– MOJSTRI SVETLOBE O NAPOVEDIH ZA LETO 2011 IN NEKATERIH SEDANJIH DOGAJANJIH

objavljeno 15.1.2011

senza-titolo-1-copia


KANALIZIRANO SPOROČILO MOJSTROV SVETLOBE, PRENESENO SKOZI  RUTH RYDEN 1. JANUARJA 2011

MOJSTRI SVETLOBE: Ko se planet premika bližje k galaktični uravnavi, ki je bila znana starodavnim ljudem in so jo napovedovali, bodo pritiski na planetu  Zemlja naraščali in povzročali premikanje površinskih plošč,  kar bo povzročalo veliko sprememb okoli po svetu. Vi ste videli takšno dogajanje lansko  leto oziroma nekako tako in to premikanje se bo nadaljevalo. Kar mi vidimo sedaj,  je razločna verjetnost, da bo rastoča intenzivnost višjih frekvenc okoli Zemlje začela vplivati na satelite, ki jih imate nameščene okoli oble za komunikacije, napovedovanje vremena, in res, celo za internet.  Proti koncu leta je mogoče, da bo veliko satelitov pregorelo in povzročilo, odveč je reči, strašno zmešnjavo vse okoli po svetu. Radijski valovi se naj bi vrnili nazaj v splošno uporabo in časopisi  naj bi bili ponovno potrebni  za razširjanje novic. To bi lahko zvenelo kot zelo radikalna napoved, vendar bo pokazal čas. Morda je to nujno v razvoju človeštva za ljudi, da začnejo posvečati pozornost ponovno eden drugemu, namesto, da uporabljajo majhne računalnike v svojih rokah. Ko se bo Zemlja premaknila stran od te uravnave, nazaj v svojo normalno pozicijo okoli Sonca, bodo prišli elektronski sateliti ponovno v uporabo.

Leto pred nami bo težko. Mi ne moremo reči drugače. Neobičajne nevihte, močno sneženje, nenavadno visoke temperature, poplave, potresi, cunamiji, ledene temperature, ki pridejo in gredo, čas prestrukturiranja vse okoli po svetu. Za nas v zgornjih nebesih (kot vi imenujete to) bo nemogoče celo začeti določati smer, kaj se naj bi zgodilo v vsaki deželi in na morju, ker bo en dogodek sprožil drugega in drugega. To je strašno, mi vemo. Kakorkoli že, pomembno je biti v naprej opozorjen, tako da se boste bolj zavedali, kaj se dogaja okoli vas, in da se boste lahko preselili, ko bo to potrebno ter vnaprej pripravili za nevarnosti. Iz razdejanj in stisk pride potreba, da se obrnete  na notranjo moč, ki se je zgradila v vsakem od vas. Čas je, da posvetite pozornost temu, kar je resnično, da zaprete razpoke v odnosih, da najdete poti za učenje vaših otrok, da prevzamejo skrb za bodočnost. Neumno televizijsko programiranje in obsedene elektronske igre, ki otopijo občutke in občutljivost, škodujejo naprednemu razmišljanju, ki je zelo potrebno sedaj pri vaših otrocih. Družine – posvetite pozornost vašim otrokom in počnite z njimi zanimive reči, ki se nanašajo na resnično življenje in lepoto, da jo bodo našli vse okoli njih. Učite jih, da bodo pomagali drugim, namesto da bi iskali načine, kako bi jim škodili.

