* 15.4.2012 – KJE STE VI NA POTI VSTAJANJA?

mihael1

Sporočilo  NADANGELA MIHAELA za april 2012, kanalizirano skozi Ronno Herman, dne 30. marca 2012
(Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani:
http://www.ronnastar.com/messages-aam/latest.html)
Ljubljeni mojstri, sedaj je čas, da priznate in se sklicujete na lastništvo vaše JEDRNE ESENCE, vaše resnične identitete. Vi niste le moško ali žensko človeško bitje, ki prebiva na planetu Zemlja. Vi niste le duša znotraj fizičnega telesa z mnogimi fasetami vašega višjega jaz/vaše osebnosti, raztresenimi skozi ta univerzum.  Moji prijatelji,vi ste kraljevska linija s predniki velikega slovesa. Vi ste zvezdna semena, pokazovalci poti od daljnih dosegov Omniverzuma, ki ste bili poslani dalje na posebno misijo, ki hitro prihaja v kulminacijo /na vrhunec. Vi veste, kdo vi ste, ker smo mi v preteklosti pogosto govorili o tem. Mi ne želimo, da dobite idejo, da ste vi “boljši ali več” kot ostalo človeštvo; kakorkoli že, tisti od vas, ki ste brali naša sporočila in uporabljali naša učenja, ste sedaj pripravljeni, da stopite v ospredje in delite vašo modrost s tistimi na poti za vami. Ni vam treba, da postanete formalni učitelji in imate učne ure, četudi je to sijajno in vreden poklic, če imate željo, da tako delate.
Različne oblike zavesti, ki so jih človeške vrste doživljale od prvega utelešenja na planetu Zemlja so: živalsko-človeška narava; človeško-človeška narava; človeško-spiritualna narava in spiritualno-človeška narava.  Mi se bomo v tem času osredotočili samo na človeško-spiritualno naravo in spiritualno-človeško naravo.
RAZVIJANJE VAŠE SPIRITUALNE-ČLOVEŠKE NARAVE:
Prvič, kot prestavljalec in prenašalec božanske svetlobe, ste vi, da vi magnetizirate/privlačite božansko svetlobo do vas in da izžarevate od vašega srčnega centra tako veliko stvarnikove svetlobe, kot jo je človeško mogoče.
Drugič, vi se morate prizadevati, da postanete živeči primer o tem, kako samo-mojster deluje znotraj vsakega okolja in situacije. Vi morate živeti vašo resnico, kot vam je bila razodeta.
Tretjič, vi ste zato, da širite vašo modrost z drugimi, ko je to primerno, in vi morate tudi vedeti, kdaj morate molčati.
Večje in večje število pogumnih duš je dobro na poti v samo-mojstrstvo, z lahkoto tečejo s tokovi višje četrto-/nižje peto- dimenzionalne energije, ko se učijo uporabljati  njihove kreativne darove na načine, na katere niso nikoli prej verjeli, da je mogoče. Vi, legije svetlobe, podirate stare pregrade in strukture, ki so držale človeštvo v omejeni, utesnjeni resničnosti mnoge tisoče let. Vi sedaj boljše razumete sebe in tiste okoli vas, ko vi potujete skozi energijske valove medsebojnih reakcij/odzivov, zbirate modrost in zavedanje glede tega, kaj je v harmoniji in kaj je zunaj harmonije. Mnogi od vas ste presunjeni nad tem, kar se vam sedaj predstavlja preko zrcalnega procesa, ko se vaš odsev blaži v bolj ljubečo in blago podobo.
Tam, med vami, je bilo nekaj zmede glede razlike med SVETOVNO PIRAMIDO in SVETOVNO PIRAMIDO POMOČNIKOV.
Svetovna piramida je na razpolago za vsako dušo na Zemlji. Vsaka oseba, ki občuti nesebično ljubezen do drugega, brez pogojev, ima stalno eterično repliko/kopijo znotraj svetovne piramide. Svetovna piramida je bila ustvarjena  za človeštvo, tako da, vsakdo, ki želi iti tja, da bi se pogovarjal z našim očetom/materjo Bogom, velikimi bitji svetlobe in angelskimi silami, lahko tako naredi. To je prostor za izražanje hvaležnosti in izkazovanje časti do naših božjih staršev, vrhovnega  Stvarnika in mogočnih sil nebeških kraljestev. To je sveti prostor najvišje oblike in vsak, ki želi doživljati blaženost  Enosti  in deliti njihovo spiritualno obilje in sveto ljubezen, ima tam zagotovljen prostor. Vi bi lahko imenovali  to velika katedrala na nebu, ker  bo v prihodnje ta zavzela prostor mnogih hiš čaščenja, ko bodo svetovne religije začele sprejemati napredna modrostna učenja, ki jim je dal mandat naš oče/mati Bog. Kakorkoli že, da bi postali aktiven član znotraj niza svetovnih pomočnikov in pridobili vstop v SVETOVNO PIRAMIDO POMOČNIKOV, morate imeti čvrsto integrirane uravnotežene frekvence višjih ravni četrte dimenzije. Vi morate tudi začeti proces integriranja celo višje frekvenčne formule, ki je sestavljena iz podvrst peto-dimenzionalnih energij. Vi morate biti osredotočeni znotraj  svetega srca, tako da boste lahko dobili dostop do pritoka diamantnih delčkov stvarnikove svetlobe (angl.: Adamantine Particles of Creator Light). Ko je vaša DUŠNA PESEM uglašena s frekvencami, očrtanimi zgoraj, vi dobite avtomatsko vstop v Svetovno piramido pomočnikov, ki je nameščena v najvišjih ravneh pete dimenzije. Svetovni pomočniki so tudi posredniki med spiritualno hierarhijo in človeštvom.
