– Sporočilo Nadangela Mihaela o letu 2010

sreda, 23. december 2009 @ 05:02 CET
Uporabnik:
zvezdni popotnik

Lepo pozdravljeni prebivalci planeta Zemlje!

Poslavljajo se še zadnji dnevi l. 2009, ki je za vas pomenilo tako osebno, kot globalno, priložnost za slovo od vsega starega.
Angeli lahko vidimo, da ste utrujeni, dragi otroci luči, od vseh izzivov, preizkušenj, sloves…
Mnoge nove energije, žarki luči, so vam bili skozi svetlobne portale, v letu, ki odhaja, poslani iz višjih dimenzij s strani Matere Očeta Boga.

Te energije so na vas delovale kot vzpodbuda na poti preobrazbe vsega, kar več ni služilo v vaše najvišje dobro.
Vse nas, vaše vodnike in prijatelje iz višjih dimenzij, srčno veseli vaš napredek. V letu, ki mineva, ste resnično presegli sami sebe.
Spustili, preobrazili ste veliko število iluzij, ki so vas ovirale na poti duhovne rasti. Na poti do sreče in resnice.

Lahko, da se počutite, da ste, kot kača zamenja kožo, slekli “staro oblačilo”, ki je bilo že utrujeno, ponošeno, umazano…
Popolnoma “goli” ste se znašli v novih energijah, morda tudi v novem okolju, počutili ste se “izgubljeni” in kot da ste v praznini, ne vedoč kam naprej.

Ta občutek praznine lahko za nekatere še traja, vendar pa je večina izmed vas, ki sedaj poslušate moje besede, že z eno nogo vstopila v novo realnost.
Nasvet za tiste, ki še vedno čutite negotovost in praznino je, da se čimbolj sprostite in odprete svoja srca na široko.
Na ta način boste lažje začutili, kaj je prav, prepoznali čudežne priložnosti, ter vstopili skozi nova vrata, ki se vam odpirajo.

Zadnje dneve leta 2009 lahko izkoristite za svojo osebno inventuro, življenjsko oceno.
Poglejte, kaj ste se v letu, ki odhaja naučili, kaj ste doživeli, kaj spustili, kje napredovali….
In če morda opazite, da se še vedno oklepate iluzij, omejujočih načinov razmišljanja, jeze, strahov,… je do konca leta še lepa priložnost, da jih lahkotno spustite. Se osvobodite in svobodneje zadihate.
Cel angelski zbor vas podpira pri tem.

Vaša jasna namera, podkrepljena s spremembo razmišljanja, počutja in delovanja- je ključ do vsake spremembe, ki si jo želite živeti.

Priporočljivo je, da ta zadnji mesec v letu preživite v “miru”. Tako boste namreč lažje začutili, kaj je za vas resnično pomembno in kaj vse je le iluzija. Spustite bolečino in odpustite, kjer še niste.
Vaše duše vas namreč vedno bolj vzpodbujajo k novim, bolj harmoničnim načinom čutenja in življenja.

V prihajajočem letu 2010 se bo čas začel odvijati še hitreje.
Vaš čudoviti planet mora do prehoda v novo dimenzijo še močno dvigniti svojo frekvenco. In zapomnite si, vsak vaš najmanjši korak k svetlobi in resnici je cenjen in neprecenljiv.
Pomembno je, da čim več utelešenih duš, prevzame odgovornost za svoje življenje v svoje roke in sprejme svojo moč nazaj.

Na ta način se bo aktivirala zlata energija sonca v solarnem pleksusu vsakega izmed vas, dragi Zemljani, ki bo izbral pot resnice.
In ta čudovita zlata sonca, bodo v vas prebudila kvaliteto pravega božanskega poguma. V srcih boste začutili moč in veliko podporo vesolja, da stopite na pot svojega resničnega življenjskega poslanstva.
Energije vas bodo močno vzpodbujale, da govorite in živite svojo resnico.
Svet, Zemlja, kot ste jo poznali, odhaja in namesto starega načina, ustvarjate nove smernice življenja in bivanja.

Leto 2010 bo namreč močno podprlo vsakega posameznika, ki bo želel suvereno in srčno delovati v najvišje dobro človeštva in planeta Zemlje.
Vsem tistim, ki pa se bodo še naprej oklepali starih iluzij in na egu temelječih načinov delovanja, bodo energije vedno odločneje kazale, kje so skrenili s poti srca.

Zato vam predlagam, dragi Zemljani, zaupajte resnici, da ste blagoslovljeni in vedno ljubljeni otroci Vesolja, sprejeti in varovani na vsakem koraku.
Bodite pozorni, odprite um in srce in lahko boste začutiliu še močnejšo podporo Matere Očeta Boga in nas angelov. Kajti vedno bolj ko odpirate svoja srca, dragi otroci luči, močneje lahko čutite ljubezen, ki vam jo pošiljamo.

Moč, ki se v tem trenutku prebuja v vas, je vaša božanska dediščina in z njo lahko spreminjate svet.
Vaša naloga je, na tem planetu ustvariti raj. Oazo miru, harmonije, medsebojnega sodelovanja in radosti. Načine in poti, kako ustvariti ta raj, nosite v sebi.
Že prvo tromesečje leta 2010 vam bo prineslo nove ideje, priložnosti in poznanstva.
Zaupajte svojim občutkom in se odprite sodelovanju in povezovanju z enako mislečimi dušami.

Žarek miru se naprej vedno rodi v srcu vsakega posameznika. Ko pa se več srčnih posameznikov združi v skupino, začnejo nastajati prve male oaze miru.

Naloga, ki vam jo predajam za prihajaoče leto je, da razširite zdravilne žarke miru iz svojih src, do src svojih bližnjih in še naprej po celem planetu.
To vam bo najlepše uspelo, če boste zvesti sami sebi, radostno sledili poti, ki vam jo kaže srce.
Ne sprejemajte kompromisov in se zavedajte, da si zaslužite najboljše in da vam je najboljše vedno na razpolago.
Leto 2010, je leto, ki podpira pogumne.

Blagoslovljeni ste, otroci Vesolja in angeli vam vedno z veseljem podamo roko, ko jo potrebujete.
Prosite in dano vam bo.

Nadangela Mihaela sem kanalizirala Maja Kukec

Comments are closed.