenjih, ker imate običajno interakcije z mnogo ljudmi skozi vaš dan. Pomembno je, da začnete vaše dnevno čiščenje in povezovanje v vašo lastno energijo, tako da boste lahko prepoznali,  kdaj začnete prevzemati nase energije nekoga drugega.  Namen in odredba »Kanal svetlobe« na  začetku vsakega dne je zelo koristna, da se vzpostavi izžarevajoče polje zaščitne svetlobe, ki vam bo pomagalo v  takšnih morebitnih primerih. Odredbo najdete na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/november2010decree.htm.

KANAL SVETLOBE

(Odrejamo 3-krat)

Ljubljena mogočna prisotnost JAZ SEM!

Zavij me sedaj v tvoj mogočni, magični, elektronski steber svetlobne substance vstalega mojstra!

Napravi to tako mogočno, da se nobena človeška kreacija ne more prebiti skozenj kdajkoli še enkrat!

Znotraj tega mogočnega kanala svetlobe vzplamti tvoj preobrazujoči vijolični plamen v, skozi in okoli mojih štirih nižjih teles in izniči vse, kar je manj kot tvoja popolnost sedaj.

Na to mesto napolni moj svet in vse, s čemer pridem jaz v kontakt, s substanco in zavestjo vstalega mojstra in z zavestjo vsake posamezne živeče prisotnosti in aktivnosti  vstalega mojstra prav sedaj.

Poskrbi, da me ta svetloba drži nevidno/ega, nepremagljivo/ega in neranjivo/ega do vsega razen tvoje mogočne prisotnosti, in neomejeno občutljivo/ega do tebe in tvoje božanske popolnosti.

Um je zelo zaposlen in ves čas govori, zato je čas, da se naučite, kako se odvezati in oddeliti od stalnih ovir, ki jih povzroča “ego govorjenje”. Kar bi bilo morda  koristno je, da se odtrgate od tega z nečem, ko se to dogaja, da bi se naučili, da nadomestite misli skrbi in bojazni, ki vas bombardirajo, z mislimi, ki povzdigujejo življenje. Če se tega lahko navadite, se boste kmalu lahko kontrolirali in boste zmožni izbirati svoje misli, ki vas bodo vodile v smer vaših resničnih ciljev  in spiritualnega napredka. Samo ta praksa bo osvobodila tako veliko energije znotraj vas, da boste osupnjeni, in se boste tudi počutili veliko svobodnejši v vaših fizičnih telesih.

Bolj, ko boste hodili po vaši poti svetlobe, ljubljeni, ožja bo ta postajala v pogojih zapuščanja zemeljskih veselj in zadev za sabo. Ugotovili boste, da boste lažje izbrali in rekli  “ne” navadam in vzorcem misli  in dejanj, ki bodo za vas,  ki boste v vašem bolj s svetlobo napolnjenem stanju,  postale nezaželene  Vi bi se morda celo našli, ko boste komponirali pesmi velikega veselja, zaznavanja in lepote, ki bodo napolnile prostor prejšnjih misli, ki so vam uničile vsak buden trenutek, ter navad, ki so vas ovirale od tega, da bi se čutili povsem živi v vašem fizičnem telesu in svetu. Več gostote, ki se bo transmutiralo/spremenilo oziroma preobrazilo in strupov odstranilo iz vaših celic, več živosti boste doživljali. Povračila so velika za tiste, ki še naprej vztrajate na poti in občutek veselja bo postal stalen spremljevalec.

Hoja po tej poti ni lahka, mi vemo od takrat, ko smo mi tudi hodili po poti vstajenja, kot hodite vi. To je, za kar smo si mi tudi izbrali, da ostanemo blizu Zemlje, da vam bomo pomagali v najbolj osupljivih časih. Spomnite se, da nas pokličete.  Izberite enega vstalega mojstra ali mojstrico, s katerim najbolj resonirate, in ga pokličite.  Mi smo tukaj, da vam pomagamo, vodimo  in peljemo v novo Zlato dobo.  Mi imamo res radi, da nas pokličete!

Pozdravljeni do prihodnjič!


JAZ SEM Hilarion


©2011 Marlene Swetlishoff

marlene_swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.


V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.