Kot svetovni služabnik se morate vedno spomniti, da je vsaka oseba na njegovi/njeni lastni, specialni poti vstajanja,in da bo on/ona opravila potovanje v njegovem/njenem lastnem času in na njegov/njen lasten način. Vi morate vedno ostati zmožni se vživeti v čustva tistih, ki gredo skozi razburkane doline kraljestva senc/teme;  kakorkoli že, vi ne smete postati omreženi  v tekočih dramah znotraj iluzionarnega sveta nižjih gostot.  Neizmerno pomembno je, da vi vidite vse, kar se dogaja okoli vas iz višje ugodnostne izhodiščne točke, tako da bi lahko ostali osredotočeni znotraj vašega svetega srca, ker je to točka moči. Mi želimo osvežiti vaš spomin z nekaterimi osnovnimi učenji, tako da boste zmožni deliti to znanje  s tistimi, ki želijo deliti vašo svetlobo in vašo modrost.
RAZVIJANJE VAŠE ČLOVEŠKE-SPIRITUALNE NARAVE:
Vi morate spoštovati vašo edinstvenost in specifičen dizajn in strukturo vaše telesne oblike, kakor tudi mentalno in čustveno naravo , ki ste jo vi izbrali, da jo boste doživljali v tem življenju. Vaš spol, rasa, kultura in družinska linija, vzporedno  z osnovnimi splošnimi okoliščinami, so vsi programirani, da vam dajo najboljše priložnosti, da se soočite z osnovnimi izzivi, razvijete vaše talente in se vrnete v harmonično stanje bivanja, tako da si boste lahko ponovno pridobili nazaj samo-mojstrstvo.
Ljudje, ki živijo v tretji in nižji četrto-dimenzionalni resničnosti, obstajajo znotraj vrtinca nevidnih energij; kakorkoli že, ti močni, nižje frekvenčni vzorci so tako resnični, kot  je zrak, ki ga dihate. Vznemirjenje, ki nastane z glasovnim izražanjem, ali jezne misli, izražene z močnimi, glasnimi toni, vlečejo dalje nižje substance astralnih  ravni, vrtinčaste mase popačene, kaotične energije. Vitalnega pomena je, da vi spremljate in kontrolirate vaše miselne vzorce, tako da bi lahko obstajali v uravnoteženem energijskem polju ljubečih, krepilnih in dobrohotnih miselnih oblik, namesto v viharju deformiranih, kaotičnih energij.
Najprej pride do faze čiščenja v procesu vstajanja. To je podobno prebujanju iz sanj v zavestno stanje zavedanja. Vi začnete videti stvari drugače in v vaš um se začne filtrirati božje nezadovoljstvo in nekaj semenskih misli. Čez čas začne teči skozi vas močan vir energij, ki vam prinaša nove ideje in želje za izboljšanje mnogih področij vašega življenja. Tudi vaše srce začne pulzirati z novimi občutki, z več sočutja in občutljivosti do tistih, s katerimi na dnevnih osnovah vi medsebojno delujete. Vi tudi začnete čutiti hrepenenje za nečem, kar še ne morete identificirati.
V začetni fazi procesa razširjanja zavesti se bo vaše ozko osredotočeno življenje dramatično spremenilo. Vaš dušni jaz bo postopno postal direktor in nadzornik vašega življenja; kakorkoli že, ego-hrepeneče  telo se ne bo z lahkoto odreklo nadvladi, ki jo je to zelo dolgo časa imelo na vaše mentalne in čustvene narave.
