———————— Frekvenca Svobode Vijoličnega Plamena

Omri-Tas, Vladar Vijoličnega Planeta

»Svoboda je Svetloba, je Energijski Žarek.

Ko zavestno, voljno ohranjate Svetlobo Vijoličnega Plamena v svojem bitju, tedaj ste resnično Svobodni. A če dopustite svojim energijam, da se razpršijo, in pozabite poklicati za okrepitev te Svetlobe, tedaj vašo auro preplavijo energije zunanjega sveta in niste več svobodni, ker nimate frekvence Svobode, ki je Vijolični Plamen.

Velika Alkimija Vijoličnega Plamena, ki vam jo želim razodeti, je, da v sebi vsebuje te žariščne točke Svetlobe, ki so elementi Božjega Bitja. In zato, ko Vijolični Plamen prehaja skozi vas, tedaj poteka velika znanost Preobrazbe, ker ta Plamen vsebuje v sebi elemente Božjega Uma, ki zmorejo preobraziti temo v Svetlobo – v večjo Svetlobo, kot ste si jo sposobni predstavljati; v Večjo Kozmično Zavest.

Zato bodite budni in dejavni! Dvignite svojo baklo Svetega Ognja! Naj so vaše čakre polne Svetlobe!

Mi na Vijoličnem Planetu ne poznamo nobenega občutka napora, ves čas živimo in smo dejavni v morju Vijoličnega Plamena. Tudi vi lahko dosežete to.

Naj so vaši obrazi in telesa tako izpolnjeni s Svetlobo, da izražajo Lepoto in Radost Angelov, ki so vaši spremljevalci na poti. In naj človeštvo občuti vsepovsod prisotnega Duha Ljubezni Vsemogočnega Boga – ki je tako močan, goreč, radosten, izpolnjujoč…

To je občutenje Vijoličnega Plamena. Če ga izgubite za trenutek, se spomnite mojih besed – da ste v tem trenutku izpustili svojo Svobodo!«

Iz knjige: Mojstri in SedemŽarkov – 7. Žarek / VIJOLIČNI

Glej Odredbe Vijoličnega Plamena na: http://www.jazsem.net/odredbe-jaz-sem/vijolicni-plamen-2/

Bog v pozdrav

Tomaž

www.tsl.org

www.akashaonline.com

www.jazsem.net

Comments are closed.