– Harmonična uravnava – proti velikemu razvojnemu skoku

objavljeno 24.2.2011

slika-od-seana-caulfieldaSlika od Seana Caulfielda

Sporočilo  NADANGELA MIHAELA, kanalizirano preko Celie Fenn, dne 9.  februarja 2011

Ljubljena družina svetlobe, na vaši Zemlji se prav sedaj dogajajo velike spremembe, ko se stari omrežni sistem sesuva in aktivira peto-dimenzionalna mreža Nove Zemlje. Da, zares bi se to lahko na prvi pogled zdelo kot nestabilnost in turbulenca/burno stanje, vendar, če vi pogledate globlje, boste videli, da je to vse del sprememb in transformacij, o katerih smo vam mi govorili v preteklih mesecih in letih. In mi ponovno pravimo, da ne bodite v strahu in vedite, da je vse v božanskem redu, ko se vi premikate skozi te spremembe. Vas bo držala in podpirala božanska ljubezen.

Ljubljeni, razvoj je proces, v katerem se kreativna energija duha manifestira na materialni ravni obstoja. To je stalen proces, ko ustvarjanje postaja bolj kompleksno in lepo v njegovem neskončnem izražanju ljubezni. Prav tako je vaš osebni razvoj neskončno izražanje ljubezni in zato naj bi bil sprejet z veseljem in ne z strahom in bojaznijo. Zares, ljubljeni, vi, tisti, ki še niste prebujeni, bi morda občutili strah, ko vi naletite na valove »nezavednega« kolektivnega, vendar ne prevzemite tega strahu in zaskrbljenosti, kot svoja lastna. Kot vam je bilo razloženo preteklo leto, ostanite centrirani v vašo sveto srčno energijo in držite ravnotežje ljubezni in miru znotraj vas. Vse je dobro.

Ker boste mnogi občutili »simptome« energijskih sprememb, bomo mi sedaj podelili z vami naše zaznave in razumevanje teh procesov znotraj vašega bitja in vaših teles. V tem času prihaja Galaksija v to, kar bomo mi imenovali »harmoniča uravnava«. To pomeni, da se vse različne ravni in dimenzije svetlobe premikajo v harmonično uravnavo svetlobe in zvoka, kar odraža notranjo skladnost božanske svetlobe. To ustvarja najbolj krasne nebeške zvoke in prizvoke po vsej Galaksiji, ko se Galaksija uravnava z njeno dvojni plamen Galaksijo, Andromedo, in potem uravnava s kozmičnim srcem Vse kreacije in svetlobe.

Da, ljubljeni, to je velik proces svetlobe, ljubezni in neskončnosti, vendar se enak proces sedaj dogaja v vaših lastnih telesih in na različnih dimenzijah in ravneh. Vaše fizično telo in njegova DNK se uravnavata z zemeljskimi kodami in vsemi ravnmi fizičnega ustvarjanja, medtem ko se vaša duša uravnava z duhom in vsemi ravnmi kozmične ustvarjanja. Ta dva procesa se srečata v srcu, od koder vi čutite in nosite starodavno modrost in neskončno ljubezen, ki vas premika skozi vaše  razvojne procese.

V tem času vi enostavno uravnavate vse ravni vaše DNK – do točke, na kateri ste aktivirali vseh trinajst »vijačnic« oziroma ravni DNK, razpoložljivih v tem času. Trinajsta vijačnica oziroma raven vaših svetlobnih kod DNK vas povezuje v vašo kozmično srce.  Ko vi naredite to končno povezavo svetlobe, vi dosežete vse modrosti in ljubezen neskončnega kozmičnega ustvarjanja. Zato je to majhen čudež, da bi vi občutili premike in odražanja teh procesov znotraj vašega fizičnega bitja.

