* 17.5.2011 – Wesak sporočilo Nadangela Mihaela, Rafaela in Gabriela

wesak_2011


Mi vas to Polno Luno vabimo z dobrodošlico na ravni  resnice in ljubezni in potovanje z nami na Wesak slovesnost ter planetarni/osebni servis zdravljenja, ko se bo  prenesla na Zemljo svetloba Bude in z najvišjimi frekvencami svetlobe aktivirala tokove in mrežne strukture matere Zemlje. Wesak se zgodi vsako leto med dnevi, ko se tvori Polna Luna, ko je Sonce v Biku in Polna Luna v Škorpijonu. Ure preden doseže Polna Luna svoj vrh,  so najmočnejši čas za meditacije svetovne razsežnosti, za potovanje na notranje spiritualne ravni, da bi bili z Budo in mnogimi razsvetljenimi prisotnostmi, da bi prejeli sveto podelitev/odvezo Wesak slovesnosti oziroma obreda.
Ta podelitev bo dana vsem, ki iščete svetlobo in resnico, ki ste pripravljeni sedeti z odprtim srcem, da to sprejmete. To je posodica svetlobe, kar je več kot dovolj svetlobe za živeti z njo celotno leto in ustvarjanje vašega srčnega servisa v svetu, z milino in lahkoto. To bo ponujeno vsem, ki boste prisostvovali tej specialni Wesak slovesnosti. Mi vas vabimo, da se pridružite  Wesak meditaciji svetovne razsežnosti v vaši lastni svetovni časovni coni in prejmete te božanske blagoslove, tako da se boste vi lahko jasno uravnali v vašo spiritualno pot za naslednje leto ter aktivirali naslednjo raven dostopa do ljubezni in resnice vaše duše in božanske prisotnosti.
Mi bomo prišli v sveti milini in namestili plašč zlate svetlobe skozi vašo kronsko čakro, plašč miru v vaše srce in plašč veselja v vaš um, tako da se boste skozi vašo meditacijo lahko dvignili v svetlobno  povezavo z nami in vašo božansko prisotnostjo, da bi dosegli Wesak dolino in njene darove ter nudili servis materi Zemlji in vsem bitjem.
Globoko sprejmite, kar potrebujete, da se premaknete skozi vaše srce v enost in se v polni meri odprete skozi Wesak odprta vrata novega spiritualnega leta.  Wesak so odpta vrata, ki popeljejo vse na njihovo spiritualno pot v novo leto z novo iniciacijo srca z duhom in univerzumom.
Praznovanje Wesaka in globoka meditacija v tem času vas bo bolj globoko združila z vašo spiritualno potjo in vas uravnala v vašo srčno resnico, vam dala moč, da zapustite za sabo  vse, kar ne resonira z vašim srcem, ter stopite skozi vrata in pri tem spoštujete, kar je v resonanci z vašim srcem in duhom.
Mi vas vabimo na Wesak združenje svetovne razsežnosti, da bi izkazali čast sebi, vaši spiritualni poti, vašemu srcu in moči vaše svetlobe kot božanskega bitja.
Bodite blagoslovljena, bodite blagoslovljena, bodite blagoslovljena vsa bitja!
Z vso našo ljubeznijo,
Nadangeli Mihael, Rafael in Gabriel
WESAK ZDRUŽENA SLOVESNOST NA SVETOVNI RAVNI BO POTEKALA DNE 17. MAJA 2011 OD 11. URE DO 14. URE PO SREDNJEEVROPSKEM ČASU.
Odpravite se torej v tem času skozi meditacijo na potovanje v Wesak dolino v Himalajo in pomagajte prizemljiti več svetlobe poleg zase tudi za vse človeštvo, vašo družino in lokalno skupnost v času Wesak Polne Lune. Prizemljite svojo svetlobo oziroma steber svetlobe globoko v Zemljo v korist stabilizacije celotne Zemlje in stabilizacije tudi njenih tektonskih plošč.
www.qalasriama.com
Vir: http://www.therainbowscribe.com/wesakmessage.htm
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.