Ko vi napredujete v zavestnem zavedanju, se molitev razvija v aktivno in pasivno meditacijo. Afirmacije in mantre so načini pogovora z našim očetom/materjo Bogom in bitji svetlobe.  Meditacija ali sveta tišina je poslušanje za odgovorom. Čez čas bodo želje ega postopno nadomeščene z dušno fokusiranimi/osredotočenimi mentalnimi aspiracijami/težnjami. Vi morate slediti ukazom vaše duše in postati uglašeni na prišepetavanja in dregljaje vašega  višjega jaz.
Vi morate iti skozi kraljestvo senc/teme nižjih astralnih ravni in se soočiti z vsemi negativnimi iluzijami, ki ste jih ustvarili:  strah, krivda, sram, nevrednost, opustitev in fatalističen občutek obupa oziroma občutek vdanosti v usodo od obupa. Postopno  boste dobili zaupanje, da če se soočite s temi negativnimi oblikami, ki vodijo dalje, da tam ni nič, da bi se bali. Vi boste začeli živeti dvojno zavedanje sebe, od koder boste postopno udarili na višjo astralno raven, ravni četrte dimenzije, in nižje mentalne ravni pete dimenzije. Vi boste počasi harmonizirali in integrirali vaše čustvene in mentalne narave, tako da se boste lahko potem pomaknili dalje v proces pridobivanja “harmonične enosti z mnogimi fasetami vašega človeškega jaz/osebnosti”. Ko bo to dokončano, boste pripravljeni za proces integracije z mnogovrstnimi fasetami vašega višjega jaz.
Če boste še naprej pozorni na klic, boste razvili željo, da bi razumeli pomen življenja in kaj je vaš višji namen preko vašega omejenega, vsakdanjega sveta obstajanja. Nenadoma vam aktivnosti in ljudje, s katerimi ste prej medsebojno delovali, ne prinašajo več občutka zadovoljstva in veselja, kot v preteklosti. Nevidni tok božanskega nezadovoljstva postaja močnejši znotraj vašega uma in tudi prevzame prednost  znotraj vaše čustvene narave. Vaša želja za spiritualno znanje postaja močnejša, vzporedno s potrebo po razumevanju, kaj se vam dogaja. To je, kot bi bila senčila odstranjena iz vaših oči in vi bi postali tujec v nepoznani deželi. Morda vi nimate nikogar, na katerega bi se zanesli, in se začenjate čutiti izolirani in sami.
Dokler ne odprete linij komunikacije in pridobite dostopa do modrosti vašega dušnega jaz, deluje vaš solarni pleksus kot vaš izžarevajoči energijski center na fizični ravni. To je tudi del fizičnega čustvenega centra. Ko vaš dušni jaz postane pre-svetljujoči vpliv v vašem življenju, boste vi postopno pridobili dostop do centra vašega svetega srca in centra vašega svetega uma. Kot rezultat se bo vaš solarni pleksus postopno integriral v to, kar mi imenujemo »SOLARNI CENTER MOČI«, ki sestoji iz solarnega pleksusa, srca, timusa in grla. Od takrat dalje bo vaše sveto srce center moči, ker boste imeli stalen tok diamantnih delčkov življenja (angl.: Adamantine Particles of Life), ki bodo tekli skozi vaš sveti srčni center, skozi vso vašo fizično obliko in potem ven, v svet. Vi boste tudi našli uteho, moč in sočutje znotraj notranjega svetišča svetega srca.
Vi morate narediti trdno osnovo, da bi učinkovito spremenili sebe in vaš osebni svet na boljše. Vi se morate prizadevati,  da bi dosegli modrost vašega višjega mentalnega telesa, da bi pridobili razumevanje univerzalnih zakonov in delovanje kozmusa. To je vitalen korak v procesu postajanja začetnik na poti vstajanja, če naj bi uspešno dovršili proces odpuščanja starih prepričanj,  ki omejujejo in jemljejo moč, tako da bi se lahko nadomestila s pre-svetljenimi koncepti samo-mojstra. Ko boste vi integrirali ta nova, bolj prečiščena prepričanja in navade, se bodo ta razširila v novo filozofijo življenja, to od sočutnega samo-mojstra. Vi boste potem pripravljeni deliti vašo na novo pridobljeno modrost s tistimi okoli vas. V bistvu  boste vi obiskovali notranjo-osredotočeno, kozmično univerzo, pri čemer morate najprej razumeti, integrirati in perfektuirati vsako raven zavesti, preden vam bo dovoljeno, da se premaknete v naslednjo višjo raven razsvetlitve  in krepitve.