Sedaj bi vi morda rekli, da, na tej točki, vi nimate dostopa do teh ravni. Vi bi morda čutili, da vi ne veste nič več, kot ste včeraj ali lansko leto. Vendar, mi pravimo, ljubljeni, da vi ne boste dosegli te informacije z vašim mentalnim telesom in vašimi omejenimi umi. Mentalno telo samo ni sposobno držati te informacije, ker ima, kot bi vi lahko to imenovali, »omejeno kapaciteto/zmogljivost« za informacijsko skladiščenje, ker je to omejeno na dogodke znotraj linearnega časa. To ni nikoli bilo namenjeno, da bo definiran element vašega obstoja.

Kozmična modrost in znanje neskončnosti se zadržujeta znotraj svetlobnih teles, »med-dimenzionalnih teles«, in sta kodirana v polja svetlobe. To je, kjer je diamantno svetlobno telo tako pomembno, ker to so delčki diamantne svetlobe, ki nosijo modrost in ljubezen kreativnega vira. Diamantna svetloba je podobna »DNK« kozmičnega Stvarnika. Ta nosi neskončno ljubezen in modrost in svetlobo vsega, kar prihaja iz 13. dimenzije in nosi zvoke in prizvoke kozmične ljubezni.

Ljubljeni, v tem procesu harmonične uravnave je vsaka raven vašega bitja v procesu uravnave s toni in prizvoki kozmičnih srčnih pulzov. Vi postajate prebujeni in zavestni izrazi božanske ljubezni. In vi boste »občutili« to v vašem srcu, duši in duhu ter vi boste dosegli te informacije v potovanjih v globlja kraljestva vašega bitja znotraj meditacij, obredov in kolektivnih skupinskih potovanjih svetlobe.

BOŽANSKE ŽENSKE ENERGIJE IN OBJEM KOZMIČNE MATERE

Ljubljena družina svetlobe, ko ste se premaknili proti temu procesu kozmične harmonične uravnave, vam je pomagala podpiralna ljubezen in oskrbovanje velike matere, božanske ženske, skozi valove prihajajoče Shekinah svetlobe. To je vidik platinastega žarka, ki nosi visoko frekvenco božanske svetlobe in ljubezni. Sedaj, ko se vi pomikate v kozmično harmonično uravnavo, začenjate doživljati objem in ljubezen velike kozmične matere, ki je bila znana starodavnim ljudstvom kot  Ma’at.

Ma’at je tista, ki drži kozmično ravnotežje Vsega, kar je. Njeno ime se izgovarja “Mayat” ali “Maia”in njeni »otroci« so Maji, tisti, ki so galaktični varuhi modrosti časa in ravnotežja. Ma’at je tista, ki tehta in meri ter ustvarja to, kar je znano kot »čas«, kot način razumevanja razvijanja kozmičnega ustvarjanja skozi dimenzije svetlobe. Tisti, ki so njeni »otroci«,  so varuhi Ma’at, varuhi svetih dni in noči in ki vas vodijo skozi valove kozmičnih dni in noči.

Simbol za to veliko bitje je pero/perje! To kaže na to, da je ona »lahkotnost« bitja in da ona plava in valovi s kozmičnimi vetrovi kreacije. Ljubljeni, predstavljajte si orla, ki plava v vetru v popolnem ravnotežju – to je energija Ma’at!

Ona je velika skrivnost in varuh kozmične noči. Vstopiti v njen objem je, kot bi vstopili v srce Vsega, kar je, ter doživeli lahkotnost bitja in tok kozmičnega časa znotraj »barke milijonov let«, kot so starodavna ljudstva imenovala planet Zemlja. Da bi bili zaobjeti z njeno svetlobo in ljubeznijo, morate poznati vašo neskončno esenco in se povezati z vašo kozmično modrostjo, ko vas ona vodi skozi kozmično noč in velike skrivnosti neskončnega obstoja.