Frekvence,  ki danes tako zelo spreminjajo življenje, vplivajo na razum vsega človeštva. Neugodje vpliva, da poskušajo ljudje danes pobegniti pred neprijetnimi spremembami v planetu na način, da se obračajo k nasilnim  fikcijam in z orožjem povezanim igram, da bi se zaščitili pred tem, kaj oni mislijo, da morebiti bo. To je stvar uglaševanja v te frekvence, namesto, da se jih uporablja za ustvarjanje tega, kar se resnično hoče  in potrebuje. Zapomnite se, vse je energija, ne glede na to, kako se imenuje..Vi ste bitja, ki lahko uporabite energijo za ustvarjanje tega, kar želite. Če ste naravnani, da umirite Zemljo in jo pripeljete nazaj v njeno normalno obnašanje, imate vi zmožnost, da to naredite, zlasti, ko se bo Zemlja vrnila v njeno normalno orbito. Ko vas veliko pride skupaj, da bi ustvarili boljša življenja, se bo to zgodilo. To leto je ognjišče kreativne energije, ki bi se lahko uporabila, da se ublažijo nevihte in napete emocije. Mi vidimo, da se bo oblikovalo mnogo grup in razumelo to potrebo.

Zapomnite se, “kjer se dva od vas zbereta, tam bom Jaz” – to ni samo fraza iz Biblije – to je univerzalna resnica. Vi ste bitja, ki spadate skupaj, kot ste vi v spiritualnem kraljestvu. Ko vi združite vašo ljubezen, vašo moč, vašo naravnanost, vi lahko ustvarite svojo lastno varnost in zaščito, kjerkoli morebiti boste. Možje in žene morajo razumeti, da skupaj napravijo celoto. Možje poskušajo napraviti vse odločitve zaradi pomanjkanja znanja, da  ženske morajo končno te odločitve dobro narediti.

Najbolj pomembno sporočilo, ki vam ga želimo dati na začetku tega leta je, da živite skupaj vsak dan. Zavedajte se, kaj se dogaja, poskrbite, da boste informirani o napovedanih nevarnih nevihtah ali zemeljskih premikih, pripravite se glede na to, vendar potem živite z sabo in drugimi na harmoničen način. Vse, kar se navadite sedaj, dan za dnem, v vaših lastnih življenjih in odnosih, vpliva na vaš svet. Ne naredite nobene napake glede tega. Ko se ljudje začnejo učiti brezpogojno ljubiti eden drugega, brez predsodkov, brez barvne slepote, brez sovraštva in zamer, se bo spreminjajoči svet zgodil nežno in v miru.

RUTH: Bralci želijo vedeti: ali vi vidite, da bo Severna Koreja dejansko začela vojno z Južno Korejo in da bodo morale ZDA skočiti vanjo kadarkoli v tem letu?

MOJSTRI SVETLOBE: Severni Koreji, kot vi dobro veste, vlada družina neinteligentnih gospodarjev, ki so bolj zanimajo za njihovo lastno kazanje moči kot dejansko orkestriranje vojne. Obstreljevanje Južne Koreje je bilo samo to. Oni imajo razumsko uničene vojake, oborožene, da začnejo vojno, vendar bodo  enostavno naredili  varljiv začetek, potem pa se umaknili proč. Atomska orožja, ki so jih razvijali,  so zares nevarna, vendar oni vedo, da jih imajo tudi druge dežele. Kar mi vidimo na tej točki (in vse je odprto spremembi, kot vi veste) je več manjših jurišev čez mejno črto med narodoma, da se jih napravi nervozne in se razvnamejo njihove lastne sile, vendar ne bo veliko nastalo iz tega. V tej deželi bodo strašanske spremembe, ko bo prišla na dan resnica  o načinu, kako so mučili svoje lastne ljudi. Svetovno mnenje bo začelo imeti močan vpliv na njeno ekonomsko situacijo.

RUTH: Ali vidite, če bo izbruhnil  v letu 2011 v ZDA kateri od vulkanov? Je Etna v stanju, da se ponovno sproži?

MOJSTRI SVETLOBE: Možnost izbruhov bo dobivala hitrost v mesecih naprej. Vulkani na Aljaski so najbolj verjetni, ker se razvnemajo  od spodaj. Spodaj ležeče formacije stopničastih vulkanov so vznemirjene od pritiskov pacifiških plošč. Tam bo morebiti  tudi  prišlo do nekaj manjših zadimljenj ter brez dvoma mnogo manjših potresov blizu teh gora. V tem trenutku ne vidimo večjega izbruha.