Priporočljivo je postaviti prednostni vrstni red spremembam, ki jih želite napraviti v vaši notranji in zunanji resničnosti. Prizadevanje, da naredite preveč korenitih sprememb na enkrat, bo ustvarilo mnogo kaosa in neudobja. To je vzrok, zaradi česar tako veliko ljudi pade na robu poti in gredo nazaj k njihovim starim »načinom bivanja«, ne glede na to, kako boleči in nezadovoljujoči bi ti morda bili. Pomembno je, da identificirate osnovne instinkte in navade, ki ste jih prinesli z vami v to življenje ali ste jih sprejeli kot vašo resnico preko let. Vi morate iti skozi LABIRINT OMEJITEV, ki je ustvarjen z stenami pohabljenih prepričanj in negativnih vibracijskih vzorcev. Sovraštvo in strah sta najnižji energiji. Umaknite vašo energijo iz kraljestva senc/teme in osredotočite vaš um in bivanje na svetlobo. Tema ne more rasti ali še naprej obstajati brez vibracij sovraštva, pohlepa, obsojanja in samo-postrežbe skozi željo po kontroli in podjarmljenju.
Parabola/prispodoba  ali koncept “biti ponovno rojen«, ki ga je učil mojster Jezus, resnično pomeni, da mora vsaka oseba na Zemlji iti skozi proces odpravljanja tančice ignorance in omejitve skozi zavesten napor, da bi si povrnili  njegov/njen od Boga dan status kot spiritualno-človeško bitje z božansko pravico rojstva.
Ljubezen in sočutje sta najvišji frekvenci znotraj človeškega spektruma svetlobe in sence/teme. Inspirirane/navdihnjene, svete miselne oblike, ki imajo izvor znotraj svetega uma in so filtrirane skozi sveto srce, so najbolj močne, kreativne energije v materialnem svetu obstoja. Plamen znotraj svetega srca je ena od manifestacij vrhovnega Stvarnika, belo ognjena  esenca imenovana diamantni delčki(angl.: Adamantine Particles). Ognjeni element se stalno reproducira in skozi invokacijo bi ta eventualno transformiral človeške popačene stvaritve.  Ognjeni element je najvišja sila petih elementov: ognja, zraka, zemlje, vode in duhovnih etrov.
Vi, napredovani svetlobni nosilci,  ste sedaj udobno nastanjeni znotraj vedno rastočih vibracijskih vzorcev zemljinega eteričnega telesa, katero se postopno premika v harmonične frekvence višje četrte dimenzije, ko se pripravlja, da se premakne v spirali v nižje ravni frekvenc pete dimenzije. Kakorkoli že, kot vi veste, se čas pospešuje in vaš ljubljeni planet napreduje vzdolž poti vstajenja bolj in bolj hitro. Ko se bo to dogajalo, se bo vaša resničnost  začela spreminjati celo bolj dramatično. V kratkem časovnem razponu se bo mnogo tistega, kar ste vi mislili, da je vaša resnica, vaš nov način delovanja in bivanja, vaša nova identiteta, nadgradilo, preoblikovalo ali pustilo zadaj. Nove holografske slike se pojavljajo in v vaši negotovosti se vi čudite, kam se prilegate v tej novi shemi in kaj naj bi naredili sedaj. Mi vas prosimo, da ostanete osredotočeni na nalogo pri roki, da ostanete osredotočeni znotraj vašega svetega srca in da svetlite pot za tiste, ki so na poti za vami. Tam je veliko osupljivih čudežev, ki se pripravljajo, ljubljeni. Stojte odločno za vašo resnico in integriteto in mi bomo razsvetlili pot za vas. Vi ste nadvse ljubljeni.
JAZ SEM Nadangel Mihael in jaz vam prinašam te resnice.
Ronna Herman
Preneseno skozi Ronna Herman; Kot prinašalka tega sporočila si jaz, Ronna Herman, lastim  univerzalno založniško/avtorsko pravico v imenu Nadangela Mihaela. Kopirajte svobodno in delite dalje. Jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek v imenu Nadangela Mihaela. Objavljanje na spletnih straneh je dovoljeno, če informacija ni spremenjena, če niso narejeni izvlečki ali ni kaj dodano ter je vključeno avtorjevo dobro ime, naslov elektronske pošte in spletna stran. To se  lahko objavlja v časopisih, revijah in javnem tisku z dovoljenjem od: E-mail:RonnaStar@earthlink.net
MI NUDIMO SPOROČILA NADANGELA MIHAELA NA NAŠI SPLETNI STRANI KOT DARILO. KAKORKOLI ŽE, MI CENIMO VAŠE DONACIJE ZA POMOČ KRITJA OPERATIVNIH STROŠKOV IN POŠTNIH PRISTOJBIN ZA BREZPLAČNE  PAKETE LJUBEZNI, KI JIH MI POŠILJAMO OKOLI PO SVETU.
Za knjige Nadangela Mihaela, trakove in informacije o tečajih, nudenih skozi ta kanal, prosim obiščite:
www.RonnaStar.comwww.AskArchangelMichael.com * www.QuestForMastery.org *
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.