Ko Ma’at vstopi v vaše življenje, vam pomaga, da drži ravnotežje v vašem srcu in vašem bitju. Ona je ravnotežje in ona vam pomaga manifestirati to ravnotežje v vašem življenju. Ona vam pomaga vzdrževati to lahkotnost bitja in valoviti z vetrovi kreacije in kozmičnimi valovi svetlobe iz velikega kozmičnega srca, ki inicira/začenja kreacijo in razvoj v svetlobi. Ljubljeni, če le dopustite sebi, da vas ves čas podpira božanska ljubezen in milina, je mogoče plavati v teh kozmičnih valovih svetlobe z eleganco in milino peresa v vetru.

Ljubljeni, tudi nasvet in modrost varuhov majevskega dne vam bosta pomagala, da boste razumeli naravo valov svetlobe, ki prihajajo  do vas iz kozmičnega srca in kako so oni izražanje stalnega razvijanja galaktične manifestacije  in kozmične kreacije.

PRIHAJAJOČI  VALOVI SVETLOBE IN IZRAŽANJE PETO-DIMENZIONALNE NOVE ZEMLJE

Ljubljena družina svetlobe, ko se Zemlja premika v harmonično uravnavo z galaktičnim centrom, postajajo valovi svetlobe iz velikega misterija/skrivnosti bolj intenzivni in močni. Ta uravnava je proces rojstva ali ponovnega rojevanja in vi se pripravljate za ta velik razvojni skok poleg z vso kreacijo.

Kot smo vam rekli prej, bo ključen trenutek v tej spirali ustvarjanja 11. novembra, ko bo Zemlja naredila njeno uravnavo za dogodek  leta 2012. Vendar se bodo valovi svetlobe, ki bodo pomagali temu procesu, začeli čutiti v mesecu marcu, ki prihaja. Ti valovi energije bodo nosili frekvence in kode božanske harmonije in enotnosti in bodo zelo močno aktivirani na peto-dimenzionalne mreže. To pomeni, da bo proces ustvarjanja na novem omrežju ponovno pospešen in intenziviran in vzporedno s tem se bo pospeševal razpad starih energetskih mrež. To se bo manifestiralo kot obnovljen pritisk na ekonomski sistem, ker to je ta sistem, ki bolj kot katerikoli drugi drži ljudi v starih omejitvah strahu.

Ljubljeni, ko ta sistem pride pod prenovljen pritisk, vas prosimo, da ne zapadete v strah. Vaše potrebe bodo zadovoljene in vam bodo pomagale peto-dimenzionalne mreže in omrežja svetlobe. Razpadle bodo samo tretje-dimenzionalne mreže in četudi bi to morda izgledalo strašno in apokaliptično, se za vedno zapomnite, da vas ne vzdržuje to omrežje, ne glede na to, kako bi se to morda zdelo vašemu omejenemu razumu. Spomnite se vedno, da vaša moč leži v vašem neomejenem bitju in vaši zmožnosti držati energijo v vašem srcu in manifestirati to, kar vi potrebujete. Vi ste močni in ljubljeni. Vi ste ljubezen.

Torej, ob ekvinokciju/spomladanskem enakonočju, v marcu boste vi čutili intenziteto tega vala in vi boste pluli kot pero na valovih kozmične svetlobe v novo ustvarjanje in novo Zemljo. Do vas bodo prišle nove ideje, nove povezave, novi projekti in nove skupnosti, ker so ti kozmični valovi energije novega ustvarjanja in nove Zemlje. Zato vas mi opominjamo, da se ne osredotočate na to, kar propada, ampak se raje osredotočite na to, kar raste in prihaja v manifestacijo – novo Zemljo in ero svetlobe!

celia-fenn-1

© 2006-10 Celia Fenn in Starchild Global; http://www.starchildglobal.com; To delo lahko svobodno kopirate, distribuirate, izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji:  Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter  spremeniti, preobraziti ali graditi na tem delu. Ob katerokoli ponovni  uporabi ali distribuciji morate jasno navesti drugim licenčne pogoje tega dela. Katerikoli pogoj se lahko spremeni, če dobite dovoljenje od nosilca pravice kopiranja.  Kakšen drugi namen  uporabe mora biti odobren.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.