Islandija je druga zadeva. Tam so vulkani zelo nemirni. Ruski vulkan Kamčatka bo redno bruhal. Na indonezijskih otokih, ki so resnično vrhovi starodavnih vulkanov, bo veliko aktivnosti in tam je velika možnost velikega izbruha  v enem ali več od njih v tem letu. (To je bilo sprejeto 2 tedna nazaj ! – opomnila Ruth)

RUTH: Ali čutite, če bo v ZDA kakšen potres visoke magnitude, zlasti na severno ameriški  zahodni obali?

MOJSTRI SVETLOBE: Tam, vzdolž severnoameriških zahodnih obal  bodo v porastu  potresi stopnje  4+ in velika je možnost 6. in večje stopnje v severni Kaliforniji in obalni liniji  Britanske Kolumbije blizu pomladi. Majhni premiki bodo zapaženi vse skozi severno ameriški kontinent, na neobičajnih mestih, ko se bodo meseci odvijali dalje  Kotlinaste jame, ki se bodo nenadoma pojavljale, bodo delale novice.  Novo-madridsko prelomnico začenja ponovno vleči narazen in to bi lahko povzročilo nekaj zelo neudobnih premikov na srednjem zahodu kontinenta.

Zadeve glede spomina

Pretekli meseci neobičajno visokih frekvenc so vrgli svet iz dobrega stanja na mnogo načinov. Številne   letalske nesreče  in avtomobilska trčenja so  nastala zaradi nenadnih lapsusov/napak spominjanja vsakodnevnega znanja ali avtomatskih reakcij. Da ljudje pozabijo, ko gredo v drugo sobo, zakaj so šli tja, postaja splošno vznemirjenje za milijone ljudi zaradi  ekstremno kratkoročne izgube spomina prejšnjih akcij, ki so jih po navadi imeli za zagotovljene.  Celo, ko vozite avto, kolikokrat se vam zgodi, da se nenadoma ne spomnite, kam greste? In tako dalje… in tako dalje.  Ne le, da so takšni lapsusi vznemirljivi, ampak so tudi prestrašajoči, ko je po navadi normalna akcija “Sem jaz izgubil/a to?

Silne frekvence solarnih neviht, ki so se zlivale v zemeljsko zgornjo atmosfero in drvele dol  v pravo drobovje vašega planeta, so vplivale na vse žive stvari. Vremenske anomalije/izjemnosti so narobe obrnili sezone in povzročili široko razširjeno izgubo pridelkov in neobičajne temperaturne spremembe.

Vesoljske postaje  in zračna plovila so močno zaščitena z oklepi proti žarkom, vendar imajo še probleme z elektroniko.

Če se zavedate, kako ti cikli solarnih aktivnosti vplivajo na vse okoli vas, ali res mislite, da ti ne bi vplivali tudi na vas? Kako pogosto slišite žalostne zgodbe od prijateljev, da v zadnjem času ni ničesar več prav. Odnosi so razdejani, ker vplivi frekvenc povzročajo, da ljudje mislijo in delujejo  drugače,  kot je normalno. Če bi vi le sprejeli vzrok za to stanje zadev in prepoznali, da je to podobno električnemu smogu, ki prežema vse in vsakogar, bi vam bilo lažje držati stres, povzročen z negotovostjo in občutki brezupnosti, pod kontrolo. Če boste poznali vzrok in se z njim inteligentno spopadali, vas bo to vodilo, da boste ravnali, kot je treba,  in uživali notranji občutek točnosti v vseh stvareh.

Znova in znova vam mi podajamo informacije, da odgovori za ravnotežje ležijo znotraj vas – ali vi poslušate? Imate veliko dobrih rastlinskih zdravil, ki obvladujejo stres in pomagajo brez, da bi sprejeli v  telo škodljive kemikalije, v času, ko to jasno ni potrebno. Kakorkoli že, za boljše uravnoteženje z notranjim občutkom miru skozi  vse to, bo prihajanje bližje k vašemu duhovnemu miru, energiji in moči,  prineslo mnogo boljšo jasnost v vaš razum in občutek samozavesti, ne glede na situacijo.

