– MNOGO ZAPLETENIH VPRAŠANJ BO ZAČELO DOBIVATI ODGOVORE

objavljeno 17.1.2011

hilarion21


Sporočilo vstale mojstrice HILARION, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff,  dne 16.1.2011

Ljubi delavci za svetlobo,

ponovno dobrodošli! V prihajajočem tednu boste ugotovili, da bo mnogo zapletenih vprašanj, ki ste jih imeli vroče zadaj v svojih umih,  začelo dobivati odgovore in vsi deli sestavljanke  bodo začeli padati v prostor. Vi boste začeli videvati bolj jasno, kaj je bilo za dogodki in situacijami v vaših življenjih. Večina vas bo srečno presenečena, ko boste ugotovili, da služite višjemu namenu in funkciji, zaradi dozdevnih dilem in situacij, s katerimi ste se mučili, da bi jih uravnali in privedli v ravnovesje. Resnično je nekaj od tega osebna karma, vendar je bilo veliko dogajanja v vašem življenju rezultat velike ljubezni, ki ste jo držali  za vso človeštvo in Zemljo in vaše pripravljenosti, da vzamete nase več kot svoje individualno breme, da bi preobrazili večje količine zgoščenosti na Zemlji.

Vsak od vas se je prostovoljno javil na višjih dimenzijah, da bo naredil to, da bi zagotovil večjo stabilnost znotraj in na Zemlji. Mnogi od vas ste sedaj v zaključku tega in mnogih drugih sporazumov, ki ste jih napravili preden ste izbrali, da se boste inkarnirali na tem lepem planetu. Doživljati boste začeli občutek večje svobode in občutek olajšanja od velikih bremen iz vaših ramen.  Občutek veselja in sreče vas bo sedaj močno prevzemal znotraj vaših src in čustvenih teles in za vas bo mnogo lažje biti v pozitivnem razpoloženju, biti ljubezniv in zadovoljen, raje kot z občutkom borbe, ki ste ga doživljali prej. Vedite, da smo vedno z vami in vam pogosto govorimo, vas vodimo in spodbujamo na vaši poti. Vi resnično niste nikoli sami. Vaša sijoča svetloba privlači  z lahkoto k vam tiste z višjimi frekvencami. Vi ste nam vsi znani.

Vaša ljubezen in vdanost za sidranje višjih kozmičnih energij skozi vaše fizične nosilce, ko predelujete situacije, ki so se dogajale v vaših življenjih v preteklem letu, so pripeljale do večjega razumevanja  mogočne sile, imenovane ljubezen. Vi ugotavljate, da obstaja mnogo ravni  in stopenj do te sile, imenovane ljubezen, kar vam bo omogočilo, da se bolj polno odprete vašim srčnim čakram. To od časa do časa lahko ustvarja simptome,  kateri se zdijo, da indicirajo “srčne probleme”.  Kar se dogaja, je prilagajanje in uravnovešanje višjih energij znotraj vašega srčnega prostora. To dogajanje je po navadi začasne narave in če vi nimate takšnih srčnih stanj v vaši genetski liniji, potem se bodo ti problemi postopno zmanjšali v svoji frekvenci pojavljanja.

Če boste v tem času posvečali več pozornosti vaši srčni čakri, vam bo to pomagalo,  da se boste bolj odprli mnogim ravnem/fasetam vaših človeških, srčnih lastnosti, kar bo omogočilo, da bo vstopilo v ta prostor več božanskih lastnosti ter se začelo manifestirati v vaših zunanjih življenjih. Čas je, da vzdržujete sebe na katerikoli način, da se boste počutili dobro in udobno, ker je nad vami proces notranje transformacije in bo brez dvoma imel posledice  na vaša fizična telesa. Mi vas ponovno opominjamo, da pijete velike količine čiste vode, ker to pomaga premikati energije skozi vaš sistem na bolj harmoničen način. Tudi globoko ritmično dihanje vam bo pomagalo premakniti novo prano skozi vaša fizična telesa na način , ki vam bo dal več vitalnosti in energije. Vdihujte toliko časa, dokler v mislih ne preštejete do številke 7, zaprite z rokami obe nosnice in tako držite, dokler ne preštejete do 7,  in potem izdihujte toliko časa, dokler ne preštejete do 7. Ponovite to 7 krat zaporedoma vsak dan. To vam bo pomagalo uravnotežiti vaše štiri telesne sisteme.

Najbolj pomembna stvar, ki se jo morate zapomniti v tem tednu je, da občutite in doživljajte več veselja vsak trenutek v vaših življenjih. Najdite si to, kar vam bo prineslo veselje in se mu vdajte. Veselje je pri vas, če zanj zaprosite/po njem povprašate in je se z lahkoto ustvari z vašim namenom, da bi to doživljali v vašem dnevnem življenju.  Če vam pridejo na površje katerekoli skrbi ali sporne zadeve, jih nadomestite z veseljem in srečnimi mislimi, namesto, da vztrajate v skrbeh. Mislite na to,  da se vi urite, da boste postali mojstri vaših štirih telesnih sistemov in to se bo zgodilo. Vi ste vsi to že napravili prej v vaših mnogih, mnogih potovanjih na mnogih planetih. Znanje je znotraj vas. Vse, kar morate narediti je, da delte to marljivo in to bo avtomatsko začelo funkcionirati znotraj vas.

Mi smo eno, ljubljeni. Prisluhnite vašim glasovom, našim zvokom  in tonom.  Mi kličemo. Ali nas lahko slišite?

Pozdravljeni do prihodnjič,

JAZ SEM Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff

marlene_swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

V slovenščino prevedla:  Marija Batista

Comments are closed.