Sprejmite izgube/napake spomina, sprejmite okvare mašinerije, sprejmite, da bo morda  sprejemanje vaših odločitev v nekem času bolj težko kot v drugem. Solarno žarčenje udarja tukaj in tam, preskakuje stalno okoli. En dan bo um jasen/čist kot zvon, drugi dan kot zapletena zmešnjava. Namesto, da se mučite skozi minsko polje možnih slabih odločitev in reakcij, položite jih na stran za dan ali nekaj takega ali dokler ne postane vse spet jasno. V  vmesnem času  imejte v kuhinjah, kopalnicah (veliko razmišljanja poteka tam), spalnicah, pisalnih mizah oziroma tam kjer vodite gospodinjske račune,  bloke ali papir za beleženje ter si nanj zapisujte  kdo vam je kaj povedal, telefonska sporočila, seznam nujnih opravkov in nakupovalne sezname. Zapišite na papir bežne inteligentne misli, ki se za trenutek pojavijo, preden jih pozabite. Ste obljubili, da boste pobrali nekoga ob določeni uri? Dajte si opomnik k uri ali telefonu.

Ali imate stalne prepire z soprogi, otroci ali ljudmi, s katerimi delate? Ustavite se – premislite o tem, kaj govorite in zakaj. Te frekvence se poigravajo na živčnem sistemu, dokler se zdi, da je najbolj neznatna pripomba ali pogled kritika.. Sedaj je čas, da uvidite, da niste sami v vašem neudobju in poskušate drugim zadržati njihovo ravnotežje s tem, da ste izjemno potrpežljivi z njihovimi izbruhi.

Ko se vaše misli raztresajo vse okoli po prostoru in ne najdete ničesar, kar bi bilo  prav ali kako se odločiti, kaj narediti ali kako to narediti, se samo ustavite!  Naj se vaš um odpočije, vaše telo odpočije – resnično odpočije. Morata se popraviti/ozdraviti, ker ste bili prizadeti s  frekvencami, ki so preveč visoke, da bi jih prenesli. Ne glejte televizije, ne govorite, samo zaprite oči in se odpočijte.  Kmalu bo  postalo dobro, ko um ublaži svojo borbo proti frekvencam.

Kdaj se bo to ustavilo? Morda se ne bo, dokler se planet ne namesti nazaj v svojo normalno orbito, v vašem času  čez približno dve leti ali nekaj takega. Nuja je, da se naučite,  kako živeti  s situacijo. Uporabite svojo notranjo ljubezen in moč, da  pomagate sebi in človeštvu. Sprejmite, da imate znotraj sebe  ključ do univerzalne energije, ki je ljubezen in kreativna sposobnost, ki se jo lahko doseže v vsakem času, ko vi umirite um in prinesete to v vaše osredotočenje.

Ruth Ryden

ruth-ryden

Dostopite do najnovejših kanaliziranih sporočil Ruth Ryden o vremenskih napovedih in zemeljskih spremembah. Preberite odgovore na njena vprašanja Mojstrom svetlobe glede sedanjih dogodkov in drugih zadev v svetu sedaj. Ruth tudi omogoča serije posebnih člankov, kanaliziranih na posebne subjekte interesa. Ruth je priznana po kvaliteti in točnosti kanaliziranja. Lahko se jo doseže na: Ruth Ryden  *  2806 N. Apple Lane, Whispering Pines, Payson, Arizona 85541-7328 USA  *  (928) 474-3515  *  rydenruth@yahoo. com

Ruth objavlja svoja kanalizirana sporočila v elektronskih časopisih Lady ISIS, ki se jihlahko brezplačno naročite na: http://mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm. To sporočilo je bilo objavljeno v  časopisu The Light Circle Ezine z dne 2.1.2011

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.